2008. július 22. kedd

júl. 22
6:06
MTK: a magyar futball új uralkodója (Blikk)
Három év után a bajnoki címet és a Szuperkupát is elvették a Debrecentől
júl. 22
6:08
Eto’o mehet akár Üzbegisztánba is! (Blikk)
A Barca új trénere lapátra tette a csatársztárt
júl. 22
6:10
44-szer többet ér az Arsenal (Blikk)
A sztárok közül csak Fábregas nem jön el
júl. 22
6:12
Szávay Szlovéniában készül az olimpiára (Blikk)
Edzőtáborozik a fejben elfáradó teniszezőnő
júl. 22
6:14
Talmácsi újra szerelmes (Blikk)
„Úgy érzem, ő a legszexibb lány a világon”
júl. 22
6:16
Kemény kapust cserélt (Blikk)
Nagy helyett Gergely megy az olimpiára
júl. 22
6:18
Robinhónak elege van már a Real Madridból (Blikk)
júl. 22
6:20
Energiatapaszt használt Kolonics (Blikk)
A mentősök furcsállották, a MOB tudott róla
júl. 22
7:18
Peking 2008: a kínai óriás, Jao Ming nem számít éremre (She)
Nem számít éremre a pekingi olimpián Jao Ming (Yao Ming), az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő Houston Rockets és a kínai kosárlabda-válogatott egy hete visszatért sztárja.
júl. 22
7:36
Csiga Formula-1: Brit győzelem a Gyorsasági Csigavilágbajnokságon (She)
Brit győzelem született az idei Gyorsasági Csigavilágbajnokságon: Heikka, a szupercsiga 3 perc 2 másodperc alatt csúszott ki a versenykörből.
júl. 22
7:38
Törökország: az MTK ellenfele a legértékesebb klub a világon (She)
A Világgazdaság internetes oldala szerint a török Fenerbahce a világ jelenlegi legértékesebb klubja. A tőzsdén is jegyzett isztambuli csapatot működtető gazdasági társaság részvényeinek árfolyama az elmúlt egy hónapban 67 százalékot emelkedett, s így a vállalat piaci kapitalizációja mára elérte a 2 milliárd dollárt (mintegy 300 milliárd forintot).
júl. 22
8:48
Hollandia: Dzsudzsák edzője aggódik, hogy távozik Jason Culina (She)
Dzsudzsák Balázs csapatának trénere Huub Stevens annak a félelmének adott hangot, miszerint Jason Cullina a PSV középpályása elhagyja a klubot. Az ausztrál labdarúgó nem hosszabbította meg a szerződését az eindhoveni csapathoz, ezért az év végén szabadon igazolható lesz.
júl. 22
8:50
Tenisz, Los Angeles: Czink Melinda legyőzte Virginie Razzanót (She)
Czink Melinda legyőzte a 13. helyen kiemelt francia Virginie Razzanót és ezzel bejutott a második fordulóba a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán. A selejtezőből szerencsés vesztesként a főtáblára került magyar játékos meglepően könnyedén, két sima játszmában nyert esélyesebb riválisa ellen. A világranglistán 119. Czink a nyolcaddöntőbe kerülésért az ukrán…
júl. 22
9:06
Tenisz, Toronto: Gonzalez és Robredo is a legjobb 32 közé jutott (She)
A spanyol Tommy Robredo és a chilei Fernando Gonzalez is továbbjutott az első fordulóból a 2,615 millió dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán. A viadal a Mestersorozat hatodik állomása.
júl. 22
10:00
Liverpool: Steven Gerrard reméli, hogy jövő hétre már felépül (She)
Az orvosok és Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitány is reméli, hogy száz százalékosan rendbe jön a jövő heti Valencia elleni edzőmérkőzésre.
júl. 22
10:02
REAC: Lisztes Krisztián megállapodott a rákospalotaiakkal (She)
Megegyezett Lisztes Krisztián és a REAC. A Ferencvárostól távozó korábbi 49-szeres válogatott játékos elfogadta Kutasi Róbertb ajánlatát, így a középpályás a rákospalotaiakat erősíti a következő szezonban.
