2008. január 26. szombat

jan. 26
0:11
Dubai Nagydíj: A sprintfutam rajtsorrendje (Formula)
Dubai Nagydíj - Sprintfutam - 2008.01.26.
jan. 26
0:14
Átadták „Az öröm a tiéd!” adományait (NLC)
Felhőtlenül boldog gyerekarcokat láthattunk a Nők Lapja és az UNICEF közös akciójának díjátadóján! A családias hangulatú rendezvényen a hat jutalmazott gyerekcsapat rövid műsorral mondott köszönetet.
jan. 26
0:14
Az önkielégítés tudománya - a női oldal (HáziPatika)
A szexualitás rejtett izgalmai közben nem árt, ha saját testünk felfedezéséről sem feledkezünk meg. Amivel önmagát boldogítja, az a párját is felvillanyozza.
jan. 26
0:54
Ismét sikeres évet zárt a BMW Magyarország (Formula)
A BMW csoport is újabb rekordévet tudhat maga mögött
jan. 26
1:41
A problémák ellenére sincs pánik a BMW-nél (F1világ)
A BMW Sauber technikai igazgatója, Willy Rampf biztos benne, hogy csapata legalább olyan versenyképes lesz, mint ahogy arra számított, mikor elrajtol a mezőny a márciusi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.
jan. 26
5:26
Megdöbbentő interjú egy prostituálttal (Életforma)
Sarah évek óta prostituált Dániában: "Ha megkérdezik, mi a foglalkozásod, a legegyszerűbb azt mondani, hogy prostituált vagy. Ez egy szakma, és remélem, a jövőben jobban fognak minket tisztelni az emberek".
jan. 26
6:14
Bosszút állok Alexandrán! (Blikk)
Zsófi elismerte: ő fordult közjegyzőhöz
jan. 26
6:15
Játék közben tanul a gyerek (Blikk)
Készségfejlesztő foglalkozáson járt a mi babánk
jan. 26
6:16
Mágiával fosztották ki A Széfet (Blikk)
Lánca mutatta meg, melyik széfben van a hatmillió forint
jan. 26
6:17
Grosics Gyula: Azt hittem, meghalok (Blikk)
Kilyukadt a tüdeje az Aranycsapat legendás kapusának
jan. 26
6:17
Vírustámadástól tart a HM (Blikk)
100 ezer adag feketehimlő-vakcinát vesznek
jan. 26
6:18
Gyanúsított lett Annácska (Blikk)
Maradandó sérülést okozott kutyája, Zeusz harapása
jan. 26
6:19
A Blikk összehozta Talmácsit és Erdeit (Blikk)
Együtt edzett a két világbajnok a Margitszigeten
jan. 26
6:19
Utazásokra és mobilra költjük a legtöbbet (Blikk)
Inkább koplalunk, de az üres hasunk lesüljön
jan. 26
6:21
Portugáliában őrzik Fehér Miki emlékét (Blikk)
Itthon elfeledkeztek a négy éve elhunyt focistáról
jan. 26
6:21
Macskájával közösült egy kilencedikes fiú (Blikk)
A jelenetről készült videofelvétel felkerült az internetre is
jan. 26
6:23
Ez aztán a keleti kényelem! (Blikk)
13 méteres a világ leghosszabb Trabant limuzinja
jan. 26
6:39
"Milliárdokat sikkasztott, de semmi haszna nem származott belőle" (Piac és Profit)
Francia politikusok és elemzők nehezen tartják elképzelhetőnek, hogy egyetlen bróker lenne felelős a Franciaország második legnagyobb tőzsdén jegyzett bankja közel ötmilliárd eurós veszteségéért.
jan. 26
7:14
Saját házát kell bontania a hollywoodi sztárnak (Infostart)
Le kell romboltatnia spanyolországi háza egy részét Antonio Banderasnak, mivel azt az előző tulajdonos jogtalanul építtette. A színész hiába perelt, egyelőre nem sikerült meggyőznie a bíróságot.
jan. 26
7:41
Kétmilliárdot érő luxusvillában edz a popsztár (Infostart)
Talán soha nem adtak ki még 6 millió fontot (több mint 2 milliárd forintot) egy edzőteremért, Madonna azonban megtette. Igaz, először az énekesnő sem csak tornázni akart a londoni luxusvillában.
