2008. március 6. csütörtök

márc. 6
0:15
Megregulázott lipidek (HáziPatika)
Nem látható, nem érezhető és mégis jelen van. A zsíranyagcsere zavarok korai felismerése számos szív-érrendszeri megbetegedés megelőzésének eszköze. Mindössze pár perc, néhány csepp vér szükséges az egészségesebb életkilátásokért.
márc. 6
0:19
Köszvényt okoz az üdítő (HáziPatika)
Kanadai kutatók szerint növeli a köszvény kialakulásának veszélyét az édesített üdítőitalok gyakori fogyasztása. Elméletüket 46,393 férfi egészségügyi dolgozó bevonásával készült vizsgálatuk eredményeivel támasztják alá, melyeket...
márc. 6
3:14
Groovehouse: Hosszú az út (Joy)
A Groovehouse új albummal rukkol elő!
márc. 6
4:17
"Gyere, szexeljünk a konyhaasztalon!" (Életforma)
Mindegy, mennyire passzol egy férfi és egy nő egymáshoz a szexualitás terén, az ágy egy idő után unalmas helyszínné válhat. Úgyhogy ne legyünk szégyenlősek, szálljunk ki a párnák közül, és fedezzünk fel más helyeket is.
márc. 6
5:04
A boldogság is örökölhető (Infostart)
Felerészben a gének határozzák meg, boldogan élünk-e - derítették ki ikerpárok vizsgálatával brit és ausztrál kutatók. Az életmód, a karrier és a párkapcsolat azonban ugyanilyen részben meghatározó.
márc. 6
5:18
Az anyák könnyen felejtenek - szerencsére (Infostart)
Az anyaság, a gyermekvárás felejthetetlen állapot a nők számára. Kiderült azonban, hogy mindezzel ellentétben a nőknek ilyenkor a legrosszabb a memóriájuk.
márc. 6
5:23
"Szexre elég három perc is" (Infostart)
A legjobb esetben a szexuális aktus 7-13 percig tart, de a három perc is "kielégítő" - ez derült ki amerikai kutatók felméréséből. Most próbálták meg először kideríteni, mennyi ideig tart az "ideális" aktus.
márc. 6
5:28
Meglopták a halott Heath Ledgert! (Életforma)
Heath Ledger családjára mostanság igazán rájár a rúd: néhány hete temették el a világhírű színészt, most Ledger legkedvesebb személyes emléke, az 1975-ös Volkswagen után nyomoznak, amelyet egy hónappal ezelőtt loptak el - írja a ma.hu.
márc. 6
5:32
"A diktátorok nem halhatnak természetes halált" (Infostart)
Fél évszázadnál több telt el Sztálin halála óta, a rejtély azonban nem oldódott meg, és változatlanul a legvadabb pletykák keringenek arról, hogyan és miben is halt meg valójában.
márc. 6
5:43
Orbán: "Olyan fog velünk történni, mint még soha" (Infostart)
A vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj megszüntetése a népszavazás minimális követelménye - jelentette ki az InfoRádió Aréna című műsorában a Fidesz elnöke. Orbán Viktor közölte: március 9-én estére összehívta a párt elnökségének ülését, amin azonnal döntenek a teendőkről, így a már 95 százalékban kész törvényjavaslataikról is. A volt miniszterelnök beszélt a Déli Áramlat gázvezetékről aláírt…
márc. 6
5:47
700 millió erdőművelési közmunkaprogramra (Piac és Profit)
700 millió forint támogatást kapnak, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács döntése alapján, az állami erdészeti társaságok azért, hogy részt vegyenek az idei erdőművelési célú közmunkaprogramban.
márc. 6
5:56
A feladat: művészien ábrázolni a kémelhárítást (Infostart)
Művészeket toboroz az orosz titkosszolgálat. A cél megtalálni azt, aki a legművészibben képes megragadni és ábrázolni a kémek fáradságos munkáját.
márc. 6
6:07
Hárommillió dollár egy óráért - visszatér a botrányos életű sztár (Infostart)
Hárommillió dollárért lép fel egy londoni jótékonysági koncerten Whitney Houston. A sokáig csak botrányai miatt emlegetett énekesnő egy órás koncertet ad majd.
márc. 6
6:14
Függőágyban alszanak a kolumbiai koraszülöttek (Infostart)
Függőágyba teszik a koraszülött gyerekeket egy kolumbiai kórházban. A szakértők szerint ez a módszer könnyebbé teszi a lélegzést a kicsik számára.
