2008. február 27. szerda

febr. 27
6:02
Kisteleki: Az MLSZ nélkül soha nem menekül meg a Fradi (Infostart)
Bármennyire is szidták a szurkolók a szövetséget, az MLSZ segítsége nélkül nem jöhetett volna létre a Fradi konszolidációja - jelentette ki Kisteleki István, a szervezet elnöke az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. A kapitánykérdés mellett arról is beszélt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség még nincs túl a krízisen, de bízik benne, hogy a válogatott minden nehézség ellenére végig harcban…
febr. 27
6:18
Mourinho már a tévében sem képes nézni volt csapatát (Infostart)
José Mourinho nem nézte volt csapata, a Chelsea Tottenham elleni Ligakupa-döntőjét a televízióban vasárnap, ugyanis inkább moziba ment fiával.
febr. 27
6:24
Talmácsi a legjobb csapatban (Blikk)
A motoros a jövő hét végén elkezdi a menetelést a címvédés felé
febr. 27
6:26
Lothar kibékült tiniszerelmével (Blikk)
Lothar visszakönyörögte magát
febr. 27
6:28
Szávay újabb veresége (Blikk)
Most sem sikerült a nyitó meccs
febr. 27
6:30
Fehérvár: van pénz, van foci (Blikk)
Megkezdték az adósságtörlesztést
febr. 27
6:32
Lisztes 12 év után ismét a Fradiban (Blikk)
Több szurkoló is a középpályás miatt ment ki a Fradi edzésére
febr. 27
8:22
Tenisz, Prága: Európa-bajnok lett az U16-os fiú csapat (She)
Szenzációs sikert ért el az U16-os korosztályos tenisz válogatott: a fiúk a Prágában zajló fedettpályás csapat kontinensviadalon aranyérmet szereztek. Papp Sándor tanítványai ezen eredményükkel történelmet írtak a hazai teniszsportban, a 16 éven aluli korosztályos válogatott még soha nem ért el ilyen kimagasló eredményt.
febr. 27
8:27
Lyon: Karim Benzema szívesen játszana az FC Barcelonában (She)
Karim Benzema (képünkön), a Lyon 20 éves francia válogatott csatára a spanyol Sport című napilapnak adott interjújában elárulta, a Barcelonát mindig nagyra tartotta, és a jövőben szívesen futballozna a katalán klubban, még ha a nyáron nem is akarja elhagyni a francia bajnokcsapatot.
febr. 27
8:33
Schalke: ultimátum a vezetőedzőnek, Mirko Slomkának (She)
Egyre nehezebb helyzetben van Mirko Slomka (képünkön9, a Schalke vezetőedzője. A szurkolók képtelenek megemészteni a Bayer Leverkusen elleni 1?0-s vereséget, és különböző fórumokon a tréner távozását követelik.
febr. 27
8:44
Kézilabda, Pick Szeged: Vladan Matics 2009 nyaráig hosszabbított (She)
A Budapest Bank ligában, az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban szereplő, jelenleg címvédő Pick Szeged egy évvel meghosszabbította a vezetőedző, Vladan Matics (képünkön) 2008 nyarán lejáró szerződését.
febr. 27
8:49
Kézilabda: Mocsai Lajos lett az edzőbizottság elnöke (She)
Győrfi János, az ÖTM Sport Szakállamtitkárság Stratégiai és nevelési osztályvezetője munkahelyi elfoglaltsága miatt lemondott a Magyar Kézilabda-szövetség Edzőbizottságának elnöki tisztéről.
febr. 27
8:54
Ferrari: az olasz kajak-kenusoknak és az evezősöknek is segítenének (She)
A Ferrari együttműködési szerződést kötött az Olasz Olimpiai Bizottsággal (CONI), és a jövőben szerepet vállal néhány sportág eszközeinek fejlesztésében.
febr. 27
8:56
Öttusa: Balogh Gábor megsérült Kairóban és pihennie kell (She)
A múlt hétvégén a kairói Világkupán ötödik helyet szerző Balogh Gábor (képünkön) kisebb izomhúzódás miatt, óvatosságból kihagyja a hagyományos fedett pályás budapesti viadalt.
