2008. január 19. szombat

jan. 19
0:10
Hétpercenként egy ember halála (HáziPatika)
Az út szélén két összetört autó, az út mellett tisztes távolban pedig ácsorgó, nézelődő tömeg. Ismerős a látvány? Mindenki a mentők megérkezésére vár, ám lehet, hogy egy élet múlhat azon, ha valaki nem csak nézelődik, hanem segít...
jan. 19
0:14
Az önkielégítés tudománya 1. (HáziPatika)
Párban táncolni is úgy lehet igazán, ha előbb külön megtanuljuk a lépéseket. Saját magunkat örömhöz juttatni a nemi élet kiteljesedését jelenti. A tévhitekkel ellentétben az önkielégítés nem bűn, nem a közösülés pótléka, hanem a...
jan. 19
6:12
Így vásároljunk gyermekbútort (Blikk)
Rengeteg szempontot és igényt kell figyelembe venni
jan. 19
8:48
Sztrájkba léptek az aktmodellek (Infostart)
"Semmit nem tenni" azért, hogy valaki pénzt keressen nem is olyan könnyű, mint amilyennek kívülről látszik - ezt üzenik azok az olasz aktmodellek, akik sztrájkba léptek, hogy magasabb béreket és jobb feltételeket harcoljanak ki maguknak.
jan. 19
9:11
Fogkrémtől halt meg a tinédzser (Infostart)
A fogkrémje miatt vesztette életét Nagy-Britanniában egy különösen súlyos allergiában szenvedő tinédzser - állítják a lány szülei.
jan. 19
9:39
Nem magától támadott a gyilkos tigris - részegen hergelték (Infostart)
Részeg volt a San Franciscó-i tigristámadás egyik áldozata - ezt állapította meg a toxikológiai vizsgálat. A fiatal azt is beismerte, hogy a kifutó biztonsági korlátján állva kiabáltak a nagymacskára, és karjukat lóbálták felé. A tigris karácsony napján támadta meg a fiúkat, egyiküket halálosan megsebesítette. Az állatot a rendőrök lőtték le.
jan. 19
9:50
Hárman haltak meg a fővárosi tüzekben - képpel (Infostart)
Egy hajléktalanok által összetákolt bungaló és egy VIII. kerületi lakás gyulladt ki az éjszaka a fővárosban, a tüzekben három embert halt meg.
jan. 19
10:08
15. jubileumi Esküvő Kiállítás (NLC)
Ha épp házasságkötés előtt állsz, vagy még csak tervezgeted, látogass el az idei év újdonságait bemutató Esküvő Kiállításra, ahol mindent megtalálsz, ami egy színvonalas esküvő megszervezéséhez szükséges.
jan. 19
10:12
Nincs többé elégett pirítós - itt a forradalmian új találmány! (Infostart)
Hamarosan a múlté lehet az elégett, vagy félig átsült pirítós, hála a tükörfalú sütőnek, amelyen keresztül figyelni lehet, mikor olyan a kenyér, amilyennek szeretjük.
jan. 19
10:19
Színváltos vécédeszka (Borsa)
Egy nyilvános vécéről biztosan tudhatjuk, hogy előttünk is használták, és utánunk is fogják még. Egy angol dizájner szerint nem mellékes azonban, hogy a kettő között mennyi idő telik el.
jan. 19
11:15
Botrány! Máris szakított a sztár! (NLC)
Eddie Murphy megerősítette, hogy alig két héttel az esküvője után máris szakított feleségével. Úgy tűnik, a színész nem találja meg a boldogságát hosszabb ideig senki oldalán.
jan. 19
11:17
Sztárok – fittek és edzettek. Vajon mitől? 2. (NLC)
Sztárok, akik csinosak, fittek, sikeresek. Pedig ők sem születtek tökéletesnek. Ők is hízásra hajlamosak, narancsbőrösek, csakúgy mint mi. Mégis, amikor szükséges, a legjobb formájukat hozzák. Mi a titkuk?
jan. 19
12:07
Vélemény a késelő kisfiúról: "Nem félni kell tőle, hanem szeretni kell" (Infostart)
Megbocsátana neki - Böjte Csaba ferences rendi szerzetes ezzel kezdené a munkát, ha rábíznák a Blaha Lujza téren késelő kisfiú nevelését. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője már több száz éhező, bűnöző gyereket mentett meg az elkallódástól.
