2008. március 23. vasárnap

márc. 23
6:30
Érték, amire vigyázni kell! (Piac és Profit)
A 21. században a klímaváltozás eredményeképp a víz szerepének jelentős felértékelődése várható, a víz válhat a legfőbb természeti kinccsé. Olyan értékké, amely pusztító erővé is válhat, ha nem vigyázunk rá. De a víz az élet első számú szimbóluma is, nélkülözhetetlen kincs, ezért tisztaságának megőrzése, és gazdaságos felhasználása közös érdekünk és feladatunk - fogalmazta meg üzenetét Fodor Gábor…
márc. 23
8:24
Politikai konfliktusok vezettek Jézus kereszthalálához? (Privátbankár)
A Római Birodalom politikai konfliktusai, érdekellentétei, hatalmi megfontolásai vezettek Jézus kereszthalálához, amely hozzájárult egy világvallás létrejöttéhez - mondta húsvét kapcsán adott interjújában Tarjányi Béla, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának újszövetségi tanszékvezetője.
márc. 23
8:33
Múlt heti fonákság - befagyatott bankbetétek rémképével? (Piac és Profit)
Igaza lesz a baloldali programmal tovább erősítő ellenzéknek, eljut az egészségüggyel, társadalombiztosítással oda, ahova 1998-ban ő maga is eljutott.
márc. 23
10:33
Simor: elkerülhetetlen az emelés (Piac és Profit)
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint egyre elkerülhetetlenebbnek látszik a kamatemelés a vártnál kedvezőtlenebb inflációs folyamatok, a nemzetközi kamatszint emelkedése és a gazdaság növekedésének ezzel párosuló, vártnál nagyobb lassulása miatt.
márc. 23
11:35
Munkát keres? Felkészítik rá! (Piac és Profit)
A hallgatók sikeres álláshoz jutását szeretnék elősegíteni az ELTE-n március 31-én és április 1-én rendezendő ingyenes felkészítő programokon - közölte Hujber Szabolcs pr-referens.
márc. 23
13:31
Energianövények: jön a pénz! (Piac és Profit)
Energianövény telepítésére támogatási kérelmet a gazdálkodók március 25. és április 30. között adhatnak még be, az erről szóló rendelet-módosító javaslat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) honlapján olvasható.
márc. 23
15:30
Videó: még nem késő tenni (Piac és Profit)
Egyre gyakrabban hallani az ipari szennyezések okozta kárról, de mi, átlagemberek is ugyanolyan felelősek vagyunk a felmelegedésért.
márc. 23
17:30
Ellepik Budapestet a fiatal üzletemberek és Soros György (Piac és Profit)
Mintegy háromezer fiatal európai vállalkozó és üzletember érkezik majd a Fiatal Üzletemberek Világszervezete itthoni csoportjának konferenciájára.
márc. 23
19:32
Lenyúlta a borravalót, 100 milliót fizethet (Piac és Profit)
Százmillió dollár kártérítésre kötelezte a San Diegó-i legfelsőbb bíróság a Starbucks kávéházláncot, mert a vállalat a borravalók egy részétől hosszú évek óta megfosztja pultosokat - baristákat - az üzleteiben.

Keresés