jan. 26
8:15
A fegyveres gyermekek országa (Infostart)
Nagy-Britannia a fegyverek hazájává válhat, a szigetországban ugyanis egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el ezekkel. Angliában és Walesben együttesen napi 28 ilyen bűntényt regisztrálnak a hatóságok.
jan. 26
8:25
Óvszer, hajlakk, harisnya a wc-ben?! (Életforma)
A Magyarország legjobb vécéjének járó díjat 2008. január 24-én adták át, amelyet a Győri Árkád illemhelye egy speciális pontrendszer alapján érdemelt ki. Az értékelés folyamán elsődleges szempont volt a tisztaság, a felszereltség, az esztétikum és a kényelem. A BUDITIME projekt kitalálói a nyilvános és vendéglátóipari egységekben található vécék tisztán tartásának fontosságára igyekeznek felhívni…
jan. 26
8:48
Orvosi csoda: "erre még sosem volt példa" (Infostart)
Vércsoportot váltott és "honosította" a szervdonor immunrendszerét egy ausztrál lány: a világon ő az első ismert szervátültetett páciens, akinek ez sikerült - közölték a kezelőorvosok.
jan. 26
9:02
Tizennegyedik nap, viszlát Szahara (Budapest-Bamako)
Meg van Béres Alexandra férje. A magyar bulvár sajtóban napvilágot látott hírekre reagálva közöljük, hogy Béres Alexandra, fitnessz bajnok férje, nem tűnt el Mauritániában. Péntek este 7-kor az utolsó Mauritán faluban tankolta járművét és jó egészségnek örvendett. Ostobaságnak tartja a bulvár média szenzációhajhász híreszteléseit. Ezen a napon Kiffából kigurultak a Budapest-Bamako indulói, hogy…
jan. 26
9:11
Hiába gazdagok, mégis smucigok! (NLC)
Mindenük megvan, mégsem szórják a pénzt. Éppen ellenkezőleg: némelyik sztár olyan fösvény, hogy még autogramot sem ad ingyen.
jan. 26
9:13
Hamburgert a kipufogóból (Vezess)
Mire nem jó a kipufogó?! Agyament ötlet: az amúgy kárba vesző hőenergia felhasználásában eddig tántongó hatalmas űrt kitöltésére talált megoldást néhány iráni feltaláló - autózás közben húspogácsa is készülhet ezután.
jan. 26
9:15
A világ legveszélyesebb turistacélpontjai (Infostart)
Sok utazó kifejezetten keresi az izgalmakat, vannak azonban térségek, amelyek a legedzettebb kalandorokon is kifognak. A Forbes magazin összeállította a világ legveszélyesebb turistacélpontjait, bár sokan vitatnák, hogy ezekbe az országokba ép eszű turista beteszi a lábát.
jan. 26
9:25
Gyors sajtos finomság hétvégére! (Életforma)
Egy kis csemege a sajtkedvelőknek....
jan. 26
9:26
Munkaerőt keres? Megnyomják a támogatást (Privátbankár)
A korábbi éveknél több pénz jut az idén a Munkaerőpiaci Alapból az új munkahelyek létrehozásának támogatására - derül ki a Munkaerőpiaci Alap Irányító Testülete (MAT) erre vonatkozó határozatából
jan. 26
9:29
Havas újra eladta Annácskát (Habostorta)
A Tanár úrnak rendes hasznot hozott a Kelemen Annáról szóló könyv - nem csoda, hogy új műsorát is a playmate-tel készült interjúval kezdte
jan. 26
9:31
Sarapova nyert Ausztráliában (Infostart)
Az ötödik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova nyerte a női egyest az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a döntőben 7:5, 6:3-ra legyőzte a negyedikként rangsorolt szerb Ana Ivanovicot.
jan. 26
9:32
15. nap (Bamako - Mitax)
09:00 Már Maliban! A Miki autóját már szerelik, remélhetőleg 10 óra körül tovább tudnak menni. És akkor, Gogogogogo....... :) Hova is?...... :) 11:30 Elkészült Miki autója, már úton vannak :). A tervük az, hogy elmennek Bamakoig. A tempójuk 40 km/h, nem a hivatalos úton mennek, hanem föld úton, amit időnként tehéncsorda lep ...
