2008. január 18. péntek

jan. 18
6:15
Kokó a pofonok után az igazság bajnoka maradt (Blikk)
Jobban bízunk a sportolókban, mint a politilusokban (Blikk-felmérés)
jan. 18
6:17
Nagy Tímea az olimpiáért vív (Blikk)
Döntőbe kell jutnia a budapesti Világkupán
jan. 18
6:19
Végveszélyben az FC Sopron (Blikk)
Az adósságmilliókat összehozó olasz tulajdonos nem jelent meg az egyeztetésen
jan. 18
6:21
Vérdíj a viperás szurkolóra (Blikk)
A Honvéd tulajdonosa 250 ezret ad a nyomravezetőnek
jan. 18
6:23
Várhidi dolgozna Milutinovics mellett (Blikk)
Megéri sztárkapitányt szerződtetni? Az exkapitányok Boráról
jan. 18
6:32
Szávay Ágnesék vegyespárosban továbbjutottak (Infostart)
Szávay Ágnes az indiai Leander Paes oldalán továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyespárosának első fordulójából.
jan. 18
8:53
Skaliczky a bravúros siker után: Elő kell jegyezni egy pacemakerre (Infostart)
Magabiztos sikerrel kezdte meg szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégiai Európa-bajnokságon: 35-28-ra győzött a 2005-ben világbajnok Spanyolország ellen. A mérkőzés legjobbjának a kapus Puljezevics Nenadot választották. Skaliczky László szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: a társakat is magával vitte a remeklő hálóőr és a gólerős Ilyés Ferenc teljesítménye.
jan. 18
10:08
Fradi volt, Fradi lesz! (Blikk)
A Blikk úgy tudja, megmentik a klubot
jan. 18
10:57
Szörf-vb: Detre Diána már biztosan olimpiai kvótás (She)
Biztosan olimpiai kvótát szerez Detre Diána a vasárnapig tartó aucklandi szörf-világbajnokságon.
jan. 18
11:09
Tenisz, Melbourne: Markosz Bagdatisz törökellenes videója (She)
Törökellenes megnyilatkozást tett egy tavalyi videófelvételen Markosz Bagdatisz ciprusi teniszező, akit emiatt keményen bíráltak. Az ausztrál nyílt bajnokság 15. kiemeltje nem kér bocsánatot.
jan. 18
11:53
Atlétika: Tyson Gay versenyezne Oscar Pistoriusszal (She)
A 100 és 200 méteren világbajnok amerikai sprinter, Tyson Gay szívesen csatázna a műlábakkal versenyző dél-afrikai Oscar Pistoriusszal, akit a nemzetközi szövetség (IAAF) nem enged az épekkel egy mezőnyben indulni.
jan. 18
12:33
Elhunyt Bobby Fischer világbajnok sakkozó (Infostart)
Életének 65. évében Izlandon elhunyt Bobby Fischer volt világbajnok sakkozó. Az amerikai születésű sportoló 2005 óta élt a szigeten.
jan. 18
13:43
Válság felé robog a Liverpool (Infostart)
Bár cáfolta a Liverpool labdarúgó-csapatának két amerikai tulajdonosa, Tom Hicks és George Gillett, hogy el szeretnék adni a klubot, az indulatok nem csitulnak az észak-angliai városban.
jan. 18
13:44
Elhunyt Bobby Fischer egykori sakkvilágbajnok (Metropol)
Életének 64. évében elhunyt Bobby Fischer egykori sakkvilágbajnok. Az amerikai születésű, 2005-ben Reykjavíkban letelepedett versenyző halálhírét az izlandi RUC rádióadó jelentette be pénteken.
jan. 18
13:48
Australian Open: Nieminen négy szettben jutott tovább (She)
A 24. helyen kiemelt finn Jarkko Nieminen bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a férfi egyes nyolcaddöntőjébe, miután négy játszmában nyert az amerikai Mardy Fish ellen.
jan. 18
14:38
Messi Katarban "készült" a visszatérésre (Infostart)
A legerősebb három európai bajnokság hétvégi kínálatából a madridi derbi, az Atlético és a Real csatája emelkedik ki. De rendkívül érdekesnek ígérkezik az Udinese-Milan találkozó is. Angliában a tabella első három helyezettje idegenben lép pályára.
jan. 18
15:03
Kosárlabda, női EK: izraeli csapattal játszik a Szegedet verő MBK (She)
A női kosárlabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az Európa Kupa küzdelmeiben a Szeviép-Szegedet búcsúztató szlovákiai MBK Ruzomberok izraeli csapattal játszik a nyolcaddöntőben.
jan. 18
15:26
Kosárlabda: Rátgéber a női-, Ivkovics a férfi válogatott kapitánya (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége Rátgéber Lászlót (képünkön) nevezte ki a női válogatott szövetségi kapitányának, míg a férfiakat a jövőben is Sztojan Ivkovics irányíthatja. A két szakember kinevezése várható volt, főként a szakmai bizottság hétfői ülését követően, amely után Rátgéber és Ivkovics nevét terjesztették be az elnökség elé.
jan. 18
15:37
UEFA: három Milan-játékos a 2007-s szurkolói álomcsapatban (She)
A Bajnokok Ligája-győztes és a klubvilágbajnokságon is első AC Milan három játékosa került be a szurkolók álomcsapatába. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján rendezett szavazáson Kaká (képünkön) kapta a legtöbb voksot.
