2008. február 19. kedd

febr. 19
0:17
Rákos őssejtek miatt gyógyíthatatlan a myeloma? (HáziPatika)
A Johns Hopkins Egyetem Kimmel Rákkutató Központjának munkatársai bizonyítékot találtak arra, hogy a myeloma multiplex rákos őssejtjei számos, a normál őssejtekhez hasonló tulajdonsággal rendelkeznek.
febr. 19
0:20
Biokozmetikai kezelés - Német precizitással (NLC)
Amikor a biokozmetika feliratot látod egy üzleten, akkor ott sok esetben egy, a hagyományostól eltérő filozófia vagy módszer áll a háttérben. Most két híres – itthon is elérhető – német eljárással ismerkedhetsz meg.
febr. 19
0:21
Gázos történet (HáziPatika)
Morog, a gyomra, fel van fúvódva, úgy érzi, mintha egy lufi lenne a hasában? A haspuffadás, a bélgázosság tünete számos betegséghez kapcsolódhat, érdemes megfigyelni, mikor jelentkezik, illetve szakorvosi vizsgálattal tisztázni,...
febr. 19
0:53
Nem fél egyedül lenni (NLC)
Két legutóbbi kapcsolata a nyilvánosság előtt zajlott, hiszen Létay Dóra mellett színészkolléga, előtte pedig ismert zenész állt. Őszintén beszél arról, hogyan megy át a lelke a szakítás fázisain: a fájdalmon át a megbocsátásig.
febr. 19
5:39
Ha sörről van szó, a magyar férfiak lovagiasabbak, mint az európai átlag (Infostart)
A nők akár az első randin is szívesen fogadják, ha a férfi sörözni hívja őket - derül ki egy sörözési szokásokat vizsgáló felmérésből.
febr. 19
5:50
Titokban ünnepli meg a válást Heather Mills (Infostart)
Nagyszabású partival ünnepli meg a válását Heather Mills, aki a hírek szerint megállapodott az anyagi kérdésekben Paul McCartney-val.
febr. 19
6:17
Kapcsolat van Madeleine eltűnése és más gyermekrablások között? (Infostart)
Több gyermekrablási kísérletről kaptak információt a portugál rendőrök, akik azt vizsgálják, van-e kapcsolat az utóbbi esetek és Madeleine McCann eltűnése között - derült ki nemrég. Az elmúlt hónapban Coimbra tartományban legalább négy különböző korú gyereket próbáltak elfogni ismeretlenek.
febr. 19
6:18
Így működik jól a vese! (Blikk)
Fontos a folyadékpótlás és a rendszeres mozgás
febr. 19
6:34
"A párom nem akarja hátulról csinálni"! (Életforma)
A nemi élet legtöbb zavara nem az egyénben, az egyén alkalmatlanságában, "természetellenes", szabálytalan érzéseiben rejlik, hanem abban, hogy össze nem illő társak léptek kapcsolatra. Ami az egyik fél számára vonzó, az a másiknak taszító, és szégyelli megcsinálni. Bajt okozhat az is, ha mindkét fél visszahúzódó és a másiktól várja a kezdeményezést.
febr. 19
6:34
Képriport: hárman haltak meg a borzalmas balesetben Kőbányán (Infostart)
Három ember meghalt keddre virradóra a főváros X. kerületében egy közlekedési balesetben.
febr. 19
7:18
Tartálykocsi és busz ütközött Kínában: sokan meghaltak (Infostart)
Kína középső részén tizenhat ember meghalt, amikor egy busz és egy mérgező anyagokat szállító tartálykocsi összeütközött.
febr. 19
7:34
Döbbenetes! Prostik az idősek otthonában! (Életforma)
A dán Politiken című napilap beszámolója szerint a helyi szanatóriumok közül sok attól sem riad vissza, hogy lakói igényeinek kielégítésére prostituáltakat hívjon.
febr. 19
8:28
Marilyn Monroe-nak "vetkőzött" a sztárszínésznő (Infostart)
Lindsay Lohan egy amerikai magazinban Marilyn Monroe-ként pózolt.
febr. 19
8:34
"Segítség! Anya és apa a szemem előtt bántják egymást..." (Életforma)
Mit érezhet egy gyerek, ha arra riad este, vagy éppen reggel, hogy a szülei üvöltenek egymásra, és olyan kifejezéseket használnak, amelyek kimondását neki tiltják? És mi van akkor, ha így, a gyerekszoba ajtaján keresztül olyan információk is beszűrődnek hozzá a szülői perpatvarból, amely egyébként nem tartozna rá?
