2008. február 8. péntek

febr. 8
6:21
Capello talpra állította Angliát (Blikk)
Capello az ország két kedvencét mellőzte
febr. 8
6:23
Gera nem akar csatárt játszani! (Blikk)
Hiába küldte előre Várhidi Péter a szlovákok ellen
febr. 8
6:25
Játszhat-e együtt Dzsudzsák és Huszti? (Blikk)
Buzánszky inkább Dzsuzsákot játszatná, Csank mindkettőjüket
febr. 8
6:27
Szávay újra a régi (Blikk)
Szávay nyolc közé jutott a párizsi tenisztornán
febr. 8
6:29
Lelassulhat a kis Schumi (Blikk)
13 millióról 1 millióra csökken Ralf fizetése
febr. 8
7:21
NHL: nyolc meccsen vendégsiker született, csak két hazai győzelem (She)
Tíz mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának 118. játéknapján.
febr. 8
7:32
Profi kerékpárosból maratonfutó (Behaviour)
Maratonfutónak állt Michael Boogerd, a hollandok visszavonult kiváló országúti kerékpárosa. "Új célokat tűztem magam elé. Futok és nem is megy rosszul. Március 15-én félmaratonim lesz, április 13-án indulok a rotterdami maratonin, majd szeretnék résztvenni a New York Marathonon is" - mondta a többnapos bringaversenyek specialistája.
febr. 8
7:53
Valencia: fegyelmi vizsgálat diszkóverekedés miatt (Behaviour)
Diszkóverekedés miatt fegyelmi vizsgálatot indított Miguel Brito és Manuel Fernandes ellen a Valencia labdarúgóklub. A két játékos társaikkal együtt egy éjszakai lokálban ünnepelte Brito 28. születésnapját január 4-én, amikor valaki azzal vádolta meg a portugál légiós öccsét, hogy ellopta a karóráját. A dulakodásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget, akik Brito és Fernandes mellett további négy…
febr. 8
9:34
Az FC Tokió csábítja Nedvedet (Behaviour)
Pavel Nedvedet, a Juventus cseh sztárját szeretné leigazolni nyáron a japán labdarúgó-bajnokságban, a J-League-ben szereplő FC Tokió. "Mindig is arra törekedtünk, hogy a csapatunk egyre erősebb legyen, márpedig Nedveddel mindenképpen jobbak lehetnénk" - nyilatkozta Vakabajasi Fumitosi, a klub egyik vezetője, aki azonban semmilyen további konkrétummal nem szolgált.
febr. 8
9:58
Vízilabda, Alpok Adria Liga: harmadszor is nyert az Újpest (She)
Három nap alatt háromszor szállt vízbe és harmadszor is nyert az Újpest férfi vízilabdacsapata Szlovéniában, az öt ország kilenc együttesét foglalkoztató, körmérkőzéses rendszerű Alpok Adria Ligában.
febr. 8
10:21
Új helyszín és pilóták a Red Bull Air Race-en (Metropol)
A 2008-as szezonban Detroit belépésé-vel az Egyesült Államok immár két versenyt rendezhet meg, Rotterdam  2005 után ismét várja a pilótákat, és új helyszín lesz még Valencia is. Összesen 44 város jelezte egyébként a szervezőknek, hogy szívesen rendezne Red Bull Air Race-futamot.
febr. 8
10:54
Soproni Liga: helyben hagyták a Nyíregyháza büntetését (She)
A Sport Állandó Választott Bíróság helyben hagyta az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága által 2007. november 27-én hozott döntést, ennek megfelelően a Nyíregyháza Spartacus március 1-jén zárt kapuk mögött köteles megrendezni a Tatabánya elleni bajnokiját, és a klubnak 500 000 forint pénzbüntetést kell fizetnie.
febr. 8
11:58
Autósport: elhunyt a Le Mans-i verseny 1953-as győztese (She)
Életének 90. évében meghalt Tony Rolt, a Le Mans-i 24 órás autóverseny 1953-as bajnoka.
febr. 8
12:21
Női vízilabda: spanyol sikerrel rajtolt a Vodafone Kupa (She)
A kanadaiak elleni spanyol győzelemmel kezdődött meg Dunaújvárosban öt női vízilabda-válogatott körmérkőzéses tornája a Vodafone Kupáért.
febr. 8
12:48
Női vízilabda, Vodafone Kupa: nyert a Godova-csapat (She)
Két góllal legyőzte a görögöket a magyar női vízilabda-válogatott Dunaújvárosban, a Vodafone Kupáért kiírt ötcsapatos nemzetközi torna nyitónapján.
febr. 8
14:20
A Ferencvárosból igazolt az olasz első osztályú együttes (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Empoli fél évre kölcsönvette a Ferencváros fiatal játékosát, Balogh Balázst.
febr. 8
14:43
Bundesliga: a Hertha BSC szurkolóihoz fordult Dárdai Pál (She)
Az elmúlt időszakban alaposan leszerepelt futbalcsapat támogatása érdekében a Hertha szurkolóihoz intézett felhívást Dárdai Pál.
febr. 8
14:48
Tenisz, Davis Kupa: Djokovics nem játszik, az oroszok vezetnek (She)
Az idei ausztrál nyílt bajnokságon győztes szerb Novak Djokovic az utolsó pillanatban nem vállalta a játékot pénteken az Oroszország elleni Davis Kupa mérkőzésén.
febr. 8
15:00
Svéd-rali: Sebastian Loeb kiesett a jubileumi versenyén (She)
A világbajnoki címvédő francia Sebastien Loeb a negyedik gyorsasági szakaszon balesetet szenvedett, majd az etap befejezése után feladta a rali-vb idei második versenyét, a Svéd-ralit.
