2008. május 31. szombat

máj. 31
6:22
Kemény Dénes csak nyugalmat szeretne (Blikk)
A kapitány is írt a 200 négyzetméteres szurkolói zászlóra
máj. 31
6:24
Bikk úr kézilabdázhat Görbiczékkel (Blikk)
Olimpiai játékunkon sztársportolóinkkal edzhetnek olvasóink
máj. 31
6:26
Nyolc klub vinné Gerát (Blikk)
Ma több kerettag focista is eladhatja magát
máj. 31
6:28
Palik F1-es autója (Blikk)
A Hungaroringen is köröz majd a Renault-val
máj. 31
7:27
Milánóban két millió euró nagy összeg (Behaviour)
Az AC Milan minden bizonnyal hamarosan megszerzi Gianluca Zambrottát, az FC Barcelona világbajnok olasz futballistáját. Adriano Galliani, a piros-feketék elnöke a klub hivatalos honlapján elmondta: az üzlet már csak kétmillió eurón múlik, a két egyesület egyelőre ezen az összegen "vitatkozik".
máj. 31
7:46
"Örökre" helyett négy év (Behaviour)
A török sportbíróság négy évre mérsékelte az eltiltását Süreyya Ayhannak, az 1500 méteres női síkfutás 2002-es Európa-bajnokának. A 29 éves sportolót januárban örökre eltiltotta a versenyzéstől a helyi atlétikai szövetség, a felsőbb fórum azonban most - a körülményeket mérlegelve - enyhített a büntetésen. A bíróság nem indokolta döntését.
máj. 31
8:04
Euro 2008: Ancelotti Filippo Inzaghit hiányolja a keretből (She)
A Milan mestere, Carlo Ancelotti szerint hiba volt Roberto Donadoni szövetségi kapitány döntése, mely szerint Filippo Inzaghi helyett Antonio Cassanót viszi az Európa-bajnokságra.
máj. 31
8:06
Atlétika: 4 évre mérsékelték a török Európa-bajnok eltiltását (She)
A török sportbíróság négy évre mérsékelte az eltiltását Süreyya Ayhannak, az 1500 méteres női síkfutás 2002-es Európa-bajnokának.
máj. 31
8:09
Milan: 2 millió eurón múlhat Zambrotta szerződtetése (She)
A Milan már több, mint egy hónapja tárgyalt először a Barcelonával, az olasz válogatott védő, Gianluca Zambrotta leigazolásáról, de a felek továbbra sem tudnak megegyezni. A hírek szerint a Milan 2 millió euróval kevesebbet akar fizetni annál, mint amennyit a Barcelona kér a játékosért.
máj. 31
9:23
Euro 2008: a Bundesliga adja a legtöbb játékost az Eb-re (She)
máj. 31
10:05
Roland Garros: Szávay késő délután játszik Kvitová ellen (She)
Szávay Ágnes az 1-es pálya ötödik meccsén lép pályára szombaton a cseh Kvitová ellen a Roland Garros harmadik fordulójáában.
máj. 31
10:07
Öttusa-vb: a nők döntőjében a lövészet után Tóth a legjobb magyar (She)
A magyarok közül Tóth Adrienn lőtt a legjobban a budapesti öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyének döntőjében. A hazai csapat legfiatalabb tagja 182 körig (1120 pont) jutott, ezzel hatodikként várhatja a vívást.
máj. 31
10:09
MotoGP: Talmácsi Gábor hatodik lett a délelőtti edzésen (She)
A 125 kcm-ben versenyző Talmácsi Gábor a hatodik helyet szerezte meg az Olasz Nagydíj szombat délelőtti szabadedzésén. Első helyen az első időmérőt is megnyerő spanyol Espargaro végzett. A második időmérőt szombat délután rendezik.
máj. 31
10:36
Válogatott: telt ház várható a szombati magyar-horváton (She)
Az előzetes hírek szerint telt ház várható a szombat este 20:30 órakor a Szusza Ferenc Stadionban kezdődő magyar-horvát barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen.
máj. 31
11:07
Euro 2008: hangulatjavító győzelmekkel zártak a házigazdák (Infostart)
A nyári Európa-bajnokság két társrendezője jól választott ellenfelet utolsó felkészülési mérkőzésére. Mindkét csapat könnyű, fölényes győzelmet aratott, gyenge ellenállásba ütközve. A csehek nehezebb ellenfelet választottak, de cserejátékosaik vezérletével a hajrában biztossá tették győzelmüket az Eb-ről éppen csak lemaradt skótokkal szemben. Az olaszok megint megmutatták: jó úton járnak.
máj. 31
11:07
Real Madrid: Ruud van Nistelrooy nem megy sehova (She)
Az utóbbi időben több klubbal is ? köztük a Milannal ? kapcsolatba hozták a holland futballistát, ám a Real háza táján úgy döntöttek, tiszta vizet öntenek a pohárba.
