2008. február 2. szombat

febr. 2
0:09
(Hírek) Men of War készül (PC Guru)
Újabb fejlesztőcsapat hív minket hadba, bár egyelőre nem nyújt semmi olyat, amitől hajba kapnánk érte. Nem baj, hiszen idejük mint a tenger.
febr. 2
0:15
(Hírek) Codename Panzers: Cold War látnivaló (PC Guru)
Megkaptuk már tőlük több ízben is a második világháború poklát, de most a hidegháborúba szeretnének belerángatni minket. Mi pedig örömmel ugrunk bele a kútba...
febr. 2
0:22
OnlineMarketingWelt (onlinemedia.blog.hu)
Régen ajánlottam blogot, de most beleakadtam egy nagyon hasznosba, így gyorsan meg is osztom. Értelemszerűen az angolszász, angol nyelvű blogok fogyasztása megy egyszerűen, hiszen ezen nyelv ismerete azért többé-kevésbé adott mindenkinek. Így aztán amennyire sok infónk van arról, hogyan is mennek a dolgok az USA-ban (ami valjuk be, se kulturális, se gazdasági értelemben nem hasonlít hozzánk),…
febr. 2
0:36
Nagy teljesítményű adatátviteli kapcsolatot hoztak létre (terminal)
Technológiai partneri megállapodást kötött a T-Systems és a BMW Sauber Formula-1-csapata
febr. 2
0:40
Esetenként emelkedett az sms díja (terminal)
A legtöbb szolgáltató - így a három magyarországi is - már előbb életbe léptette az új európai roamingtarifákat, így azok részben már beépültek a harmadik negyedévi adatokba, de az igazi „áttörés" a negyedik negyedévi számokban várható. Az adatforgalmi és az sms-díjaknál szintén jelentős árcsökkenés volt, eközben több európai szolgáltatónál is emelkedtek az sms-tarifák a vizsgált időszakban.
febr. 2
7:42
Hamarosan elkészül a Dragon Quest IX (nds) (Gamer365)
A Bloomberg Japan-nak adott nyilatkozatában Yoichi Wada megnyugtatta a játékosokat, kijelentve, hogy a Dragon Quest IX fejlesztése bizony az utolsó fázisokhoz érkezett - így hamarosan megjelenhet majd.
febr. 2
8:25
Olcsóbb lett a T-Mobile-os BlackBerry Instant E-mail (MaHu)
A T-Mobile-osok február 1-jétől még kedvezőbb díjakkal használhatják a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BlackBerry levelezőszolgáltatást. A T-Mobile ugyanis kereskedelmi szolgáltatásként, alacsonyabb havi díjakkal kínálja professzionális levelezőszolgáltatását, a BlackBerry Instant E-mailt.
febr. 2
8:40
Sony: aratási időszak PlayStation-vonalon (SG)
Hosszú ideig tartott, de megérte kivárni: a Sony harmadik negyedévében végre méretes nyereségről számolt be a PlayStation konzoloknál.
febr. 2
9:12
Lefagyott a "biztonságosabb szex" (SG)
Olyan érdeklődést váltott ki egy biztonságos szexre oktató holland egészségügyi honlap, hogy pénteken a nagy érdeklődés következtében egy időre "lefagyott".
febr. 2
9:14
Linuxra vált a francia csendőrség (SG)
A francia csendőrség az irodai programcsomagok és az internetes alkalmazások után az operációs rendszereit is lecseréli.
febr. 2
9:16
96 millió eurós szerződést kötött az EB és a Sun (SG)
A Sun Microsystems bejelentette, hogy nyílt tenderen elnyerte az Európai Unió szervei, intézményei és ügynökségei szerver-ellátására szóló keretmegrendelést.
febr. 2
9:18
24: Kellemes gondok a sorozat házatáján (SG)
Miközben a világ legnépszerűbb akciósorozatának háza táján sokasodnak a problémák, kellemes gondokkal is szembe kell néznie a készítőknek: a 24 egyik sztárja, Mary Lynn Rajskub bejelentette, hogy gyermeket vár.
febr. 2
9:40
Mobilüzletágának leválasztását fontolgatja a Motorola (prim)
A Motorola bejelentette, hogy mobiltelefonos üzletágának rendbehozatala érdekében az ágazat és többi tevékenységének szétválasztását tervezi.
febr. 2
9:42
32 GB-os SanDisk SDHC memóriakártya áprilistól (prim)
A SanDisk bejelentette, hogy áprilisban piacra dobja 32 GB-os Ultra II SDHC memóriakártyáit, emellett pedig más újdonságokat is tartogat tavaszra.
