2008. január 13. vasárnap

jan. 13
8:07
Orvosi bizonyíték van rá: egyre szexfüggőbbek a férfiak (Infostart)
Jelentősen nő a szexfüggő férfiak száma Nagy-Britanniában - ez derült ki a BBC felméréséből, amelyet szex- és párterapeuták megkérdezésével végeztek.
jan. 13
8:46
Kiderült, miért nem bír magával Britney Spears (Infostart)
A bulvársajtó hónapok óta Britney Spears botrányaitól harsog, a legújabb hírek szerint az énekesnő most éppen a családja elől menekül, nehogy a családja kórházba zárassa. Pedig sürgős orvosi segítségre lenne szüksége, érthetetlennek tűnő viselkedését ugyanis egy súlyos pszichiátriai betegség: a bipolaritás okozza.
jan. 13
9:10
DNS-teszt oldhatja meg a százéves sorozatgyilkosság rejtélyét (Infostart)
A rendőrök 1908-ban fedezték fel Belle "Fekete Özvegy" Gunness, a történelem talán leghírhedtebb női sorozatgyilkosa lefejezett holttestét az asszony kiégett indianai házának pincéjében. A DNS-teszt most bebizonyíthatja, hogy tényleg ő volt-e az áldozat, vagy csak megrendezte a saját halálát.
jan. 13
9:39
Védi a szív és az erek egészségét az alkohol? (MaHu)
Sokaknak örömet szerezhet több tudományos vizsgálat egybevágó eredménye, amelynek értelmében a mértékletes alkoholfogyasztás védi a szív és az erek egészségét.
jan. 13
10:08
A világ leghülyébb halálai - Darwin-díj sherry-beöntésért (Infostart)
Sherry-beöntésért kapta meg a 2007-es Darwin-díjat egy alkoholista. A texasi férfi azért "kényszerült" erre a megoldásra, mert súlyos torokbetegsége miatt meginni már nem tudta az alkohol.
jan. 13
10:09
Sebtapasz ékszerek (Borsa)
A legtöbben utoljára, talán gyerekkorunkban csavartunk az ép ujjunk köré sebtapaszt, csak úgy, gyűrű gyanánt. Egy amerikai tervezőnő elkészítette ugyanennek a felnőtt változatát.
jan. 13
10:09
Esküvőre készül a hazai zenei élet! (NLC)
Bebe tavaly, a Dr. Bubo című musical próbáin ismerte meg Szeiler Ágnes táncoslányt. Az énekes kissé rendhagyó módon kérte meg kedvese kezét.
jan. 13
10:25
Tűz egy csepeli nyugdíjasotthonban - képek (Infostart)
A fővárosban 49 idős embert mentettek ki egy csepeli nyugdíjasotthonból, miután szombat éjjel tűz ütött ki az épületben.
jan. 13
11:07
Egy nagy művészre emlékezünk (NLC)
Színész, komikus és író volt. Körmendi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész életének 81. esztendejében hunyt el.
jan. 13
11:22
Az elefánt nem háziállat - döntött a kormány (Infostart)
Elefántot nem tarthatnak háziállatként kertjeikben a britek - erről döntött a szigetország kormánya.
jan. 13
11:38
Előzetes letartóztatásban a 18 éves fiú támadója - galériával (Infostart)
Előzetes letartóztatásba helyezte vasárnap a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a fiatalembert, aki egy utcai verekedésben bántalmazta azt a 18 éves fiút, aki a verekedés után életét vesztette - közölte a Fővárosi Bíróság sajtótitkársága.
jan. 13
12:08
Melyik sztár fotója ér a legtöbbet? (NLC)
A hírességeket szinte mindenhova követi egy-egy lesifotós. Egy jól elkapott furcsa fintort, egy titokban megtartott esküvőt vagy egy újszülött hazaszállítását ábrázoló fotó dollármilliókat ér.
