2008. július 26. szombat

júl. 26
1:00
Belgium: Tőzsér ismét eredményes volt a Genk színeiben (She)
Újabb gólt szerzett a Racing Genk színeiben felkészülési mérkőzésen Tőzsér Dániel.
júl. 26
1:36
Formula?1: Heikki Kovalainené a negyedik nap Jerezben (She)
A McLaren pilótája, a finn Heikki Kovalainen volt a leggyorsabb a jerezi Formula?1-es teszt negyedik napján. A második legjobb időt a francia Sebastien Bourdais, a harmadikat a skót David Coulthard autózta.
júl. 26
1:54
Férfi kézilabda: vereséggel rajtoltunk a férfi junior Eb-n (She)
Ötgólos vereséget szenvedett a Romániában zajló junior férfi kézilabda Európa-bajnokság első napján a magyar válogatott, a mieink a svédektől kaptak ki 39?34-re.
júl. 26
6:57
Peking 2008: Harting ujja nem bírja a dobóedzéseket (She)
Napok óta nem tud rendesen edzeni Robert Harting, világbajnoki ezüstérmes német diszkoszvető, mert az ujja nem bírja a terhelést.
júl. 26
7:15
DVSC: Visszavesszük az aranyat (Blikk)
Fogadkoznak a háromszoros bajnok Debrecen labdarúgói
júl. 26
7:17
Tini játékosainkról áradozik Európa (Blikk)
Itthon az U19-es foci-EB magyar hősei
júl. 26
7:19
Beckham bomba formában (Blikk)
Ismét a régi fényében ragyogott David Beckham
júl. 26
7:21
Páratlan páros a pekingi csapatban (Blikk)
Kilencven kilogram különbség a nehézatléta és a tornászlány között
júl. 26
7:33
Felkészülési mérkőzés: a Fradi kikapott a Levszki Szófiától (She)
A Ferencváros 4?2-re kikapott a bolgár Levszki Szófiától az ausztriai Lindabrunnban megrendezett felkészülési mérkőzésen ? a 100% Fradi információi szerint.
júl. 26
8:27
Labdarúgás: Kassai az olimpia után vb-selejtezőn is fújja a sípot (She)
A FIFA világbajnoki selejtezőmérkőzésre jelölte ki Kassai Viktort és két segítőjét, Erős Gábort és Vámos Tibort, valamint Vad II Istvánt, aki a tartalék játékvezető lesz ? adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség.
júl. 26
9:39
Tenisz: a Czinket búcsúztató Jankovics elődöntőbe jutott (She)
A harmadik fordulóban Czink Melindát búcsúztató Jelena Jankovics a negyeddöntőbeli mérkőzését is megnyerte a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i kemény pályás női tenisztornán.
júl. 26
10:15
Spanyolország: Fabio Cannavaro továbbra is Madridban maradna (She)
A Real Madridban szereplő Fabio Cannavaro kijelentette, gondolkodás nélkül meghosszabbítaná 2009-ben lejáró szerződését, és a válogatottságról sem mond le.
júl. 26
10:33
Atlétika, Szuper Grand Prix: a világ idei legjobbja férfi magasugrásban (She)
Az orosz Andrej Szilnov 238 centivel, a világ idei legjobb eredményével nyerte a férfi magasugrást a londoni atlétikai Szuper Grand Prix-n. Az eddigi legjobb teljesítmény 2008-ban a svéd Stefan Holm nevéhez fűződött, ő július 13-án, Athénban 237-ig jutott. Szilnov nem tagja az orosz olimpiai csapatnak.
júl. 26
11:27
Anglia: Petr Cech reméli, hogy az Inter nem jár sikerrel (She)
A Chelsea kapusa, Petr Cech bízik benne, hogy Frank Lampard továbbra is marad a Chelsea-nél, és nem igazol az olasz Internazionaléhoz.
júl. 26
11:45
Peking 2008: meggyőző amerikai kosarasprodukció Kanada ellen (She)
Az olimpiára készülő amerikai férfi kosárlabda-válogatott rendkívül magabiztos, 120?65-ös győzelmet aratott a kanadai nemzet együttes felett. A Las Vegas-i találkozón Carmelo Anthony, Dwyane Wade és Michael Redd egyformán húsz ponttal zárt.
júl. 26
12:03
Anglia: Keane szerint Fülöp már a hétvégén a Stoke Citybe igazol (She)
Roy Keane a Sunderland hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta: Fülöp Márton már a hétvégén aláírhat a Stoke Cityhez.
júl. 26
12:21
Öttusa: négy érmet szereztek a magyarok az ifjúsági Eb-n (She)
Négy érmet szereztek a magyarok a hagyományos versenyszámokban az ifjúsági korú öttusázók Európa-bajnokságán, a svédországi Kalmarban.
júl. 26
12:39
Olaszország: augusztus 30-án startol a Serie B pontvadászata (She)
Az első osztályhoz hasonlóan augusztus 30-án lesz az olasz második vonal, a Serie B nyitó fordulója is. Filkor Attiláék (Sassuolo) a Salernitanához, míg Vass Ádám és Feczesin Róbert (Brescia) az Empoli otthonába látogat a rajton. A tavaszi idény első játéknapjára január 24-én kerül sor.
