2008. január 8. kedd

jan. 8
6:09
Urbán Gábor: Ilyen az életem (Blikk)
A csatár lába előtt hever az egész NB I
jan. 8
6:11
Fradi-edzés hóban, hidegben, maszkban (Blikk)
Már az NB II-es bajnokság megnyerésére készül a csapat
jan. 8
6:13
Ronaldo az angol foci királya (Blikk)
Imádják a szurkolók, a nők és az újságok, mert vele mindig történik valami
jan. 8
8:25
NB II, Pápa: megkezdték a tárgyalásokat Pető Tamással (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Lomard Pápa Termál FC klubvezetői megkezdték a tárgyalásokat Pető Tamással (képünkön), a volt válogatott középpályással, aki nemrégiben köszönt el az újpestiektől.
jan. 8
8:31
Euro 2008: Marcello Lippi szerint német vagy olasz diadal lesz (She)
Az olaszokat 2006-ban világbajnoki címig vezető Marcello Lippi (képünkön) szerint hazája, valamint a németek válogatottja a június 7-én rajtoló, osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság favoritja.
jan. 8
8:43
Görögország: Tóth Mihály a Panahaiki harmadik magyar légiósa (She)
Görögországi légiósként folytatja pályafutását a Bp. Honvéd volt válogatott támadója, Tóth Mihály (képünkön jobbra), aki a harmadosztályú Panahaiki 2005 csapatának ajánlatát fogadta el.
jan. 8
9:23
Kivel állapodott meg Kisteleki? (Blikk)
Még csak találgathatjuk, ki lesz az új szövetségi kapitány
jan. 8
9:56
Benítez jövője a tét New Yorkban (Infostart)
A téli átigazolási időszak első hete még csendesen telt Angliában, ám immár mozgásba lendült a piac. A legnagyobb érdeklődés a Chelsea és a Liverpool lépéseit követi. A Kékek elsősorban a játékosok frontján erősítenének, a Vörösöknél pedig egyre kevésbé tagadják, hogy megingott a tulajdonosok bizalma Rafa Benítez menedzserben.
jan. 8
10:23
Floorball: a hétvégén élő internetes közvetítés a diákolimpiáról (She)
jan. 8
10:39
Tenisz, Auckland: nyert Kohlschreiber, Massu és az eső (She)
Az új-zélandi Aucklanden zajló, 465 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a hetedik helyen kiemelt német Philipp Kohlschreiber két játszmában verte ellenfelét, az amerikai Michael Russellt és jutott a nyolcaddöntőbe.
jan. 8
11:01
Tenisz, Sydney: az első körben kikapott a második kiemelt Robredo (She)
A Sydneyben zajló, 465 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében már az első forduló után búcsúzott a második helyen kiemelt spanyol Tommy Robredo, akit a cseh Radek Stepanek győzött le két játszmában.
jan. 8
11:22
Olimpia, Peking 2008: kiválasztották az önkéntesek négyötödét (She)
Az önkéntesek, összesen 100 ezer emberre tervezett létszmának több mint nyolcvan százalékát már kiválasztották az augusztusi, pekingi nyári olimpia rendezői.
jan. 8
11:38
NFL: a Colts játékosát, Sanderst választották az év védőjének (She)
A címvédő Indianapolis Colts játékosát, Bob Sanderst (képünkön) választották az év védőjének a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL).
jan. 8
11:43
Amerikai futball: a Louisiana Tigers lett az egyetemi bajnok (She)
A Louisiana State University's Tigers nyerte az egyetemi amerikaifutball-bajnokság (NCAA Football) nagydöntőjét, miután hétfőn legyőzte az esélyesebb Ohio State Buceyes csapatát.
jan. 8
12:16
Liverpool FC: szlovák védő érkezik az orosz bajnok Zenittől (She)
A BBC értesülése szerint a Liverpool FC labdarúgója lesz Martin Skrtel, az orosz bajnok Zenit játékosa.
jan. 8
12:21
Spanyolország: a nyolcaddöntő következik a Király Kupában (She)
Szerdán és csütörtökön rendezik meg a nyolcaddöntő első mérkőzéseit a spanyol labdarúgó Király Kupában. Szerdán hat, csütörtökön pedig két találkozót játszanak le. A legnagyobb rangadónak a címvédő Sevilla és a Barcelona összecsapása ígérkezik.