máj. 31
11:09
Ismét Celtics-Lakers döntő lesz (Infostart)
A Boston Celtics lesz a Los Angeles Lakers ellenfele az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nagydöntőjében, miután az alapszakasz-győztes együttes idegenben legyőzte a Detroit Pistonst, ezzel 4-2-re megnyerte a Keleti főcsoport fináléját.
máj. 31
11:09
Válogatott: telt ház várható a horvátok elleni meccsen (She)
Az előzetes hírek szerint telt ház várható a szombat este 20:30 órakor a Szusza Ferenc Stadionban kezdődő magyar-horvát barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen.
máj. 31
11:11
Soproni Liga: tehetős támogatót talált a Gabona Transz-Kaposvár (She)
A Soproni Liga jelenlegi hatodik helyezett csapata, a Gabona Transz-Kaposvár támogatói szerződést kötött Somogy megye egyik legnagyobb cégével, a Kométa 99 Zrt.-vel.
máj. 31
11:38
Női birkózó olimpiai selejtező: Sastin legyőzte a hazaiak favoritját (She)
A világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar versenyző a tavalyi vb-n kikapott a korábbi Eb-győztes svédtől, akit azonban két hete, a kanadai kvalifikációs viadalon biztosan győzött le.
máj. 31
11:53
Peking 2008: nem szereztek kvótát a magyar női hosszútávúszók (She)
Nem lesz magyar női indulója a pekingi olimpia 10 km-es hosszútávúszó versenyének, miután Kovács Rita és Hajnal Erika sem tudott kvótát érő helyen végezni a szakág utolsó kvalifikációs versenyén, a kínai fővárosban.
máj. 31
11:55
Átigazolás: Orosz Péter nem szerződött az Ajaccióhoz (She)
A pénteken napvilágra látott hírekkel ellentétben a magyar válogatott csatára, Orosz Péter nem szerződött a francia Ajaccio együtteséhez.
máj. 31
12:09
Barcelona: két évre aláírt José Manuel Pinto (She)
máj. 31
12:11
Női birkózó olimpiai selejtező: Sastin Marianna már a nyolc között (She)
A 63 kg-ban szereplő Sastin Marianna második mérkőzését is megnyerte, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a női birkózók utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, a svédországi Haparandában.
máj. 31
12:24
Öttusa-vb, női döntő: nem tudtak javítani a magyarok a vívás után (She)
A vívásban nyújtott teljesítményekkel nem javult a magyarok helyzete a budapesti öttusa-világbajnokság női versenyében, egyéniben valamennyien a bő középmezőnyben állnak, a csapat pedig visszacsúszott a második helyről a negyedikre.
máj. 31
12:25
A fiatal volt a legeredményesebb (Behaviour)
A magyarok közül Tóth Adrienn lőtt a legjobban a budapesti öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyének döntőjében. A hazai csapat legfiatalabb tagja 182 körig (1120 pont) jutott, ezzel hatodikként várhatja a vívást.
máj. 31
12:39
Birkózás: Sastin Marianna olimpiai kvótát szerzett Svédországban (She)
A 63 kg-os Sastin Marianna olimpiai kvótát szerzett a női birkózók utolsó selejtező versenyén, a svédországi Haparandában, miután bejutott a döntőbe.
máj. 31
13:25
Roland Garros: két játszmában győzött az orosz Szafina (She)
máj. 31
13:27
Válogatott: megvan a kezdőcsapat, Huszti ismét csatár lesz (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a horvátok elleni szombat esti barátságos mérkőzésre.
máj. 31
13:56
Vízilabda: a nőknél a Honvéd Domino megvédte bajnoki címét (She)
A bajnoki döntő ötödik meccsén a Honvéd Domino 9?8-ra legyőzte az OSC-t, és ezzel megvédte bajnoki címét. Györe Lajos csapata nagy bravúrt hajtott végre, hiszen a finálé első két meccsét az OSC nyerte, és innen sikerült 3?2-re fordítania a Honvédnak.
máj. 31
13:57
Finn támadó érkezik Husztiékhoz (Behaviour)
Huszti Szabolcs klubja, a német Hannover 96 három évre szerződtette Mika:l Forssellt, a Birmingham City finn labdarúgóját. A 27 éves támadó az angol Premier Leauge legutóbbi szezonjában kilenc gól szerzett, csapata ennek ellenére kiesett az élvonalból.
máj. 31
13:58
Roland Garros: Jankovics és Kuznyecova is továbbjutott (She)
Az orosz Kuznyecova és a szerb Jankovics is könnyedén jutott tovább a Roland Garros harmadik körében. A fehérorosz Azarenka az olasz Schiavonét búcsúztatta.
