2008. január 16. szerda

jan. 16
0:11
Wesley Snipes a bíróságon (est.hu)
A hét elején a floridai Ocalában megkezdődött a bírósági meghallgatás a színész adócsalási és összeesküvési ügyében. Mint arról már beszámoltunk, Snipes könyvelőjével szövetkezve jogosulatlanul igényelt vissza több millió dollárnyi adót.
jan. 16
0:22
Eva Longoria: "Nem vagyok terhes!" (est.hu)
A született feleség ragaszkodik hozzá: a kitartó pletykák ellenére nem vár gyermeket – az a kis extra zsírréteg, ami nemrégiben felszaladt a hasa köré, csupán a házikoszt eredménye...
jan. 16
8:18
Annie Lennoxot kidobta a kiadója (est.hu)
Az énekesnő nem tudja, folytatja-e zenei karrierjét.
jan. 16
8:20
Fenyegetőzik a Verve (est.hu)
Az idén visszatérő lemezzel jelentkező zenekar az EMI-t támadja.
jan. 16
10:07
Playboy-nyuszik lepik el a VIVA képernyőjét! (est.hu)
Az új év új valóság show-t hozott a VIVA képernyőjére, nem is akármilyet! A sorozat helyszíne a Playboy gurujának, Hugh Hefnernek hírhedt villája.
jan. 16
13:27
Bikini (est.hu)
Ismétlés a tudás egyik szülője, de nem az anyja. Az iménti axióma szellemében nem árt olykor múltat idézni, és egy kicsit átfutni a honi daloskönyv egykori hedlájnereinek névsorát. Január 26-án például a Bikini tárlatvezetésén vehetünk részt a Josefina Blues Bell-ben.
jan. 16
13:48
U2: PopMart – Live From Mexico City (est.hu)
A precízen dokumentált U2-turnék DVD-sorozatából eddig hiányzott az 1997-es Pop album megalomániás show-ja, ám most ezt is szépen beilleszthetjük gyűjteményünkbe az 1987-es The Joshua Tree-hez tartozó Rattle And Hum mozifilm, illetve az Achtung Baby és Zooropa albumokhoz kapcsolódó Zoo TV Live From Sydney mögé, a 2000-es All That You Can't Leave Behind koncerkörútját megörökítő Elevation 2001…
jan. 16
14:32
Live Earth – The Concerts For A Climate In Crisis (est.hu)
Az 1985-ös Live Aid segélykoncert és a 2005-ös Live 8 után a 2007-es Live Earth már nemcsak Afrikát, de az egész bolygót kívánta megmenteni. A globális felmelegedés és klímaváltozás problémájának komolyságára a 2007. július 7-én (07. 07. 07.) egyszerre 12 helyszínen (London, New York, Sydney, Hamburg, Tokió, Rio De Janeiro, Johannesburg, Sanghaj, Washington, Róma, Kiotó, az antarktiszi Rothera…
jan. 16
14:34
Farsangfarki Mulatság (est.hu)
A szentendrei skanzen munkatársai az 1967-es alapítás óta a népi építészet, lakáskultúra, valamint a paraszti élet értékeit szeretnék megőrizni az utókor számára. A tájegységek bemutatása mellett fontosnak tartják a hagyományos ünnepek megtartását, felelevenítését is, így az idei év első nagyobb ünnepét, a farsangot is télűző-tavaszváró mulatsággal várják.
jan. 16
15:41
Chief Rebel Angel: Death Rock City (est.hu)
(Edge Records)A magát az Entombed svéd death metal zenekar Luciferről, az Isten ellen fellázadt angyalok vezéréről írt dalának címe nyomán elnevező Chief Rebel Angel már jó ideje a honi underground rockszíntér titkos ászának számít, de a tapasztalt zenészekből álló együttes mocskos death'n'rolljával eddig csak a BudapestRockNRoll válogatásokon találkozhattunk (a 2005-ös Vol.3 lemezen például…
jan. 16
21:28
Meghalt Az ügyfél fiatal sztárja (est.hu)
Holtan találták otthonában Brad Renfrót, Az ügyfél, a Pokoli lecke és a Genya sztárját. A fiatal színész mindössze 25 éves volt.
jan. 16
21:34
Apa lesz Matthew McConaughey (est.hu)
Az eddig megrögzött agglegény és nagy nőfaló hírében álló sztár kedden jelentette be honlapján, hogy barátnőjével, Camila Alves-zel első gyermeküket várják.

Keresés