2008. március 6. csütörtök

márc. 6
0:36
Magyar mágnes gyógyíthatja a rákot (Vital)
tovább
márc. 6
0:40
Fáradtság ellen van jobb megoldás, mint a pihenés (Vital)
tovább
márc. 6
3:14
Groovehouse: Hosszú az út (Joy)
A Groovehouse új albummal rukkol elő!
márc. 6
4:17
"Gyere, szexeljünk a konyhaasztalon!" (Életforma)
Mindegy, mennyire passzol egy férfi és egy nő egymáshoz a szexualitás terén, az ágy egy idő után unalmas helyszínné válhat. Úgyhogy ne legyünk szégyenlősek, szálljunk ki a párnák közül, és fedezzünk fel más helyeket is.
márc. 6
5:04
A boldogság is örökölhető (Infostart)
Felerészben a gének határozzák meg, boldogan élünk-e - derítették ki ikerpárok vizsgálatával brit és ausztrál kutatók. Az életmód, a karrier és a párkapcsolat azonban ugyanilyen részben meghatározó.
márc. 6
5:18
Az anyák könnyen felejtenek - szerencsére (Infostart)
Az anyaság, a gyermekvárás felejthetetlen állapot a nők számára. Kiderült azonban, hogy mindezzel ellentétben a nőknek ilyenkor a legrosszabb a memóriájuk.
márc. 6
5:23
"Szexre elég három perc is" (Infostart)
A legjobb esetben a szexuális aktus 7-13 percig tart, de a három perc is "kielégítő" - ez derült ki amerikai kutatók felméréséből. Most próbálták meg először kideríteni, mennyi ideig tart az "ideális" aktus.
márc. 6
5:26
Költségvetési és uniós pénzekből épül fel a modern magyar iskolarendszer (Alternatív Energia)
Az Új Iskola, Új Tudás program hatása már ebben az évben érezhető lesz - állítja Hiller István. Idén uniós forrásokból több mint 50 millird forintot a kormányzat az iskolák korszerűsítésére. Az oktatási és kulturális miniszter szerint a program előnyeit az egész magyar társadalom élvezi majd. A segítségével létrejövő modern magyar iskolarendszer nemzeti ügy, ezért létrehozásában Hiller mindenkire…
márc. 6
5:28
Meglopták a halott Heath Ledgert! (Életforma)
Heath Ledger családjára mostanság igazán rájár a rúd: néhány hete temették el a világhírű színészt, most Ledger legkedvesebb személyes emléke, az 1975-ös Volkswagen után nyomoznak, amelyet egy hónappal ezelőtt loptak el - írja a ma.hu.
márc. 6
5:32
A pénzügyminiszternek március 18-ig kell megalapítani a pénztárakat (Alternatív Energia)
Budai, észak-pesti és váci, kelet-pesti és monori, illetve dél-pesti és dabasi terület - ez lesz az új egészségbiztosítási rendszerben a Központi régió négy egysége. Az egészségbiztosítási törvény alapján 22 pénztárat alapít az állam: ebből 18-at a megyékben, négyet pedig Budapesten és Pest megyében; ez utóbbi felosztását szerdán tették közzé a Magyar Közlönyben.
márc. 6
5:32
"A diktátorok nem halhatnak természetes halált" (Infostart)
Fél évszázadnál több telt el Sztálin halála óta, a rejtély azonban nem oldódott meg, és változatlanul a legvadabb pletykák keringenek arról, hogyan és miben is halt meg valójában.
