2008. július 23. szerda

júl. 23
6:06
Németh barátnője imádkozik a sikerért (Blikk)
Az U19-es Európa-bajnokság döntője a tét az olaszok ellen
júl. 23
6:08
Őrzöm Koló emlékét (Blikk)
Kolonics volt a kis nótafa
júl. 23
6:09
Átigazolások (Behaviour)
Három korábbi válogatott labdarúgó, Lisztes Krisztián, Bárányos Zsolt és Pető Zoltán is új klubhoz szerződött.
júl. 23
6:10
F1 a Balatonnál (Blikk)
A magyar tenger mellé költözik a száguldó cirkusz
júl. 23
6:12
Platini vészterve: EB a németeknél (Blikk)
Az ukránok, akik eddig szinte semmit sem csináltak, ultimátumot kaptak
júl. 23
6:24
Több mint 38 millió euróval tartoznak a spanyol klubok (Infostart)
A futballisták szakszervezetének (AFE) kimutatása szerint több mint 38 millió euróval tartoznak az élvonalbeli és másodosztályú spanyol klubok a játékosoknak.
júl. 23
6:27
Eladósodtak a spanyol foci klubok (Behaviour)
A futballisták szakszervezetének (AFE) kimutatása szerint több mint 38 millió euróval tartoznak az élvonalbeli és másodosztályú spanyol klubok a játékosoknak.
júl. 23
7:00
Peking 2008: Federer az olimpiai falu helyett szállodában lakik majd (She)
A férfi teniszezők világranglistáját vezető Roger Federer mindent alárendel a sikernek, ezért úgy döntött, hogy a pekingi játékok ideje alatt nem lakik majd sportolótársaival az olimpiai faluban.
júl. 23
7:02
Peking 2008: sérülés miatt nem védi meg a címét a hármasugró bajnok (She)
Lemondhat címvédési álmairól a svéd Christian Olsson: a stockholmi atlétikai szuper Grand Prix-n megsérült hármasugró olimpiai bajnok a pekingi játékok kihagyására kényszerül.
júl. 23
7:36
Kézilabda: hárman is itthon kezdenek az európai kupákban (She)
Sorsoltak az európai kupákban, így ismertté vált a magyar csapatok menetrendje is.
júl. 23
8:12
NHL: két szezon után visszatért ligába a kisebbik Fjodorov (She)
Két év után visszatér az észak-amerikai profi jégkorongligába (NHL) az orosz Fjodor Fjodorov. A legutóbbi szezonban a Dinamo Moszkvában szereplő centert a New Jersey Devils szerződtette.
júl. 23
8:30
Spanyolország: a klubok több mint 38 millióval euróval tartoznak (She)
A futballisták szakszervezetének (AFE) kimutatása szerint több mint 38 millió euróval tartoznak az élvonalbeli és másodosztályú spanyol klubok a játékosoknak. Gonzalez Movilla, az AFE elnöke úgy véli, ennek oka elsősorban az ingatlanpiac válsága.
júl. 23
8:48
Kidobott milliók: a legrosszabb igazolások Sevcsenkótól Reyesig (Infostart)
Kidobott pénz - a sztárklubok vagyonokat adnak egyes futballistákért, ám hamar kiderül, hogy csalódást keltő teljesítményükkel nem szolgálnak rá a magas vételárra. Az alábbiakban a Premier League legrosszabb tíz igazolásáról olvashatnak.
júl. 23
8:48
Tenisz, Los Angeles: kiesett a hatodik kiemelt Hantuchova (She)
Vereséget szenvedett a fehérorosz Olga Govorcovától, így nem jutott be a legjobb 16 közé a hatodik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchova a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán.
júl. 23
8:51
Van még jegy az olimpiára (Behaviour)
Az utolsó olimpiai belépőket a versenyek helyszínei mellett felállított jegyirodákban péntektől kezdik árusítani - közölte a pekingi szervezőbizottság szerdán.
júl. 23
9:06
Nevezik Fazekast az olimpiára, ha meglesz a jegyzőkönyv (Infostart)
A magyar csapat vezetése - az atlétikai szövetség javaslatára - benevezi a pekingi olimpiára a kedden este A szintes eredményt elért Fazekas Róbert diszkoszvetőt, ha a versenyjegyzőkönyv és a nemzetközi szövetség hivatalos igazolása rendelkezésére áll - közölte a Magyar Olimpiai Bizottság.
júl. 23
9:06
Peking 2008: a MOB benevezi Fazekas Róbertet az olimpiára (She)
A magyar csapat vezetése - az atlétikai szövetség javaslatára - benevezi a pekingi olimpiára a kedden este A szintes eredményt elért Fazekas Róbert diszkoszvetőt, ha a versenyjegyzőkönyv és a nemzetközi szövetség hivatalos igazolása rendelkezésére áll ? erről a Magyar Olimpiai Bizottság tájékoztatta az MTI-t.
júl. 23
9:27
A magyar Tour de France (Behaviour)
Esős időben indult útnak a Tour de France magyar változata a 35. Tour de Hongrie tegnap délután Gyomaendrődön- adta hírül a Békés Megyei Online.