febr. 8
15:54
Aranycsapat: Grosics Gyula kedden hagyhatja el a korházat (She)
Kedden elhagyhatja a kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa.
febr. 8
16:13
Szávay Ágnes a négy között Párizsban (Infostart)
Szávay Ágnes bejutott a legjobb négy közé a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán, mivel a negyeddöntőben 7:6, 6:1 arányban nyert a szlovák Daniela Hantuchova ellen.
febr. 8
17:16
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: nyolc magyar a 64-es táblán (Metropol)
Nyolc magyar vívó léphet pástra szombaton a legjobb 64 között a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Világkupa-versenyen.
febr. 8
18:38
Kosárlabda: Kirilenko 2007 legjobb európai kosárlabdázója (She)
Az orosz Andrej Kirilenkót választotta egy szakértői bizottság az elmúlt év legjobb európai kosárlabdázójának.
febr. 8
18:43
Kerékpár, UCI: Rasmussenre kétéves eltiltás várhat (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) vizsgálatot sürget Michael Rasmussennel szemben, aki a tavalyi Tour de France-on keveredett doppinggyanúba.
febr. 8
18:49
Labdarúgó NB I: helyben hagyta az SÁVB a nyírségiek büntetését (She)
A Sport Állandó Választott Bíróság helyben hagyta az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fellebbviteli Bizottsága által 2007. november 27-én hozott döntést, ennek megfelelően a Nyíregyháza Spartacus március 1-jén zárt kapuk mögött köteles megrendezni a Tatabánya elleni bajnokiját, és a klubnak 500 000 forint pénzbüntetést kell fizetnie.
febr. 8
19:10
Premier League: hosszabbított Richards a Manchester Citynél (She)
Az angol élvonalban szereplő Manchester City együttese szerződést hosszabbított hátvédjével. Micah Richardsdzal kontraktusa 2010-ben járt volna le, ám az új megállapodás értelmében még három évig kötelezte el magát a kékekhez.
febr. 8
21:00
Párizsi női tenisztorna: Gyementyjevával találkozik Szávay (She)
Szávay Ágnes a párizsi női tenisztorna elődöntőjében az orosz Jelena Gyementyjevával mérkőzik meg szombaton.
febr. 8
21:10
Felkészülési mérkőzés: az FTC két góllal verte az ESMTK-t (She)
Felkészülési mérkőzésen a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros két góllal nyerte a szintén második vonalban szereplő ESMTK elleni összecsapást.
febr. 8
21:12
Afrikai Nemzetek Kupája: benini játékvezető dirigálja a finálét (She)
A benini Bonaventure Coffi Codjia vezetheti a Ghánában zajló labdarúgó Afrika Kupa vasárnapi fináléját, amelyben a címvédő egyiptomi és a kameruni csapat találkozik egymással.
febr. 8
21:16
Tenisz, Davis Kupa: az oroszok növelték előnyüket (She)
Az első nap után az oroszok a szerbek, a franciák a románok, a csehek a belgák, az argentinok pedig a britek ellen tettek szert 2-0-ás előnyre a tenisz Davis Kupa Világcsoportjának első fordulójában.
febr. 8
21:21
Kézilabda, Budapest Bank férfiliga: kikapott a Tatától a Hort (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga alsóházi rájátszásának harmadik fordulójában a Tatai HC hazai pályán nyolc góllal verte a Hort SE csapatát.
febr. 8
21:38
Felkészülés: Törökországban nyert a tornát a Bp. Honvéd (She)
Megnyerte a törökországi Belekben rendezett Arcadia-kupa elnevezésű felkészülési tornát a Budapest Honvéd labdarúgócsapata.
febr. 8
21:43
Vízilabda, Vodafone Kupa: másodszor is magyar győzelem (She)
A görögök után a németeket is legyőzte a magyar női vízilabda-válogatott a dunaújvárosi, ötcsapatos nemzetközi torna nyitónapján, amelyet a Vodafone Kupáért írtak ki.
febr. 8
21:59
Strandfoci: peches magyar nyitány az egri csarnokban (She)
Balszerencsésen kezdődött a magyar válogatott számára az I. Nestea Indoor Beach Soccer nemzetközi torna az egri Városi Sportcsarnokban, hiszen a mieink büntetőkkel 9-8-ra kikaptak a németektől.
febr. 8
22:05
Kézilabda: Kiss Szilárd a Várpalota szakmai igazgatója (She)
A Várpalotai Bányász Sportkör kézilabda-szakosztályát a jövőben a nemzetközi hírű szakember, Kiss Szilárd irányítja szakmai igazgatóként, adta hírül a város hivatalos honlapja, a varpalota.hu internetes oldal.
febr. 8
22:07
Csatárjárás (She)
febr. 8
22:58
Jorkyball: a Derkó FC együttese nyerte a XVII. Pólus Kupát (She)
Mindvégig magabiztos játékkal nyerte a Derkó FC jorkyballcsapata a XVII. Pólus Kupát. Igazából csak a döntőben tudták megszorítani a kupagyőztest, de ott nagyon. A képzeletbeli dobogó második és harmadik helyére a Mean Manchine illetve a HBF állhatott fel.
febr. 8
23:33
Egymás ellen Manchester vörös és kék fele (Infostart)
Szombaton elsősorban a Sevilla-Barcelona mérkőzésre lesz majd érdemes figyelni, no meg magyar szemmel izgalmasnak ígérkezik a Hannover-Karlsruhe találkozó is. Ám az igazi slágerek vasárnap következnek: a manchesteri derbi, a Liverpool vizitje a Stamford Bridge-en, a Juventus udinei fellépése, valamint a Bayern-Werder rangadó, s a Ruhr-vidéki derbi. Remeknek ígérkező hétvége áll előttünk.

Keresés