2008. február 21. csütörtök

febr. 21
6:24
Meg kell erősíteni az FTC-t (Blikk)
Légiósokat hoz az angol igazgató a zöld-fehérekhez
febr. 21
6:26
Cselezz úgy, mint Beckham! (Blikk)
Beckham minden pillanatot kihasznál, hogy népszerűsítse a futballt, bármerre jár a világon
febr. 21
6:28
Miért bukdácsol Szávay? (Blikk)
Edzője sem tudja a formahanyatlás okát
febr. 21
6:30
Dzsudzsák továbbjutást vár (Blikk)
"Nagyon örülök neki, hogy Szabó vezeti a meccsünket"
febr. 21
7:41
NBA: gólzáporos meccsek, remek egyéni teljesítmények (She)
Kobe Bryant 41 pontot dobott Phoenixben, mikor csapata a Suns otthonában vendégeskedett, és gólzáporos meccsen diadalmaskodott. Összesen tizenketten dobtak legalább harminc pontot az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) tegnapi játéknapjának mérkőzésein. A Dallas Mavericks Jason Kiddel kiegészülve kapott ki, ugyancsak a vesztesek sorait erősíti a Boston Celtics, illetve a sorozatban…
febr. 21
7:57
NHL: szétlövésben diadalmaskodott a címvédő Anaheim Ducks (She)
Két helyen is szétlövésben dőlt el az eredmény: a fővárosban és Anaheimben is. A Washington Capitals végül vereséget szenvedett, míg a tavalyi bajnok Corey Perry találatával kiharcolta a győzelmet. Hazai pályán gyűrte le ellenfelét a New Jersey Devils, Martin Brodeur harminc lövést hárított, így óriási szerepe volt a 3-2-es győzelemben.
febr. 21
9:14
A futballegendák a Lokira tippelnek (Blikk)
Mit várnak a magyar futball- szezontól a hajdani klasszisok?
febr. 21
9:31
Tenisz, Rotterdam: Rafael Nadal már nyolcaddöntős (She)
Az elsőként kiemelt spanyol Rafael Nadal sima győzelemmel jutott be a nyolcaddöntőbe a 824 ezer euró összdíjazású rotterdami férfi tenisztornán.
febr. 21
9:36
Vereséget szenvedett Lékó Péter (Infostart)
Lékó Péter kikapott az indiai Viswanathan Anandtól a 25. linaresi sakk szupertorna 5. fordulójában.
febr. 21
9:36
Jubileumi Farsangi-kupát rendeznek Tatabányára (Metropol)
Szombaton és vasárnap Tatabányán nemzetközi Farsangi Vegyesröplabda-kupát rendeznek, megközelítőleg 500 résztvevőt várnak a szervezők.
febr. 21
9:52
Morelia-Linares: Lékó kikapott Anandtól (Metropol)
Lékó Péter vereséget szenvedett az indiai Viswanathan Anandtól az 5. fordulóban a 25. linaresi sakk szupertornán, melynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik.
febr. 21
10:36
Ökölvívás: nem bokszolhat Herbie Hide ellen Nagy József (She)
Elmarad Nagy Józsefnek az ex-világbajnok Herbie Hide elleni cirkálósúlyú interkontinentális címmérkőzése, melyre március 11-én, a hallei profi ökölvívógálán került volna sor.
febr. 21
12:29
Ancelotti: Még nem érezhetjük magunkat biztonságban - BL-videók (Infostart)
Arsene Wenger szerint a gól nélküli döntetlen nem is rossz eredmény a Milan ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A francia tréner szerint a visszavágón bármi megtörténhet. A címvédő olasz együttes vezetőedzője, Carlo Ancelotti közölte: csapata még nem érezheti magát biztonságban. A Lyonban 1-1-re végző Manchester United szakvezetője, Sir Alex Ferguson a franciák…
febr. 21
12:29
Labdarúgás: Beckhamék rosszul kezdték az előkészületet (She)
Rosszul sikerült David Beckham és csapata, a Los Angeles Galaxy számára az év első felkészülési futballmérkőzése, miután kikapott a japán Gamba Oszakától.
