2008. január 3. csütörtök

jan. 3
2:29
Páratlan Szávay (Blikk)
Második győzelmét is megszerezte Szávay Ágnes
jan. 3
2:33
Szívelégtelenség miatt halt meg a skót focista (Blikk)
GLASGOW –A szíve vitte el a szombaton elhunyt Phil O’Donnellt (35). A skót Motherwell futballistája a Dundee United elleni bajnoki meccs hajrájában esett össze; hiába siettek segítségére az orvosok és vitték gyorsan kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.
jan. 3
2:37
Várhidi egy napja a Blikk-kel (Blikk)
Január 15-én derül ki, hogy kapitányként folytathatja-e a munkát
jan. 3
2:41
Győzelemmel feledtették a szexbotrányt a sztárok (Blikk)
MANCHESTER – Jót tett a fejmosás és a büntetés a Manchester United labdarúgócsapatának. Sir Alex Ferguson (66) menedzser nagyon berágott a játékosokra, mert a december 17-i karácsonyi bulijuk szexorgiává fajult. A skót szakember a West Ham ellen 2-1-re elveszített bajnoki után, amelynek köszönhetően lecsúszott a klub a tabella éléről, 1 millió fontos (350 millió forintos) pénzbüntetést szabott ki…
jan. 3
2:45
Matthäus a kívánságlistán (Blikk)
Tegnap óta hivatalosan is trénert keres a Bayern München
jan. 3
2:49
Szabad ég alatt hokiztak (Blikk)
Sporttörténelmi találkozóra került sor újév napján az észak-amerikai jégkorongligában
jan. 3
2:53
Ott leszünk az EB-n! (Blikk)
Fazekas Nándor plasztikból készült gipszben véd
jan. 3
11:42
Búcsú Palikéktól (Blikk)
Elrepült Lisszabonba a magyar Dakar-csapat
jan. 3
12:03
Szalay: Mauritániában megtizedelődhet a Dakar-mezőny (Infostart)
Szombaton rajtol a 30. Dakar-rali Lisszabonból. A tizedik sivatagi versenyére készülő Szalay Balázs az InfoRádiónak azt mondta: nehéz lesz a sártengerré vált portugál szakasz, de annak, aki a kilencnapos mauritániai szakaszt teljesíti, nyert ügye lesz.
jan. 3
14:23
A Hősök teréről indulhat a Dakar-rali (Infostart)
Két év múlva Budapestről indulhat a Dakar-rali. Erről december 6-án kötött előszerződést a szervezőkkel az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, aki pénteken, Lisszabonban, az idei viadal rajtján is folytatja a tárgyalásokat. Újhelyi István az InfoRádiónak azt mondta: a 2,2 milliós eurós licencdíj többszöröse lehet Magyarország valós bevétele a versenyből.
jan. 3
16:01
Rács mögött marad a balhés válogatott focista (Infostart)
Nem helyezték szabadlábra a Newcastle angol válogatott labdarúgóját, Joey Bartont. A bíróság indoklása szerint ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy a labdarúgó ismét bántalmazhat valakit.
jan. 3
16:57
Vácott úszik Schirilla György szombaton (Metropol)
Idén is átússza télen a Dunát Schirilla György, első alkalommal január 5-én, szombaton 14 órakor Vácott, majd még két alkalommal: január 19-én Kalocsán és január 26-án Gödön.
jan. 3
18:19
Egymilliárdos bevételt hozhat a 2010-es Dakar-rajt (Blikk)
A Dakar-rali 2010-es magyarországi rajtjának bevételei meghaladhatják az egymilliárd forintot, de legrosszabb esetben is elérik a 780 milliót
jan. 3
18:21
Ilyen lesz a Fradi-pálya (Blikk)
Magyarország legmodernebb futballstadionjáról álmodnak
jan. 3
21:12
Válságstáb a Dakar-rali rajtja előtt (Infostart)
A francia kormányszóvivő azt tanácsolta a Dakar-rali részvevőinek és szervezőinek, hogy kerüljék el Mauritániát. A Lisszabonból szombaton elrajtoló mezőny az eredeti tervek szerint a versenytáv jelentős részét a nyugat-afrikai országban teljesítené.

Keresés