2008. március 24. hétfő

márc. 24
8:34
Audi A4: Szinteltolás! (Piac és Profit)
Az Audi az utóbbi időben nagyon ráérzett valamire, autói már nemcsak műszaki tartalmukkal villantanak, hanem merész, sportos formavilágukkal is elkápráztatnak. Az A4 markáns, karakteres autó lett, nagyobb veszélyt jelent a BMW és a Mercedes prémium modelljeire. Tessék komolyan venni!
márc. 24
10:24
Korai ünnep: miért pont most van húsvét? (Privátbankár)
A XXI. század legkorábbi húsvétját ünneplik 2008-ban; ennek a naptárban mozgó egyházi ünnepnek az időpontja március 22. és április 25. közé eshet, de március 22-én nem lesz húsvét ebben az évszázadban - mondta az MTI-nek Hetesi Zsolt, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Csillagászati Tanszékének tanára
márc. 24
10:35
Segély? Majd ha többet dolgozik! (Piac és Profit)
Polgármesterek kezdeményezték a közelmúltban, hogy a rendszeres szociális segélyben részesülők vállaljanak több közcélú munkát, ezzel is hozzájárulva a települések közfeladatainak elvégzéséhez.
márc. 24
12:34
Rasszista Amerika? (Piac és Profit)
Újra téma a fehéreket és a feketéket még ma is elválasztó szakadék. Pedig lehet, hogy fekete jelölt lesz végül az elnök. Vagy pont ezért téma újra.
márc. 24
13:09
Nyugdíj: mi nem számít bele a ledolgozott időbe? (Adózóna)
Beleszámítanak-e ledolgozott időbe a táppénzes napok a nyugdíjnál? Milyen esetekben kell az egészségügyi szolgáltatási járulékot megfizetni? Milyen járulékokat kell annak fizetnie, akinek lejárt a munkanélküli segélye és 5 éve van hátra még nyugdíjazásáig? Olvasóink kérdéseire Futó Gábor, az Adózóna tb-szakértője válaszolt.
márc. 24
14:30
Milliókat keresnek a jövendőmondók (Piac és Profit)
Kijevben a jövendőmondók havi bevétele annyi, mint Julia Timosenko ukrán miniszterelnöknő hivatali fizetése. Ehhez napi nyolc-tíz ügyfél kell.
márc. 24
14:54
OMV: a Gazprommal csak terjeszkedés révén lehet szembeszállni (Infostart)
Az OMV-csoport vezérigazgatója szerint az orosz Gazprommal csak terjeszkedés révén lehet szembeszállni, ezért is tartja fontosnak az egyesülést a magyar olajtársasággal.
márc. 24
16:36
Ki igényelhet területalapú támogatást? (Piac és Profit)
Támogatást a támogatás alapjául szolgáló területet hasznosító mezőgazdasági termelő igényelhet, akinek a rendelkeznie kell egy ügyfél-regisztrációs számmal is.
márc. 24
17:52
A lakosság több mint fele tudatos vásárló (Infostart)
A Kirakat.hu és a Szonda Ipsos közös felmérése szerint a magyar lakosság több mint fele tudatos vásárlónak számít, ezen belül az internet-hozzáféréssel rendelkezok az átlagosnál is tájékozottabbak. Birkás Dávid, a Kirakat.hu foszerkesztője szerint a válaszadók 70 százaléka alig vagy egyáltalán nincs tisztában fogyasztói jogaival. A legnagyobb fokú tudatosság a 30 év feletti, magas társadalmi…
márc. 24
18:34
Útlevelet nem, poggyászt viszont ellenőriznek (Piac és Profit)
A ferihegyi repülőtér március 30-án csatlakozik a schengeni rendszerhez, ettől a naptól kezdve megszűnik a határellenőrzés az övezeten belül közlekedő utasok számára - mondta el Szollár Domokos az MTI-nek.
márc. 24
20:34
130 halott a tibeti tüntetéseken (Piac és Profit)
Mintegy 130 embert öltek meg a kínai hatóságok a március első felében lezajlott tibeti tüntetések elfojtásakor - állította hétfőn az indiai Dharmszalában működő tibeti emigránskormány, tibeti forrásokból származó értesülésre hivatkozva.

Keresés