2008. január 3. csütörtök

jan. 3
0:21
Spanyol Kupa: a Valencia és az Atlético is nehezen jutott tovább (She)
Nem született igazi meglepetés a Spanyol Király-kupa negyedik fordulójának tíz késő esti esti mérkőzésén. A Valencia Joaquin duplájával biztosította helyét a nyolcaddöntőkben, az egy órán át hősiesen védekező és továbbjutásra álló Real Union ellen. Az Espanyolt Raúl Tamudo lőtte 16 közé a hosszabbítás 104. percében La Corunában.
jan. 3
2:29
Páratlan Szávay (Blikk)
Második győzelmét is megszerezte Szávay Ágnes
jan. 3
2:33
Szívelégtelenség miatt halt meg a skót focista (Blikk)
GLASGOW –A szíve vitte el a szombaton elhunyt Phil O’Donnellt (35). A skót Motherwell futballistája a Dundee United elleni bajnoki meccs hajrájában esett össze; hiába siettek segítségére az orvosok és vitték gyorsan kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.
jan. 3
2:37
Várhidi egy napja a Blikk-kel (Blikk)
Január 15-én derül ki, hogy kapitányként folytathatja-e a munkát
jan. 3
2:41
Győzelemmel feledtették a szexbotrányt a sztárok (Blikk)
MANCHESTER – Jót tett a fejmosás és a büntetés a Manchester United labdarúgócsapatának. Sir Alex Ferguson (66) menedzser nagyon berágott a játékosokra, mert a december 17-i karácsonyi bulijuk szexorgiává fajult. A skót szakember a West Ham ellen 2-1-re elveszített bajnoki után, amelynek köszönhetően lecsúszott a klub a tabella éléről, 1 millió fontos (350 millió forintos) pénzbüntetést szabott ki…
jan. 3
2:45
Matthäus a kívánságlistán (Blikk)
Tegnap óta hivatalosan is trénert keres a Bayern München
jan. 3
2:49
Szabad ég alatt hokiztak (Blikk)
Sporttörténelmi találkozóra került sor újév napján az észak-amerikai jégkorongligában
jan. 3
2:53
Ott leszünk az EB-n! (Blikk)
Fazekas Nándor plasztikból készült gipszben véd
jan. 3
9:59
Az osztrák fiatalok tizede nem tud az Eb-ről (Behaviour)
Egy felmérés szerint az osztrák fiatalok egytizede nem tud a nyáron, Svájccal közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságról. A 12-24 éveseknél végzett közvélemény-kutatás a tájékozatlanság mellett azt is kimutatta, hogy az ifjak mindössze két százaléka várja negyeddöntőbe a hazai csapatot.
jan. 3
10:24
Chelsea: lapértesülés szerint szerb védő érkezik Moszkvából (She)
Angol lapértesülés szerint a Chelsea és a Lokomotiv Moszkva megegyezetett a 8,9 millió fontos vételárról, így Angliában folytatja pályafutását az orosz együttes szerb labdarúgója, Braniszlav Ivanovics.
jan. 3
11:19
Tenisz, Hopman Kupa: már fináléban az amerikaiak (She)
Elsőként az amerikaiak jutottak be a döntőbe a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, Perth-ben.
jan. 3
11:20
Budapestről indul a Dakar-rali 2010-ben (Behaviour)
Két év múlva Budapestről indulhat a Dakar-rali, erről december 6-án kötött előszerződést a szervezőkkel Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, aki pénteken, Lisszabonban, az idei viadal rajtján is folytatja a tárgyalásokat. Az államtitkár elmondta: csütörtökön egy szakmai, előkészítő csapattal utazik a portugál fővárosba, ahol technikai részletekről…
jan. 3
11:31
Gyilkos jobbhorog (Behaviour)
Csütörtökön elhunyt Cso Joj Szam dél-koreai profi ökölvívó, aki múlt keddi, szöuli győztes mérkőzése után esett össze, és azóta kómában feküdt. A 33 éves sportoló a Boksz Világszervezet (WBO) interkontinentális bajnoki címmérkőzésének utolsó másodperceiben kapott egy óriási ütést kihívójától, az indonéziai Heri Amoltól.
jan. 3
11:42
Búcsú Palikéktól (Blikk)
Elrepült Lisszabonba a magyar Dakar-csapat
jan. 3
12:03
Szalay: Mauritániában megtizedelődhet a Dakar-mezőny (Infostart)
Szombaton rajtol a 30. Dakar-rali Lisszabonból. A tizedik sivatagi versenyére készülő Szalay Balázs az InfoRádiónak azt mondta: nehéz lesz a sártengerré vált portugál szakasz, de annak, aki a kilencnapos mauritániai szakaszt teljesíti, nyert ügye lesz.