febr. 27
10:22
Tenisz, Memphis: Venus Williams már az első fordulóban kiesett (She)
A Memphisben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében már az első fordulóban kikapott az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams (képünkön), akit meglepetésre a 17 éves cseh Petra Kvitova (a WTA-világranglista 147. helyezettje) verte meg szetthátrányból fordítva.
febr. 27
10:27
Tenisz, Memphis: Marat Szafint nehezen verte Thomas Johansson (She)
A Memphisben zajló, 769 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a hatodik helyen kiemelt svéd Thomas Johansson csak nehezen, két rövidítéses játszmában kerekedett az orosz Marat Szafin (képünkön) fölé.
febr. 27
10:27
Világjárók pattogtatnak magyar parketten (Infostart)
Megvan annak a diszkrét bája, hogy egy Chicagóban alapított kosárlabdacsapatot egyszer csak Harlemről nevezzenek el. Ám az alapító Abe Saperstein a működés harmadik évében úgy döntött, szerepeljen a szerinte az afro-amerikaiakra leginkább jellemző földrajzi név is a csapat nevében. A londoni születésű apró zsidó fiú társulatában kizárólag feketék dobálták a labdát. Más kérdés, hogy a Harlem…
febr. 27
10:38
Tenisz, Acapulco: kezdésként Nalbandian és Moya sem hibázott (She)
Az Acapulcóban zajló 794 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében az első helyen kiemelt argentin David Nalbandian (képünkön) és a második helyen rangsorolt spanyol Carlos Moya is két-két játszmában verte ellenfelét.
febr. 27
10:49
Ronaldo drámai vallomása: Köszönöm Istennek az eddigi karrieremet! (Infostart)
Két hét telt el Ronaldo újabb súlyos ínszalagsérülése óta. A műtét jól sikerült, a világklasszis brazil csatár megkezdte a rehabilitációt. Az O Globo brazil lap videointerjút közölt a kétszeres világbajnokkal.
febr. 27
10:49
Asztalitenisz, csapat-vb: a horvátok ellen a nyolcaddöntőben (She)
Az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott a nyolcaddöntőben Horvátországgal mérkőzik meg a kantoni csapat-világbajnokságon.
febr. 27
10:51
Asztalitenisz csapat-vb: a horvátok ellen a nyolcaddöntőben (Metropol)
Az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott a nyolcaddöntőben Horvátországgal mérkőzik meg a kantoni csapat-világbajnokságon.
febr. 27
11:11
NBA: véget ért Jao Ming idénye, Kínában nagy a felháborodás (She)
Súlyos lábsérülése miatt véget ért az idény Jao Ming, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai sztárja számára. A 226 centis center bal lábfejében fáradásos törés keletkezett, így az alapszakaszban és a rájátszásban sem állhat a texasiak rendelkezésére.
febr. 27
12:07
Szerda este minden eldőlhet (Infostart)
Szerda este eldőlhet az olasz bajnokság: ha az Inter hazai pályán legyőzi első számú, mondhatni egyetlen riválisát, az AS Romát, 12 pontos, gyakorlatilag behozhatatlan előnyre tesz szert. Ám ne feledjük, éppen az AS Roma az egyetlen olasz csapat, amely ellen a bundabotrány óta negatív Roberto Mancini csapatának mérlege. A legutóbbi bajnoki vereségét az Inter, még tavaly, április 18-án, éppen a…
febr. 27
14:23
Ökölvívás: Oscar De La Hoya még három mérkőzést vállal (She)
Oscar De La Hoya még három bokszmeccset tervez erre az évre, aztán visszavonul. Ezt maga a 35 éves profi ex-világbajnok jelentette be, hozzáfűzve, hogy elérkezett karrierjének ahhoz a pontjához, amikor "ideje szögre akasztani a kesztyűket".