jan. 8
12:49
Még szigorúbb doppingellenőrzési szabályok (Metropol)
A december közepén közzétett lesújtó doppingjelentés hatására hétfőn új intézkedéseket vezettek be az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) vezetői.
jan. 8
13:27
A Super Bowl és a Brazil Nagydíj volt a legnézettebb 2007-ben (She)
A Formula?1-es Brazil Nagydíj volt a második legnézettebb televíziós sportközvetítés 2007-ben ? derül ki az Initiative Sports Futures (ISF) nevű független elemző cég kutatási adataiból. Az interlagosi versenynél csak az észak-amerikai profi futball-liga döntője, a Super Bowl produkált jobb eredményt.
jan. 8
13:43
Hegyikerékpár: megerősítést nyert, Parti András ott lesz Pekingben (She)
Az athéni olimpia után a pekingi játékokon is lesz magyar résztvevője a hegyikerékpáros mezőnynek! A hír a Magyar Olimpiai Bizottságból érkezett január 7-én délután, mely szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) arról értesítette Schmitt Pál MOB elnököt, hogy az olimpia hegyikerékpáros mezőnyének végleges összeállítása után egy magyar sportoló is részt vehet a pekingi olimpián. A szakág 50…
jan. 8
13:54
Anglia, Derby County: Laurent Robert és Robbie Savage érkezik (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Derby County kedden szerződtette a francia Laurent Robert-t, és megállapodott a Blackburn Roversszel a walesi Robbie Savage szerződtetéséről.
jan. 8
14:27
Leicester City: az MTK aláírta a Bori Gáborról szóló szerződést (She)
Aláírta a Bori Gábor angliai átigazolásáról szóló szerződést az MTK Hungária FC igazgatója, Domonyai László ? számolt be róla a fővárosi klub hivatalos internetes oldala. A Nemzeti Sport szombati számában már megírta, hogy Bori és Laczkó Zsolt a Leicester Cityben folytatja a pályafutását, de a hivatalos papírokat most írták alá.
jan. 8
14:49
Szávay a 12. legesélyesebb (Blikk)
jan. 8
15:05
Peren kívüli megegyezésre törekszik Zavadszky családja (She)
Zavadszky Gábor családja peren kívül szeretne megegyezni a két éve elhunyt válogatott labdarúgó utolsó klubjával, a ciprusi AEL Limasszollal a család anyagi és erkölcsi kártérítéséről - tájékoztatta hétfőn az MTI-t Pozsonyi Tibor ügyvéd, a futballista özvegyének jogi képviselője.
jan. 8
15:10
A gyilkossággal gyanúsított szurkolóra 40 hónap börtönt kértek (She)
A cataniai ügyészség három év és négy hónap börtönbüntetést kért arra az olasz futballszurkolóra, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly február 2-án, a Palermo elleni bajnokin megölt egy rendőrt.
jan. 8
15:16
Jégkorong, NHL: Teemu Selänne hamarosan dönt a folytatásról (She)
Teemu Selänne világklasszis finn jégkorongozó hamarosan dönt arról, hogy folytatja-e pályafutását az észak-amerikai profiligában (NHL) címvédő Anaheim Ducks színeiben.
jan. 8
15:21
Tenisz, Australian Open: Szávay Ágnes már Melbourne-ben edz (She)
Szávay Ágnes már két napja megérkezett Melbourne-be az idei első Grand Slam-torna, a hétfőn kezdődő Australian Open színhelyére.
jan. 8
15:49
Force India: csütörtökön jelenthetik be Fisichella szerződtetését (She)
A Spyker örökébe lépett Force India csütörtökön jelentheti be Giancarlo Fisichella szerződtetést az 59. Formula-1-es világbajnokságra.
jan. 8
16:05
Klub-világranglista: a Sevilla volt 2007 legjobbja (Infostart)
Az UEFA Kupa-címvédő spanyol FC Sevilla bizonyult az elmúlt év legjobbjának, így vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klub-világranglistáját. Legjobb magyar csapatként a Budapest Honvéd a 255. helyen végzett.
jan. 8
16:16
Női kézilabda: Romániában lesznek az ázsiai olimpiai selejtezők (She)
Semleges helyszínen, Romániában rendezik meg az ázsiai férfi és női kézilabda olimpiai selejtezőit.