márc. 6
6:17
Buday Péter beszólt a főzőshow-knak (Blikk)
A „vidámkodós” műsoroknak semmi közük a gasztronómiához
márc. 6
6:17
Ez Talma új koronája (Blikk)
439 Swarovski-kristály található a sisakján
márc. 6
6:19
Csányi a célkeresztben (Blikk)
Zsarolás vagy politikai nyomásgyakorlás áll a háttérben?
márc. 6
6:19
Beoltották Kordáékat (Blikk)
Ausztrália a következő állomása a házaspárnak
márc. 6
6:19
Lanzinger amputációja sokkolta a síelőket (Blikk)
A vasárnapi baleset óta nincs nyugalom sporttársai körében
márc. 6
6:20
Hová fejlődik a technika? – Cebit 2008 (Blikk)
Európa legnagyobb elektronikai kiállításán járt a Blikk
márc. 6
6:21
Ez a sportautó sem kell itthon (Blikk)
Nem adnak pénzt a minisztériumban a magyar zseniknek
márc. 6
6:21
Megverték Árpa Attilát? (Blikk)
A Mokka volt műsorvezetőjének arcán két sebhely is éktelenkedik
márc. 6
6:21
Kovács Zoltán, az apuka (Blikk)
Nemcsak a focipályán, otthon is meg kell felelnie a csatárnak
márc. 6
6:23
Rettegésben tartotta a családját (Blikk)
Anyja vadászpuskával fejbe lőtte fiát, de még utána is féltek tőle
márc. 6
6:23
Állatvédőkkel kötözködik a bangladesi kormány (Infostart)
Egy ideig nem tehetnek nyomkövetőt a tigrisek nyakába egy nemzetközi természetvédő csoport tagjai Bangladesben. Az ország azért kérte a program felfüggesztését, mert rövid időn belül két jeladóval felszerelt ragadozó is elpusztult.
márc. 6
6:23
Dundika, a síbajnok (Blikk)
A bombázó a napsütésről hóra váltott, és elutazott
márc. 6
6:25
Bermuda- háromszög: kiderítették a titkot (Blikk)
A világ legmisztikusabb helye a metán áldozata
márc. 6
6:28
Amit a férjednek jobb, ha nem mesélsz el... (Életforma)
Néhány kivételtől eltekintve egyet érthetünk a szólással: fiatalság bolondság. Mindannyian átéltük a tini évek bolondságait, túlkapásait, őrült bulijait, sokaknak néhány felelőtlen szexuális kalandban is része volt. Vajon Ön ma is arcpirulás nélkül mesélne az akkori élményekről? Vagy inkább titokban tartaná?
márc. 6
6:30
Bush is felsorakozott McCain mögé (Privátbankár)
George Bush amerikai elnök bejelentette: John McCain szenátort támogatja az elnökválasztási küzdelemben. "John rendkívüli bátorságról, jellemerőről és kitartásról tett tanúbizonyságot, mire idáig juto...
márc. 6
6:31
Bizonytalanná válhat több kórház sorsa (Infostart)
Több, a közelmúltban privatizált kórház sorsa válhat bizonytalanná, ha a bíróság jogerősen is kimondja, hogy a közbeszerzési törvény megsértésével adták át a működtetési jogukat.
márc. 6
6:33
Peugeot mellé Nissan: Gablini bekebelezte a Summit Zrt.-t (Napi)
márc. 6
6:44
Kiderül, mitől fékezett a magyar gazdaság (Napi)
márc. 6
6:47
Új szoftver segíti az ORFK-t (Piac és Profit)
A Montana Zrt. működés közben, élőben mutatta be saját fejlesztésű tudásmenedzsment rendszere, az Infovadász legújabb alkalmazását, amelyet a Jedlik Ányos kutatás-fejlesztési pályázat keretében fejlesztett ki az ORFK részére.
márc. 6
6:52
Papír nélkül olcsóbb a számlázás (Privátbankár)
Az Európai Unióban összesen több mint 240 milliárd eurót lehetne megtakarítani azzal, ha a cégek a papíralapú számlázásról áttérnének az elektronikusra
márc. 6
7:03
Lassuló gazdaságot és emelkedő árakat lát a Fed (Privátbankár)
Az idei év első mintegy másfél hónapjában lassult a gazdasági növekedés az amerikai jegybank mind a 12 körzetében, miközben gyakorlatilag mindenütt nőtt az árnyomás - közölte az amerikai jegybank szer...
