2008. január 5. szombat

jan. 5
0:07
Tobzódás Ámor kertjében (HáziPatika)
Az étkezés, az egzotikus ételek széles tárháza kiváló kulináris élvezetet nyújt, s mindemellett bizonyos ételek, zöldségek fogyasztása felélénkíti szexuális életünket is.
jan. 5
6:09
Igazi kis színésznő lett Ninácska (Blikk)
Bámulatos, milyen gyorsan fejlődik a mi babánk
jan. 5
8:00
Hollywood legértékesebb sztárjai (Infostart)
Johnny Depp lett tavaly Hollywood legértékesebb sztárja, hála a Karib-tenger kalózai harmadik részének és a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélya című filmeknek.
jan. 5
8:41
Óvatosan az energiatakarékos égőkkel: migrént okozhatnak! (Infostart)
Az energiatakarékos égők megdöbbentő veszélyeire figyelmeztet a migrénes betegeket képviselő brit szervezet. Állításuk szerint több beteg is jelezte: a rohamokat vált ki náluk a fluoreszkáló fény.
jan. 5
9:02
"Kényelmetlen" gyerekkel kocsmázni (Infostart)
Csak két italt fogyaszthatnak azok, akik a gyerekükkel térnek be a kocsmába - így döntött az egyik nagy-britanniai pub hálózat. A döntéssel azt akarják elérni, hogy a gyerekes szülők kevesebb időt töltsenek az ivókban.
jan. 5
9:07
Januári holdnaptár - A nagy szenvedély hónapja (NLCafé)
Olyan ritka konstellációk jönnek létre az égbolton januárban, amelyek a legnagyobb, legmélyebb szerelmeket hozzák el. A beteljesületlen karmikus kapcsolatoknak a sors most új esélyt ad.
jan. 5
9:39
Hármas karambol az Árpád hídon - képriport (Infostart)
Ketten megsérültek, amikor három autó összeütközött péntek este Budapesten, az Árpád hídon.
jan. 5
9:45
Felesége ruhatárán állt bosszút a "kisemmizett" férj (Infostart)
Sajátosan állt bosszút a feleségén egy brit üzletember: elégette az asszony ruháit és minden pár cipőjéből egyet. A feleség bűne az volt, hogy eladta a férfi névre szóló rendszámtábláját.
jan. 5
9:47
Egy ember meghalt a bicskei tűzben (Infostart)
Leégett egy családi ház kilencven négyzetméteres melléképülete Bicskén, egy ember meghalt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
jan. 5
10:00
Vigyázat: nők és melegek a volánnál! (Infostart)
Egy brit vizsgálat igazolta a régi sztereotípiát, miszerint a nők rosszabb sofőrök a férfiaknál, azzal árnyalva a képet, hogy a homoszexuális férfiak is ugyanolyan rosszul tájékozódnak vezetés közben.
jan. 5
10:09
Felhőcsillár (Borsa)
Azt, hogy milyen egy felhő az égen, bármikor magunk elé tudjuk képzelni. A következő cikk elvasása után viszont mindenki eldöntheti, hogy hasonlít-e természetes önmagára, ha a mennyezetről lóg.
jan. 5
10:26
Bízzon az egerekben! (MaHu)
Svájci tudósok sikerrel teszteltek egy forradalmi oltóanyagot a macskák okozta allergia megszüntetésére - egyelőre egereken.
jan. 5
10:38
Schell Judit boldog kismama (NLCafé)
Kétszeres édesanya a Csak szex és más semmi sztárja, Schell Judit. A színésznő nem kürtölte világgá boldogságát, de annyit tudni, hogy ő és gyermeke egyaránt kitűnő egészségnek örvend.
jan. 5
10:42
Rossz gyógyszer a reflux kezelésére (MaHu)
A gyomorsavtermelés zavaraira 70 százalékban felesleges vagy rossz gyógyszert írnak fel az orvosok - állítják a londoni King's College szakértői a British Medical Journal szakfolyóiratban.
jan. 5
10:44
Univerzális új vakcina (MaHu)
Egyetlen oltás élethosszig tartó védelmet nyújthat az influenza A vírustörzsekkel szemben abból a vakcinából, melyet a brit eredetű Acambis biotechnológiai cég fejlesztett ki az Egyesült Államokban.