febr. 21
13:02
Peking 2008: az amerikaiak visznek magukkal ételt (She)
Az amerikai olimpiai csapat nem bízza magát a helyiekre és inkább visz magával ételt a nyári pekingi játékokra, amelynek szervezői szomorúan vették tudomásul döntést.
febr. 21
13:27
Szingapúr rendezi a 2010-es ifjúsági olimpiát (Metropol)
Szingapúr rendezi meg 2010-ben az első ifjúsági olimpiát, amelynek lebonyolítására Debrecen is jelentkezett. A délkelet-ázsiai metropolisz 53-44-re nyert Moszkva ellen a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lausanne-i szavazásán.
febr. 21
13:42
Atlétika: Asafa Powell 10.04-gyel kezdte az évet (She)
Kiváló időt futott Asafa Powell, a 100 méteres síkfutás világcsúcstartója idei első versenyén, a melbourne-i szabadtéri atlétikai viadalon.
febr. 21
13:52
Profi boksz: Klicsko-Ibragimov csata három vb-övért (She)
Három bokszvilágbajnoki öv talál egyidejűleg gazdára az ukrán Vlagyimir Klicsko és az orosz Szultan Ibragimov hétvégi csatájának végén.
febr. 21
13:58
Szingapúrban lesz az ifjúsági olimpia (Infostart)
Szingapúr rendezheti meg 2010-ben az első ifjúsági olimpiát - döntött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése.
febr. 21
14:35
Lézertollal molesztálták Cristiano Ronaldót (Blikk)
Futás közben zöld fényben úszott az arca
febr. 21
16:15
Európában a Barcelona a legnépszerűbb klub (Behaviour)
Egy német felmérés szerint az FC Barcelona jelenleg Európa legnépszerűbb labdarúgóklubja. A Sport+Markt nevű kölni ügynökség által elvégzett vizsgálat során 16 ország 9600 futballkedvelő lakosát kérdezték meg. A katalán egyesület rajongótábora ennek alapján 50,34 millió főre tehető, második a Real Madrid 45,90-nel, harmadik a Manchester United 32,83-mal. A spanyol és angol elitalakulatoknak sokkal…
febr. 21
16:17
A jósnő megmondta: az Újpest lesz a bajnok (Blikk)
A hazai futballcsapatoknak jósolt Morvai Kendra
febr. 21
16:49
Tenisz, Doha: Ivanovics és Kuznyecova is búcsúzott (She)
Az első helyen kiemelt szerb Ana Ivanovic és a másodikként rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecova számára is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a 2,5 millió dollár összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
febr. 21
18:54
Sakk: sikeres évkezdés a Maróczy Géza Központi Sakkiskolában (She)
Kiválóan szerepeltek a Maróczy Géza Központi Sakkiskola (MGKSI) fiataljai a Cannes-ban megrendezett Szellemi Játékok Világfesztiváljának sakktornáján. A 300 fős versenyről Szabó Bence, Rapport Richárd, Szentmihályi Dávid és Surinya Tibor is értékes díjjal tért haza.
febr. 21
19:00
Öttusa Vk, Kairó: három magyar a férfi döntőben (She)
Mind a három magyar induló bejutott a döntőbe a kairói öttusa Világkupa férfi versenyében. A csapattól származó információ szerint az A csoportban Balogh Gábor (képünkön) nyolcadik, a B-ben Németh Róbert szintén nyolcadik, Marosi Ádám pedig tizedik lett.
febr. 21
19:16
Diósgyőr: Virág Aladár és Nomo Teh Marco Miskolcon (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Sopronni Ligában szereplő Diósgyőr egy játékossal erősítette meg keretét az átigazolási időszak utolsó napján: Virág Aladár Miskolcon folytatja pályafutását, míg az egyelőre próbajátékra érkező Nomo Teh Marco ott folytathatja, olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu internetes oldalon.
