2008. február 18. hétfő

febr. 18
0:15
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLCafé)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő négyes számába! Janza Kata; Kínai horoszkóp; Sztár a padtársam, exkluzív interjú Kylie Minogue-gal; Nőből férfi 2. rész; Karneválok Rióban, Velencében
febr. 18
0:21
Jó hír gluténérzékenyeknek! (HáziPatika.com)
A Gut januári számában megjelent tanulmány szerint holland kutatóknak sikerült előállítani egy gluténbontó enzimet. Az enzim forrása egy gombafaj, az Apergillus niger.
febr. 18
0:25
Hogy ne csússzunk anyagi csődbe... (HáziPatika.com)
A sí az egyik legszebb sport, ám nem veszélytelen, a snowboard hasonlóképp. Nem vagyunk elég gondosak és elővigyázatosak, így évek óta vezetik a sportbaleseti statisztikákat. Mindenképp érdemes biztosítást kötni, mielőtt útnak...
febr. 18
5:21
Meglepő felfedezés: a gyorséttermi menü szaporítja a jó koleszterint (Infostart)
Egy hónapi gyorséttermi menü valóban károsíthatja a májat - úgy, ahogyan azt Morgan Spurlock filmrendező a Super Size Me című dokumentumfilmben bemutatja - derült ki egy tanulmányból.
febr. 18
5:37
Apasági per követte az internetes szex-árverést (Infostart)
Pert nyert egy nő Németországban, aki egy internetes szex-árverés következtében vár gyermeket. A bíróság úgy döntött, a honlapnak nyilvánosságra kell hoznia a győztesek nevét, hogy megállapíthassák, ki a baba apja.
febr. 18
5:54
Háromgyerekes családanya a világ legmenőbb modellje (Infostart)
Heidi Klum a világ legmenőbb modellje - legalábbis annak a listának az alapján, amelyet a model.com állított össze.
febr. 18
6:21
Aranyozott babaszoba várja az énekesnő ikreit (Infostart)
Még meg sem születtek Jennifer Lopez ikrei, a popdíva máris mindenről gondoskodott: a kicsiknek 120 ezer dollárért rendezett be gyerekszobát.
febr. 18
7:15
Új divat hódít: jönnek a zombi blogok (Infostart)
Divat lett régi naplókat, leveleket blogként felvinni az internetre. Látogatók sokasága kíséri már jó ideje figyelemmel Harry Lamin angol katona sorsát szeretteihez írt levelein keresztül.
febr. 18
7:19
Gyümölcsös sütemények (HarmoNet)
Egy könnyű alaptészta amit változatosan és gyorsan elkészíthetünk!
febr. 18
7:20
A Vatikánt aggasztja a papok lezsersége (ma.hu)
A Vatikán nyugtalankodik az olyan papok miatt, akik gyakran nagyvilágiasan és polgárok módjára viselkednek, csak ritkán viselnek reverendát és keveset adnak a formaságokra és a fegyelemre.
febr. 18
7:22
Szálloda az allergiásoknak! (ma.hu)
Allergiások és asztmások számára jó hír, hogy vannak már a világon olyan szállodák, amelyek igyekeznek megkímélni őket a tüsszögéstől, köhögéstől, fulladástól.
febr. 18
7:30
Heti Horoszkóp február 18-tól (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!
febr. 18
7:46
- 10kg / hó! Forradalmian új update!? (Ezoterikus.hu)
Forradalmian új étrendhez ajánlok menüt. Remélem, segítek ezzel egy kicsit azoknak, akik bajban vannak a napi-heti menü összeállításával kapcsolatban.
febr. 18
8:15
"Hazudtam, mert Diana szelleme ezt akarta" (Infostart)
Diana hercegnő volt főkomornyikja elismerte, hogy hazudott a néhai walesi hercegnő halálának körülményeit vizsgáló meghallgatáson. Paul Burrell arról is beszélt egy rejtett kamerás felvételen, hogy Diana hercegnő szelleme vele volt a meghallgatáson, és az ő kívánságára hallgatta el a részleteket.