júl. 26
14:09
Kézilabda: a női válogatott egy góllal kikapott a norvégoktól (She)
A magyar női kézilabda-válogatott egy góllal, 33?32-re kikapott Norvégiától a Scandinavian Open döntőjében, így a második helyen zárta a tornát.
júl. 26
14:45
Labdarúgás: elhunyt Győri László, korábbi FIFA-játékvezető (She)
Életének 68. évében, július 25-én elhunyt Győri László, volt FIFA-játékvezető. A sportember 1960-ban tette le a játékvezetői vizsgát, s ezután 48 évet töltött a futballpályákon bíróként, majd később ellenőrként. Több mint 200 élvonalbeli mérkőzésen működött közre, s ezzel a harmadik helyen áll a legtöbb meccset levezető bírók rangsorában.
júl. 26
15:21
Triatlon: Tóth és Fecskovics győzött Balassagyarmaton (She)
A férfiaknál Fecskovics Attila, a nőknél Tóth Zsófia győzött az idei Triatlon Tour-sorozat negyedik, balassagyarmati állomásán.
júl. 26
15:23
Barcelona: körvonalazódik egy Eto?o-Benzema csere lehetősége (She)
A Sport című katalán napilap szerint Samuel Eto?o egyre közelebb kerül a Lyon csapatához, miután Joan Laporta, a Barcelona elnöke felvetette, hogy a kameruniért cserébe nem pénzt, hanem Karim Benzemát kérnék.
júl. 26
15:39
Spanyolország: Bilbaóban egy 110 éves hagyományt törnek meg (She)
Talán nincs is a világon még egy olyan klub, ahol annyire tiszteletben tartanák a hagyományokat, mint az Athletic Bilbaónál. Most azonban ? egy 110 éves hagyományt megtörve ? mezszponzora lesz a csapatnak.
júl. 26
16:15
Soproni Liga: elkészült az NSO szurkolói szoftvere! (She)
Ahogy azt Kedves Olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online ezúttal is készült szurkolói szoftverrel az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitányára. A látogatóink körében igencsak népszerű alkalmazást az alábbi képre kattintva tölthetik le.
júl. 26
16:17
Az Manchester United rekordösszegért vásárolná meg Carlos Tevezt (She)
A Manchester United rekordösszeget ajánlott az argentin támadóért, Carlos Tevezért. Mint ismeretes a csatár a múlt nyáron kétéves kölcsönszerződést kötött a klubbal, és szezonbeli teljesítménye olyannyira meggyőzte Sir Alex Fergusont és a vezetőket, hogy most akár 32 millió fontot is hajlandóak lennének kifizetni a játékjogát birtokló Media Sports Investmentnek.
júl. 26
16:19
Angol labdarúgás: a Chelsea 7?0-ra verte Kevin McCabe csapatát (She)
Az angol élvonal (Premier League) legutóbbi ezüstérmese, a Chelsea gálaelőadást rendezett Kevin McCabe együttese, a Csengtu Blades ellen. A ?kékek? barátságos, felkészülési mérkőzésen 7?0-ra verték meg a kínai csapatot.
júl. 26
16:33
Ronaldo, a csokifiú (Blikk)
Mással sem foglalkozik, csak a küllemével
júl. 26
16:51
Peking 2008: az iraki kormány tiltakozik a kizárás ellen (She)
Az iraki kormány nem fogadja el a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntését az ország sportolóinak kizárásáról a pekingi nyári játékokról.
júl. 26
17:09
Soproni Liga: a DVSC Rudolf két góljával legyőzte a ZTE-t (She)
A Soproni Liga első fordulójában, Debrecenben a DVSC Rudolf Gergely két góljával 2?1-re legyőzte a Zalaegerszeget, míg a vendégektől az előző idény gólkirálya, Waltner Róbert volt eredményes. A mérkőzést vezető Kassai Viktor az első félidőben mindkét csapatnak egy-egy tizenegyest ítélt.
júl. 26
17:09
A Debrecen nem botlott a rajtnál (Infostart)
A Debrecen 2-1-re nyert a vendég Zalaegerszeg ellen a labdarúgó NB I nyitó fordulójában.
júl. 26
17:11
Kézilabda: Svédország szerezte meg a bronzérmet a dániai tornán (She)
Svédország végzett a harmadik helyen a Dániában megrendezett Scandinavian Openen, miután Helsingében hosszabbítást követően 33?32-re megverte a házigazda dán válogatottat
júl. 26
17:27
Labdarúgás: osztrák szurkolókra támadtak a fővárosban (She)
Osztrák futballszurkolókra támadtak a magyar drukkerek szombat délután Budapesten, a Belvárosban ? erősítette meg az MTI információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete.