júl. 23
9:29
A férfi hármasugrás címvédője nem lesz ott az olimpián (Behaviour)
Nem vesz részt a pekingi olimpián Christian Olsson, a férfi hármasugrás címvédője.
júl. 23
9:42
Tenisz, Toronto: a legjobb 16 közé jutott Djokovics és Roddick (She)
A szerb Novak Djokovics és az amerikai Andy Roddick is bejutott a nyolcaddöntőbe a 2,615 millió dollár összdíjazású keménypályás torontói férfi tenisztornán, amely a Mestersorozat hatodik állomása.
júl. 23
10:00
Peking 2008: LeBron James is megsérült, megrándult bokája (She)
Az Egyesült Államok kosárlabda-csapatának legutóbbi edzésén bokasérülést szenvedett LeBron James, az edzői stáb szerint a sérülés közepes mértékű. James éppen Kevin Duranttal harcolt egy labdáért, amikor rálépett ellenfele lábára, és kificamította a bokáját. Egyelőre nem tudni, hogy James mennyi időt lesz kénytelen kihagyni, az ötkarikás játékokon viszont szinte biztosan ott lesz.
júl. 23
10:00
Ez ám a Haladás! (Blikk)
12 ezer néző előtt játszott 1-1-es döntetlent az első osztályú bajnokságba idén feljutott Haladás az Arsenallal
júl. 23
10:02
Hull City: Halmosi kezdőként és gólpasszal mutatkozott be (She)
Magabiztos, 3?0-s győzelmet aratott a Premier League újonca, a Hull City felkészülési mérkőzésen a Chesterfield ellen. A ?tigriseknél? a kezdőcsapatban debütált Halmosi Péter, méghozzá kitűnően: gólpasszal.
júl. 23
10:04
MLB: megállíthatatlan Los Angeles-i Angyalok (She)
Újabb győzelmet aratott az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) a Los Angeles Angels, az Amerikai főcsoport listavezetője ezúttal a Clevelandet verte meg 3?2-re.
júl. 23
10:18
Huszonnégy éve nem látott siker kapujában az ifjúsági válogatott (Infostart)
Szerdán délután fél hatkor Európa-bajnoki elődöntőt játszik egy magyar labdarúgó-válogatott. Huszonnégy éve nem volt hasonlóra példa. Az U19-es válogatott ellenfele az olasz csapat lesz.
júl. 23
10:36
Manchester City: Mark Hughes majdnem mindenkit megvenne (She)
Szinte minden angol napilap megemlítette szerdai számában, hogy a Manchester City menedzsere, Mark Hughes több játékosért is bejelentkezett. A manchesteri kékek ajánlatot tettek Roque Santa Cruzért, Craig Bellamyért és Djibril Cisséért is. Utóbbiért egyébként a WHU is bejelentkezett, a kalapácsosok 8 millió fontot ajánlottak érte.
júl. 23
10:36
Szexeltek a Fradi-meccsen? (Blikk)
Budapest – A Fradi focistái azt hihették, nekik szól a fergeteges biztatás, rá is kapcsoltak, és hamarosan gólt is lőttek testvércsapatuknak, a Sheffield Unitednek. Pedig a drukkerek nem nekik kiabálták, hogy Mindent bele!
júl. 23
10:51
Gyorsaságimotoros-vb: 2009-től futam Magyarországon (Infostart)
Magyarország 2009-től minimum öt éven keresztül házigazdája lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik futamának - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter.
júl. 23
10:53
Maláriás az Arsenal sztárja (Infostart)
Maláriában szenved Kolo Toure, az Arsenal elefántcsontparti védője.
júl. 23
10:54
Moto GP: 2009-től öt évig hazánkban is lesz világbajnoki verseny (She)
Magyarország 2009 szeptemberétől minimum öt éven keresztül házigazdája lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik futamának a Balatonringen ? jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter sajtótájékoztatón.
júl. 23
10:56
Hearts: Romanov meg akarja erősíteni László Csaba csapatát (She)
A Heart of Midlothian németországi edzőtáborába utazott Vladimir Romanov, a skót egyesület tulajdonosa, hogy a gárda megerősítéséről tárgyaljon László Csabával.
júl. 23
10:57
Gyorsaságimotoros-vb Magyarországon (Behaviour)
Házigazdája lesz Magyarország.
júl. 23
10:58
Törökország: Fernando Meira a Galatasarayhoz igazolt (She)
Hároméves szerződést kötött a török Galatasaray csapatával Fernando Meira, a Stuttgart portugál válogatott középhátvédje.
júl. 23
10:59
Az országos csúcstartó magasugró visszavonul (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását Győrffy Dóra országos csúcstartó magasugró: a 2000-es évek egyik legeredményesebb hazai atlétája sérülés miatt lemondott a pekingi olimpiai részvételről, egyúttal élsportolói pályafutását is befejezi. A Debreceni Sportcentrum fedett pályán Eb-ezüstérmes versenyzője húszéves sportkarriert zárt le bejelentésével.