febr. 18
8:19
Hétfői horoszkóp 2008-02-18 (HarmoNet)
Ma figyeljünk jobban szenvedélybeteg hozzátartozóinkra!
febr. 18
8:21
Depresszióra hajlamosít a fiú újszülött? (ma.hu)
Ha fiú születik, nő a szülés utáni depresszió esélye, figyelték meg francia kutatók, de magyarázatot egyelőre nem találtak rá, és további kutatások szükségesek.
febr. 18
8:21
Heti munka horoszkóp 2008. február 18-tól 24-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
febr. 18
8:37
A közepesen tanuló diákok számos előnnyel bírnak (ma.hu)
A közepesen tanuló egyetemistákból gyakran lesznek vezetők, beosztottjaik között pedig gyakoriak a kitűnőre végzett hallgatók - derítették ki orosz kutatók.
febr. 18
8:54
Tragédia lett a romantikus velencei kirándulás vége (Infostart)
Egy brit fiatal holttestét találták meg a velencei csatornában. Kiderült, hogy Richard Raynor barátnőjével a Valentin napot ünnepelte az észak-olasz városba, de összevesztek nem sokkal a férfi halála előtt.
febr. 18
8:59
Asztrológiai előrejelzés - 2008.02.18.-02.24. (Ezoterikus.hu)
A heti bolygóállás nagy mértékben befolyásolhatja, hogy mikor lehetünk sikeresek, vagy épp ütközhetünk váratlan akadályokba. Ismerd meg te is a lehetőségeket!
febr. 18
9:05
A brit hölgyek a leghiúbbak Európában (ma.hu)
A brit hölgyek a leghiúbbak Európában, legalábbis ők áldoznak a legtöbbet a kontinensen szépészeti műtétekre. Nagy-Britannia asszonyai félnek a megöregedéstől. Nagyon. És elsősorban a kisebb műtéteket részesítik előnyben.
febr. 18
9:10
Kivetette magát egy nő az ENSZ-székházból (Infostart)
Levetette magát egy nő vasárnap az ENSZ New York-i székházának 18. emeletéről és szörnyethalt.
febr. 18
9:15
Csomor Csilla szexibb, mint valaha (NLCafé)
Újra egy színdarabban látható a Barátok közt egykori Zsuzsája. Méghozzá nem is akármilyenben! Csomor Csilla hónapokig készült a fehérneműs jelenetre, egy elhagyott nő szerepét alakítja.
febr. 18
9:32
Mesés vidéken járva... Rusztikus stílus a Te otthonodban! (Édenkert)
A vidékies hangulatú régi tárgyak különleges bájt és egyedi stílust árasztanak. Néhány trükkel te is becsempészheted a népmesék világának hangulatát otthonodba.
febr. 18
9:33
Rooney még Beckhamet is lehagyja (Infostart)
Óriási összegért adta el esküvője kereskedelmi jogait Wayne Rooney, akit ez vigasztalhat azután, hogy menyasszonya nem engedi meghívni több rokonát.
febr. 18
9:34
Mobil a Chaneltől (Borsa)
Napjainkra a mobiltelefon elválaszthatatlan kellékünk, amit mindenki ott és úgy hord, ahogy tud. A Chanel tervezett egy olyan darabot, ami végre ízléses és elegáns kiegészítője lehetne öltözékünknek.
febr. 18
9:50
A videoklipek is befolyásolják a fiatalok önmagukról kialakított képét (ma.hu)
Egy nemrég publikált tanulmány adatai szerint a fiatal lányok önképére igen nagy hatással vannak a zenetévéken látható videoklipek.
febr. 18
10:06
Drága dolog, ha fáj a háta (orientpress)
Évente közel 9 milliárd euróba kerül a német gazdaságnak az, hogy polgárai nagy számban szenvednek különböző hát- és gerincbetegségekben. Egy felmérés szerint minden ötödik beteg ilyen panasszal fordul orvoshoz.