jan. 3
14:23
A Hősök teréről indulhat a Dakar-rali (Infostart)
Két év múlva Budapestről indulhat a Dakar-rali. Erről december 6-án kötött előszerződést a szervezőkkel az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, aki pénteken, Lisszabonban, az idei viadal rajtján is folytatja a tárgyalásokat. Újhelyi István az InfoRádiónak azt mondta: a 2,2 milliós eurós licencdíj többszöröse lehet Magyarország valós bevétele a versenyből.
jan. 3
14:23
Asztalitenisz: Tóth Krisztina már hivatalosan is kvótás (She)
Csütörtökön, az idei első világranglista megjelenésekor hivatalossá vált, hogy Tóth Krisztina pekingi kvótát szerzett, így készülhet pályafutása negyedik olimpiai részvételére - tájékoztatott a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ).
jan. 3
15:51
Newcastle United: nem helyezik szabadlábra Joey Bartont (She)
Óvadék ellenében sem helyezik szabadlábra Joey Bartont, a Newcastle United válogatott labdarúgóját, akit múlt pénteken vettek őrizetbe bántalmazás miatt.
jan. 3
16:01
Rács mögött marad a balhés válogatott focista (Infostart)
Nem helyezték szabadlábra a Newcastle angol válogatott labdarúgóját, Joey Bartont. A bíróság indoklása szerint ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy a labdarúgó ismét bántalmazhat valakit.
jan. 3
16:57
Vácott úszik Schirilla György szombaton (Metropol)
Idén is átússza télen a Dunát Schirilla György, első alkalommal január 5-én, szombaton 14 órakor Vácott, majd még két alkalommal: január 19-én Kalocsán és január 26-án Gödön.
jan. 3
18:19
Egymilliárdos bevételt hozhat a 2010-es Dakar-rajt (Blikk)
A Dakar-rali 2010-es magyarországi rajtjának bevételei meghaladhatják az egymilliárd forintot, de legrosszabb esetben is elérik a 780 milliót
jan. 3
18:21
Ilyen lesz a Fradi-pálya (Blikk)
Magyarország legmodernebb futballstadionjáról álmodnak
jan. 3
19:02
Tenisz, Adelaide: Lleyton Hewitt biztosan jutott a negyeddöntőbe (She)
Az ausztráliai Adelaide-ben zajló, 465 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a második fordulóban az első helyen kiemelt ausztrál Lleyton Hewitt (képünkön) két sima játszmában verte argentin riválisát, Jose Acasusót.
jan. 3
19:19
NBA: Jordan minden idők legjobb Chicago Bulls játékosa (She)
Michael Jordan végzett az élén annak a szavazásnak, amely a Chicago Bulls történetének valaha volt legjobb játékosait rangsorolja.
jan. 3
19:24
Tenisz, Chennai: Rafael Nadalnak Rajeev Ram sem okozott fejtörést (She)
Az indiai Chennaiban zajló, 436 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében, a második fordulóban az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal (képünkön) számára a selejtezőből főtáblára jutó, amerikai Rajeev Ram sem jelentett akadályt, és várhatja a honfitársa, Guillermo Garcia-Lopez elleni negyeddöntőbeli folytatást.
jan. 3
19:51
Tenisz, Auckland: Davenport elődöntős, Zvonarjova kiesett (She)
Az új-zélandi Aucklanden zajló, 145 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a negyeddöntőben meglepetésre óriási búcsúzott a verseny első számú kiemeltje, az orosz Vera Zvonarjeva (képünkön), akit a hazai pályán versenyző, a tornán csak szabadkártyával induló új-zélandi Marina Erakovic vert meg három játszmában.
jan. 3
20:02
Formula-1: négy év börtönre ítélték a sanghaji pálya volt igazgatóját (She)
Sikkasztás miatt négy év börtönbüntetésre ítélték a Kínai Nagydíj helyszínéül szolgáló sanghaji Formula-1-es pálya volt igazgatóját - közölték csütörtökön igazságügyi illetékesek.
jan. 3
21:12
Válságstáb a Dakar-rali rajtja előtt (Infostart)
A francia kormányszóvivő azt tanácsolta a Dakar-rali részvevőinek és szervezőinek, hogy kerüljék el Mauritániát. A Lisszabonból szombaton elrajtoló mezőny az eredeti tervek szerint a versenytáv jelentős részét a nyugat-afrikai országban teljesítené.
jan. 3
21:40
Sílövészet, Oberhof, Vk: a németek idénybeli harmadik győzelme (She)
A 2008-as esztendő első hete Oberhofban köszöntött a világ legjobb biatlonistáira, a német helyszín ugyanis a 2007-2008-as Világkupa-sorozat negyedik állomása.
jan. 3
21:42
Jégkorong: dunaújvárosi diadal a sportágalapítók ellen (She)
A friss Magyar Kupa-győztes Dunaújváros barátságos mérkőzésen egy góllal nyert a sportág alapítójaként számon tartott kanadai McGill University ellen.

Keresés