jan. 18
15:42
2007 szurkolói álomcsapata (Blikk)
A Bajnokok Ligája-győztes és a klubvilágbajnokságon is első AC Milan három játékosa került be a szurkolók álomcsapatába. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján rendezett szavazáson Kaká kapta a legtöbb voksot.
jan. 18
16:11
17 éves magyar focistát vett a Newcastle (Infostart)
Kádár Tamás, a Zalaegerszeg utánpótlás válogatott védője az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Newcastle Unitedben folytatja pályafutását.
jan. 18
17:20
Kerékpár: új nyílt összetett versenysorozatot hívtak életre (She)
A Tour de Hongrie - 35. Magyar Kerékpáros Körverseny szervezésével is foglalkozó Kerékpársport 2000 Alapítvány, a kerékpárosok visszajelzései alapján 2008-ban új nyílt (amatőr és igazolt) összetett versenysorozatot hívott életre. A 2008-as kerékpáros szezon elején kerül megrendezésre a Szerencs Nagydíj elnevezésű országúti mezőnyverseny, amely az összetett verseny-sorozat első állomása lesz.
jan. 18
17:38
Újabb pályázatot írnak ki a Fradi ügyében (Infostart)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club vezetői megvitatták a Fradi-pálya értékesítési eljárásának eredményhirdetésével kapcsolatban kialakult helyezet, és arra a megállapításra jutottak, hogy az eredménytelenség egyik félnek sem felróható okokból következett be.
jan. 18
18:15
Sílövészet: Micheal Greis idénybeli harmadik győzelme (She)
A német Michael Greis az anterselvai Világkupa 10 kilométeres versenyében sorozatban harmadik győzelmét aratta az idény során, és a harmadik helyre jött fel az idei Vk-pontversenyben.
jan. 18
18:26
Szerdán kiírhatják a 6. pályázatot a Fradira (Blikk)
jan. 18
18:48
Kajak-kenu: olimpiai aranyérmesek váci szereplése (She)
Idén Vácon, a nemzetközi ergométeres bajnokságon versenyeznek először a sikersportág, a kajak-kenu hazai legjobbjai.
jan. 18
18:59
Vívás, Westend Grand Prix: hat magyar a 64-es táblán (She)
Hat magyar résztvevője lesz a 64-es tábla szombati küzdelmeinek a Westend női párbajtőr Grand Prix-n, a budapesti Sportmax Sport- és Szabadidőközpontban.
jan. 18
19:05
Wijk aan Zee: Polgár kikapott (Metropol)
Polgár Judit elszenvedte első vereségét az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 18
19:20
Sakk, Wijk aan Zee: Polgár Judit kikapott (She)
Polgár Judit elszenvedte első vereségét az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 18
19:37
Boonen az olimpia helyett a Tourt választja (Metropol)
Nem indul az augusztusi pekingi olimpián Tom Boonen, a belgák kiváló kerékpárosa. A 2005-ös országúti világbajnokság mezőnyversenyének győztese azért nem vesz részt az ötkarikás játékokon, mert a verseny időpontja túlságosan is közel van a francia körversenyhez, a legendás Tour de France-hoz.
jan. 18
19:54
Megvan, ki hibázhatott a Fradi-ügyben! (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club elnöke szerint gyökeres fordulat állt be a szerdai, igen kedvezőtlen döntéshez képest. Rieb György azután beszélt erről az InfoRádiónak, hogy Tátrai Miklóssal, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgatójával közös közleményt adtak ki. Ebben az áll, hogy egyik félnek sem róható fel az Üllői úti ingatlanra kiírt ötödik tender eredménytelen lezárása. Az…
jan. 18
20:08
Kézilabda, férfi Eb: a norvégok csúnyán megverték az oroszokat (She)
A Norvégiában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, a B csoportban a házigazda norvég válogatott második mérkőzését is megnyerve máris bejutott a középdöntőbe. A rendezők a két találkozót követően váratlanul még nyeretlen orosz együttest kapták el, de nagyon.
jan. 18
20:24
Olasz Kupa: Juventus-Internazionale a negyeddöntőben (She)
Az Olasz Labdarúgó Szövetségben (FIGC) elkészítették a Kupa negyeddöntőjének párosítását: a sláger a Juventus-Internazionale párharc lesz. Az első találkozóra szerda este kerül sor Torinóban.
jan. 18
20:30
Kosárlabda, Uniqa női NB I: Szombathelyen nyert az MKB (She)
Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizenötödik fordulójában a bajnoki címvédő MKB-Euroleasing Sopron az esélyeknek megfelelően kiütéses győzelmet aratott Szombathelyen.
jan. 18
20:41
Polgár és Lékó első veresége Wijk aan Zee-ben (Metropol)
Polgár Judit és Lékó Péter elszenvedte első vereségét az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 18
21:13
Röplabda: az Innsbruck győzni tudott Kaposváron (She)
3:1-re győzött az osztrák Innsbruck a Kaposvár otthonában a röplabda Közép-Európai Liga tizenharmadik fordulójában.
jan. 18
22:51
Pázsyék is kiestek Velenjében (Metropol)
A Pázsy Ferenc, Jakab János duó remek teljesítménnyel - a főtáblán két mérkőzést nyerve - eljutott az elődöntőig, ott azonban vereséget szenvedett egy tajvani kettőstől, így - hasonlóan a többi magyarhoz - befejezte szereplését az asztaliteniszezők idei Pro Tour-sorozatának első állomásán, Velenjében.

Keresés