júl. 23
11:12
Tenisz: Los Angelesben lesz az első profi koedukált torna (She)
Jövő vasárnap Los Angelesben kerül sor az első olyan tenisztornára, ahol a profi világranglistán jegyzett férfiak és nők egymással csapnak össze.
júl. 23
11:30
Maláriás az Arsenal játékosa (Blikk)
A 27 éves Toure otthonában, Elefántcsontparton kapta el a betegséget
júl. 23
11:48
Ligakupa: Diósgyőr?Debrecen meccs az 1. fordulóban (She)
Elkészítette a 2008?2009-es Ligakupa sorsolását az MLSZ. Már az első fordulóban rendeznek slágermérkőzést, ugyanis a Diósgyőr a Debrecent fogadja ? tette közzé az mlsz.hu.
júl. 23
11:51
A Balatonringen lesz a Gyorsaságimotoros-vb (Behaviour)
Magyarország 2009 szeptemberétől minimum öt éven keresztül házigazdája lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik futamának a Balatonringen - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter sajtótájékoztatón.
júl. 23
12:27
A szívhalál kialakulásának veszélye akár 98 százalékos pontossággal kizárható (Behaviour)
Cardio-CT-vizsgálatokat ajánlott fel a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) Kolonics György sajnálatos és hirtelen bekövetkezett halála után a Pozitron Diagnosztika Központ ügyvezetője.
júl. 23
12:42
MotoGP: döntöttek az orvosok, Lorenzónak tíz napot kell pihenni (She)
A hétvégi egyesült államokbeli futamon hatalmasat bukó Jorge Lorenzo szerda délelőtt ? az idei szezonban már sokadszor ? járt kivizsgáláson Barcelonában, ahol megállapították, a korábbi hírekkel ellentétben mégsem tört el a bokája. Három lábközépcsontja viszont igen.
júl. 23
12:57
Kamuti: Ne lehessen olimpikon, aki szégyent hozott a hazájára! (Infostart)
A Nemzetközi Fair Play Bizottság szerint nem kellene olyan versenyzőket indítani az olimpián, akik doppingvétség elkövetésével szégyen hoztak magukra, az országukra és a sportra - mondta az InfoRádiónak a testület elnöke, miután Fazekas Róbert diszkoszvető elérte a részvételhez szükséges szintet, és ha a MOB úgy dönt, akkor indulhat is a pekingi viadalon. Kamuti Jenő hozzátette: rossz példa a…
júl. 23
13:00
Liverpool: 18 éves tehetség érkezik a spanyol Murciától (She)
A Liverpool szerződtette Emmanuel Mendyt a spanyol Murcia Deportivo csapatától. A játékos ingyen került Rafa Benítez csapatához.
júl. 23
13:02
Schalke 04: ismét kórházban a gelsenkircheniek ?örökös sérültje? (She)
?Megritkította? a Schalke 04 középpályássorát a bahreini labdarúgó-válogatott elleni felkészülési találkozó: a ?királykékek? 4?1-re győztek, de elvesztették két játékosukat is.
júl. 23
13:57
A BBC szerint manipulálják a doppingellenőrzéseket! (Behaviour)
Nem egészen két héttel a pekingi olimpia megnyitója előtt a BBC, saját nyomozására hivatkozva döbbenetes kijelentésekkel állt elő.
júl. 23
13:59
Haladás–Arsenal 1-1 (Behaviour)
Emberemlékezet óta nem volt ennyi ember Szombathelyen focimeccsen, igaz, még sosem játszott egy angol elit klub a Rohonci úti stadionban. Hogy az Arsenal vendégjátékát mennyire komolyan vették a ködös Albionban, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a találkozót élőben adta az Arsenal Tv.
júl. 23
14:12
Peking 2008: 1700 magyar drukker utazhat az ötkarikás játékokra (She)
Várhatóan 1600-1700 szurkoló buzdítja a magyar versenyzőket Pekingben
júl. 23
14:14
Chelsea: a Betis bejelentkezett Claudio Pizarróért (She)
A spanyol Betis bejelentkezett a Chelsea perui csatáráért, Claudio Pizarróért, miután Luiz Felipe Scolari, a londoniak új szakvezetője jelezte, nem tart igényt a Bayen Münchentől tavaly nyáron szerződtetett játékosra.
júl. 23
14:15
Fair Play Bizottság nem örül Fazekas olimpiai részvételének (Behaviour)
A szombathelyi atléta 64.56 méterrel elérte az olimpiához szükséges szintet.
júl. 23
14:16
Súlyemelés: két újabb nemzetközi pozíciót kaptak a magyarok (She)
Két magyar szakembert is beválasztott szakmai testületeibe az Európai Súlyemelő-szövetség (EWF): Fehér Tamás, a honi szövetség (MSSZ) elnöke az EWF technikai és tudományos bizottságának, míg Rosanics Péter az orvosi bizottságának lett a tagja.
júl. 23
14:30
Peking 2008: evakuálni kellett az olimpiai közvetítőközpontot (She)
Gázszivárgás miatt evakuálni kellett a pekingi olimpia közvetítőközpontját

Keresés