febr. 27
14:34
Gyeplabda: Olcote HC ezüstérmes lett a szlovák bajnokságban (She)
Simán nyerte a szlovák gyeplabda-bajnokságot az SK Senkvice: a bajnokcsapat egyetlen döntetlen mellett tizenegy alkalommal nyert. A második helyet a magyar Olcote HC szerezte meg, méghozzá a tavalyi győztes KPH Raca előtt.
febr. 27
15:02
La Liga, Atlético Madrid: Sergio Agüero megsérült az edzésen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid fiatal, gólerős argentin támadója, Sergio ?Kun? Agüero megsérült csapata szerdai edzésén.
febr. 27
15:19
Real Madrid: Robinho és Pepe visszatérhet, Van Nistelrooy kidőlt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő, ott listavezető és címvédő Real Madrid vezetőedzője, Bernd Schuster két sérülésből felépült játékosra is számíthat már a Recreativo Huelva elleni idegenbeli találkozón. Pepe és Robinho közül különösen utóbbi visszatérést várják nagyon a királyiaknál, hiszen a brazil nélkül az együttes támadójátéka, különösen annak hatékonysága…
febr. 27
15:52
Irán: Javier Clemente beleegyezett, hogy az országban éljen (She)
Újabb fordulat állt be az iráni labdarúgó-válogatott kontra Javier Clemente-ügyben, a jelek szerint mégis a spanyol irányítja majd a nemzeti tizenegyet - adta hírül az iráni állami televízió.
febr. 27
16:03
Birkózás: a könnyebbik nehéz csoportban a magyar válogatott (She)
Megtörtént a sorsolás a csütörtökön délután a szombathelyi Aréna Savariában sorra kerülő kötöttfogású birkózó Tvel csapatvilágbajnokságra. A Hotel Pelikánban megrendezett nyilvános eseményen - igen nagy érdeklődés közepette - a csapatvezetők választottak egyet a hat birkózó-domboműből, amelynek az alján szerepelt a sorsolási szám.
febr. 27
16:13
Húszmilliót ér az olimpiai arany (Infostart)
Egy pekingi aranyérem 20 millió forintot ér, vagyis adómentesen ennyi pénzt kap az a sportoló, aki a 2008-as ötkarikás játékokon az első helyen végez - mondta Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport-szakállamtitkára a kormány olimpiai jutalmazást érintő döntését bejelentve a kormányszóvivői tájékoztatón.
febr. 27
16:31
Húszmilliót ér a pekingi arany (Behaviour)
Húszmillió forint jár a pekingi olimpiai aranyéremért - jelentette be Elbert Gábor sportszakállamtitkár a kormány döntését.
febr. 27
16:33
Ronaldót tárt karokkal várják a Flamengónál (Behaviour)
A Flamengo elnöke azt mondta, "tárt karokkal" fogadná Ronaldót, ha a műtétje után lábadozó futballklasszis hazatérne és a brazil klubban gyűjtene erőt a visszatéréséhez. "Már megtettük neki a javaslatunkat, ha nálunk akarja összeszedni magát, akármikor jöhet. Fantasztikus lenne, ha csatlakozna hozzánk" - nyilatkozta a Genfben tartózkodó Marcio Braga, hozzátéve, hogy a labda most már Ronaldo…
febr. 27
17:07
A Tatabánya a következő szezonban már nem indul az élvonalban (Infostart)
A Tatabánya - függetlenül a mostani idényben elért helyezésétől - nem indul a labdarúgó NB I következő, 2008-2009-es szezonjában - közölte Török József, a klub ügyvezetője.
febr. 27
17:09
Asztalitenisz csapat-vb: negyeddöntősök a nők (Metropol)
Az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott legyőzte a horvát együttest, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a kantoni csapat-világbajnokságon.
febr. 27
17:25
Di Lucára a maximális eltiltást kérik (Metropol)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingellenes bizottsága maximális, kétéves eltiltást javasol Danilo Di Luca profi kerékpárosra.