jan. 26
9:36
Repülőnek hitte a U2 rockzenekart (Blikk)
jan. 26
9:40
Räikkönen: a harmadik hely nem boldogít (Formula)
Kimi Räikkönen interjú
jan. 26
9:41
Az amerikai álom mentheti meg a drogos énekesnőt (Infostart)
Végül teljesítette az ünnepek előtt tett ígéretét Amy Winehouse: akkor azt mondta, hogy bevonul a drogelvonóra, ha végigbulizhatja a karácsonyt. Most - munkatársai, szülei és orvosai tanácsára - bejelentkezett az ambulanciára.
jan. 26
9:41
A tanulást népszerűsítik az iparosok (Infostart)
Akciósorozatot indított az egész életen át tartó tanulás népszerűsítéséért az Ipartestületek Országos Szövetsége.
jan. 26
9:42
Pazarlásban nagyok vagyunk! (Piac és Profit)
Rossz a támogatási rendszer, nem használjuk ki az adottságainkat, így nem csoda, hogy a hazai épületek hatalmas mennyiségű energiát fogyasztanak.
jan. 26
9:42
A kor szava: nyugdíjig az iskolapadban (Privátbankár)
A vállalkozók körében az egész életen át tartó tanulás szemlélet elterjesztéséért az Ipartestületek Országos Szövetsége országos akciósorozatot indított
jan. 26
9:47
Majolikakiállítás az Iparművészetiben (Infostart)
A 15. század végi itáliai majolikaművészetet mutatja be hazai és külföldi múzeumok anyagából válogatva az Iparművészeti Múzeum. A Reneszánsz Év keretében rendezett tárlat mától látogatható.
jan. 26
9:53
Nem lesz jó vége: újra a gázon marakodik Ukrajna és Oroszország (Privátbankár)
Ismét vitába keveredett Oroszország és Ukrajna a földgázszállítások ügyében. Ezúttal egy közel 600 millió dolláros összegről van szó, amivel Ukrajna részben még a tavalyi, illetve a januári szállításo...
jan. 26
9:58
Lakástűzben lelte halálát (Blikk)
jan. 26
10:03
Gond lehet a tankönyvekkel (Infostart)
Az új tankönyvrendelet miatt nem biztos, hogy időben ki tudják majd szállítani a tankönyveket az új tanév előtt - írja a Magyar Nemzet. Lapszemle.
jan. 26
10:03
Autópályára zuhant egy helikopter Los Angelesben (Blikk)
jan. 26
10:04
Turizmus: heves érdeklődés Svájcból (Privátbankár)
A svájci Hotelplan utazásszervező társaság munkatársai, a Magyar Turizmus Zrt. és az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium képviselői megállapodtak arról, hogy a jövőben egyeztetnek a magya...
jan. 26
10:05
A Hamász kész találkozni a Fatahhal Egyiptomban (Blikk)
jan. 26
10:09
Hajrablás (Blikk)
jan. 26
10:10
Kovács Patrícia: A bankos reklámtól Dániáig (NLC)
Kovács Patrícia a színpadon, a mozivásznon és a tévében. Tucatnyi remek karaktert formált már meg a fiatal színésznő, mégsem lehet beskatulyázni. Vártam a vörös loknis csajt az S.O.S szerelem!-ből
jan. 26
10:12
Mi készteti Molnár Anikót a plasztikai műtétekre? (NLC)
A jövőben rendszeresen szüksége lesz plasztikai beavatkozásokra Molnár Anikónak, aki nemrég csaknem duplájára növeltette keblei méretét.
jan. 26
10:14
"Ha azt hiszik, hogy Britney elérte a mélypontot, nagyon tévednek" (Infostart)
Nem csoda, hogy Britney Spears olyan, amilyen - véli a pop egykori hercegnőjének nagybátyja, aki a Sun című brit bulvárlapnak mesélt a sztár nehéz gyermekkoráról.
jan. 26
10:14
Majolikakiállítás az Iparművészetiben (Infostart)
A 15. század végi itáliai majolikaművészetet mutatja be hazai és külföldi múzeumok anyagából válogatva az Iparművészeti Múzeum. A Reneszánsz Év keretében rendezett tárlat március 26-tól látogatható.

Keresés