2008. február 7. csütörtök

febr. 7
6:18
Széchényi-leszármazott a jégen (Blikk)
Az új műkorcsolyareménységünk neves elődökkel
febr. 7
6:20
Karacs a K-1 magyar hőse (Blikk)
Élete meccsét vívja szombaton a harcos
febr. 7
6:22
Piquet: Miért félnék Alonsótól? (Blikk)
"Inkább terhet jelent, hogy Piquet-nek hívnak"
febr. 7
6:24
Grosics kijött az intenzívről (Blikk)
Hamarosan hazamehet az Aranycsapat legendás kapusa
febr. 7
6:46
"A Született feleségek vonalvezetése ártalmatlan leányregény a Fradi-thrillerhez képest" (Behaviour)
A Született feleségek vonalvezetése ártalmatlan leányregény a Fradi-thrillerhez képest: tegnap éppenséggel a svájci Neuchatel Financial Ltd. magyarországi képviselői jelentették be, hogy noha még nem döntötték el, indulnak-e a szombaton záruló Üllői úti tenderen, de vételi szándékukat fenntartják, és ehhez a pénzük is megvan. Emellett közölték: az angol McCabe nevével fémjelzett rivális…
febr. 7
9:33
Döntetlent játszott Szlovákia ellen a csapat (Blikk)
Döntetlent hozott a kísérletezés. Várhidi Péter az elmúlt hónapokhoz képest merőben szokatlan összeállításban küldte pályára a csapatot Szlovákia ellen
febr. 7
10:33
Az olaszoktól már kezdődhetne az Európa-bajnokság - szerdai meccsek videókkal (Infostart)
Győzelemmel mutatkozott be az angol válogatott élén Fabio Capello, igaz, jól látszott a svájciak elleni találkozón, hogy bőven lesz még munkája akár csak a szeptemberben kezdődő vb-selejtezőkig is. A németek Bécsben az eredménnyel igazolták, hogy a nyári kontinensbajnokság egyik esélyesei. Az olaszok meglepően könnyen verték a portugálokat, míg a spanyolok 1-0-ra nyertek a franciák ellen.
febr. 7
12:39
Párizs: Szávay nem teljesen elégedett, folytatás pénteken (She)
Szávay Ágnes nem volt teljesen elégedett az olasz Tathiana Garbin elleni második fordulós teljesítményével, igaz, így is bejutott a legjobb nyolc közé a 600 ezer dollár összdíjazású, párizsi női tenisztornán.
febr. 7
12:50
Dél-Amerika: félbeszakadt a Libertadores Kupa-selejtező (She)
Félbeszakadt a paraguayi Cerro Porteno és a brazil Cruzeiro labdarúgó Libertadores Kupa-selejtező visszavágója, miután az előbbi csapat szurkolói köveket dobáltak a pályára.
febr. 7
13:18
Balesetet okozott a volt labdarúgó (Infostart)
Bírósági eljárás indult Danny Blind, az Ajax Amsterdam korábbi játékosa és edzője ellen, aki ittasan balesetet okozott 2006 decemberében.
febr. 7
13:56
Szumóedző és versenyzők letartóztatása (Metropol)
A japán rendőrség három versenyzőjével együtt letartóztatta azt a szumóedzőt, aki a gyanú szerint oly súlyosan bántalmazott egy 17 éves szumóst, hogy az belehalt sérüléseibe.
febr. 7
14:39
Tenisz, Párizs: Anna Csakvetadze a negyeddöntőbe jutott (She)
Szávay Ágnes és Jelena Gyementyjeva után az első helyen kiemelt orosz Anna Csakvetadze is sikerrel vette a nyolcaddöntőt a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán, miután két könnyű szettben nyert a hazai közönség előtt szereplő Nathalie Dechy ellen.
febr. 7
14:55
Külföldre mehetnek az angol csúcsklubok (Infostart)
A világ legerősebb bajnokságának tartott angol labdarúgó élvonal mind a 20 klubja beleegyezett, hogy megvizsgálják: milyen lehetőségei lennének egy plusz bajnoki forduló beiktatásának. Ezeket a mérkőzéseket ráadásul külföldön játszanák, a városok pedig licitálhatnának az egyes mérkőzésekért.
febr. 7
15:19
Távozik a Nemzeti Sport főszerkesztője (Behaviour)
Március elsejével - közös megegyezéssel - távozik Kálnoki Kis Attila a Ringier Sport Network tartalmi igazgatói és a Nemzeti Sport főszerkesztői pozíciójából - tájékoztatta a társaság csütörtökön az MTI-t. Az újság megbízott főszerkesztője - a végleges személyi döntés meghozataláig - Malonyai Péter korábbi felelős szerkesztő - tudatták.
febr. 7
15:23
Kézilabda: Cecilie Leganger életmentő műtéten esett át (She)
Életmentő műtéten esett át Cecilie Leganger, a dán Slagelse női kézilabdacsapatának világhírű norvég kapusa.
febr. 7
15:45
Kosárlabda, Szeged: Kajdacsi Judit váratlanul visszavonult (She)
Bejelentette visszavonulását Kajdacsi Judit, a Szeviép-Szeged kosárlabdázója, aki 54-szer szerepelt a magyar válogatottban.
