2008. február 10. vasárnap

febr. 10
8:16
Történelmi mélyponton a házasságkötések száma (Infostart)
Történelmi mélypontra süllyedt a házasságban élők száma Magyarországon - mondta az InfoRádiónak a Központi Statisztikai Hivatal főtanácsadója. Kamarás Ferenc kifejtette: a magyar történelemben csak az első világháború idején kötöttek olyan kevés házasságot, mint tavaly, amikor ismét kilenc százalékkal csökkent az anyakönyvvezető elé járulók aránya.
febr. 10
12:31
Időközi képviselő-választás: most nagyobb az érdeklődés (Infostart)
Többen mentek el 11 óráig szavazni az újbudai időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulójában, mint a két héttel korábbi első forduló azonos időszakában.
febr. 10
12:52
Színlelt szerződést gyanít a BKV-vezér fiának ügyében a hetilap (Infostart)
Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőséghez fordult a Heti Válasz című lap annak érdekében, hogy kiderüljön: "színlelt szerződés keretében foglalkoztatta-e" az Alfa Busz Kft. a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. vezérigazgatójának fiát.
febr. 10
13:03
Drámai bejelentést tett az ellenzéki politikus (Infostart)
Nincsenek biztonságban a MÁV Zrt. utasai, mert a vasúttársaságnak kilenc hónapja nincs meg a szükséges pályavasúti és személyszállítási engedélye - mondta az MDF Országos Választmányának elnöke. A vasúttársaság tagadja, hogy az utasok biztonságát az engedély hiánya veszélyeztetné.
febr. 10
16:18
Magyarok nyilainak nevezik magukat a gyújtogatók (Infostart)
Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevezik magukat azok, akik Molotov-koktélos támadásokat követtek el szocialista politikusok otthonánál.
febr. 10
16:59
Elhunyt Budapest egykori rendőrfőkapitánya (Metropol)
Elhunyt Barna Sándor, a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatója, nyugállományú rendőr altábornagy; a volt megyei és fővárosi rendőrfőkapitányt 67 éves korában, vasárnap érte a halál.
febr. 10
17:03
Elhunyt a volt budapesti rendőrfőkapitány (Infostart)
Elhunyt Barna Sándor, a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatója, nyugállományú rendőr altábornagy. A volt megyei és fővárosi rendőrfőkapitányt 67 éves korában, vasárnap érte a halál - tudatta Danielisz Béla, a Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti Bizottságának elnöke.
febr. 10
17:13
Lendvai: Semjén a támadások után is azzal bíztat, hogy a végsőkig elmennek (Infostart)
"Továbbra sem félünk. De féltjük a demokráciát, a parlamentarizmus normális működését. Féltjük elsősorban azokat, akiket a napokban vétlen eszközként használtak fel egy piszkos politikai hadjáratban" - írta közleményében a szocialista frakcióvezető az MSZP-s képviselőket ért támadásokkal összefüggésben.
febr. 10
21:08
Újbuda: a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi országgyűlési képviselő-választást (Infostart)
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az újbudai időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulóját vasárnap, így Rétvári Bence képviselheti majd Gellérthegy és Szentimreváros térségét a parlamentben - tudta meg a távirati iroda a helyi választási iroda munkatársától.
febr. 10
23:51
Fidesz-KDNP-s képviseli a XI. kerületet a Parlamentben - a nap hírei (Infostart)
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi országgyűlési képviselő-választást Budapest XI. kerületében. A miniszterelnöktől vár választ a MÁV Zrt. 9 hónapja hiányzó pályavasúti és személyszállítási engedélye ügyében a Magyar Demokrata Fórum. Visszavonta a BKV Zrt. használtbusz tenderére benyújtott pályázatát az Alfa Busz Kft. A nap legfontosabb hírei február 10-én, vasárnap.

Keresés