júl. 26
17:45
Úszás: Ausztriában megdöntötték Kovács Ágnes Európa-csúcsát (She)
Mirna Jukic tizenhárom századmásodperccel megjavította Kovács Ágnes Európa-csúcsát 200 m női mellen az osztrák úszóbajnokságon. A 22 éves versenyző 2:23.90 perc alatt ért célba.
júl. 26
18:03
Megdőlt Kovács Ágnes Európa-csúcsa (Infostart)
Mirna Jukic tizenhárom századmásodperccel megjavította Kovács Ágnes Európa-csúcsát 200 m női mellen az osztrák úszóbajnokságon.
júl. 26
18:39
"Befolyásolhatja a doppingtesztek eredményét a légszennyezettség" (Infostart)
A doppingtesztek eredményeit is befolyásolhatja a rendkívül szennyezett levegő a nyári olimpián Pekingben - figyelmeztetnek német kutatók.
júl. 26
18:39
Röplabda: szexbolt a főtámogatója egy olasz női csapatnak (She)
Szponzori szerződést kötött Eros butikjával a következő szezonra a Lucca olasz élvonalbeli női röplabdacsapata A dologban nincs is semmi érdekes, legfeljebb csak akkor, ha tudjuk, hogy az említett bolt szexuális segédeszközök forgalmazásával foglalkozik.
júl. 26
19:33
Fazekas miatt Szombathely szerződést bonthat a T-Mobile-lal (She)
Ipkovich György szombathelyi polgármester a nyugat.hu című internetes oldal értesülése szerint fel kívánja bontani a város szerződését a T-Mobile telekommunikációs céggel, miután a vállalat súlyos erkölcsi aggályának adott hangot Fazekas Róbert diszkoszvető olimpiai indulása kapcsán.
júl. 26
20:09
Hull City: csúnya vereséget szenvedtek Halmosi Péterék (She)
A Premier League újonca a Crewe otthonában lépett pályára, és súlyos, 4?0-ás vereséget szenvedett. Az eredmény mindenképp meglepő, főnek annak ismeretében, hogy a Crewe Alexandra gárdája az angol harmadosztályban érdekelt.
júl. 26
20:11
Atlétika: Usain Bolt a világ idei legjobbját futotta 200 méteren (She)
A jamaicai Usain Bolt a világ idei legjobbjával, 19.76 mp-cel nyerte a 200 méteres férfi síkfutást a londoni atlétikai Grand Prix-viadalon.
júl. 26
20:27
Soproni Liga: elkezdődött négy meccs, élőben az NSO-n! (She)
Újabb négy magyar bajnoki mérkőzés kezdődött el este nyolc órakor. Kövesse Ön is a találkozókat a Nemzeti Sport Online-on!
júl. 26
20:29
Dortmund: elmaradt a Juventus elleni felkészülési mérkőzés (She)
Az időjárás nem kedvezett a dortmundi futballszurkolóknak: a szombat délutánra tervezett Juventus elleni találkozót nem lehetett megrendezni a városon átvonuló viharok miatt, amelyek játékra alkalmatlanná tették a Signal Iduna Park gyepszőnyegét.
júl. 26
20:45
Ezúttal nem sikerült legyőzni a horvátokat (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-10-es döntetlent játszott a világbajnoki címvédő Horvátországgal a margitszigeti négyes torna második napján.
júl. 26
21:21
U19-es Eb: Németország legyőzte az olaszokat a döntőben (She)
A szombati döntőben Németország 3?1-re legyőzte Olaszországot, így a német válogatott lett az U19-es Európa-bajnok.
júl. 26
21:39
Schalke 04: egygólos vereség a Besiktas együttesétől (She)
Az Ausztriában edzőtáborozó német Schalke együttese 2?1-es vereséget szenvedett a török Besiktastól.
júl. 26
21:57
Liverpool: döntetlen a tartalékok meccsén, Simon játszott (She)
A Stockport County ellen lépett pályára a Liverpool reserve együttese, a mérkőzés 1?1-s döntetlennel ért véget.
júl. 26
21:59
AS Roma: sima vereséget szenvedtek a ?farkasok? a Steauától (She)
Felkészülési mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget az AS Roma együttese a Steaua Bucuresti ellen.
júl. 26
22:15
Intertotó: a Rennes büntetők után búcsúztatta a Tavriját (She)
Szombaton a Rennes szenvedett meg leginkább a továbbjutásért az Intertotó-kupában, a francia együttes csak tizenegyesekkel búcsúztatta az ukrán Tavriját.
júl. 26
22:15
Hiába vezetett, elbukott a Honvéd (Infostart)
A Sturm Graz labdarúgócsapata búcsúztatta a Honvédot a nemzetközi porondon.
júl. 26
22:17
NBI: az Arsenal után a Győr sem tudott nyerni Szombathelyen (She)
Négy mérkőzést rendeztek szombat este nyolckor a Soproni Liga első fordulójában.
júl. 26
22:19
Strandfutball: brazil?olasz világbajnoki döntő lesz holnap (She)
A brazil és az olasz válogatott jutott be a strandlabdarúgó világbajnokság döntőjébe, amelyet holnap rendeznek Marseille-ben.

Keresés