márc. 6
7:05
Kiürülhetnek a fagyasztópultok (Privátbankár)
Hiány alakulhat ki tavasszal több fagyasztott hűtőipari termékből a hazai piacon a tavalyi aszály miatt - írja a Világgazdaság. A cikk szerint elsősorban a zöldborsó-, spenót-, tök- és egreskészletek ...
márc. 6
7:14
Pozitív egyenleggel zárult Orbán vagyonosodási vizsgálata (Privátbankár)
Túlfizetést állapított meg Orbán Viktor Fidesz-elnök vagyonosodási vizsgálata során az APEH és visszautalt 135 ezer forintot - hangzott el a tv2 szerda esti híradójában. Orbán Viktor vagyonosodásá...
márc. 6
7:22
Kész pazarlás: öt utassal indult el a tengerentúli járat (Infostart)
A környezetvédők komoly bírálattal illetik az egyik vezető amerikai légitársaságot, amely mindössze öt utassal indított el egy interkontinentális járatot.
márc. 6
7:23
Lopott a hollywoodi színésznő (HírTV)
Pénzbüntetésre ítélték a kínai születésű Bai Ling hollywoodi színésznőt, miután bolti lopáson kapták - jelentette az AFP csütörtökön az amerikai hatóságokra hivatkozva.
márc. 6
7:29
Újabb roma ügy a népszavazás kapcsán? (HírTV)
Személyi igazolványok sokaságát gyűjtötték be a hét végén a tiszavasvári cigány telepek lakóitól, nem kizárt, hogy összefüggésben a március 9-i szociális népszavazással – állítják helybeliek.
márc. 6
7:36
2010-re lenyomná a TV2 az RTL Klubot (Privátbankár)
A TV2 cégcsoport 2010-ben piacvezető lesz - ismertette középtávú terveit Várdy Zoltán, az RTL Klub mögött most második helyezett országos kereskedelmi tévét működtető társaság vezérigazgatója.
márc. 6
7:39
A halálos beteg Patrick Swayze kezelőorvosa még reménykedik (Infostart)
Kezelőorvosa is megerősítette, hogy hasnyálmirigyrákkal kezelik Patrick Swayze-t, ám Dr. George Fisher szerint az 55 éves színész esélyei sokkal jobbak, mint amit a lapok sugallnak. Az orvos szerint ugyanis a Dirty Dancing sztárja jól reagál a kezelésekre, így van remény, hogy több mint öt hete van hátra.
márc. 6
7:40
Előjegyzés miatt nem jutnak a nélkülözhetetlen gyógyszerhez (HírTV)
Az asztmásokat is előjegyzik a szakrendelőkben. Egy fővárosi férfi arról panaszkodott, hogy azért nem jut egy hétig a számára nélkülözhetetlen gyógyszerekhez, mert betegsége nem tartozik a súlyos kategóriába.
márc. 6
7:41
Krokodil támadt a turistára - nézze meg! (Infostart)
A tűzzel játszott Ausztráliában egy izraeli turista, akinek nem sokon múlott az élete, miután rátámadt egy krokodil.
márc. 6
7:41
A svéd férfiak a legháziasabbak (Blikk)
márc. 6
7:41
Webber érdekes döntésekre számít (Formula)
Továbbra is téma a kipörgéságló betiltása
márc. 6
7:43
Piacvezető akar lenni a TV2 2010-re (Blikk)
márc. 6
7:45
Lángba borult egy kamion (HírTV)
Kigyulladt egy kávét szállító kamion csütörtök kora reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében - mondta el Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
márc. 6
7:47
Megtorpant a faktoringpiac (Piac és Profit)
Megtorpant a faktoringpiac korábbi dinamikus fejlődése. A tavalyi 50 százalék feletti növekedés után 2007-ben egy számjegyű maradt a bővülés.
márc. 6
7:47
Budapest sok menedzser szívét meg tudja dobogtatni (Privátbankár)
A magyar főváros elsősorban a személyes biztonság és az idegen nyelvek használata terén kapott gyenge pontszámok miatt nem tudott előrébb kerülni a menedzserek legkedveltebb lakóhelyeinek listáján

Keresés