febr. 2
9:46
Új, karcsúbb PS3 ősztől? (prim)
A T3 online hírújság értesülése szerint a Sony idén ősszel egy megújult, a mostaninál karcsúbb kivitelű PlayStation 3 játékkonzolt tervez piacra dobni.
febr. 2
9:51
További Eee termékek az Asus-tól (prim)
Az Eee mini-laptop gyors népszerűségét igyekszik kihasználni az Asus azzal, hogy ugyanezzel a márkajelzéssel más elektronikai termékeket is piacra készül dobni.
febr. 2
10:13
Szupergyors NAND flash-t fejleszt az Intel és a Micron (prim)
Az Intel és a Micron által létrehozott IM Flash Technologies vegyes vállalatnak sikerült olyan NAND flashmemóriát kifejlesztenie, amely a cég állítása szerint ötször gyorsabb, mint a hagyományos NAND eszközök.
febr. 2
10:22
Eladhatja mobilrészlegét a Motorola (SG)
A vállalat természetesen ezt nem jelenti ki ilyen nyíltan, ám a vezérigazgató mindent átfogó szerkezeti átszervezésről beszélt, amely a teljes mobilrészleget érintené.
febr. 2
10:34
Friss mobil árlisták: rengeteg változás (terminal)
Az alábbiakban a szolgáltatók legfrissebb előfizetéses és pre-paid akciós árlistái olvashatók.
febr. 2
11:26
A Nokia összefog a WWF-fel (MaHu)
A Nokia a WWF Klímavédők elnevezésű programjához csatlakozva ígéretet tett arra, hogy eddigi környezetvédelmi teljesítményére alapozva, vállalatszerte mindenhol fokozza energiahatékonyságát és csökkenti széndioxid-kibocsátását.
febr. 2
11:32
'Napot! (GameStar)
Ismét egy szokásos, lassan induló szombat reggelre ébredtünk, lássuk mit tartogat ma számunkra a játékipar!
febr. 2
11:33
Egy közlekedési eszköz a jövőből (terminal)
Természetesen csúcstechnológiával.
febr. 2
11:35
A világ legnagyobb teljesítménye a legkisebb térfogatban (terminal)
Pontos és hangos mini-hallókészülék.
febr. 2
11:53
Letölthető a Conflict: Denied Ops demója (Gamekapocs)
Néhány percnyi jelenet látható most a tegnap LIVE-ra és PSN-re felkerült Conflict: Denied Ops demóból - a teljes játék a jövő héten jelenik meg.
febr. 2
12:04
GTA IV - Videogeddon Liberty City-ben (GameStar)
Az utóbbi időben nem voltunk ellepve GTA IV screenshotokkal, de most végre felbukkant egy új, exklúzív kép a játékból.
febr. 2
12:09
Battlefield Heroes - Az első konkrét információk (GameStar)
A német PC Games magazin legfrissebb számában található cikkből mazsoláztuk ki az érdekesebb információkat.
febr. 2
12:14
Készül a Warriors Orochi második része (Gamekapocs)
A Warriors Orochi PS2-n és X360-on már aratott, s míg a srácok PC-re és PSP-re is portolják a játékot, dolgoznak az egyelőre PS2-exkluzív folytatáson is.
febr. 2
12:25
FlatOut: Ultimate Carnage - júniusban jön PC-re (Gamekapocs)
Bár az Ultimate Carnage X360-exkluzív projektként indult, a későbbiekben különféle pletykák röppentek fel, majd kerültek megerősítésre egy PC-s változatról.
febr. 2
12:27
(Hírek) PC-n is felpörög az új Flatout (PC Guru)
Sokáig úgy tűnt, az első két rész sikerei ellenére mi, PC-sek nem fogjuk megkapni a harmadik Flatout játékot. Ki tudja, miért, de a fejlesztők meggondolták magukat.
febr. 2
12:32
Fokozottan figyelik az autókat (terminal)
Intenzív ellenőrzés alatt tartott zóna Londonban.
febr. 2
12:32
(Hírek) Stargate Worlds - a trailer után (PC Guru)
Nemrég végre megjelent egy kis ízelítő a játékból, bár sajnos ez nem mutatott magából az MMOG-ből semmit, de pár dolgot azért felfedett, miként a fejlesztők is, néhány interjúban.
febr. 2
12:34
Mire vigyázzanak a csajok? (terminal)
Legalapvetőbb biztonsági tanácsok mindenkorra.
febr. 2
12:36
Blue Dragon Plus bejelentés képekkel (Gamekapocs)
Azt már szinte közvetlenül a Blue Dragon megjelenése után tudni lehetett, hogy DS-re is megjelenik majd a játék, viszont egészen máig semmit sem tudtunk róla.