jan. 5
11:05
Fegyverek és náci relikviák a csomagtartóban (Infostart)
Őrizetbe vette a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség azt az osztrák férfit, akinek autójában töltött lő- és riasztófegyvereket, valamint önkényuralmi jelképeket találtak a pénzügyőrök pénteken Hegyeshalomnál.
jan. 5
11:05
Botrányos sztárdivat a lerágott köröm, a foltos bőr? (NLCafé)
Minek tagadni, mindenkinek vannak káros szenvedélyei, téves képzetei. A hírességeknek sokszor egyszerre több is, hiszen nem könnyű állandóan szem előtt lenni.
jan. 5
12:47
Ónos eső a Dunántúlon - óvatosan az utakon! (Infostart)
A Dunántúlon több helyen ónos eső esik, és bár a fő- és mellékutakon is szórnak, nagy a csúszásveszély, érdemes nagyon óvatosan hajtani.
jan. 5
13:10
2007 a börtönlakó sztárok éve lett (NLCafé)
Nem mindenkinek áll jól a kötelezően viselendő egyenruha. Kiváltképp, ha az csíkos vagy narancssárga, sorszámmal ellátott rabruha! Mégis, mintha idén divatba jött volna ez a ruhadarab.
jan. 5
13:25
Képriport: előzetesben Mortimer korábbi áldozata (Infostart)
Előzetes letartóztatásba helyezték P. Józsefet, akit társával együtt szerdán vettek őrizetbe, mert a gyanú szerint december elején viperával bántalmaztak egy 23 éves férfit, aki súlyos koponyasérüléseket szenvedett. P. Józsefet ismerheti a közvélemény, az InfoRádió értesülése szerint ő az a fiatalember, akit a Mortimer néven ismert férfi 2005-ben hasba szúrt.
jan. 5
13:36
Piros riasztás az ország déli részén (Infostart)
Harmadfokú riasztást adott ki a Dél-Dunántúl és a Dél-Alföld területére az Országos Meteorológiai Szolgálat.
jan. 5
16:08
A 10 leggyakoribb kérdés a szexről... és a válaszok (Blikk)
Növeli a termékenység esélyét, ha sokszor csináljuk? Megszünteti a fejfájást?
jan. 5
18:03
Halálra gázolt egy férfit az InterCity (Infostart)
Ötven év körüli férfit gázolt el egy InterCity vonat Dunakeszinél, a férfi a helyszínen életét vesztette.
jan. 5
20:10
Az állítólagos fojtogatás után visszakerült apjához Mehmet Karcsi - képekkel (Infostart)
A szegedi gyámhivatal édesapjára, Tüysüz Mehmetre bízta Mehmet Karcsi felügyeleti jogát - közölte az apa jogi képviselője. Buda Sándor közleménye szerint a határozat egyben kötelezte a gyermekről eddig gondoskodó nagyszülőt, hogy a fiút, az apjának haladéktalanul adja ki.
jan. 5
20:21
Az ötös lottó 1. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 1. heti sorolásán a következő nyerőszámokat húzták ki: 4, 14, 27, 38, 41.
jan. 5
20:32
Már nincs piros riasztás délen sem (Infostart)
Már nincs érvényben az Országos Meteorológiai Szolgálat harmadfokú riasztása azokban a megyékben, amelyekben délutánig kiadós ónos esőt jelezett a szervezet.
jan. 5
20:34
Elmegyógyintézetben köthet ki az összeomló popsztár (Infostart)
Legutóbbi botránya gyermekei láthatási jogának teljes elvesztésébe kerülhet Britney Spears számára. Megeshet az is, hogy a többféle függőséggel küzdő popsztár tartós elmeklinikai kezelés elé néz.
jan. 5
21:05
Sztár lett az első világháborús katonából (Infostart)
Szokatlan kezdeményezéssel állított emléket az első világháborúban harcolt nagyapjának egy brit informatika tanár: blogot indított, amelyben főként felmenője leveleleit adja közre, pontosan 90 évvel azok papírra vetése után.
jan. 5
21:34
Eljárás az erdőkövesdi polgármester ellen (Infostart)
Bántalmazta lányát és feleségét egy erdőkövesdi férfi, aki ellen garázdaság és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte Soltész Bálint, az egri rendőrkapitányság szóvivője. Egy televíziós társaság értesülése szerint a férfi a település MSZP-s polgármestere, és a párt Heves megyei elnökségének is tagja.

Keresés