jan. 19
12:11
Botrányos lesz az Oscar-díj-átadás? (NLC)
A hollywoodi írósztrájk miatt két forgatókönyv is készül a február 24-i Oscar-díj-kiosztóra: az egyik a hagyományos csillogó sztárparádé terve, a másik egy alternatív program a gála megmentésére.
jan. 19
12:29
Veszélyben vannak a vékony nők? (MaHu)
A feltűnően vékony nőknek sokszor nagyon gyenge minőségű csontjak vannak, és ez növeli a csontritkulás veszélyét.
jan. 19
13:12
Damu Rolandot mégis kirúgták! (NLC)
A TV2 hivatalosan is megerősítette, hogy kiírták a Jóban Rosszban című sorozatból Várnagy Előd figuráját, akit a pofozkodó Damu Roland alakított. A színész kora tavaszig lesz látható a képernyőn.
jan. 19
13:40
Már nincs életveszélyben a meglőtt rendőr (Infostart)
Túl van az életveszélyen az a rendőr, akire pénteken lőtt rá egy férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Téten, miután elbarikádozta magát otthonában.
jan. 19
13:45
3 tipp, hogyan tartsd meg a pasid (MaHu)
Szemeztetek, randiztatok, és most már egy pár vagytok. De hogyan tovább?
jan. 19
14:11
Újabb szakítás az exmegasztárosok között? (NLC)
Azelőtt folyton egymásról beszéltek, közösen léptek fel. Pély Barnát, a United frontemberét már hiába kérdezik szerelméről, Galambos Dorináról. Szakítás van a sejtelmes hallgatás mögött?
jan. 19
14:34
Halálos baleset a fővárosban - képriport (Infostart)
Életét vesztette egy idős férfi egy fővárosi balesetben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 19
14:39
Halálos baleset a 31-esen - képgalériával (Infostart)
Egy ember meghalt, öten megsérültek, amikor két autó összeütközött Pest megyében a 31-es úton Nagykáta és Jászberény között.
jan. 19
16:43
Hogyan renováljuk házasságunkat? (MaHu)
Már több éve együtt élő párok gondja az, hogy a lángoló szerelem elmúlt, helyette "megszokás" van, és mindketten vágynak valami érdekesebbre, izgatóbbra. Attól tartanak, hogy párjuk ezt majd mással találja meg, és már előre féltékenyek.
jan. 19
16:49
Ferihegyen a világ legnagyobb repülőgépe - képriport (Infostart)
A tervezetthez képest egy nappal később, de leszállt Ferihegyen a világ leghatalmasabb repülőgépe, a szovjet tervezésű, ma már ukrán felségjellel ellátott Antonov An-225 Mrija (Álom).
jan. 19
17:43
Véradók segítenének a Téten meglőtt rendőrnek (Infostart)
Több tucat véradó ajánlotta fel segítségét a Győr-Moson-Sopron megyei Téten pénteken meglőtt rendőr felépüléséért - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 19
18:25
Meghalt, miután egy téglaszállító jármű pótkocsijával ütközött (Infostart)
Belehalt sérüléseibe szombaton délután az a hévízi férfi, akinek a kisteherautóját egy téglaszállító teherjármű pótkocsija taszította le az útról Zalabér határában - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 19
19:09
Előnyös hátrányba kerülnek a fiúk az iskolában (Infostart)
A tanárok ötször gyakrabban szólnak rá a fiúkra, mint a lányokra, még ha utóbbiak ugyanolyan rosszak is - derült ki egy angliai kutatásból.
jan. 19
20:18
Van ötös a lottón! - Öné a 2 milliárd 356 millió forintos fődíj? (Infostart)
Az ötös lottó 3. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 5, 24, 59, 62, 86.
jan. 19
21:11
Intézkedő rendőrt próbált elütni egy ittas sofőr Nyíregyházán (Infostart)
Egy intézkedő rendőrt akart elütni gépkocsijával egy sofőr Nyíregyházán, a 24 éves nagyhalászi férfi ellen hivatalos személlyel szembeni erőszak és ittas vezetés miatt indult eljárás - közölte a rendőrség..

Keresés