2008. március 6. csütörtök

márc. 6
15:04
Picassó számára kétféle nő létezett: Istennő, és lábtörlő (Spa Trend Online)
Nőnapi meglepetéssel várja látogatóit szombaton a szegedi Reök-palota: délután a párjukkal érkező hölgyek ingyenesen csodálhatják meg a Picasso és a nemzetközi avantgárd című tárlatot. "Számomra kétféle nő létezik: Istennő, és lábtörlő" - vallotta Pablo Picasso. Ennek szellemében a nemzetközi nőnap apropóján, azok az urak, akik partnerüket istennőként tisztelik, képzőművészeti csemegével lephetik…
márc. 6
15:10
Egy sikeres kiállítás újabb állomása (Spa Trend Online)
Május elejétől Esztergomban vendégeskedik az országot járó Munkácsy-kiállítás; a régi Vármegyeházán a Pákh-gyűjtemény képei mellett látható lesz a szeged-csanádi püspökség gyűjteményéből Munkácsy "Corpus" című alkotása is, melyet a nyilvánosság eddig kevéssé ismerhetett - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján a város polgármestere.
márc. 6
16:20
Kismesterekre hajt a BÁV (Spa Trend Online)
Elképzelhető, hogy rövidesen nevet vált Magyarország egyik legnagyobb, legrégibb, évtizedekig egyeduralkodó műkereskedelmi, árverező cége. A BÁV a 90-es években, amikor új szereplők jelentek meg ezeken a területeken, elvesztette vezető pozícióját, s ezt azóta sem tudta visszaszerezni. Új stratégiával, átalakításokkal, és esetleg új névvel próbál megújulni.
márc. 6
18:46
Magyar filmek Clevelandben, Mumbaiban és Szófiában (Spa Trend Online)
A következő napokban az Egyesült Államok, India és Bulgária vezető filmfesztiváljain mutatkoznak be magyar mozgóképek; a clevelandi, a mumbai és a szófiai seregszemléken olyan rendezők alkotásait láthatja a közönség, mint Bollók Csaba, Elek Judit, Szabó István, Török Ferenc, Szász János és Tarr Béla - tájékoztatta a Magyar Filmunió csütörtökön az MTI-t.
márc. 6
21:47
Magyarországra jött a négyszeres Oscar-díjas (Infostart)
A négy Oscar-díjat nyert Nem vénnek való vidék című thriller, és egy többszörös közönségdíjas dán vígjáték, az Ádám almái is ezen a héten kerül a magyar mozikba.

Keresés