2008. március 29. szombat

márc. 29
8:18
"Rövidfilmek Mozartjai" a Francia Filmnapokon (Spa Trend Online)
A Francia Filmnapok újdonságaként az idén díjnyertes rövidfilmekből álló füzér színesíti a hat nagyjátékfilmből álló programot - tájékoztatta Tamás Dorka sajtóreferens az MTI-t. A tizenkettedik alkalommal meghirdetett rendezvényt vidéken április 10-21., a fővárosban pedig április 17-20. között tartják. Az idén kilenc városban - Budapesten, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon,…
márc. 29
8:38
Ismét startol a Fringe (Infostart)
A hétvégén rendezik meg a 3. Fringe Fesztivált Budapesten, a Tavaszi Fesztivál keretében. A programsorozat egyik célja, hogy lehetőséget adjon a fiatal tehetségeknek.
márc. 29
11:33
Humor és festmények egy helyen a miskolci teátrumban (Spa Trend Online)
A humor mellett festmények teszik színesebbé a Miskolci Nemzeti Színház úgynevezett Miskolci Páholy rendezvényét szombat este - tájékoztatta Balogh Csilla a teátrum szóvivője az MTI-t. A humoré lesz a főszerep a március 29-i Páholy-partin a Miskolci Nemzeti Színházban, A tizedes meg a többiek című komédiát követő esten az előadás szereplői egy-egy "katonatörténetet" mesélnek el - közölte a…
márc. 29
17:52
Szörényi Éva és Kühár Bence kapott a Mindszenty Emlékérmet (Infostart)
A Parlamentben átadták a díjazottaknak a Mindszenty Emlékérmeket. Mindszenty József születésének 116. évfordulója alkalmából Kühár Ede bencés tanár, máriazelli gyóntató és Szörényi Éva Kossuth-díjas színész kapta az elismerést.
márc. 29
18:37
Halljátok végszavam: ártatlan vagyok! (Spa Trend Online)
Halljátok végszavam: ártatlan vagyok! címmel mutatja be vasárnap este a Katona József Színház a Notóriusok-sorozat legújabb, ötödik darabját Bezerédi Zoltán rendezésében - tájékoztatta Wéber Edina, a teátrum sajtóreferense az MTI-t.A Kamrában látható előadás Egressy Gábor reformkori színész-rendező-politikus, Egressy Béni bátyja életét dolgozza föl.

Keresés