febr. 18
10:11
Hogyan maradjunk vékonyak? Fussunk le egy maratont hetente! (Infostart)
Rengeteg diétáról lehet hallani, amelyek gyors lefogyást és tartós súlycsökkenést ígérnek, azonban egy friss kutatás szerint a leghatékonyabb, ha a fogyni vágyók lefutnak egy maratont minden héten.
febr. 18
10:20
Hús, ég veled! (NLCafé)
A keresztény hagyományok szerint már beléptünk a húsvétot megelőző 40 napos böjt időszakába. A nagyböjt sokak számára nem jelent mást, mint carne vale, azaz egy időre elbúcsúzni a húsos és zsíros ételek fogyasztásától.
febr. 18
10:20
Gyógyítsd magad Pipaccsal! Szemetgyönyörködtető köhögésoldó! (Ezoterikus.hu)
A pipacs nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem a köhögés kiváló ellenszere is! De nagyszerűen alkalmazható még asztma, hörghurut és mandulagyulladás esetén is.
febr. 18
10:22
Miért jó a szingliélet? (NLCafé)
Kate Hudson élvezi a szingliéletet. A színésznő, amíg tudja, kitolja ezt az időszakot az életében, mert imádja, hogy egyelőre nem kell alkalmazkodnia egy férfihoz sem. Kivéve a fiát és a volt férjét.
febr. 18
10:24
Miért nem beszélünk a fizetésünkről? (NLCafé)
Tabutémának számít, holott az egyik legfontosabb információ a munkánkról: a fizetés. De vajon mi az oka, hogy annyira vonakodunk megmondani másoknak, hogy mennyit keresünk?
febr. 18
10:26
Bombera Krisztina: Helyzetjelentés New Yorkból (NLCafé)
Régi álma volt, hogy Amerikából tudósíthasson. Mégis sokáig töprengett a válaszon, amikor jött a vágyott felkérés, hiszen két kicsi anyukája. Manapság nyolcezer kilométerről jelentkezik az esti híradóban.
febr. 18
10:55
Az angol király homoszexuális szeretőjének megcsonkított holttestét ásták ki (Infostart)
II. Edward egykori angol király homoszexuális szeretőjének megcsonkított holttestét találtak meg egy apátság temetőjében.
febr. 18
11:06
A marihuána orvosi alkalmazása mellett állnak ki orvosok (ma.hu)
Támogatja a marihuána orvosi célú felhasználását az Egyesült Államok második legnagyobb orvosszervezete, az American College of Physicians, egyúttal sürgeti a kormányt, hogy vonja vissza az erre vonatkozó tiltásokat és finanszírozza a témához kapcsolódó tanulmányokat.
febr. 18
11:15
Fájdalmas vallomás (NLCafé)
Pár hete még nem gondolhatta Michelle Williams, hogy tragikus fordulatot vesz az ő és kislánya élete. A színésznő Heath Ledger halála előtt nyilatkozott szerelmükről és elválásukról. A beszélgetés most jelent meg.
febr. 18
11:17
Amerikai orvosok a marihuána alkalmazása mellett állnak ki (HVG)
Támogatja a marihuána orvosi célú felhasználását az Egyesült Államok második legnagyobb orvosszervezete, az American College of Physicians, egyúttal sürgeti a kormányt, hogy vonja vissza az erre vonatkozó tiltásokat és finanszírozza a témához kapcsolódó tanulmányokat.
febr. 18
11:20
Csöcsemelés és zene a szent szarban (HarmoNet)
Az Ananda ashram kifejezetten zenés helynek bizonyult. Négy harminctól este tízig folyamatosan zenés istentiszteleteket tartanak. Sőt reggel hatkor az istállóban kizárólag a szent teheneknek énekelgetnek. Goldi indiai útja folytatódik.