febr. 27
17:27
20 millió forint jár egy olimpiai aranyéremért (Metropol)
Egy pekingi aranyérem 20 millió forintot ér, vagyis adómentesen ennyi pénzt kap az a sportoló, aki a 2008-as ötkarikás játékokon az első helyen végez - mondta Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportszakállamtitkára a kormány olimpiai jutalmazást érintő döntését bejelentve a kormányszóvivői tájékoztatón.
febr. 27
17:34
Légfegyveres Eb: Keczeli Bianka aranyérmes a junioroknál (She)
Keczeli Bianka aranyérmes lett a juniorok versenyében a svájci Winterthurban szombatig zajló légfegyveres Európa-bajnokságon.
febr. 27
18:13
Elhagyhatta a kórházat Eduardo (Infostart)
Hazaengedték a kórházból Eduardo da Silvát, az Arsenal horvát labdarúgóját, akinek szombaton, a Birmingham elleni bajnoki mérkőzésen tört el a lába több helyen Martin Taylor belépője nyomán.
febr. 27
18:18
Svájc: Xavier Margairaz sérülése miatt kihagyhatja az Eb-t (She)
Súlyos sérülést szenvedett Xavier Margairaz, a svájci válogatott középpályása, és ez akár az Európa-bajnoki szereplésébe is kerülhet.
febr. 27
19:24
Szávay párosban is kiesett a dubaji tornán (Infostart)
Szávay Ágnes párosban is az első fordulóban búcsúzott az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztornán.
febr. 27
19:43
A Tatabánya a következő szezonban nem indul az élvonalban (Behaviour)
A Tatabánya - függetlenül a mostani idényben elért helyezésétől - nem indul a labdarúgó NB I 2008/09-es szezonjában. Erről Török József, a klub ügyvezetője tájékoztatta a szövetséget (MLSZ).
febr. 27
19:56
Felkészülési mérkőzés: Lisztessel nyert a Ferencváros (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen verte 4-1-re a III. kerület együttesét.
febr. 27
19:58
La Liga: van Nistelrooy kihagyja a Recreativo elleni találkozót (She)
Nem léphet pályára a Recreativo Huelva elleni hétvégi bajnokin Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosa.
febr. 27
20:08
Tenisz, Memphis: Czink Melinda kikapott Shahar Peertől (She)
Czink Melinda három játszmában kikapott Shahar Peertől a Memphis zajló női tenisztornán.
febr. 27
20:13
Kézilabda, női Magyar Kupa: otthon búcsúzott a Fehérép-Alcoa (She)
Hazai pályán döntetlent játszott a Debrecennel, emiatt búcsúzott a Fehérép-Alcoa a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében.
febr. 27
20:15
Férfi kézilabda NB I: a Pick-Szeged legyőzte a Komló csapatát (She)
A Pick-Szeged hazai pályán tizenkét góllal verte a Komló együttesét a Budapest Bank férfi kézilabda-bajnokság 1-8. helyéért zajló rájátszásában.
febr. 27
20:42
Rijkaard addig marad a Barcelona edzője, ameddig csak akar (Infostart)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke szerint egyedül Frank Rijkaardon múlik, hogy meddig marad a katalán klub edzője, ugyanis ő maga sohasem fogja meneszteni a holland trénert.
febr. 27
20:53
Férfi kézilabda Magyar Kupa: idegenben nyert a Veszprém (She)
Idegenben, 21 góllal verte az Ózd gárdáját az MKB VEszprém együttese a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében.
febr. 27
20:58
Magabiztosan nyert hazai pályán a Nyíregyháza a Körmend ellen (She)
Tizenhat ponttal nyert hazai pályán a Nyíregyháza férfi kosárlabdacsapata a Körmend ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Marso a harmadik negyedben tizenkilenccel verte a vendégeket, és ez döntően befolyásolta a mérkőzést.
febr. 27
21:05
Kalucza remek teljesítménnyel nyert (Metropol)
Kalucza Norbert nyert és így elődöntőbe jutott az olaszországi Roseto degli Ambruzziban zajló, első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, amelyen még egy győzelem pekingi részvételt jelentene számára.

Keresés