júl. 22
10:18
Nyíregyháza: hazajött Bárányos Zsolt, és aláírt a csapathoz (She)
Egy plusz egy éves szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus együttesével Bárányos Zsolt. A Budapest Honvéd korábbi labdarúgója a felkészülés kezdetén a piros-kékek edzéseit látogatta, ám nem titkolta, hogy külföldre távozna.
júl. 22
10:20
NHL: visszatér Szergej Fjodorov öccse a tengerentúlra (She)
Két év után visszatér az észak-amerikai profi jégkorongligába (NHL) az orosz Fjodor Fjodorov. A legutóbbi szezonban a Dinamo Moszkvánál szerepelt centert a New Jersey Devils csapata szerződtette.
júl. 22
10:22
Diósgyőr: Köteles László iránt Angliából érdeklődnek (She)
A DVTK a nyáron a tervezett 50 millió forint helyett közel 80 milliót költött új játékosokra. A miskolci szurkolókat az igazolások mellett azonban az érdekli leginkább, hogy Köteles László marad-e a klubnál. A legfrissebb hírek szerint ugyanis egy angol menedzser jelentkezett a játékosért.
júl. 22
10:24
Felcsút: Belgiumból érkezik az erősítés a másodosztályba (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő felcsútiak játékosa lett a kilencszeres válogatott Pető Zoltán, aki a legutóbb a belga FC Brusseles csapatában szerepelt.
júl. 22
10:36
Los Angeles: Beckham dícséri új edzőjét, Ruud Gullitot (She)
A Los Angeles Galaxyt erősítő David Beckham hosszasan méltatta Ruud Gullitot, az együttes vezetőedzőjét. A korábban a Chelsea-nél és a Feyenoordnál is megforduló holland szakember tavaly novemberben ült le a kispadra a rájátszásról lecsúszó együttesnél, amely jelenleg egy meccsel kevesebbet játszva az MLS Keleti csoportjának második helyén áll.
júl. 22
10:38
Peking 2008: a Real Madrid nem akarja elengedni Robinhót (She)
A brazilok élesen kritizálják a Real Madridot, amiért a spanyol csapat csak most közölte, hogy nem áll szándékában elengedni Robinhót a pekingi olimpia labdarúgótornájára. A királyi gárda hétfőn azt kérte, hogy vegyék ki a brazil csapatból a 24 éves játékost, mert ágyéksérüléstől szenved. Robinho egyike annak a három 23 éven felüli futballistának, akit meghívtak a brazil olimpiai együttesbe.
júl. 22
11:12
"A WADA egy halom pozitív EPO-teszten ücsörög" (Infostart)
Komoly kérdések merülnek fel az egyik doppingszer használatának felderítése kapcsán - állítják szakértők, akik szerint a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA)nem működik elég hatékonyan.
júl. 22
11:30
Tenisz: Boris Becker szerint Nadal a világ legjobb teniszezője (She)
Boris Becker, a németek teniszlegendája szerint a spanyol Rafael Nadal a világ jelenlegi legjobb teniszezője
júl. 22
12:06
Internazionale: a mai nap lehet Quaresma szerződtetésének napja (She)
A portugál Bola nevű lap információi szerint akár a mai napon aláírhatják Quaresma átigazolásról szóló szerződést, hiszen a hírek szerint a játékos ügynöke tegnap Milánóban járt és mindenben megállapodott az Internazionale vezetőivel.
júl. 22
12:08
Peking 2008: Kína az athéni 32-nél több aranyat szeretne (She)
Kína célja, hogy a pekingi olimpián házigazdaként túlszárnyalja a négy évvel ezelőtti, athéni játékokon elért teljesítményt és 32 aranyéremnél többet nyerjen ? jelentette be a keddi sajtótájékoztatón Csang Haj-feng (Zhang Haifeng), a kínai sportminisztérium szóvivője.