febr. 18
11:36
Így tisztulj meg belülről, 3 lépésben (HarmoNet)
Február 1. vagy az azt követő első telihold ünnepe a kelták Imbolc-ja, vagyis a Megtisztulás ünnepe. Imbolc ősi természetünnep, melyet még a Fényes Nép, a Tuatha de dannan, azaz Danu istennő népe hozott magával. Sokan a keresztény Vízkereszttel hozzák összefüggésbe, amely 3 héttel korábban tartandó.
febr. 18
11:36
A bulvárfüggőség pszichológiája (Borsa)
Kikapcsolódásként szépirodalom olvasása helyett, a tévék éppen aktuális arcainak magán- vagy sorozatbéli életét sasoljuk. Elgondolkodtunk, miért is ismerjük jobban Novák Lacit, Edmond Dantes-nél.
febr. 18
11:37
George Clooney: „Fogalmam sincs arról, hogyan kell élni az életet” (NLCafé)
Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója egyre több időt tölt a sztáréleten kívüli világgal. Jótékonykodik, reklámfilmekben szerepel, rendez, harcol.
febr. 18
11:38
Rázd meg magad, baby! Hogyan másszunk ki a téli depiből? (HarmoNet)
Tél, hideg, sötét, borongós: ki szereti ezt az évszakot? Ja, persze a síelés meg a szánkózás, igen az nem rossz. Na, de azt se lehet mindig, pláne ha még hó sincs. Ilyenkor, amikor még nem csiripelnek a madarak, nincs még semmi tavaszra utaló jelzés, a napocska még csak az orrát dugja elő, és nem viszi túlzásba.
febr. 18
11:39
Szálloda allergiásoknak, vége a fulladásnak (HVG)
Allergiások és asztmások számára jó hír, hogy vannak már a világon olyan szállodák, amelyek igyekeznek megkímélni őket a tüsszögéstől, köhögéstől, fulladástól.
febr. 18
11:40
Mit árul el rólad szemszíned? (HarmoNet)
A szem színe kisgyermekkorban majdnem minden gyermeknél egységesen szürkéskék, amolyan bébi-acélkék. Sok anya ilyenkor álmodozik - hátha kék marad! Ám a barna szemű szülőktől származóknál genetikai okból többnyire besötétedik. Általában már 6 hónapos korban látható a végleges szemszín.
febr. 18
12:18
Díjeső Berlinben! (NLCafé)
Még soha annyi film-, pop- és rocksztár nem lépkedett a Berlinale vörös szőnyegén, mint az idén. A brazil Elit osztag című film kapta a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az Arany Medvét szombat este.
febr. 18
12:19
Emlékszel még? - Parittya, fakutya, vesszőparipa - régi idők játékai (HarmoNet)
Amikor régi idők játékairól beszélünk a modern kort megelőző, szórakozást szolgáló és csoportosan végezhető foglalkozásokra gondolunk. A 21. század vívmányai talán kicsit háttérbe szorították ezeket, pedig legtöbbjük már egyidős az emberiséggel!
febr. 18
12:22
Nagyvárosi ideglelés (Borsa)
A Cloverfield egy igen figyelemreméltó filmipari objektum, valószínűleg gyökeresen megosztja majd a közvéleményt, de több szempontból is kikerülhetetlen. Szerintünk érdemes rajta jól elgondolkodni.
febr. 18
12:36
Jelkép jósda - Mi az életfeldatod? Most megtudhatod! (HarmoNet)
Mi az életfeladatod? Jósdánk hozzásegít, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a válaszhoz! Egyszerűen válassz egy szimbólumot, és nézd meg mit jelent jelenlegi életedben.
febr. 18
12:41
3 tuti tipp, hogy ne szálljon el a rózsaszín köd! (Ezoterikus.hu)
Nekünk, embereknek, alapvető érzelmi szükségletünk a szeretet utáni vágy. A szeretet képessé tesz bennünket olyan dolgok elérésére, melyekről nem is tudtuk, hogy lehetségesek.

Keresés