2008. január 17. csütörtök

jan. 17
11:44
Álom és valóság pécével (Metropol)
Amikor a PC-k kezdtek mindennapossá válni, azt gondol­tuk, számos gondunkra meg­ol­dást hoznak, s rendet tesznek a dolgainkban.
jan. 17
12:00
Budapestre került az új Nokia-iroda (Metropol)
A Nokia bezárja a németországi Bochum­ban lévő mobiltelefongyárát, a termelést Magyar­országra és Romániába, illetve Finnországba telepíti át – ezt a vállalat szóvivője közölte Helsinkiben. A döntés indoklása szerint a gyártást alacsonyabb költségű országokba viszik.
jan. 17
12:02
Csúcsjáték csúcsgépre (Metropol)
Ha létezik olyan PC-s játék, amelynek neve összefonódott az IT-iparág legnagyobb gyötrelmével, a hardverfejlesztéssel, akkor az egyértelműen a Crysis, a Crytek cég belső nézetes lövöldözős játéka.
jan. 17
12:11
Röviden Virtuáliáról 2. (Metropol)
Villa Cardal városkába, Montevideótól 80 kilométernyire megérkezett végre a fejlődő országok gyermekeinek szánt híres-nevezetes „százdolláros” laptop, melyet az ENSZ támogatásával fejlesztettek ki. Ára a kétszáz dollárhoz áll közelebb.
jan. 17
15:10
"e-Kultúra 2008" Budapesten (Metropol)
"e-Kultúra 2008 - az internetkultúrától a kulturális tartalmakig" címmel rendez konferenciát a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus egy hét múlva, január 24-én a Budai Vigadóban.

Keresés