2008. február 25. hétfő

febr. 25
0:22
A Juve elnöke írt a bíróknak: "Elég volt!" (Infostart)
A Real Madrid tavaly február 4. óta először veszített bajnoki mérkőzést a Bernabéuban, a Barcelona Samuel Eto'o első bajnoki mesterhármasával két pontnyira megközelítette. Angliában a Tottenham nyerte a Ligakupát, a bajnokságban csökkent az Arsenal előnye a Man Uniteddal szemben. Olaszországban az Inter csak döntetlent játszott, a Juve ellenben kikapott. Utóbbi hatására az elnöke levelet írt a…
febr. 25
6:21
Ingyenbelépő a szurkolóknak (Blikk)
A Honvéd vezetői kiengesztelésnek szánják a gyenge játék miatt
febr. 25
6:23
Veretlen a Győr (Blikk)
Álomcsapat – a jövőben ez a megszólítás dukál a Győr kézilabdázónőinek
febr. 25
6:25
Klicsko a nehézsúly királya (Blikk)
Csalódniuk kellett azoknak, akik nagy csatára számítottak
febr. 25
6:27
Tornagyőzelemmel zárt a pólóválogatott (Blikk)
A gárda a zárónapon 15-11-re verte Ausztráliát
febr. 25
8:37
Kisteleki: "Mi nem akarunk tanulni a világtól?" (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke továbbra is külföldi szakembert keres a sportágfejlesztési igazgatói, illetve a szövetségi kapitányi posztra. Kisteleki István az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában hangsúlyozta, hogy elégedett a jelenlegi szakvezetővel, Várhidi Péterrel, de a megkezdett munka még hatékonyabb lehetne egy külföldi edző irányításával.
febr. 25
9:11
Asztalitenisz csapat-vb: ismét győztek a nők (Metropol)
A magyar női asztalitenisz-válogatott a második összecsapását is megnyerte a kantoni csapatvilágbajnokságon: bravúros teljesítménnyel 3-0-ra győzte le Románia együttesét.
febr. 25
10:32
Eduardo: "Lenéztem a lábamra, és az a másik irányba állt" (Infostart)
A lehető leggyorsabban vissza akar térni a pályára Eduardo da Silva, az Arsenal horvát futballistája, akinek szombaton két helyen eltört a lába a Birmingham elleni bajnokin Martin Taylor brutális szabálytalansága nyomán.
febr. 25
11:01
Peking 2008: Szász Emese kvótásnak tekinthető (Metropol)
Nem hivatalos számítás szerint a párbajtőröző Szász Emese olimpiai kvótásnak tekinthető. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapján megtalálható kvalifikációs rangsorból kitűnik, hogy a hátra lévő három, még figyelembe vehető versenyen Szász nem tud kiszorulni a közvetlen élcsoportból.
febr. 25
20:20
Kikapott a listavezető (Infostart)
A listavezető MTK Budapest 1-0-ra kikapott a Fehérvár FC otthonában a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának utolsó mérkőzésén. A gólt Sitku szerezte a 35. percben.

Keresés