jan. 8
16:21
Dakar-rali: jövő kedden Budapesten tárgyalnak az ASO képviselői (She)
Egy hét múlva a magyar fővárosban tárgyalnak a Dakar-ralit is szervező Amaury Sport Organisation (ASO) képviselői - erről Szalay Balázs tájékoztatta az MTI-t.
jan. 8
16:32
Profi kerékpár: nem csak ittasan vezetett a németek klasszisa (She)
Alkohol mellett az utólagos vizsgálat kábítószert is kimutatott Stefan Schumacher világbajnoki bronzérmes német kerékpáros szervezetében, aki ellen ittas vezetés miatt indult eljárás októberben.
jan. 8
16:43
Sevilla: Christian Poulsen nem követi volt trénerét Londonba (She)
Christian Poulsen jól érzi magát a Sevilla labdarúgócsapatánál, ezért nem tervezi, hogy követi korábbi vezetőjét, Juande Ramost a Tottenham Hotspurbe.
jan. 8
16:45
Ligue1: az Olympique Marseille nem engedi el Djibril Cissét (She)
Nem akarja eladni a januári átigazolási időszakban Djibril Cissét az Olympique Marseille labdarúgócsapata - nyilatkozta Pape Diouf, a klub elnöke.
jan. 8
17:32
Formula-1: a Super Aguri február 19-én mutatja be az új autóját (She)
A Formula-1-es versenysorozatban érdekelt Super Aguri istálló február 19-én mutatja be az új autóját, amellyel a 2008-as szezonban szerepelnek.
jan. 8
17:59
Trinidad és Tobago: Francisco Maturana váltja Wim Rijsbergent (She)
A komoly edzői múlttal rendelkező Francisco Maturana lesz Trinidad és Tobago labdarúgó-válogatottjának új szövetségi kapitánya.
jan. 8
18:27
Olimpia 2016: bemutatták Rio de Janeiro rendezési tervét (She)
Rio de Janeiro városa bemutatta részletes rendezési tervét a 2016-os Olimpiai Játékokra kedden ? értesült több nemzetközi hírügynökség délután. Korábban 2004-ben és 2012-ben nem jártak sikerrel a rióiak, a hírek szerint most sokkal realistább elképzelésekkel lepték meg a NOB illetékeseit a brazilok.
jan. 8
19:15
Afrika-kupa: Szenegál is kihirdette keretét a kontinensbajnokságra (She)
Henryk Kasperczak, a szenegáli labdarúgó-válogatott lengyel szövetségi kapitánya kihirdette keretét a január 20-án kezdődő, Ghánában rendezett Afrika-kupára.
jan. 8
20:58
Hegyikerékpár: Parti András is ott lesz a pekingi olimpián! (She)
Az Athéni Olimpia után a Pekingi Játékokon is lesz magyar résztvevője a hegyikerékpáros mezőnynek! A hír a Magyar Olimpiai Bizottságból érkezett január 7-én délután, mely szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) arról értesítette Schmitt Pál MOB elnököt, hogy az olimpia hegyikerékpáros mezőnyének végleges összeállítása után egy magyar sportoló is részt vehet a Pekingi Olimpiai Játékokon. A…
jan. 8
21:00
Bundesliga: Raffael az FC Zürichtől a Hertha BSC-hez szerződött (She)
Raffael, az FC Zürich brazil csatára négy évre a Hertha BSC Berlinhez szerződött kedden. A 22 éves reménység 5 millió euróért cserélt klubot.
jan. 8
21:41
F?1, McLaren-Mercedes: szerdán kezdődik meg a tesztelés (She)
Szerdán Jerez de la Fronterában kezdődik meg a Forma-1-es McLaren-Mercedes új versenyautójának a tesztelése. Az MP4/23-as jelzésű gépet, amelyet hétfőn mutattak be Stuttgartban, Pedro de la Rosa, a wokingi istálló spanyol tesztpilótája és a finn Heikki Kovalainen vezeti majd.
jan. 8
22:12
McLaren-Mercedes: szerdán kezdődik a tesztelés (Infostart)
Szerdán Jerez de la Fronterában kezdődik meg a Forma-1-es McLaren-Mercedes új versenyautójának a tesztelése.

Keresés