júl. 22
12:24
AS Roma: a fővárosban célkeresztbe került Maxi Rodriguez (She)
Újabb átigazolási pletyka került szóba az AS Romával kapcsolatban. Olasz lapértesülések szerint, ha nem sikerül megszerezni Julio Baptistát a Real Madridtól, még mindig ott van egy másik madridi ? bár nem a királyi gárdából.
júl. 22
12:42
Kik a nyár legjobb igazolásai? (Infostart)
Bár a nyári átigazolási időszak még javában tart, és sokakat az foglalkoztat, mi lesz Cristiano Ronaldo, Robinho vagy Didier Drogba sorsa, az elmúlt hetekben is több sztárfutballista váltott klubot, így érdemes megnézni, eddig kik a nyár legjobb vételei.
júl. 22
12:42
Euro 2012: a németek cáfolják az UEFA megkeresését (She)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) cáfolta, hogy az európai szövetség (UEFA) felkérte volna beugró társrendezőnek az ukránok helyett, a 2012-es Európa-bajnokságra a lengyelek mellé.
júl. 22
12:44
Bayern München: Klinsmann szerint Podolski nem eladó (She)
A Byern München vezetőedzője, Jürgen Klinsmann kijelentette: Lukas Podolskinak hiába van több kérője is, a csatár nem eladó.
júl. 22
13:00
Anglia: Tímár Krisztián iránt érdeklődik a Charlton (She)
Tímár Krisztiánt, a Plymouth csapatkapitány jelöltjét szerződtetné a szintén másodosztályú Charlton Athletic.
júl. 22
13:54
Kézilabda: verhető ellenfeleket kaptak női csapataink (She)
Mind a három érintett magyar együttes verhető ellenfelet kapott a női kézilabda EHF Kupában, illetve a Kupagyőztesek Európa Kupájában.
júl. 22
14:12
Peking 2008: Tanu eldöntötte, indulni akar az olimpián (She)
Az athéni doppingbotrány után eltiltott Ekaterini Tanu végül eoldöntötte dilemmáját, és indulni akar a pekingi ötkarikás játékokon, így a Görög Atlétikai Szövetség (SEGAS) nevezte őt, mivel teljesítette a részvételi szintet.
júl. 22
14:14
Atlétika: a csúcstartó Gebrselassie rajthoz áll a Berlin Maratonon (She)
júl. 22
14:30
Formula-1: Häkkinen szerint Hamilton megérett a vb-címre (She)
Mika Häkkinen szerint a britek fiatal üdvöskéje idén megérett a világbajnoki címre. A finn világbajnok klasszis önmagát látja benne, és úgy érzi, már nem száguldozik ész nélkül, hanem sokkal megfontoltabban, célratörőbben versenyzik.
júl. 22
14:30
Kolóék 8 centivel nyertek (Blikk)
ATLANTA – Kegyetlen volt a magyarsporttal a sors. Ma, 17 nappal a pekingi olimpia kezdete előtt az egyik legnagyobb versenyzőnkről kell megemlékezni az olimpiai bajnokainkat bemutató sorozatunkban, de Kolonics György (†36) már nincs köztünk.
júl. 22
14:32
Barcelona: Henrique 8 millióért jött, aztán rögtön ment is (She)
A katalán óriás, Barcelona vezetősége 8 millió euróért, öt évre szerződtette a Palmeiras védőjét, Henriquét, majd ezzel a lendülettel tovább is passzolta kölcsönbe a Bayer Leverkusen csapatához.
júl. 22
14:32
Mi is megverjük az olaszokat! (Blikk)
Az U19-es csapat megismételné a felnőttek tavalyi sikerét
júl. 22
14:48
Juventus: Arsene Wenger szemet vetett két fiatal tehetségükre (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger továbbra is tartja magát a filozófiájához, és fiatalokra építi csapatát. Az idei szezon előtt sem kíván érett világsztárt szerződtetni, inkább a tinik érdeklik.
