2008. január 26. szombat

jan. 26
6:17
Grosics Gyula: Azt hittem, meghalok (Blikk)
Kilyukadt a tüdeje az Aranycsapat legendás kapusának
jan. 26
6:19
A Blikk összehozta Talmácsit és Erdeit (Blikk)
Együtt edzett a két világbajnok a Margitszigeten
jan. 26
6:21
Portugáliában őrzik Fehér Miki emlékét (Blikk)
Itthon elfeledkeztek a négy éve elhunyt focistáról
jan. 26
7:46
NBA: legyőzte a Dallas Mavericks a Los Angeles Lakerst (She)
Tizenhárom mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 84. játéknapján.
jan. 26
9:31
Sarapova nyert Ausztráliában (Infostart)
Az ötödik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova nyerte a női egyest az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a döntőben 7:5, 6:3-ra legyőzte a negyedikként rangsorolt szerb Ana Ivanovicot.
jan. 26
11:30
Amatőrök játszanak a Liverpoollal - és egy vagyont kapnak érte (Infostart)
Az FA-kupa olyat produkál ezen a hétvégén, amiért az egész futballvilág kedvence: a BL-döntős Liverpool a legjobb 16 közé jutásért egy hetedik ligás amatőrcsapatot fogad. Ráadásul a Havant & Waterlooville óriási pénzt is keres a mérkőzésen. A remélt 300 ezer fontból, több mint 100 millió forintból a kiscsapat új tribünt akar építeni.
jan. 26
12:04
Nem tűnt el Béres Alexandra férje (Behaviour)
Nem tűnt el Béres Alexandra fitneszbajnok férje Mauritániában. Péntek este egy faluban tankolta járművét és jó egészségnek örvend - áll a Bamako rali közleményében. A bulvár sajtóban megjelenő hírek szerint napok óta nem lehetett elérni Barna Krisztiánt, Béres Alexandra férjét, aki szintén részt vesz a Budapest-Bamako ralin. Barna Krisztián azonban jól van, nincs semmi baja - olvasható a verseny…
jan. 26
13:58
Felkészülési mérkőzés: hátrányból fordított a Diósgyőr együttese (She)
Hazai pályán nyert a Diósgyőr együttese a Putnok ellen felkészülési mérkőzésen, pedig az élvonalbeli együttes a szünetben még hátrányban volt.
jan. 26
15:04
Grosics Gyula életmentő műtétje (Infostart)
Életmentő műtétet hajtottak végre a tüdőproblémákkal küzdő Grosics Gyulán, az Aranycsapat legendás kapusán.
jan. 26
15:31
Grosics Gyula életmentő műtéten esett át (Behaviour)
Tüdőproblémákkal került kórházba, és életmentő műtéten esett át Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa. A hamarosan 82 éves olimpiai bajnok szerdán lett rosszul, és jelenleg a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán ápolják.
jan. 26
15:49
Atlétika: Győrffy Dóra elérte az olimpiai B szintet magasugrásban (She)
Teljesítette az olimpiai B szintet Győrffy Dóra (képünkön) magasugrásban a budapesti SYMA-csarnokban zajló fedett pályás nyílt, felnőtt, junior, ifjúsági és Pest megyei bajnokságon, így ott lehet majd a pekingi olimpián. Győrffy a tizennegyedik magyar atléta, akinek ötkarikás szintje van.
jan. 26
15:54
FA-kupa: papírforma szerinti Middlesbrough továbbjutás (She)
Nem született meglepetés az angol FA-kupa negyedik fordulójának mérkőzésén, hiszen a Middlesbrough, ha nem is könnyen, de 2-0-ra nyert a Mansfield otthonában.
jan. 26
15:59
Alpesi sí Vk: Marco Sullivan sikere Chamonix-ban (She)
Az amerikai Marco Sullivan nyerte az alpesi síelők Világkupa-sorozatának Chamonix-ban rendezett férfi lesiklóviadalát. A 27 éves meglepetésember pályafutása első Vk-sikerét aratta.
jan. 26
16:05
Alpesi sí Vk: Denise Karbon ötödik szakági diadala (She)
Az olasz Denise Karbon nyerte az alpesi síelők Világkupa-sorozatának a németországi Ofterschwangban rendezett női óriásműlesikló-viadalát.
jan. 26
16:52
Wijk aan Zee: Lékó remizett (Metropol)
Lékó Péter remizett az azeri Tejmur Radzsabovval, Polgár Judit viszont győzött az angol Michael Adams ellen az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, a 12., azaz utolsó előtti fordulóban.
jan. 26
17:14
Majdnem meghiúsult Schirilla Duna-átúszása (Behaviour)
Kisebb problémák miatt több mint 40 perc csúszással szállhatott csak vízbe Ifj. Schirilla György Gödnél, idei Duna-átúszó sorozatának záróállomásán, kísérlete ezzel együtt sikeres volt.
jan. 26
17:21
Sebestyén lecsúszott a dobogóról (Infostart)
Sebestyén Júlia jó kürt futott, ezzel a negyedik helyen végzett a zágrábi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A másik magyar induló, Hadford Katherina a 21. lett.
