2008. március 1. szombat

márc. 1
8:48
Nagyautós babérok (Piac és Profit)
A 207-es modellcsalád egyik legvonzóbb tagja a 207 SW kombi, s belül nagyobb, mint amilyennek kívülről látszik. Kisautó, mégis rengeteg minden belefér, a babakocsitól kezdve a szörfdeszkáig. Dízelmotorral és felextrázva viszont mi, magyarok nem tudjuk megfizetni.
márc. 1
10:03
Hevesi "kórházprivatizáció": dulakodás kismalaccal (Piac és Profit)
A HospInvest Zrt. működtetheti az egri Markhot Ferenc Megyei Kórházat - döntött tegnap botrányos ülésén a Heves Megyei Közgyűlés. A cég hatmilliárdos fejlesztést ígért, a Debreceni Egyetem hárommiliárdost, Eger városa csak működtetést ígért.
márc. 1
10:52
Grillcsirke a szerverben? Kábel-versenyt indít az APC! (Piac és Profit)
Az APC, az energiaellátási és hűtési megoldások szállítója kábel-versenyt hirdet, hogy felhívja a figyelmet az elavult adatközponti megoldásokra.
márc. 1
11:04
Hihetetlen pénzeket bukunk az informatikai butaságon (Privátbankár)
Az Európai Számítógép-használói Jogosítvány Magyarországon 10 éve van jelen: pénteken adták át hivatalosan a 300.000. ECDL vizsgakártyát. Évente mintegy 295 milliárd forint veszteséget okoz az a tény, hogy a számítógéppel dolgozó munkavállalók többsége nem rendelkezik megfelelő számítógépfelhasználói ismeretekkel
márc. 1
12:50
Unja asztali képeit? Itt a digitális fotókeret! (Piac és Profit)
A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások gyártója és forgalmazója bemutatta első digitális fotókeretét, amely egyszerű és stílusos lehetőséget kínál kedvenc képei megjelenítésére.
márc. 1
13:02
Népszavazás: egyre keményebb az üzengetés (Privátbankár)
Megpróbáljuk tizennyolc évvel a rendszerváltás után visszavenni a demokráciát - mondta Orbán Viktor. Gyurcsány Ferenc szerint a népszavazás nem vesz el semmit a kormánytól
márc. 1
13:49
Viharos szél közeleg (Piac és Profit)
Az időjárás-előrejelzések szerint szombaton egy viharciklon vonul át az ország területén - ilyen erősségű szél évente átlagosan 2-4 esetben fordul elő hazánkban.
márc. 1
14:50
Az energia számít! (Piac és Profit)
"Zöldmérő" címmel indított környezettudatossági kutatássorozat második felmérésének eredményeit tette közzé a Sun Microsystems. A GKIeNet Kft. közreműködésével közép- és nagyvállalatok körében készített reprezentatív felmérés ezúttal azt vizsgálta, hogy a hazai cégek számára mit jelent a környezettudatosság fogalma, mennyire tartják versenyképességi tényezőnek saját iparágukban, illetve…
márc. 1
15:29
Közbeszerzés: triplán érvénytelen ajánlat nyert (Privátbankár)
3 millió forintra bírságolták az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht.-t, mivel az iratőrzési tenderen egy többszörösen érvénytelen ajánlatot hirdettek ki nyertesként
márc. 1
15:49
Nagyot nőtt az AXA profitja (Piac és Profit)
Az AXA, a vezető nemzetközi és a legnagyobb francia biztosítótársaság, az AXA csoport Magyarország anyavállalata, 2007-es gyorsjelentése alapján 4,9 milliárd euró eredményt ért el, ami 27%-kal haladja meg a 2006-ban teljesített 3,919 milliárd eurós értéket.
márc. 1
16:48
Igen, igen: Gyurcsány mondjon le? (Piac és Profit)
Az igenek várható győzelme nyomán a többség szerint Gyurcsánynak menni kellene, de maradni fog - derül ki a Gallup felméréséből.
márc. 1
17:23
Visszük a memóriakártyát, mint a cukrot (Privátbankár)
Tavaly összesen 720 ezer memóriakártyát értékesítettek Magyarországon, több mint ötszörösét az egy évvel korábbinak - derül ki a GfK Hungária piackutató intézet éves felméréséből
márc. 1
19:50
Videó: túlélni a Földet (Piac és Profit)
Az alábbi kisfilm látványosan mutatja be mi okozza bolygónk halálát, illetve mi az, amit tehetni lehetne ennek elkerüléséért.
márc. 1
20:50
Ötszörösére bővült memória (Piac és Profit)
Tavaly összesen 720 ezer memóriakártyát értékesítettek Magyarországon. A piacvezető márka a riválisainak rovására tudott növekedést felmutatni.

Keresés