2008. január 18. péntek

jan. 18
6:15
Kokó a pofonok után az igazság bajnoka maradt (Blikk)
Jobban bízunk a sportolókban, mint a politilusokban (Blikk-felmérés)
jan. 18
6:17
Nagy Tímea az olimpiáért vív (Blikk)
Döntőbe kell jutnia a budapesti Világkupán
jan. 18
6:19
Végveszélyben az FC Sopron (Blikk)
Az adósságmilliókat összehozó olasz tulajdonos nem jelent meg az egyeztetésen
jan. 18
6:21
Vérdíj a viperás szurkolóra (Blikk)
A Honvéd tulajdonosa 250 ezret ad a nyomravezetőnek
jan. 18
6:23
Várhidi dolgozna Milutinovics mellett (Blikk)
Megéri sztárkapitányt szerződtetni? Az exkapitányok Boráról
jan. 18
6:32
Szávay Ágnesék vegyespárosban továbbjutottak (Infostart)
Szávay Ágnes az indiai Leander Paes oldalán továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyespárosának első fordulójából.
jan. 18
8:53
Skaliczky a bravúros siker után: Elő kell jegyezni egy pacemakerre (Infostart)
Magabiztos sikerrel kezdte meg szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégiai Európa-bajnokságon: 35-28-ra győzött a 2005-ben világbajnok Spanyolország ellen. A mérkőzés legjobbjának a kapus Puljezevics Nenadot választották. Skaliczky László szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: a társakat is magával vitte a remeklő hálóőr és a gólerős Ilyés Ferenc teljesítménye.
jan. 18
10:08
Fradi volt, Fradi lesz! (Blikk)
A Blikk úgy tudja, megmentik a klubot
jan. 18
12:33
Elhunyt Bobby Fischer világbajnok sakkozó (Infostart)
Életének 65. évében Izlandon elhunyt Bobby Fischer volt világbajnok sakkozó. Az amerikai születésű sportoló 2005 óta élt a szigeten.
jan. 18
13:43
Válság felé robog a Liverpool (Infostart)
Bár cáfolta a Liverpool labdarúgó-csapatának két amerikai tulajdonosa, Tom Hicks és George Gillett, hogy el szeretnék adni a klubot, az indulatok nem csitulnak az észak-angliai városban.
jan. 18
13:44
Elhunyt Bobby Fischer egykori sakkvilágbajnok (Metropol)
Életének 64. évében elhunyt Bobby Fischer egykori sakkvilágbajnok. Az amerikai születésű, 2005-ben Reykjavíkban letelepedett versenyző halálhírét az izlandi RUC rádióadó jelentette be pénteken.
jan. 18
14:38
Messi Katarban "készült" a visszatérésre (Infostart)
A legerősebb három európai bajnokság hétvégi kínálatából a madridi derbi, az Atlético és a Real csatája emelkedik ki. De rendkívül érdekesnek ígérkezik az Udinese-Milan találkozó is. Angliában a tabella első három helyezettje idegenben lép pályára.
jan. 18
15:42
2007 szurkolói álomcsapata (Blikk)
A Bajnokok Ligája-győztes és a klubvilágbajnokságon is első AC Milan három játékosa került be a szurkolók álomcsapatába. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján rendezett szavazáson Kaká kapta a legtöbb voksot.
jan. 18
16:11
17 éves magyar focistát vett a Newcastle (Infostart)
Kádár Tamás, a Zalaegerszeg utánpótlás válogatott védője az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Newcastle Unitedben folytatja pályafutását.
jan. 18
17:38
Újabb pályázatot írnak ki a Fradi ügyében (Infostart)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club vezetői megvitatták a Fradi-pálya értékesítési eljárásának eredményhirdetésével kapcsolatban kialakult helyezet, és arra a megállapításra jutottak, hogy az eredménytelenség egyik félnek sem felróható okokból következett be.
jan. 18
18:26
Szerdán kiírhatják a 6. pályázatot a Fradira (Blikk)
jan. 18
19:05
Wijk aan Zee: Polgár kikapott (Metropol)
Polgár Judit elszenvedte első vereségét az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 18
19:37
Boonen az olimpia helyett a Tourt választja (Metropol)
Nem indul az augusztusi pekingi olimpián Tom Boonen, a belgák kiváló kerékpárosa. A 2005-ös országúti világbajnokság mezőnyversenyének győztese azért nem vesz részt az ötkarikás játékokon, mert a verseny időpontja túlságosan is közel van a francia körversenyhez, a legendás Tour de France-hoz.
jan. 18
19:54
Megvan, ki hibázhatott a Fradi-ügyben! (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club elnöke szerint gyökeres fordulat állt be a szerdai, igen kedvezőtlen döntéshez képest. Rieb György azután beszélt erről az InfoRádiónak, hogy Tátrai Miklóssal, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgatójával közös közleményt adtak ki. Ebben az áll, hogy egyik félnek sem róható fel az Üllői úti ingatlanra kiírt ötödik tender eredménytelen lezárása. Az…
jan. 18
20:41
Polgár és Lékó első veresége Wijk aan Zee-ben (Metropol)
Polgár Judit és Lékó Péter elszenvedte első vereségét az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 18
22:51
Pázsyék is kiestek Velenjében (Metropol)
A Pázsy Ferenc, Jakab János duó remek teljesítménnyel - a főtáblán két mérkőzést nyerve - eljutott az elődöntőig, ott azonban vereséget szenvedett egy tajvani kettőstől, így - hasonlóan a többi magyarhoz - befejezte szereplését az asztaliteniszezők idei Pro Tour-sorozatának első állomásán, Velenjében.

Keresés