febr. 19
9:16
Daniel Craig életveszélyben volt! (NLC)
Valódi golyózáporban találta magát Daniel Craig. A legújabb James Bond-film kalandjainak panamai forgatásán valaki rálőtt a sztárra és a forgatócsoportra, mire a helyi bandák és a rendőrök között lövöldözés tört ki.
febr. 19
9:35
Vigyázat! Az életünket is veszélyeztetjük a szoláriummal! (Életforma)
Az egészségi kockázatok ellenére töretlen a barna bőr divatja és még mindig tolonganak a szoláriumokban az emberek. Szakértők ezért szigorúbb feltételeket szeretnének bevezetni a napstúdiók számára.
febr. 19
10:17
Letöltötte próbaidejét Mel Gibson (NLC)
Véget ért az Oscar-díjas színész-rendező száműzetése. Mel Gibson eddig rendesen betartotta az ittas vezetés miatt rá kiszabott próbaidő követelményeit – állapította meg a múlt héten egy kaliforniai bíróság.
febr. 19
10:19
Szex – csak épp nem a párommal (NLC)
A titkos szex varázsa sokakat rabul ejt: egyesek csak a gondolatig jutnak el, mások a kísértésig, vagy még tovább. Kemény feladat párunk hűtlenségével szembesülni, de az sem könnyű, ha magunkban sem vagyunk biztosak.
febr. 19
10:27
WAMP – holland–magyar dizájnfesztivál (NLC)
A Gödörben megrendezett háromnapos dizájnfesztivál keretében olyan magyar és holland dizájnerek munkáiba nyerhetsz bepillantást, akik a nemzetközi trendeket is erőteljesen befolyásolják.
febr. 19
10:31
Jó, ha tudod! Ilyenek a "hal-jegyűek"! (Életforma)
A Halak a tizenkettedik, egyben legutolsó jegy, az örökkévalóságot, a reinkarnációt és a lelki újjászületést testesíti meg. Kettőssége viszont az élet minden területén érzékelhető...
febr. 19
10:36
Miért lennék álszent, kérdezte a pap, aki abortuszba hajszolta barátnőit (Infostart)
Kemény vádakkal illetik az angol római katolikus egyház vezetőjének egykori szóvivőjét. Volt barátnői azt állítják, hogy bár a férfi a pulpituson hangosan ellenezte az abortuszt, őket mégis ebbe hajszolta bele.
febr. 19
10:47
Bosszúból ölte meg testvéreit a kegyetlen tinédzser (Infostart)
Éveket kell a börtönben töltenie annak a brit tinédzsernek, aki megölte két testvérét, hogy ezzel vágjon vissza szüleinek.
febr. 19
11:16
Hölgyek palettával - Magyar nőfestészet 1895-1950. között (NLC)
Különleges tárlatnak ad otthont a Magyar Nemzeti Múzeum - Hölgyek palettával című időszakos kiállítása a 20. századi női festészet remekeit tárja elénk. Ne hagyd ki te sem ezeket a ritka festményeket!
febr. 19
11:18
Botrány botrány hátán az énekesnő körül (NLC)
Hiába a Grammy, az énekesnő még mindig tiltólistán van. Túl sok volt Amy Winehouse félmeztelen nőt ábrázoló tetoválása a konzervatívnak is tekinthető amerikai tévéknek, ezért a csatornák letiltották klipjeit.
febr. 19
11:31
10 tipp nőknek az egészséges életért (Életforma)
Az atlantai Betegségellenőrző és Prevenciós Központ nevű civil szervezet szakértői segítségével összegyűjtött a hölgyek számára néhány egyszerű szempontot, tanácsot, amelyek betartásával sokkal egészségesebbé tehetk mindennapjaikat.
febr. 19
12:17
Paris Hilton megdöbbentette a vendégeit! – fotóval (NLC)
Paris Hilton igazán emlékezetessé tette születésnapját. Az örökösnő a Las Vegas-i Pussycat Doll Lounge-ban tartott partit, ahol személyesen gondoskodott a hangulatról.