júl. 22
15:06
Tihanyban és Siófokon parádéznak a Forma-1-es autók (Infostart)
Az eddigi jegyeladási adatok alapján a tavalyinál jóval több néző várható a jövő hétvégi Forma 1-es Magyar Nagydíjra. A verseny siófoki sajtótájékoztatóján elhangzott az is, dolgoznak azon, hogy meghosszabbítsák a verseny 2011-ig érvényes szerződését.
júl. 22
15:24
Atlétika: Győrffy Dóra bejelentette visszavonulását (She)
Bejelentette visszavonulását Győrffy Dóra országos csúcstartó magasugró: az utóbbi évtized egyik legeredményesebb hazai atlétája sérülés miatt lemondott a pekingi olimpiai részvételről, egyúttal élsportolói pályafutását is befejezi.
júl. 22
15:26
Moto GP: nézze meg Jorge Lorenzo hétvégi óriási bukását (She)
Az elmúlt hétvégén a Moto GP Egyesült Államokban rendezett futamával folytatódott a gyorsasági motoros világbajnokság küzdelemsorozata. Laguna Secában csak a legmagasabb kategória képviselői álltak rajthoz, közülük a legrövidebb ideig Jorge Lorenzo volt versenyben.
júl. 22
16:00
Barcelona: Oleguer Hollandiába, az Ajaxhoz szerződött (She)
Az Ajax hárommillió euróért szerződtette a Barcelona védőjét, Oleguer Presast.
júl. 22
16:02
Peking 2008: hat aranyért úszik az amerikai Natalie Coughlin (She)
Rekordot jelentő hat aranyérmet szeretne nyerni Pekingben az amerikaiak úszónője, Natalie Coughlin.
júl. 22
16:36
Evezős-vb: a reményfutamban indulhatnak a magyar egységek (She)
Mind az öt magyar egység a reményfutamban folytathatja szereplését az ausztriai Ottensheimban kedden megkezdődött evezős-világbajnokságon, amelyet az olimpia műsorában nem szereplő számokban írtak ki.
júl. 22
16:38
Formula?1: áramütést szenvedett a BMW egyik szerelője (She)
Jelenleg is zajlik a tesztelés a spanyolországi Jerezben található Formula?1-es pályán, ám a gyakorlás első napján nem feltétlenül az eredmények vitték a prímet. Történt ugyanis, hogy a BMW garázsában megcsapta az úgynevezett KERS-ből (a mozgási energia visszanyeréséért felelős rendszer) származó áram, amikor Christian Klein kocsiját szerette volna többed magával visszatolni a garázsba.
júl. 22
16:40
DVSC: Máté Péter elkezdte a munkát, Polekszics felépült (She)
A DVSC honlapja arról számolt be, hogy több sérüléssel bajlódó futballista állapota szépen javul, sőt Vukasin Polekszics teljesen felépült.
júl. 22
17:30
Tour de France: a francia Cyril Dessel nyerte a 16. szakaszt (She)
A francia Cyril Dessel sikerét hozta a francia kerékpáros körverseny, a Tour de France 16. szakasza, a Cuneo és Jausiers közötti 157 kilométer, miután a célban lehajrázta Sandy Casart és David Arroyót, akikkel szökésben töltötte a szakasz jelentős részét. Az összetettben vezető, a sárga trikót viselő Frank Schleck a 12. lett, 1 perc 28 másodperc hátránnyal és megőrizte a színes felsőjét.
júl. 22
17:48
Peking 2008: a CAS dönt Diego olimpiai részvételéről (She)
A Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult a Werder Bremen csapata, hogy megpróbálja megakadályozni egyik legjobbja, Diego olimpiai szereplését.
júl. 22
17:50
Werder: Mertesacker sérülése súlyos, holnap műtik meg (She)
Csapata délelőtti edzésén súlyos térdsérülést szenvedett a Werder Bremen német válogatott védője, Per Mertesacker.

Keresés