2008. január 1. kedd

jan. 1
0:17
'Évet! (GameStar)
Eljött a 2008-as esztendő, ugye mindenki örül? :) Reméljük boldogabb lesz, mint a régi volt! Mi bízunk ebben...
jan. 1
0:17
(Letöltések) Penumbra [ingyenes játék] (PC Guru)
A Team Energetic csapata 4 iskolás gyermekbõl áll, akik 2006-ban mindössze pár hónap leforgása alatt összeraktak egy horrorjátékot, a Penumbrát. A félelmetes horrorjátékban a történet szerint édesapánkat kell megkeresni, miközben mészároljuk a félelmetes szörnyeket, és mindenféle rejtélyeket ol (...)
jan. 1
8:15
USB hitelkártya (prim)
A dél-koreai Shinhan Card nevű cég a Visa-val együttműködve egy olyan USB eszközt fejlesztett ki, amely számítógéphez csatlakoztatva internetes vásárláshoz, vagy üzletben rádiójeles hitelkártyaként is használható.
jan. 1
8:25
PS3 helyett telefonkönyv a dobozban (prim)
A kaliforniai Burns család igencsak meglepődött, amikor a 13 éves Brandon karácsonyi ajándékát kicsomagolva egy helyi telefonkönyvet talált az eredetinek látszó PlayStation 3 dobozban.
jan. 1
8:46
Az amerikai háztartások felében már digitális TV van (prim)
Az amerikai Fogyasztói Elektronikai Szövetség (CEA) friss felmérése szerint az amerikai háztartások több mint a felében van már olyan televízió-készülék, amely alkalmas a digitális adások vételére.
jan. 1
9:37
Vágó Istvánt teszik Sebestyén Balázs helyére (SG)
A Pókerarc bombasikert aratott az RTL Klubon köszönhetően annak, hogy akár egy filmnek, volt igazi eleje és vége, így a nézők nem fásultak bele. Most viszont ismét a vége-hossza nincs vetélkedők térnek vissza.
jan. 1
12:44
Metal Gear Solid 4 X360-ra? (GameStar)
Az év első híre, mely valószínűleg komolyan megosztja majd a játékostársadalmat. Az MGS4 (majdnem) biztosan érkezik X360-ra.
jan. 1
12:46
UT 3 - 90%-on az X360-as verzió (GameStar)
Az EPIC remeke a PS3-as és PC-s bukdácsolás után X360-ra is érkezik. Talán a redmondiak konzolján megváltja a világot.
jan. 1
12:49
TOP 20 - UK összeladási lista (GameStar)
Befutott a szigetország legfrissebb eladási listája. Újra élen Altair kalandja és a Call of Duty 4: Modern Warfare.
jan. 1
12:55
TOP 40 - UK összeladási lista (GameStar)
Befutott a szigetország legfrissebb eladási listája. Újra élen Altair kalandja és a Call of Duty 4: Modern Warfare.
jan. 1
14:02
Az extrák javíthatnak a digitális zenei eladásokon (SG)
Több szakértő az extrák hiányában véli megtalálni a digitális zenei eladások lassú növekedésének elsődleges okát. Szerintük sokan - az ingyenesség mellett - emiatt fordulnak még mindig a fájlcserélő hálózatok felé.
jan. 1
14:04
Jön az érintő­képernyős billentyűzet (SG)
Az orosz Art Lebedev mérnökei olyan billentyűzeten dolgoznak, amelyről hiányoznak a hagyományos gombok, ám szinte bármely részén átalakulhat érintőképernyős kijelzővé.
jan. 1
14:27
Star Wars: The Force Unleashed Wii-re (Gamekapocs)
A Lucasarts bejelentette a The Force Unleashed című játékukat Wii-re is.Ez nem is meglepő, mivel a konzol irányíthatóság terén remekül passzolna a játék témájához.
jan. 1
14:38
Gamekapocs Game of The Year (Gamekapocs)
Szavazz 2007. legjobb játékaira! A Gamekapocs ismét kíváncsi a véleményedre, hogy szerinted mely játékok voltak az idei év legnagyobb dobásai.
jan. 1
14:49
Metal Gear Solid 4 Xbox360-ra! (Gamekapocs)
Jól kezdődik az év Xboxosok számára! Az XboxFamily internetes oldal érdekes hírt tett közé. Egy Konamis munkatárs állítása szerint Xbox 360-ra is lesz MGS4!
jan. 1
15:37
Készül a Metal Gear Solid 4 Xbox360-ra! (Gamekapocs)
Jól kezdődik az év Xboxosok számára! Az XboxFamily internetes oldal érdekes hírt tett közé. Egy Konamis munkatárs állítása szerint Xbox 360-ra is lesz MGS4!
jan. 1
15:51
Itt az új Knight Rider-sorozat előzetese (SG)
Amerikában a legtöbben talán a Terminátoros sorozatot várják, de minden bizonnyal a Knight Rider felélesztése is rajongók hadának okoz nedves éjszakákat, pláne azok után, hogy elkezdték promózni a kétórás pilotot.
jan. 1
20:47
Metal Gear Solid 4 és Xbox 360: sokadik kör (ps3) (Gamer365)
Ismételten előkerült az a pletyka, amely szerint a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots elveszíti PlayStation 3 exkluzivitását, és Xbox 360-ra is meg fog jelenni.
jan. 1
23:21
Zöldülő befektetések: ez a lufi mekkorát durranhat? (SG)
Újabb, némiképp a dotkom-lufit idéző befektetési hullámot idézett elő a cleantech-szektor szemmel látható rohamos térnyerése.

Keresés