febr. 19
12:31
"Undorodom a férfi nemiszerv látványától " (Életforma)
Egyes nők és férfiak idegenkednek, irtóznak a közösüléstől, sőt, bármilyen szexuális kapcsolattól. Ezért minden lehetséges szexuális partnert kerülnek (még a saját partnerüket is).
febr. 19
12:52
Már rájár a rúd az allergiásokra (Infostart)
Már virágzik a mogyoró, az éger és a tiszafa az enyhe tél miatt, ez pedig azt jelenti, hogy néhány héttel előbb kezdődött az allergiaszezon. A Magyar Allergológiai Társaság elnöke szerint évről évre nő az allergiás megbetegedések száma.
febr. 19
13:18
Rocklegendák várhatók a nyáron! (NLC)
Az Iron Maiden rockegyüttes után új legendás banda jelentette be, hogy a magyar közönség előtt játszik majd. Az R.E.M.-mel bővült az idei nyár hangulatfelelőseinek névsora.
febr. 19
13:31
Eláruljuk, milyen módszerekkel lehet boldog (Életforma)
Annyi minden aggaszt mint nap mint nap, hogy már azt se tudjuk, hogyan kell boldognak lenni. Pedig ha belegondolunk, tudjuk, hogy az életünk jó, mégis hajlamosak vagyunk sajnálni magunkat. Most eláruljuk, hogyan lehet megtanulni boldognak lenni.
febr. 19
14:31
Nem létező rablókat kerestetett a rendőrökkel (Infostart)
Hatóság félrevezetése miatt eljárást indított a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen, ugyanis a rokkant nyugdíjas férfi azt állította: kirabolták és megverték. Még az éjszaka folyamán egy hatfős nyomozócsoport kezdte meg a rablók üldözését, de rövid időn belül kiderült, hogy nincsenek is tettesek - mondta az InfoRádiónak Kunos Gyula, a Békés megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.
febr. 19
14:31
Színes, erőszakos és nagyon pornográf! (Életforma)
Zöld pornó címmel 8 egyperces rövidfilmet készített az állatok szexuális életéről Isabella Rossellini. A kisfilmeknek ő a producere, a rendezője és a főszereplője.
febr. 19
15:25
Nőnap a Feldmár Intézetben (NLC)
Feldmár András „Nő bennem a Nő” című vallomásos előadása és a Nők Iskolája férfi tanárainak pódiumbeszélgetése lesz a program a Feldmár Intézet Nyílt Napján. Az A38 hajón március 8-án, délelőtt 10 órától várják az érdeklődőket a Nők Iskolája szervezői.
febr. 19
15:31
"Szívem kérlek csináljuk magassarkúban"! (Életforma)
Érdekes felfedezéssel állt elő nemrég egy olasz urológus, aki azt állítja, hogy a magassarkú cipőknek a közhiedelemmel ellentétben sokkal több jótékony hatása van, mint negatív. Állítása szerint nem káros a nők egészségére, viszont hatékonyan javítja a szexuális problémákat és fokozza a szexuális aktivitást.
febr. 19
15:34
Háziorvosok a vizitdíj mellett (Metropol)
Nyolcvanöt háziorvos aláírásgyűjtést kezdeményezett annak érdekében, hogy megmaradjon a vizitdíj: egy orvosok számára jó rendszer mellett szeretnének kiállni, továbbá nem akarnak „célpontjai lenni a belpolitikai csatározásoknak”. „Nem hiszünk abban, hogy ha egy eredményes népszavazást követően a kormányzat eltörli a vizitdíjat, akkor az így kiesett jövedelmünket bármelyik politikai erő vissza…
febr. 19
16:32
Király Linda: Edzéssel töltődőm fel (NLC)
A világ másik végén építi karrierjét, és nem riad meg a kihívásoktól. Akkor sem ijed meg, amikor lemezcége választás elé állítja: karcsúsodik, vagy lőttek a szerződésnek. Az eredmény egy vékony, sugárzó lány.
febr. 19
17:29
Adó, vagy nem a vizit- és kórházi napidíj? (Metropol)
Nagy hazugságnak nevezte az MSZP elnökhelyettese Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének azon kijelentését, miszerint a vizitdíj és kórházi napidíj rejtett adó. Juhász Ferenc kedden az MTI-nek adott nyilatkozatában felhívta a figyelmet arra, hogy, ezek a díjak nem a költségvetésbe folynak be. A Fidesz reagálásában közölte: az embereknek kétszer kell fizetniük az egészségügyi ellátásért.
