2008. április 6. vasárnap

ápr. 6
8:33
Múlt heti fonákság - veszteséggyárat pátyoló árnyékkormánnyal (Piac és Profit)
Az eladhatatlan állami nagyvállalatért csak annak szakszervezete és a veszteségesség miatt keletkező hullámokat meglovagló, hatalomba igyekvő árnyékormány nem aggódik.
ápr. 6
9:33
Szlovákia már jövőre? (Piac és Profit)
Egy magas rangú EU-diplomata szerint az aktuális állapot alapján valószínű, hogy Szlovákia zöld jelzést kap az euró jövő évi bevezetéséhez.
ápr. 6
11:09
A Yahoo! részvényeseit környékezné meg a Microsoft (Infostart)
A Microsoft közvetlenül a Yahoo! részvényeseihez fordul, ha nem születik egyezség három héten belül a két cég egyesítéséről - közölte az amerikai szoftvergyártó óriásvállalat.
ápr. 6
11:30
Bíróság elé citálhatják Magyarországot (Piac és Profit)
Magyarországot a kutatás-fejlesztések után járó adókedvezményekkel és a madarak védelmével kapcsolatos jogszabályokkal kapcsolatban marasztalták el.
ápr. 6
13:30
Bővülést terveznek a cégek (Piac és Profit)
A jövő év első negyedévéig 2,2 százalékkal, az idei második negyedévre 1,8 százalékkal lehet több a foglalkoztatottak létszáma a munkaügyi kirendeltségek környezetében megkérdezett, országosan több mint 7.600 válaszoló cég feltételezése szerint.
ápr. 6
14:36
Lerakták a vásárosnaményi erőmű alapkövét (Infostart)
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményban lerakták az alapkövét annak az erőműnek, amely 136 millió euróból épül fel a Magyar Villamos Művek és a System Consulting közös vállalkozásában.
ápr. 6
15:33
Felbolydult politikai sakktábla (Piac és Profit)
Megszűnik a koalíció, ellenzéki szerepre készül az SZDSZ, az MSZP pedig kisebbségi kormányzásra. Eközben nagyokat hallgat a FIDESZ, az MDF is kivár. A BKV-dolgozók eleget vártak, valószínűleg sztrájkolnak. A vasutasok szintén. Időjárásban szeszélyes az április, politikailag elég meleg lesz.
ápr. 6
17:34
Az ellenzék fölényesen nyert (Piac és Profit)
Március 30-án sokadszor gyűltek össze a tenisz szerelmesei, hogy kormányzati politikusként, ellenzéki képviselőként, üzletemberként vagy közéleti személyiségként összemérjék erejüket.
ápr. 6
19:30
Totális káosz holnap Magyarországon (Piac és Profit)
A közlekedési szakszervezek bekeményítettek: mind a vasutasok, mind a BKV dolgozói holnap sztrájkolnak. A Volán-buszokon elfogadják a MÁV-bérleteket, a fővárosban azonban nem lesz helyettesítő tömegközlekedési eszköz.
ápr. 6
20:30
Tömegével jönnek a fájós fogú britek (Piac és Profit)
Százával utaznak az angliai Birmingham fájós fogú lakói Magyarországra, a hazainál sokkal olcsóbb ellátás reményében, áll az egyik helyi lap beszámolójában. A jelenség Nagy-Britannia egészére jellemző, miután az állami fogászati ellátás az ország nagy részén szinte hozzáférhetetlenné vált, a magánpraxisok pedig megfizethetetlenek.

Keresés