2008. február 25. hétfő

febr. 25
0:22
A Juve elnöke írt a bíróknak: "Elég volt!" (Infostart)
A Real Madrid tavaly február 4. óta először veszített bajnoki mérkőzést a Bernabéuban, a Barcelona Samuel Eto'o első bajnoki mesterhármasával két pontnyira megközelítette. Angliában a Tottenham nyerte a Ligakupát, a bajnokságban csökkent az Arsenal előnye a Man Uniteddal szemben. Olaszországban az Inter csak döntetlent játszott, a Juve ellenben kikapott. Utóbbi hatására az elnöke levelet írt a…
febr. 25
4:45
Siralmas csendben kezdődött az NB I-es magyarfoci-bajnokság (Behaviour)
Hat mérkőzés, 12 400 néző. A magyar labdarúgó-bajnokság tavaszi szakaszának nyitányáról szakmailag értekezni teljességgel lehetetlen, ellenben mindent elárul, hogy az élvonalbeli futballidény két hónapos szünete után a meccseket átlagban 2066 néző tekintette meg. A költözésre kötelezett Paks Pécsett fogadta a ZTE-t, a találkozóra 300 ember volt kíváncsi. A Tatabánya és a Vasas Szőnyi úton…
febr. 25
6:21
Ingyenbelépő a szurkolóknak (Blikk)
A Honvéd vezetői kiengesztelésnek szánják a gyenge játék miatt
febr. 25
6:23
Veretlen a Győr (Blikk)
Álomcsapat – a jövőben ez a megszólítás dukál a Győr kézilabdázónőinek
febr. 25
6:25
Klicsko a nehézsúly királya (Blikk)
Csalódniuk kellett azoknak, akik nagy csatára számítottak
febr. 25
6:27
Tornagyőzelemmel zárt a pólóválogatott (Blikk)
A gárda a zárónapon 15-11-re verte Ausztráliát
febr. 25
7:43
NBA: sorozatban 12. meccsét nyerte meg a Houston Rockets (She)
Nyolc mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 110. játéknapján, és négy alkalommal a hazaiak, négyszer pedig a vendégek kerültek ki győztesen a párharcokból.
febr. 25
7:53
NHL: öt góllal verte meg a Floridát a New York Rangers csapata (She)
Hét mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának 136. játéknapján.
febr. 25
8:37
Kisteleki: "Mi nem akarunk tanulni a világtól?" (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke továbbra is külföldi szakembert keres a sportágfejlesztési igazgatói, illetve a szövetségi kapitányi posztra. Kisteleki István az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában hangsúlyozta, hogy elégedett a jelenlegi szakvezetővel, Várhidi Péterrel, de a megkezdett munka még hatékonyabb lehetne egy külföldi edző irányításával.
febr. 25
8:37
Alpesi sí Vk: Maria Riesch nyerte a női szuperkombinációt Kanadában (She)
A német Maria Riesch nyerte a női szuperkombinációt az alpesi sí Világkupa-sorozat kanadai állomásán, Whistlerben.
febr. 25
9:11
Asztalitenisz csapat-vb: ismét győztek a nők (Metropol)
A magyar női asztalitenisz-válogatott a második összecsapását is megnyerte a kantoni csapatvilágbajnokságon: bravúros teljesítménnyel 3-0-ra győzte le Románia együttesét.
febr. 25
10:32
Eduardo: "Lenéztem a lábamra, és az a másik irányba állt" (Infostart)
A lehető leggyorsabban vissza akar térni a pályára Eduardo da Silva, az Arsenal horvát futballistája, akinek szombaton két helyen eltört a lába a Birmingham elleni bajnokin Martin Taylor brutális szabálytalansága nyomán.
febr. 25
10:43
Ausztrália: belehalt sérüléseibe egy 27 éves autóversenyző (She)
Két nappal az Adelaide-i versenyen elszenvedett súlyos balesete után belehalt sérüléseibe Ashley Cooper ausztrál túraautó-versenyző.
febr. 25
10:55
Peking 2008, vívás: Szász Emese már kvótásnak tekinthető (She)
Nem hivatalos számítás szerint a párbajtőröző Szász Emese olimpiai kvótásnak tekinthető. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapján megtalálható kvalifikációs rangsorból kitűnik, hogy a hátra lévő három, még figyelembe vehető versenyen - Szász nem tud kiszorulni a közvetlen élcsoportból. A Honvéd Human Rent vívója - aki a listán pillanatnyilag a harmadik - olyannyira jól szerepelt az elmúlt…
febr. 25
11:01
Peking 2008: Szász Emese kvótásnak tekinthető (Metropol)
Nem hivatalos számítás szerint a párbajtőröző Szász Emese olimpiai kvótásnak tekinthető. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapján megtalálható kvalifikációs rangsorból kitűnik, hogy a hátra lévő három, még figyelembe vehető versenyen Szász nem tud kiszorulni a közvetlen élcsoportból.
febr. 25
11:27
Ligakupa: hazai pályán fogadhatja a Kaposvárt a Paks együttese (She)
A Paks a Tolna megyei városban fogadhatja a Kaposvárt a szerdai Ligakupa-mérkőzésen.
febr. 25
11:38
Irak: otthagyta a válogatottat Egil Olsen szövetségi kapitány (She)
Távozik az iraki labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Egil Olsen, a norvég szakvezető.
febr. 25
12:57
NFL: a Vikings játékosa utcai verekedésbe keveredett (She)
Utcai verekedés miatt őrizetbe vették, majd 9000 dolláros óvadékért elengedték Bryant McKinnie-t, a Minnesota Vikings amerikaifutballistáját.