jan. 26
17:41
Sebestyén 4., Hadford a 21. (Behaviour)
Sebestyén Júlia jó kürt futott, ezzel a negyedik helyen végzett a zágrábi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A másik magyar induló, Hadford Katherina a 20. lett. A versenyt az olasz címvédő Carolina Kostner nyerte meg a svájci Sarah Meier és a finn Laura Lepisto előtt. A 2004-ben Európa-bajnok magyar műkorcsolyázó, aki a pénteki rövid program után még az ötödik helyen állt, kevesebb, mint…
jan. 26
17:58
Sakk: Lékó Péter remizett, Polgár legyőzte Adamst (She)
Lékó Péter remizett az azeri Tejmur Radzsabovval az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, a 12., azaz utolsó előtti fordulóban. Polgár Judot később szép győzelmet aratott a brit Michael Adams ellen.
jan. 26
18:09
Várhidi: Nem szabad nagyképűnek lenni (Infostart)
A magyar edzőknek nem szabad nagyképűnek lenni - mondta Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott újra megválasztott szövetségi kapitánya az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. A szakember szerint a magyar futballban nehéz bárkinek is hosszú évekre előre tervezni, így nem jelent problémát, hogy nem tudja, meddig maradhat posztján.
jan. 26
18:09
Férfi vízilabda ob I: négy góllal nyert a Vasas a Népligetben (She)
Varga Dániel vezérletével nyert a Teva-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata a Népligetben az ob I 14. fordulójában. A Ferencvárosban Dávid Zoltán négy gólja is csak a tisztes helytálláshoz volt elég.
jan. 26
18:20
Az Arsenal csatára most sem kegyelmezett (Infostart)
Továbbra is káprázatos formában játszik Emmanuel Adebayor, az Arsenal futballistája. A londoni együttes a csatár vezetésével 3-0-ra győzött a vendég Newcastle ellen, és bejutott az FA Kupa legjobb 16 csapata közé.
jan. 26
18:20
A Newcastle United ellen sikerült javítaniuk az ?ágyúsoknak? (She)
Az Arsenal a várakozásoknak megfelelően magabiztosan, 3-0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet az FA-kupa negyedik fordulójában. A Liverpool gépezete neheze indult be a kisebb nevű ellenfél ellen, de végül 5-2-vel jutottak a következő körbe. Az élvonalban szereplő Derby County otthon futott bele egy 4-1-es zakóba. A magyaroknak nem igazán ment a játék ezen a játéknapon, hiszen csapataik egyaránt a…
jan. 26
18:28
Műkorcsolya Eb: Sebestyén negyedik, Hadford a huszadik (Metropol)
Sebestyén Júlia jó kűrt futott, ezzel a negyedik helyen végzett a zágrábi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.
jan. 26
18:40
Polgár győzött (Behaviour)
Lékó Péter remizett az azeri Tejmur Radzsabovval, Polgár Judit viszont győzött az angol Michael Adams ellen az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, a 12., azaz utolsó előtti fordulóban.
jan. 26
20:13
Összezuhant a Debrecen (Infostart)
Tovább szenved az ősszel még magabiztosan szereplő Debrecen a női kézilabda NB I-ben.
jan. 26
20:40
Serie A: Cassano góljával legyőzte a Sampdoria a Sienát (She)
A Sampdoria együttese Antonio Cassanónak az első félidő végén szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a vendég Sienát az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójának nyitó mérkőzésén.
jan. 26
21:16
Férfi tőr GP: szerény magyar eredmények (Metropol)
A legjobb magyarként Mazza Lorenzo az 55. helyen végzett a férfi tőrözők párizsi Grand Prix-versenyén.
jan. 26
21:40
Dzsudzsák újabb gólt szerzett az Eindhovenben (Infostart)
Továbbra is remekel Dzsudzsák Balázs az Eindhoven labdarúgócsapatában. A válogatott játékos negyedik meccsén a második gólját szerezte a Excelsior Rotterdam ellen. A listavezető 2-1-re nyert a szombat esti holland bajnoki találkozón.
jan. 26
22:11
Peking 2008: három kísérő jut egy kambodzsai sportolóra (Behaviour)
Segítségben biztosan nem lesz hiánya a pekingi olimpián szereplő kambodzsai sportolóknak, az utazólista szerint ugyanis három hivatalos személy jut majd rájuk fejenként A dél-kelet-ázsiai ország olimpiai bizottsága most tette közé az idei nyári játékokra utazók névsorát, mely szerint a versenyeken négy sportoló képviseli majd színeiket, de mellettük 11 "hivatalos személy" is utazik a kínai…
jan. 26
23:00
Ferguson Beckhamért kampányol Capellónál (Behaviour)
Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője arra kérte Fabio Capellót, az angol válogatott olasz szövetségi kapitányát, hogy hívja meg a svájciak elleni barátságos mérkőzésre David Beckhamet. A középpályás a február 6-i találkozón, a Wembely Stadionban 100. alkalommal ölthetné magára a nemzeti együttes mezét.

Keresés