máj. 31
14:00
MotoGP: Talma az utolsó pillanatban megszerezte a második helyet (She)
Talmácsi Gábor a szombati időmérő edzésen megszerezte a második helyet, így a vasárnapi futamon a második helyről rajtolhat.
máj. 31
14:11
Talmácsi a második helyről rajtolhat (Infostart)
A 125 kcm-esek között világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a második helyről rajtol vasárnap a gyorsaságimotoros-vb hatodik, olaszországi futamán, Mugellóban.
máj. 31
14:11
Manchester United: Carlos Tevez Spanyolországban futballozna (She)
A Cristiano Ronaldo körüli híresztelések mellett újabb átigazolási ügy okozhat fejfájást a Manchester United vezetőinek.
máj. 31
14:27
Öttusa-vb, női döntő: Vörös nyolcadik a lovaglás előtt (She)
Remek úszással Vörös Zsuzsanna a tizenötödikről előrelépett a nyolcadik helyre a budapesti öttusa-világbajnokság női versenyében. A magyar csapat három szám után második.
máj. 31
14:42
Cristiano Ronaldo már eldöntötte, hogy a Real Madridhoz igazol? (Infostart)
Cristiano Ronaldo már eldöntötte, hogy a Real Madridhoz igazol, de a nyári labdarúgó Európa-bajnokság végéig nem akar erről beszélni - állítja a portugál futballista keresztapja.
máj. 31
14:42
Akkor is én leszek a legjobb! (Blikk)
Talmácsi a rossz kezdés ellenére megőrizte önbizalmát
máj. 31
14:42
Juventus: Alonso szívesen játszana a ?zebráknál? (She)
Az utóbbi időben egyre többször lehetett hallani arról, hogy a Juventus érdeklődik a Liverpool játékosáért, Xabi Alonsoért, és most úgy tűnik, a spanyol futballista is szívesen költözne Torinóba.
máj. 31
14:58
Roland Garros: Sarapova is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
A világranglista élén álló orosz Marija Sarapova könnyedén, két játszmában intézte el az olasz Karin Knappot, így a legjobb 16 közé jutott az elsőként kiemelt teniszező.
máj. 31
15:13
MotoGP: Rossi indulhat az első helyről a vasárnapi futamon (She)
Valentino Rossi motorozta a legjobb időt a királykategória időmérő edzésén, így az olasz versenyző indulhat az első helyről a vasárnapi futamon.
máj. 31
15:29
Öttusa: a budapesti világbajnokság eseménynaptára (She)
máj. 31
16:14
Evezés: döntős a Varga, Hirling duó Luzernben (She)
A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a döntőbe az evezősök idei második Világkupa-versenyén, Luzernben.
máj. 31
16:16
MotoGP: Barbera indulhat az első helyről a 250 kcm-es kategóriában (She)
Hector Barbera szerezte meg az első helyet az Olasz Nagydíjon a 250 kcm-es kategória második időmérő edzésén.
máj. 31
16:30
Roland Garros: a Pennetta, Kirilenko kettős vár Szávayékra (She)
A papírformának megfelelően a Penetta, Kirilenko duó legyőzte a Coehn-Aloro, Pin párost, így ők lesznek Szávay Ágnes és Dinara Szafina ellenfelei a következő körben.
máj. 31
16:45
Roland Garros: Ferrer óriási csatában jutott tovább (She)
Óriási küzdelmet hozott az ausztrál Hewitt és a spanyol Ferrer összecsapása. Öt játszmában tudott végül felülkerekedni az ötödikként kiemelt spanyol Ferrer. A cseh Stepánek könnyedén ejtette ki a tizenkettedikként kiemelt spanyol Robredót.
máj. 31
16:46
Magyar-horvát: Koeman csak a védelemben változtatott (Behaviour)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a horvátok elleni szombat esti barátságos mérkőzésre.
máj. 31
16:47
Birkózás: Sastin Marianna ott lehet a pekingi olimpián (She)
Sastin Marianna bejutott a svédországi Haparandában megrendezésre kerülő női birkózó kvalifikációs tornán, s ezzel a sikerrel kijutott a 2008-as pekingi olimpiára.
máj. 31
16:49
Öttusa-vb: Gyenesei Leila 8. a befejező szám előtt (She)
Gyenesi Leila a legjobb magyar az utolsó szám, a futás előtt. Az élen továbbra is a francia Amelie Caze áll, második az orosz Polina Sztrucskova, aki az úszás után a lovaglást is megnyerte (idő: 1:18,70, büntetés: 0). A csapatversenyben második helyen várhatják a lányok a folytatást.
máj. 31
16:51
Torna: Berki a harmadik helyen végzett Moszkvában (She)

Keresés