febr. 19
17:32
Ezek az ételek gátolják az öregedést (Életforma)
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy azok az ételek, amiket fogyasztunk, sokkal jobban befolyásolják az öregedést, mint az, hogy milyen drága krémeket kenünk a bőrünkre.
febr. 19
18:27
Kórházi parkolóban találták meg a lopott festményeket (Infostart)
A svájci média szerint egy kórházi parkolóban találtak meg néhányat azokból a festményekből, amelyeket Európa egyik legnagyobb műkincsrablása során vittek el több mint egy héttel ezelőtt. Rendőrségi források szerint két kép került csak elő.
febr. 19
18:48
Szemléletváltást indított el a vizitdíj (Metropol)
A bevezetett jelképes vizit- és kórházi napidíj a többletbevétel mellett szemléletváltást is elindított az egészségügyben - mondta a tárca vezetője kedden Nyíregyházán, az SZDSZ népszavazási kampánya keretében tartott sajtótájékoztatón, Miskolcon pedig azt mondta: a népszavazás arról szól, hogy milyen egészségügyet akar az ország.
febr. 19
19:11
Semmi sem szent: a szökőár-előrejelző bójákat is lopják (Infostart)
Ausztrália arra kérte Indonézia haditengerészetét, segítsen megakadályozni, hogy tolvajok elvigyék a szökőár-előrejelző rendszer részét képező bójákat.
febr. 19
19:34
Frontálisan ütközött két autó Üllőn - képgaléria (Infostart)
Frontálisan ütközött egy személyautó és egy kisteherautó Üllőn. A balesetnek egy halálos áldozata van.
febr. 19
19:34
Csábíts az "ajkaiddal"! (Életforma)
Csábító ajkakra vágysz? Vizsgáld meg az ajkaid formáját, hangsúlyozd ki, ami érzéki és finoman tüntesd el a hibákat! Hogy hogyan? Íme a szakszerű rúzsozás kiskátéja!
febr. 19
20:19
Meghalt a legöregebb "politikai fogoly" (Infostart)
A cellájában, 95 évesen halt meg Marokkó legöregebb elítélje, egy "politikai fogoly".
febr. 19
20:36
Rendőrök támadtak az énekesre? (Infostart)
Egyelőre nem tudni biztosan, mi is történt a hétvégén, amikor a New Orleans-i rendőrség letartóztatta a Tank művésznéven dolgozó Durrel Babbs-t. Az énekes egyik közeli barátja szerint a rendőrök indokolatlanul bántalmazták a férfit, a hatóság egyelőre hallgat.
febr. 19
20:47
A Lennon néven vesztek össze (Infostart)
Komoly feszültséget okoz John Lennon elsőszülött fia és második felesége között egy új zenekar, amely a legendás Beatles-tag nevét használná. Julian Lennon ugyanis támogatja, míg Yoko Ono ellenzi az elképzelést.
febr. 19
21:09
Rózsaszín nyakkendőben nem lehet luxusautót árulni? (Infostart)
A bíróságon keresi igazát Nagy-Britanniában az a 26 éves meleg férfi, aki korábban egy autószalonban dolgozott eladóként, homofób munkatársai azonban kampányt indítottak ellene, elérve, hogy távozzon a munkahelyről.
febr. 19
21:27
Halál az első randin (Infostart)
Az első randevún ölték meg egy 32 éves brit üzletasszonyt. Kate Beagley-t több mint harmincszor szúrták meg.
febr. 19
21:38
A Kennedy-gyilkosság titkai: az összeesküvés-elméletek (Infostart)
A napokban ismét John F. Kennedy amerikai elnök máig tisztázatlan körülmények közötti meggyilkolásával foglalkoztak a lapok, miután furcsa, a merénylettel foglalkozó iratokra bukkantak a néhai dallasi kerületi ügyész irodájában. De ki ölhette meg 1963. november 22-én az Egyesült Államok 35. elnökét? Íme, a legnépszerűbb összeesküvés-elméletek!
febr. 19
21:49
Miniszterelnök lett a börtöntöltelék rapper apja (Infostart)
A jelenleg börtönbüntetését töltő rapper, Shyne apja lett Belize első fekete bőrű miniszterelnöke. Dean Barrow a pénzügyi visszaélésekkel gyanúsított Said Musát váltja a hatalomban.

Keresés