2008. március 2. vasárnap

márc. 2
7:51
KRESZ: teljesen felesleges! (Piac és Profit)
A magyar autósok többsége nem tartja be a KRESZ szabályait - derült ki a Goodyear felméréséből. A veszélyesen előzőktől és az elalvóktól rettegünk.
márc. 2
9:50
Múlt heti fonákság - Jakabinus inflációval (Piac és Profit)
A váratlan téli tavasz nem csupán az időjárást, hanem az időérzékünket is megzavarta, még a kormány-közeli sajtó is kapásból belekötött a kormányfő új tehercsökkentő programjába.
márc. 2
11:48
"Magyarországnak nincs miért aggódnia" (Piac és Profit)
Az ukrán kormányfő szerint Oroszország hétfőtől nem csökkenti a gázszállításokat Ukrajnába annak ellenére, hogy pénteken ezzel fenyegette meg Ukrajnát a Gazprom orosz gázipari cég a kifizetetlen adósságok és a folyó évre vonatkozó gázszerzés hiánya miatt.
márc. 2
12:49
Népszerűek a vidékfejlesztési tenderek (Piac és Profit)
Jól startolt tavaly az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP), azt követően ugyanis, hogy az Európai Bizottság a múlt év szeptemberében egyhangúlag elfogadta, már az uniós pénzekre pályázók közül sokan forrásokhoz is jutottak - tájékoztatott Forgács Barnabás, az agrártárca e területért felelős szakállamtitkára.
márc. 2
14:38
Várhatóan nem változtat termelési kvótáján az OPEC (Infostart)
Várhatóan nem változtat termelési kvótáján az olajexportáló országok csoportja a március 5-ei bécsi miniszteri szintu ülésén.
márc. 2
14:48
Csak minden negyedik film eredeti (Piac és Profit)
A feketegazdaság visszaszorítása érdekében megalakítják a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületet (HENT). A filmek 73, a szoftverek kb. 40, a lemezpiacnak pedig a 35 százaléka kalóz termék.
márc. 2
16:48
Videó: mit választunk? (Piac és Profit)
Kevésbé szennyező kocsit, megújuló energiaforrásokat, a fák ültetését, vagy a globális felmelegedést és annak hatásait?
márc. 2
18:48
Ugyanazok kapják a pályázati pénzeket? (Piac és Profit)
Van, aki úgy látja, hogy a vidékfejlesztési, mezőgazdasági pályázatok egy szűk csoport számára jelentenek felemelkedési lehetőséget.
márc. 2
20:04
Mi a baj a magyar felsőoktatással? Nézőpont kérdése (Privátbankár)
A hallgatók elégedettek a felsőoktatás színvonalával, az oktatók már jóval kevésbé. Ezért is lehet, hogy a diákok többsége ellenzi, míg az oktatók többsége támogatja a tandíj bevezetését
márc. 2
20:36
Éjszakai razzián az APEH (Piac és Profit)
Az APEH éjszaka ellenőrizte a vendéglátóhelyeket Békéscsabán, a Kikelet Hadművelet részeként. Milliós mulasztási bírság és üzletbezárás az eredmény.

Keresés