febr. 21
20:00
Botrány Lyonban: lézerrel próbálták elvakítani Cristiano Ronaldót - képpel (Infostart)
Hivatalosan is az Európai Labdarúgó-szövetséghez fordult a Manchester United, mivel a klub szerdai, Lyon elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén francia szurkolók lézerrel világítva próbálták megzavarni az angol együttes portugál sztárját, Cristiano Ronaldót.
febr. 21
20:06
Kosárlabda: Wittmann Krisztián csuklója eltört, műteni kell (She)
A Körmend ellen elveszített szerdai NB I-es mérkőzés első negyedében súlyos sérülést szenvedett Wittmann Krisztián, a pécsi kosárlabdacsapat és a magyar válogatott irányítója.
febr. 21
20:08
UEFA-kupa: a Marseille továbblépett a Szpartak ellen (She)
A Marseille bejutott a legjobb 16 közé az UEFA-kupában, a Szpartak Moszkvát verték ki a kikötővárosiak 3-2-es összesítéssel.
febr. 21
20:16
Tenisz, Doha: Venus Williams és Dinara Szafina is kiesett (She)
A Dohában zajló, 2,5 millió dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a hatodik helyen kiemelt Venus Williamsnek (képünkön) és a tizenegyedik helyen rangsorolt Dinara Szafinának.
febr. 21
20:22
Kosárlabda, női MK: Szegeden is nyert a negyedik elődöntős Pécs (She)
A Szolnok, a ZTE és a Sopron után a Pécs jutott be utolsóként a női kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjébe, miután idegenben is legyőzte a Szegedet.
febr. 21
20:27
UEFA-kupa: a Rangers idegenben szerzett góllal ment tovább (She)
Az UEFA-kupában 1-1-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal lépett túl a Rangers a Panathinaikoszon. A zöld-fehérek szinte az egész összecsapáson a kezükben tartották a továbbjutást, de röviddel a végső sípszó előtt egyenlítettek a skótok, így ők jutottak a legjobb 16 közé. A Glasgow-iak nagy valószínűséggel a Werder Bremennel találkoznak majd.
febr. 21
20:32
Kosárlabda, női Uniqa NB I: 28 ponttal kapott ki a Savaria Győrben (She)
Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában a Győr az esélyeknek megfelelően biztosan hozta a sereghajtó Szombathely elleni kötelezőt. A Győr tizedik győzelmét aratta, a szombathelyiek a tizenhatodik vereségüket szenvedték el.
febr. 21
21:22
Anglia: az FA szerint át kell gondolni a külföldi fordulót (She)
Át kell gondolni és jobban elő kell készíteni a külföldre kihelyezett Premier League-forduló ötletét - foglalt állást csütörtöki ülésén az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) elnöksége, amely szerint az sem zárható ki, hogy soha nem valósul meg ez az elképzelés.
febr. 21
22:34
Aragones kibékült Raúllal (Behaviour)
Kibékült egymással Luis Aragones szövetségi kapitány és Raúl, így a Real Madrid klasszisa visszatérhet a spanyol labdarúgó-válogatottba. "A viták, találgatások senkinek sem tesznek jót, a legtöbbet a csapatnak ártanak" - mondta a szakvezető, miután találkozott a játékossal és mindent tisztázott vele. "Raúl előtt újra szabad az út, csak a pályán nyújtott teljesítményén múlik, hogy ott lehet-e a…
febr. 21
22:55
Jégkorong, EBEL: kiegyenlített a Jesenice és a Villach is (She)
Az Erste Bank liga, az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság negyeddöntőjének negyedik összecsapásán hazai pályán nyert a Jesenice és a Villach, így 2-2-re alakította a három győztes mérkőzésig tartó párharc állását.
febr. 21
23:12
Alpesi sí, Vk: kettős osztrák siker férfi szuperóriás-műlesiklásban (She)
Az osztrák Christoph Gruber nyerte az alpesi sízők Világkupa-sorozatának Whistlerben rendezett férfi szuperóriás-műlesikló számát. Honfitársát, Hannes Reicheltet és a szlovén Ales Gorzát előzte meg.

Keresés