2008. február 3. vasárnap

febr. 3
8:43
Múlt heti fonákság - a Gazprom rádió 2010 utáni üzenetével (Piac és Profit)
A közelgő elnökválasztáson a biztos befutó Putyin-jelölt, aki pillanatnyilag még a Gazprom első számú embere, zsebében tudja az ellenzéki rádiót, de engedi karatyolni.
febr. 3
10:44
Az utóbbi évek legnagyobb nyeresége Herenden (Infostart)
Az utóbbi öt év legnagyobb nyereségét érte el a tavalyi gazdasági évben a herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
febr. 3
10:45
Londoni luxusáruházban árulják a Herendit (Piac és Profit)
A 2007-es gazdasági év több százmillió forintos adózás előtti eredménye az utóbbi öt év legjobb nyereségének számít a herendi Porcelánmanufaktúra Zrt-nél, ahol néhány évvel ezelőtt az akkori vezetés még komoly értékesítési és pénzügyi gondokkal küzdött - közölte Simon Attila, a cég vezérigazgatója.
febr. 3
12:43
300 milliárd turizmusra (Piac és Profit)
A következő hét évben mintegy 300 milliárd forint jut turisztikai fejlesztésekre az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter pénteken, a XVI. turisztikai díjátadó megnyitóján Budapesten.
febr. 3
14:22
Ismét összesítik az alkalmi munkavállalói könyvek használatát (Adózóna)
Már elkezdték a munkaügyi kirendeltségeken a múlt évben használt alkalmi munkavállalói könyvek adatainak összesítését, az országos beszámoló tavaszra készül el - tájékoztatták az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnál az MTI-t.
febr. 3
14:38
Elégedetlenséget és nyugtalanságot keltett a vendégmunkások körében az új cseh adórendszer (Adózóna)
Elégedetlenséget és nyugtalanságot váltott ki a Csehországban dolgozó külföldi vendégmunkások körében a januárban életbe lépett új adórendszer, amelynek egyik paragrafusa szerint ők csak az adóbevallásban, gyakorlatilag tehát csak a jövő évben érvényesíthetik a havi 2070 koronás kedvezményüket, írta a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap.
febr. 3
14:42
Internetes játék az MNB-től (Piac és Profit)
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) február 1-jén ApróTotó címmel internetes játékot indít a www.forint.hu weboldalon, hogy segítse a lakosság felkészülését az 1 és 2 forintos érmék bevonására - tette közzé a jegybank honlapján.
febr. 3
16:20
Mennyire látnak minket szívesen Európában? (Privátbankár)
Franciaország az év elejétől tovább könnyítette az új tagországok állampolgárainak munkavállalását
febr. 3
16:46
Sokan keresnek alkalmi munkát (Piac és Profit)
Már elkezdték a munkaügyi kirendeltségeken a múlt évben használt alkalmi munkavállalói könyvek adatainak összesítését, az országos beszámoló tavaszra készül el - tájékoztatott az Állami Foglalkoztatási Szolgálat.
febr. 3
18:46
Videó: hogyan lélegzik a Föld? (Piac és Profit)
Az emberek által belélegzett oxigén fele az óceánokból jön, ám a globális felmelegedés miatt ezek területe egyre inkább csökken. Tenni még nem késő.
febr. 3
20:44
Kifulladóban az őstermelői roham (Piac és Profit)
A tavalyi év végén indult őstermelői roham elmúlóban van. Az adószám kiváltására kötelezett gazdák a Dél-alföldi régióban 83 ezer igénylést adtak be.

Keresés