2008. február 10. vasárnap

febr. 10
0:18
Sevillában botlott a Barcelona (Infostart)
A második helyen álló Barcelona 1-1-es döntetlent játszott a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
febr. 10
6:16
Várhidi: Van mit tanulnunk (Blikk)
A kísérletezés mérkőzése volt Szlovákia elleni találkozó
febr. 10
6:18
Ági szenzációs! (Blikk)
Újabb világsztárt győzött le Szávay Ágnes
febr. 10
6:20
Talmácsi itthon pattant nyeregbe (Blikk)
Itthon akarta kipróbálni magát és új edzőmotorját
febr. 10
6:22
Döntetlent hozott a magyar focirangadó (Blikk)
Hannover - Karlsruhe 2:2
febr. 10
8:22
NHL: az Atlanti csoport élére ugrott a Pittsburgh (She)
4-2-es győzelmével az Atlanti csoport élére ugrott a Pittsburgh Penguins alakulata. Kikapott viszont a liga szezonbeli eddigi legeredményesebb csapata, a Detroit Red Wings, hosszabbításban a Toronto Maple Leafs otthonában. Hosszabbítás döntött Minnesotában és Atlantában is - a hazaiak javára.
febr. 10
10:02
Tenisz, Davis Kupa: a spanyolok is a nyolc közé jutottak (She)
A spanyol válogatott megnyerte a páros mérkőzést is Limában, így a második nap után 3-0-s behozhatatlan előnyre tett szert a házigazda peruiakkal szemben a tenisz Davis Kupa Világcsoportjának első fordulójában.
febr. 10
11:54
Tenisz, Pattaya: Agnieszka Radwanska tornagyőzelme (She)
Az első helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska nyerte a 170 ezer dollár összdíjazású pattayai női tenisztornát.
febr. 10
12:53
Idegenben győzött a Domino-Honvéd (Infostart)
Négygólos győzelmet aratott A Domino-Honvéd az Ethnikosz Pireusz otthonában a férfi vízilabda Euroliga C csoportjának 5. fordulójában, és athéni sikerével feljött a Vasas mögé a második helyre a kvartettben.
febr. 10
13:53
Három cég pályázik a Fradira (Infostart)
A szombati határidőig három cég adta be anyagát a Ferencváros Üllői úti ingatlanának értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázaton - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV).
febr. 10
14:14
Alpesi sí Világkupa: két első helyezett Sestrierében (She)
Az osztrák Andrea Fischbacher és a svájci Fabienne Suter holtversenyben végzett az élen az alpesi síelők Világkupa-sorozatának olaszországi női szuper-óriásműlesikló versenyén, Sestrierében.
febr. 10
14:25
Atlétika: Jelena Szoboljeva fedettpályás világcsúcsa (She)
Jelena Szoboljeva 3:58.05 percre javította a női 1500 m-es síkfutás fedettpályás világrekordját a Moszkvában rendezett orosz nemzeti bajnokságon.
febr. 10
14:35
Sílövő-vb, Östersund: Andrea Henkel újabb sikere (She)
A nyitónapi sprintben diadalmaskodó német Andrea Henkel nyerte a nők üldözéses versenyét is a svédországi Östersundban zajló sílövő-világbajnokságon.
febr. 10
15:02
Hárman vennék meg a Fradit (Blikk)
McCabe már hónapok óta komolyan érdeklődik a Fradiért.
febr. 10
15:03
Gerevich-Kovács-Kárpáti csapat Vk: ötödik a magyar válogatott (Metropol)
Az ötödik helyen végzett a magyar csapat a Renault Kupáért kiírt budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Világkupa-versenyen.
febr. 10
15:35
Nemzetközi jégkorongtorna: győzelem a horvátok ellen (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott biztosan nyert a horvát csapat ellen a Tilburgban zajló nemzetközi torna utolsó fordulójában, és így két győzelemmel és egy vereséggel zárta a hollandiai viadalt.
febr. 10
16:13
Hollandia: kikapott az Ajax, így nőtt a hátránya a PSV mögött (She)
Nem tudta kihasználni az Ajax a PSV Eindhoven szombati döntetlenjét a holland első osztályú labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 24. fordulójában: az amszterdami alakulat vasárnap 2-1-re kikapott a Roda otthonában. Az Ajax hátránya így nemhogy csökkent, hanem nőtt is a címvédővel szemben, amely így már kilenc ponttal vezet.
