2008. március 29. szombat

márc. 29
8:21
Özönlenek a kínaiak Tibetbe - demográfiai agresszió fenyeget? (Privátbankár)
A dalai láma szerint demográfiai agresszió fenyegeti a tibeti kultúrát saját földjén azzal, hogy egyre több kínai költözik be a tartományba.
márc. 29
8:23
A kijevi metró az öngyilkosok kedvenc helye (Privátbankár)
Az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt az öngyilkossági kísérletek és a befejezett öngyilkosságok száma a kijevi metró területén, ezért a földalattit üzemeltető vállalat magas pénzbírság bevezetését te...
márc. 29
8:35
Reménytelenül fogy és öregszik a magyarság? (Piac és Profit)
Magyarország ugyan a legtöbb társadalmi mutató szempontjából az Európai Unió országai között a középmezőnyben helyezkedik el, a foglalkoztatási ráta azonban igen alacsony, ezen mindenképpen javítani kell a jövőben. Az előrejelzések szerint Magyarország népessége 2050-ig 8,9 millióra csökken, míg az idősek aránya megduplázódik.
márc. 29
8:35
Maguk alatt vágják a fát a demokraták (Privátbankár)
Túl személyeskedővé fajult a küzdelem Hillary Clinton és Barack Obama között a Demokrata Párt vezetője szerint, aki az előválasztási verseny mielőbbi lezárását szorgalmazza.
márc. 29
9:05
Négyszáz pályakezdőt vár a kancellária (Privátbankár)
Négyszáz pályakezdő fiatalnak biztosít egyéves munkalehetőséget idén a közigazgatásban a Miniszterelnöki Hivatal és a munkaügyi tárca rövidesen induló közös programja.
márc. 29
9:36
Változások április elsejétől (Privátbankár)
Egyedi regisztrációsadó-megállapítás, költségtérítés a kórházba autóval eljutóknak, és támogatás a biomasszát tüzelő gazdáknak - az ezekről szóló jogszabályok is hatályba lépnek április 1-jén.
márc. 29
10:31
Balaton-térkép befektetőknek (Piac és Profit)
A Balaton törvény április közepén a parlament elé kerül, júniusra pedig elkészül. 2013-ig 143 milliárd forint fejlesztési forrás használható fel.
márc. 29
10:47
Nagy erőkkel dolgoznak Gyurcsány programján (Privátbankár)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. menedzsmentje nagy erőkkel dolgozik az Új Tulajdonosi Program előkészítésén, és a remények szerint már lesz tranzakció, ami egy éven belül lezárul.
márc. 29
10:56
Koalíciós szakításra buzdít a szocialista képviselő (Privátbankár)
Vállalom az MSZP elnökségének küldött levelem minden sorát - közölte Tóth Károly szocialista országgyűlési képviselő annak kapcsán, hogy pénteken - az országos pártértekezlet előtt egy nappal - elküld...
márc. 29
11:33
Hogyan fizessünk kevesebb regisztrációs adót? (Piac és Profit)
Egyedileg is meg lehet majd állapítani a regisztrációs adót április elsejétől a regisztrációs adótörvény módosítása értelmében. Ez lehetővé teszi, hogy az adóalany kevesebb regisztrációs adót fizessen, ha a külföldről behozott jármű rosszabb állapotban van annál, mint amit a kora indokolna.
márc. 29
13:32
Ki lesz az új egészségügyi miniszter? (Piac és Profit)
Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén tartott beszédében javasolta, hogy a két koalíciós párt Horváth Ágnes helyett jelöljön egy új egészségügyi minisztert.
márc. 29
14:21
Gyurcsány belátta hibáit - Horváth Ágnes menesztve (Privátbankár)
Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén úgy fogalmazott: legsúlyosabb személyes felelősségének azt tartja, hogy 2006 tavaszán-nyarán nem közölte az országgal, hogy több dologban tévedtek a kormányzás során, több dolgon változtatni kell, és ehhez segítséget kér.
márc. 29
14:23
Semmitmondóan reagált az SZDSZ (Privátbankár)
Először lássuk a programokat, mert az SZDSZ azok alapján dönti el, hogy részt tud-e venni a további közös munkában - reagált Gyurcsány Ferenc kormányfő szavaira Horn Gábor. Az SZDSZ ügyvivője hozzá...
márc. 29
14:25
Fidesz: Gyurcsány bárkit beáldoz, hogy ő maga túlélje (Privátbankár)
Gyurcsány Ferenc minden személyi áldozatot kész meghozni, hogy biztosítsa saját túlélését - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szombaton, a párt országos választmányának ülésén a...
márc. 29
14:36
Hatmilliárd a hátrányos helyzetűeknek (Piac és Profit)
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében az idén valamivel több mint hatmilliárd forint áll rendelkezésre a hátrányos helyzetű kistérségek vállalkozásainak komplex fejlesztésére.
márc. 29
15:25
Orbán új egyezséget ajánl (Privátbankár)
Új egyezségekre van szükség ahhoz, hogy a népszavazáson megmutatkozó új többség egy kormányzati munka hátteréül szolgálhasson - mondta Orbán Viktor a Fidesz országos választmányának ülésén.
márc. 29
15:26
Az MDF nem fogja életben tartani a koalíciót (Privátbankár)
Az MDF semmilyen módon nem kíván támogatást adni a jelenlegi kormánykoalíciónak, illetve az azt alkotó pártoknak - közölte az MDF országos választmányának döntését a párt elnökhelyettese. "Szeretné...
márc. 29
15:33
Hogyan hozzunk létre klasztert? (Piac és Profit)
Április nyolcadikáig társadalmi egyeztetésen vannak a regionális jelentőségű klaszterek létrehozását és működését támogató pályázati kiírások.
márc. 29
17:31
Videó: egy rossz döntés hatásai (Piac és Profit)
Mi történik, ha olyat cselekszünk, aminek következményeivel nem vagyunk tisztában? Az alábbi kisfilmből megtudhatja!
márc. 29
19:35
Rolex és sokkolók a Józsefvárosban (Piac és Profit)
Újabb csapást mértek a hamisítókra a Vám- és Pénzügyőrség emberei Budapesten. A Józsefvárosi piaci akció eredménye ötvenmillió forintnyi hamis áru.
márc. 29
21:31
Toplistás nők (Piac és Profit)
Magyarországon a legfrissebb kutatások szerint csak a felső vezetők 9 százalékát adják a "gyengébbik nem" tagjai, míg a középvezetők közel harmada nő.

Keresés