jan. 13
12:17
Egy nő meghalt a Somogy megyei háztűzben (Infostart)
Kigyulladt egy családi ház vasárnap reggel a Somogy megyei Bodrogon; a lakásban egyedül élő 43 éves asszony feltehetően füstmérgezésben meghalt - közölte a rendőrség.
jan. 13
13:22
Megdöbbentő családi történet: ikertestvérek házasodtak össze (Infostart)
Egy házasságot kellett felbontania a londoni bíróságnak, miután kiderült, hogy a férj és a feleség egymás ikertestvérei.
jan. 13
14:01
Képgaléria a Dunába zuhant autó mentéséről (Infostart)
A Dunába esett egy gépkocsi a Hajógyári szigetnél, a K-hídnál - tudta meg az InfoRádió.
jan. 13
14:08
Cindy Crawford, az egykori szupermodell ismét bevállalta! (NLC)
Cindy Crawford, az egykori szupermodell, aki néhány éve már hivatalosan is visszavonult, most ismét megmutatta tehetségét. Ezúttal az olasz GQ fotósa előtt pózolt.
jan. 13
16:33
Diana egykori szerelme bevallotta, a mai napig kísérti a hercegnő halála (Infostart)
Tíz évi hallgatás után megszólalt a néhai Diana hercegnő legdiszkrétebb, ám talán legkomolyabb egykori szerelme. Hasnat Khan bevallotta, hogy Diana halála a mai napig kísérti őt.
jan. 13
16:49
Kómát okozott a World of Warcraft (HVG)
Egészen az összeesésig folytatta egy 15 éves belga fiú a közkedvelt és erőszakos World of Warcraft elnevezésű számítógépes játékot a belgiumi La Louviere-ben lévő otthonában, és kómába esett - jelentette a Het Nieuwsblad op Zondag című belga lap.
jan. 13
17:27
A hatos lottó 2. heti nyerőszámai - Öné az 515 milliós főnyeremény? (Infostart)
A hatos lottó 2. heti sorsolásán a következő számokat húzták: 5, 8, 21, 24, 34, 43.
jan. 13
18:43
Holtan találták a felesége meggyilkolásával vádolt rendőrtisztet (Infostart)
Vélhetően öngyilkos lett az a brit rendőr, akit felesége meggyilkolásával vádoltak. Garry Weddel a gyanú szerint anyósával is végzett, mielőtt megölte magát.
jan. 13
19:10
Saját bankjából rabolt, mégis lebukott (Infostart)
Saját bankjából rabolt az Egyenlítői-Guineában lévő Bata városában egy igazgató, de lebukott, mert megfeledkezett a biztonsági kamerákról.
jan. 13
19:27
Ronaldo újabb botránya: örömlányokkal hancúrozott Rómában (Infostart)
Hiába szerzett mesterhármast Cristiano Ronaldo a Newcastle elleni angol szombati bajnokin, nem csak remek teljesítményétől, hanem újabb botrányától is hangos a sajtó.
jan. 13
20:42
Kislányhangon beszél a kandúr (Infostart)
Helyi nevezetesség lett Csangcsunban Mimi: a macska a szomszédok szerint tökéletes kiejtéssel beszél - csak érdekes módon olyan a hangja, mint egy kislánynak, pedig kandúr.
jan. 13
21:25
Már megérkeztek a vendégek, mikor lemondta az esküvőt a filmsztár (Infostart)
Egy nappal a lagzi előtt mondta le esküvőjét Sean Bean brit filmszínész.
jan. 13
21:57
Ausztráliából Új-Zélandra - kajakkal (Infostart)
Megérkezett Új-Zélandra az a két ausztrál férfi, akik kajakon tettek meg a több mint háromezer kilométernyi utat a nyílt tengeren a két ország között.
jan. 13
22:24
Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember a XII. kerületben (Infostart)
Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember vasárnap este a budapesti XII. kerületben - közölte a mentőszolgálat ügyeletese.

Keresés