2008. március 30. vasárnap

márc. 30
7:37
Múlt heti fonákság - SZDSZ-nek címzett Loki-lökettel (Piac és Profit)
Zsigereiben, vérében van, vagy tökéletesen megtanulta? - találgatta egy focihoz (is) fenemód értő tévériporter annak mibenlétét, ami a szeme előtt zajlott le. Majd valószínűleg elszámolt tizenkettőig, s megállapította, a Loki pályán lévő játékosainak száma ennyi lehetett.
márc. 30
9:35
Csökkenő vállalkozói terhek! (Piac és Profit)
2008. március 31-étől a csomagküldő kereskedés üzlethelyiség nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységnek minősül. Ez idáig versenyhátrányt okozott.
márc. 30
11:36
Fodor: záró toleranciát! (Piac és Profit)
Zéró toleranciát hirdetett a zöld tárca a zöld bűnözés ellen, s ennek eszközeként megkezdődött az idei Zöld kommandó akciósorozat - jelentette be a környezetvédelmi- és vízügyi miniszter szombaton Székesfehérváron.
márc. 30
13:33
Drágul a gáz (Piac és Profit)
A földgáz fogyasztói ára átlagosan 5,8 százalékkal emelkedik a lakosság számára április 1-jével, míg a nem lakossági fogyasztóknak átlagosan 5,2 százalékkal lesz magasabb az ár.
márc. 30
15:37
Napenergiával spórol az iskola (Piac és Profit)
A bakonybéli iskolára szereltek fel országosan elsőként napkollektorokat; az intézmény melegvíz-ellátását biztosító mintaprojekttel - melyet a Hárskúti Megújuló Energia Központ Alapítvány programja keretében valósítanak meg - évente 80-100 ezer forint költség takarítható meg.
márc. 30
16:06
Rendkívüli áfabevallatás április elsejéig (Adózóna)
Április 1-jei beadási határidővel soron kívüli áfabevallásra kötelezte az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) elnöke a 10 ezer legnagyobb adózót.
márc. 30
17:32
NEP: dől a pénz! (Piac és Profit)
Április 14-étől lehet benyújtani a Nemzeti Energiatakarékossági Program energiatakarékossági pályázatait, melynek keretén belül a lakosság energiahatékonysági beruházásait, valamint a megújuló energiafelhasználás ösztönzését támogatják. Az idei évben rendelkezésre álló 1,6 milliárd forintos keret közel kétszerese a tavaly pályázati úton szétosztott 821 millió forintos keretnek.
márc. 30
19:34
Népszerűsítik a bringázást (Piac és Profit)
Az ország öt régiójában, 15 településen szerveznek iskolai oktatást, hogy növeljék a közlekedés biztonságát, illetve, hogy egyre több embert vegyenek rá a kerékpározásra.
márc. 30
21:34
Térségi központ lesz Magyarország (Piac és Profit)
Március 27-28-án ünnepélyes keretek között indult el a Dél-kelet-Európai Transznacionális Együttműködési program 2007-2013. A program teljes költségvetése 207 millió euró.

Keresés