febr. 25
12:59
Eduardo szerint baleset történt (Behaviour)
Szerencsétlen esetnek minősítette a vele történteket Eduardo da Silva, az Arsenal horvát labdarúgója, akinek a Birmingham elleni szombati bajnoki mérkőzésen tört el több helyen a lába Martin Taylor belépője nyomán.
febr. 25
13:03
Golf: Woods nyerte a Match Play bajnokságot, s az 1,35 milliót (She)
A világelső Tiger Woods nyerte a profi golfozók US PGA-sorozatának Tucsonban rendezett versenyét, a nyolcmillió dollár összdíjazású WGC-Accenture Match Play bajnokságot.
febr. 25
13:09
Ausztrália: bírót ütött a Sydney kapusa, Danny Vukcevic (She)
A bíró megütéséért hosszú eltiltással sújtották Danny Vukovicot, az ausztrál labdarúgó élvonalban szereplő Central Coast Mariners kapusát, akinek így kérdésessé vált a szereplése a pekingi olimpián.
febr. 25
13:29
Bírót ütött az ausztrál kapus (Behaviour)
A bíró megütéséért hosszú eltiltással sújtották Danny Vukovicot, az ausztrál labdarúgó élvonalban szereplő Central Coast Mariners kapusát, akinek így kérdésessé vált a szereplése a pekingi olimpián. A hálóőr a Newcastle Jets elleni bajnoki utolsó percében csapta meg a játékvezető karját, amiért azonnal piros lapot kapott.
febr. 25
14:08
Ailton távozik Duisburgból (Behaviour)
Közös megegyezéssel felbontotta júniusig szóló szerződését az MSV Duisburgnál Ailton, a gárda brazil labdarúgója. A 34 éves futballista - aki a Werder Bremen színeiben a Bundesliga gólkirálya volt 2004-ben - ebben a szezonban mindössze nyolcszor lépett pályára az élvonal újoncánál, és csupán egy gólt szerzett.
febr. 25
14:25
Nigéria: a vezetők csütörtökön nevezik meg Berti Vogts utódját (She)
A Nigériai Labdarúgó-szövetség (NFA) vezetői csütörtökön nevezik meg a nemrég távozott Berti Vogts utódját a labdarúgó-válogatott kispadján.
febr. 25
14:35
Olaszország: Adrian Mutu egy hónapig nem játszhat a liláknál (She)
Adrian Mutu előreláthatólag egy hónapig nem léphet pályára az AS Roma elleni vasárnap délutáni Serie A-mérkőzésen összeszedett sérülése miatt ? tájékoztatott a La Gazzetta dell Sport milánói sportnapilap hétfőn kora délután.
febr. 25
15:14
Nyíregyháza: elhunyt Boda Mihály, a klub egykori labdarúgója (She)
Életének 46. évében elhunyt Boda Mihály, a Szarvas, a Nyíregyházi VSC és a Nagykálló egykori labdarúgója.
febr. 25
18:18
Németország: Diegót három mérkőzésre eltiltotta a DFB (She)
Három mérkőzésre eltiltotta a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a Werder Bremen játékosát Diegót. A brazil játékmestert az Eintracht Frankfurt elleni, szombati bajnoki mérkőzésen állították ki, mert megtorlásképpen vállal csúnyán fellökte Szotirosz Kirgiakoszt.
febr. 25
18:51
Tenisz, Dubaj: Jelena Gyementyjeva legyőzte Patty Schnydert (She)
A svájci Patty Schnyder az első fordulóban kiesett a 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tornán, miután két játszmában kikapott az orosz Jelena Gyementyjevától.
febr. 25
20:20
Kikapott a listavezető (Infostart)
A listavezető MTK Budapest 1-0-ra kikapott a Fehérvár FC otthonában a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának utolsó mérkőzésén. A gólt Sitku szerezte a 35. percben.
febr. 25
20:59
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Káté győzelemmel kezdett (She)
Káté Gyula magabiztos győzelemmel kezdett a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
febr. 25
21:01
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Harcsa sikerrel kezdett (She)
Harcsa Norbert magabiztos győzelemmel mutatkozott be a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótorna.
febr. 25
21:15
Olimpia: a Ferrari is segítséget nyújt az olasz sportolóknak (She)
A Formula-1-ben használat aerodinamikai tapasztalatok átadásával nyújt segítséget a Ferrari-csapat az Olasz Olimpiai Bizottságnak (CONI), erről hétfőn kötöttek szerződést.
febr. 25
21:48
Tenisz, Memphis: Czink legyőzte a modellként dolgozó Pucskovát (She)
A világranglista 149. helyén álló Czink Melinda három játszmás mérkőzésen legyőzte az orosz Olga Pucskovát (104.) a 175 ezer dollár összdíjazású memphisi tenisztornán.
febr. 25
22:11
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Szili is könnyen nyert (She)
Szili István is magabiztos győzelemmel kezdett és nyolcaddöntős a Roseto degli Abruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
febr. 25
22:43
Svájc: kiskorú megrontásával gyanúsítják a Thun futballistáit (She)
Bíróság elé állhat a korábbi Bajnokok Ligája-résztevő, svájci FC Thun labdarúgócsapatának hét jelenlegi és korábbi játékosa, miután a rendőrség befejezte a nyomozást egy olyan ügyben, amelyet kiskorúak megrontásának gyanújával indítottak.
febr. 25
22:49
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Darmos is a 16 között (She)

Keresés