febr. 10
16:24
Tenisz, Davis Kupa: Djokovics legyengült, orosz továbbjutás (She)
Az orosz férfi teniszválogatott a vasárnapi első egyes után 3-1-es, behozhatatlan előnyre tett szert a vendég szerbekkel szemben a Davis Kupa Világcsoportjának 1. fordulójában, így a címvédő amerikaiak, valamint a csehek, az argentinok, a franciák és a spanyolok után biztosította a helyét a negyeddöntőben.
febr. 10
16:57
Hosszútávúszás: Hajnal Erika győzött Dél-Afrikában (She)
Hajnal Erika jóvoltából magyar győztest avattak vasárnap a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett, Midmar Mile elnevezésű hagyományos nemzetközi hosszútávúszó viadalon.
febr. 10
17:19
Meglepetés Manchesterben (Infostart)
Kettő-egyre a City nyerte meg a manchesteri rangadót a házigazda United ellen az angol labdarúgó Premier League 26. fordulójában. A címvédő MU először kapott ki otthon ebben az idényben.
febr. 10
17:40
Szávay nagy meccsett játszott (Infostart)
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes nagy csatában 6:3, 2:6, 6:2-re kikapott az első helyen rangsorolt orosz Anna Csakvetadzétól a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi keménypályás női tenisztorna döntőjében.
febr. 10
18:13
Felkészülé: győzött a Gyirmót, kikapott az Integrál-DAC (She)
febr. 10
18:25
Atlétika: két fedett pályás világcsúcs született Moszkvában (She)
Megdöntötte saját, 1500 méteres síkfutásban tartott világrekordját Jelena Szoboljova az orosz fedett pályás nemzeti bajnokságon, Moszkvában. Egy regionális váltó a 4x800 világcsúcsát adta át a múltnak.
febr. 10
19:50
Szávay kicsit csalódott, de már 18. (Behaviour)
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes 2 óra 5 perc alatt, három játszmában kikapott az első helyen rangsorolt orosz Anna Csakvetadzétól a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi keménypályás női tenisztorna döntőjében.
febr. 10
19:58
Férfi kézilabda EHF Kupa: otthon kapott ki a Dunaferr (She)
A Dunaferr egygólos vereséget szenvedett a vendég spanyol Aragontól a férfi kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 10
20:03
Spanyolország: győzött az Atletico, kikapott az Espanyol (She)
Tartja a lépést a Villarreallal az Atletico Madrid a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A fővárosi együttes a 23. fordulóban Diego Forlán duplájával győzte le idegenben 2-0-ra a Racing Santander gárdáját.
febr. 10
20:14
Női kosárlabda NB I: szegedi győzelem a Győr otthonában (She)
Csúnyán kikapott a SEAT Foton-Győr együttese hazai pályán a vendég Szegedtől a női kosárlabda NB I 13. fordulójában. A Szeviép ezzel a 13. győzelmét szerezte a 2007?2008-as bajnokságban, és pillanatnyilag a harmadik legjobb csapat az éllovas Pécs és a címvédúő Sopron mögött.
febr. 10
20:14
Döntetlen a Bundesliga-rangadón (Infostart)
Döntetlent játszott egymással a listavezető Bayern München és a tabellán második Werder Bremen a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
febr. 10
20:42
Gyorskorcsolya, négytávú összetett vb: holland aranyak (She)
febr. 10
20:47
Nehezen, de nyert a Juventus (Infostart)
A Juventus nyert az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 10
20:52
Egyiptom nyerte az Afrika Kupát (Infostart)
A címvédő egyiptomi válogatott nyerte a labdarúgó Afrika Kupát, miután a döntőben egy góllal legyőzte a kameruni gárdát.
febr. 10
20:58
Franciaország: a Racing Lens 4-1-re győzött a Caen otthonában (She)
Az utóbbi négy mérkőzésén már a harmadik győzelmét aratta a Lens a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1), miután a 24. forduló vasárnap esti mérkőzésén idegenben 4-1-re nyert a Caen ellen. A Marseille a Nice otthonában nyert 2-0-ra.
febr. 10
23:25
Még Patónál is fiatalabb a Milan új nyerőembere (Infostart)
Számos meglepetést hozott a vasárnapi játéknap a legerősebb európai ligákban. A Manchester City nyert az Old Traffordon, a Chelsea nem tudta megnyerni a Liverpool elleni rangadót a Stamford Bridge-en, s a Bayern München sem bírt a Werder Bremennel. A Milan egy 18 éves srác, Alberto Paloschi góljával nyert: az újonc 15 másodpernyi élvonalbeli játék után talált a kapuba. A Real Madrid 7-0-ra…

Keresés