febr. 7
16:01
F1, kémügy: ügyészség elé kell állnia Dennisnek és Whitmarshnak (She)
Az autosport.com értesülése szerint a modenai ügyészség február 18-án hallgatja ki Ron Dennis csapatfőnököt és Martin Whitmarsh vezérigazgatót a Formula-1 világát tavaly alaposan felkavaró kémügy kapcsán. A McLaren-Mercedes egyelőre nem kommentálta a hírt.
febr. 7
16:28
A Real Madrid vagy a Man United játszhat a győri stadionavatón (She)
Tarsoly Csaba, a Győri ETO tulajdonosa szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid vagy a Manchester United lép pályára a csapat új futballstadionjának augusztus végére vagy szeptember elejére tervezett avatóünnepségén.
febr. 7
16:50
Szentségtörés! Külföldre megy a Premier League (Blikk)
Szentségtörés! Külföldi városokban játszanának le egy teljes bajnoki fordulót!
febr. 7
17:23
MLSZ-elnökségi: Ökrös András az új főtitkár (She)
febr. 7
17:34
Markokkó: menesztették Henri Michelt szövetségi kapitányt (She)
Menesztették Henri Michelt, a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
febr. 7
17:36
U17: kétszer is vezettett a magyar csapat, mégis döntetlen Izrael ellen (She)
Korosztályos, U17-es labdarúgó-válogatottunk a keddi, 2-0-ás vereség után csütörtökön 2-2-es döntetlent ért el Izrael ellen második idei felkészülési mérkőzésén, Reszionban, adta hírül az mlsz.hu.
febr. 7
17:41
Menesztették a marokkói kapitányt (Behaviour)
Menesztették Henri Michelt, a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. A francia szakember csapata a jelenleg zajló Afrika Kupán nem jutott a negyeddöntőbe, miután csoportjában két vereséggel és egy győzelemmel a harmadik helyen zárt.
febr. 7
18:17
Ghána: kegyvesztett lesz a CAF-nál az, aki kihagyja a gálát (She)
Soha semmilyen díjat, elismerést nem kap az Afrikai Labdarúgó Szövetségtől (CAF) az a játékos, aki a meghívás ellenére nem megy el a szervezet díjátadó ünnepségére.
febr. 7
18:22
Bayern München: Zé Roberto 2009 nyarán távozik, Amerikába vágyik (She)
Nem hosszabbítja meg 2009 nyáran lejáró szerződését, azaz távozik a Bayern Münchentől Zé Roberto (képünkön), az együttes brazil labdarúgója.
febr. 7
18:27
U19: a Finnország elleni győzelemmel zárt a Sisa-csapat (She)
A Sisa Tibor által irányított együttes a Spanyolországban megrendezett nemzetközi négyestorna zárónapján remek játékot produkálva 3-1-re győzött Finnország ellen, adta hírül az mlsz.hu.
febr. 7
18:52
Zé Roberto jövőre távozik (Behaviour)
Nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését, azaz távozik a Bayern Münchentől Zé Roberto, az együttes brazil labdarúgója. "A következő lesz az utolsó szezonom a Bayernben, túl régóta vagyok már Európában" - nyilatkozta a Kicker című német lapnak a 33 éves középpályás, aki 1998-ban került a Bundesligába. 2002-ig a Bayer Leverkusen alkalmazottja volt, majd első alkalommal négy éven át…
febr. 7
20:44
Kamerun már a döntőben az Afrika Kupán (Infostart)
Elsőként a kameruni válogatott jutott be a döntőbe a labdarúgó Afrika Kupán, mivel a legjobb négy között 1-0-ra legyőzte a házigazda ghánai csapatot.
febr. 7
20:54
Felkészülési mérkőzések: nyert a Fehérvár és a Vasas (She)
Nyert a Fehérvár és a Vasas NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen, míg a Paks döntetlent játszott. A fehérváriak a sérüléséből visszatérő Sitku Illés góljával szerezték meg a győzelmet a horvát másodosztályú Mk Pomorac együttesével szemben. Az angyalföldiek az osztrák Admira Vackert verték meg.
febr. 7
21:48
Tenisz, Párizs: Bartoli és Mauresmo is a legjobb nyolc között (She)
A hazai közönség előtt szereplő Marion Bartoli két szettben nyert a cseh Dominika Cibulkova ellen, így bejutott a legjobb nyolc közé a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán.
febr. 7
22:21
Vízilabda, Vodafone Kupa: öt női válogatott küzd Dunaújvárosban (She)
A február 17-24. közötti, olaszországi olimpiai kvalifikációs torna előtt a magyar csapat még egy előkészületi tornán szerepel: péntektől vasárnapig Dunaújvárosban, a Fabó Éva Sportuszodában küzd meg a német, a kanadai, a spanyol és a görög válogatottal a Vodafone Kupáért.
febr. 7
22:32
Kosárlabda, Albacomp: Peresztegi Nagy Ákosé a fehérvári kispad (She)
Az Albacomp kosárlabda csapata a mai naptól Goran Miljkovicot a vezetőedzői tevékenység alól felmentette. A felmentés oka, a csapatnak a kitűzött céloktól való lényegesen gyengébb szereplése, olvasható a fehérvári együttes honlapján, az albakosar.hu internetes oldalon.

Keresés