márc. 6
5:37
Fejek hullanak a Fideszben (Alternatív Energia)
Fejek hullanak a Heves megyei Fideszben. Várhatóan Magyar István egri elnök mellett Csáki Zsigmondot, Heves város fideszes polgármesterét is kizárják a pártból. Az ügy még tavaly szeptemberre nyúlik vissza, amikor a Fidesz választmánya az ellenzéki irányítású önkormányzatoknak megtiltotta, hogy magánkézbe adják az egészségügyi intézményeket. A hevesiek azonban fittyet hányva a központi akaratra…
márc. 6
5:43
Orbán: "Olyan fog velünk történni, mint még soha" (Infostart)
A vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj megszüntetése a népszavazás minimális követelménye - jelentette ki az InfoRádió Aréna című műsorában a Fidesz elnöke. Orbán Viktor közölte: március 9-én estére összehívta a párt elnökségének ülését, amin azonnal döntenek a teendőkről, így a már 95 százalékban kész törvényjavaslataikról is. A volt miniszterelnök beszélt a Déli Áramlat gázvezetékről aláírt…
márc. 6
5:43
A Marketing Centrum adatai azt mutatják, eredménytelen lesz a voksolás (Alternatív Energia)
Csekket is csatolt a Fidesz ahhoz az akár több százezer emberhez eljuttatott levélhez, melyben Orbán Viktor a hétvégi népszavazáson "igen"-re buzdítja a címzettet, mert adományt is kért a párt kampányához. Az MSZP ezt ízléstelennek tartja, főleg a kampány végén. Eközben a Marketing Centrum legfrissebb előrejelzése szerint 33 százalékos lehet a részvétel, és bár az igenek többségben lesznek,…
márc. 6
5:44
Sztárügyvédek védik a tábornokot (Adó1százalék)
Ittas játművezetéssel és a hatóság félrevezetésével gyanúsította meg Kiss Ernő dandártáborokot, a XIII. kerület korábbi rendőrkapitányát az ügyészség. Mint Csecserits István, Pest megyei főügyészhelyettes lapunknak elmondta, a nyomozás adatai szerint november 23-án kora reggel Kiss Ernő a kerületi önkormányzattól használatra kapott Hondával - ittassága miatt - nekiütközött egy parkoló járműnek,…
márc. 6
5:47
700 millió erdőművelési közmunkaprogramra (Piac és Profit)
700 millió forint támogatást kapnak, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács döntése alapján, az állami erdészeti társaságok azért, hogy részt vegyenek az idei erdőművelési célú közmunkaprogramban.
márc. 6
5:56
A feladat: művészien ábrázolni a kémelhárítást (Infostart)
Művészeket toboroz az orosz titkosszolgálat. A cél megtalálni azt, aki a legművészibben képes megragadni és ábrázolni a kémek fáradságos munkáját.
márc. 6
5:59
Az áfatörvény várható változásai május 1-jétől (Adózóna)
A Pénzügyminisztérium adótörvények módosításáról szóló törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűléshez, mely egyes adótörvények rendelkezéseit hivatott kiigazítani. A módosító rendelkezések, egyes kivételekkel, 2008. május 1-jén lépnének hatályba.
márc. 6
6:07
Hárommillió dollár egy óráért - visszatér a botrányos életű sztár (Infostart)
Hárommillió dollárért lép fel egy londoni jótékonysági koncerten Whitney Houston. A sokáig csak botrányai miatt emlegetett énekesnő egy órás koncertet ad majd.
márc. 6
6:10
Az amerikai külügyminiszter elutasította Dél-Oszétia függetlenségét (Kripto Akadémia)
Elutasította Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter Dél-Oszétia felhívását, amelyben Grúzia szakadár régiója függetlensége elismerését kérte.
márc. 6
6:14
Függőágyban alszanak a kolumbiai koraszülöttek (Infostart)
Függőágyba teszik a koraszülött gyerekeket egy kolumbiai kórházban. A szakértők szerint ez a módszer könnyebbé teszi a lélegzést a kicsik számára.
márc. 6
6:17
Buday Péter beszólt a főzőshow-knak (Blikk)
A „vidámkodós” műsoroknak semmi közük a gasztronómiához
márc. 6
6:17
Ez Talma új koronája (Blikk)
439 Swarovski-kristály található a sisakján
márc. 6
6:19
Csányi a célkeresztben (Blikk)
Zsarolás vagy politikai nyomásgyakorlás áll a háttérben?