febr. 2
12:48
Díjazott Red Hat Enterprise Linux 5 (prim)
A Red Hat bejelentette, hogy a Red Hat Enterprise Linux 5 „Az év terméke” kitüntetésben részesült a Linux Server Distributions kategóriában a SearchEnterpriseLinux.com szakmai díjátadásán.
febr. 2
13:03
Ősszel kerül boltokba a PSThree? (Gamekapocs)
Lassan külön rovatot kéne indítanunk a PS3-mal kapcsolatos pletykák számára, van belőlük ugyanis bőven: a legújabbak a megújult PSThree-ről szólnak.
febr. 2
13:32
Meddig tart ki energiakészletünk? (terminal)
Hamarosan egy szerver egész élettartama alatt történő üzemeltetése és hűtése többe fog kerül, mint megvásárolni magát az eszközt.
febr. 2
13:38
(Hírek) EA: örömteli veszteség (frissítve!) (PC Guru)
Az EA úgy vesztett, hogy nyert, nem is keveset; az ellentmondást a hírben feloldom, és azt is elárulom, mely játékok a pénzügyi sakkparti újabb áldozatai...
febr. 2
13:47
Nagy stúdióval szerződött a Viasat (SG)
A tévécsatornák előszeretettel szerződnek film- és sorozatgyártókkal, hiszen akkor bizton tarthatnak számot a másik fél saját készítésű mozifilmjeire és tévésorozataira. A Viasatot is ez mozgatta, amikor úgy döntött, hogy lepaktál a Lionsgate-tel.
febr. 2
13:49
Pók a Merkúron (SG)
Különös alakzatot fedeztek fel a Merkúr felszínén, amit póknak neveztek el a tudósok - ez teljesen egyedinek tűnik a Naprendszerben.
febr. 2
13:51
Milliós kártérítéseket akar a RIAA (SG)
Amennyiben az Amerikai Zeneipari Szövetségnek sikerül megvalósítania terveit, komoly gondba kerülhetnek a fájlcserélők. A szervezet növelné a szerzői jogi ügyekben kiróható büntetés nagyságát.
febr. 2
13:53
AMD: újabb Phenom-finomságok (SG)
Folyamatosan érkeznek a hírek Dávidék háza tájáról: a TLB-hibát javító új stepping további processzorok megjelenését eredményezi, emellett érkeznek a 45 nanométeres változatok és egy új partner is.
febr. 2
14:31
Bill Gates nem Xbox szerviz (GameStar)
A Microsoft nem szeretné, ha az Xbox 360 tulajok Bill Gates-et zaklatnák konzoljuk hardveres gondjaival.
febr. 2
14:31
Kezeljük a rákot! (terminal)
Tumorbanktól a távdiagnosztikáig.
febr. 2
14:33
Nemzetközi csemege a hazai digitális zenefogyasztóknak (terminal)
Független kiskiadók zenei katalógusa a digitális kereskedelemben.
febr. 2
14:36
Idő előtt ér véget az Odaát 3. évada (SG)
Amerikában Supernatural, itthon mindenki csak Odaátként emlegeti a természetfelettivel küzdő két testvér történetét, melyet a készítők kimondva-kimondatlanul is az X-akták utódjának szántak.
febr. 2
14:55
(Hírek) Jumpgate Evolution: életjelek (PC Guru)
Bő fél éve számoltam be a Netdevil űrszimulátoros MMO-jának felújításáról, azóta nem sok hírt hallottunk róluk – eddig. Most viszont annál örömtelibb fordulat állt be.
febr. 2
15:27
(Hírek) LucasArts: fejetlenül (PC Guru)
Bocsánat a kissé bulváros címért, nincs nagy baj a kiadónál, bár ha annak elnöke személyes okokra hivatkozva váratlanul lemond, az azért mégiscsak felvet pár kérdőjelet...
febr. 2
15:50
(Letöltések) GTA IV - kedvcsináló videó (PC Guru)
A videó méretéből fakadóan egy nem túl hosszú és nem is túl jó minőségű összeállítást láthatunk, de ettől függetlenül, mondhatni kötelező megnézni minden rajongónak, mert nagyon izgalmas képsorokkal találkozunk! (...)
febr. 2
16:28
(Hírek) Euro 2008: foci EB az EA-tól (PC Guru)
Ha foci EB, akkor játék, ha focis játék, akkor EA. Bár ez a logikai sor filozófiai alaptézisként nem állná meg a helyét, manapság mégiscsak evidenciának tekinthető...
febr. 2
16:48
Ismét Philips mobiltelefon Európában (prim)
A Philips mobilrészlegét több mint két éve megvásároló kínai cég úgy döntött, hogy több éves szünet után ismét Philips mobiltelefont hoz forgalomba Európában, a belépő szintű Philips 192 képében.

Keresés