márc. 6
6:19
Beoltották Kordáékat (Blikk)
Ausztrália a következő állomása a házaspárnak
márc. 6
6:19
Lanzinger amputációja sokkolta a síelőket (Blikk)
A vasárnapi baleset óta nincs nyugalom sporttársai körében
márc. 6
6:20
Hová fejlődik a technika? – Cebit 2008 (Blikk)
Európa legnagyobb elektronikai kiállításán járt a Blikk
márc. 6
6:21
Ez a sportautó sem kell itthon (Blikk)
Nem adnak pénzt a minisztériumban a magyar zseniknek
márc. 6
6:21
Megverték Árpa Attilát? (Blikk)
A Mokka volt műsorvezetőjének arcán két sebhely is éktelenkedik
márc. 6
6:21
Kovács Zoltán, az apuka (Blikk)
Nemcsak a focipályán, otthon is meg kell felelnie a csatárnak
márc. 6
6:23
Rettegésben tartotta a családját (Blikk)
Anyja vadászpuskával fejbe lőtte fiát, de még utána is féltek tőle
márc. 6
6:23
Állatvédőkkel kötözködik a bangladesi kormány (Infostart)
Egy ideig nem tehetnek nyomkövetőt a tigrisek nyakába egy nemzetközi természetvédő csoport tagjai Bangladesben. Az ország azért kérte a program felfüggesztését, mert rövid időn belül két jeladóval felszerelt ragadozó is elpusztult.
márc. 6
6:23
Dundika, a síbajnok (Blikk)
A bombázó a napsütésről hóra váltott, és elutazott
márc. 6
6:25
Bermuda- háromszög: kiderítették a titkot (Blikk)
A világ legmisztikusabb helye a metán áldozata
márc. 6
6:28
Amit a férjednek jobb, ha nem mesélsz el... (Életforma)
Néhány kivételtől eltekintve egyet érthetünk a szólással: fiatalság bolondság. Mindannyian átéltük a tini évek bolondságait, túlkapásait, őrült bulijait, sokaknak néhány felelőtlen szexuális kalandban is része volt. Vajon Ön ma is arcpirulás nélkül mesélne az akkori élményekről? Vagy inkább titokban tartaná?
márc. 6
6:30
Orbán: a határozott és a félbolond vezető között van különbség (hirado.hu)
A Fidesz elnöke demokrácialeckét adott a kormánynak. Úgy véli: a népszavazás nem gátolja a kormányzást, az országban nincs egyeztetés, a Déli áramlatról szóló szerződés pedig nem legitim
márc. 6
6:30
Bush is felsorakozott McCain mögé (Privátbankár)
George Bush amerikai elnök bejelentette: John McCain szenátort támogatja az elnökválasztási küzdelemben. "John rendkívüli bátorságról, jellemerőről és kitartásról tett tanúbizonyságot, mire idáig juto...
márc. 6
6:31
Bizonytalanná válhat több kórház sorsa (Infostart)
Több, a közelmúltban privatizált kórház sorsa válhat bizonytalanná, ha a bíróság jogerősen is kimondja, hogy a közbeszerzési törvény megsértésével adták át a működtetési jogukat.
márc. 6
6:31
Orbán: a politikai osztály sokat fog tanulni (Alternatív Energia)
Orbán: a politikai osztály sokat fog tanulni
márc. 6
6:32
Új szereplő a Zuschlag-ügyben: bűnpártolással vádolják az iratmegsemmisítőt (hirado.hu)
Bűnpártolással vádolnak egy kiskunhalasi férfit, aki az ügyészség szerint közreműködött okiratok és számlák megsemmisítésében
márc. 6
6:34
Horváth: nincs titkos trükk (hirado.hu)
Az egészségügyi miniszter szerint a Fidesznek erkölcsi kötelessége megmutatni, hogyan pótolható az ágazatból a népszavazással kieső pénz
márc. 6
6:37
Szerbia tiltakozott Szlovéniánál Koszovó elismerése miatt (Kripto Akadémia)
Diplomáciai jegyzékben tiltakozott a szerb külügyminisztérium a ljubljanai kormánynál amiatt, hogy az Európai Unió (EU) soros elnöki tisztségét betöltő Szlovénia - a volt jugoszláv tagköztársaságok közül elsőként - szerdán elismerte Koszovó függetlenségét.
márc. 6
6:40
Romák igazolványait gyűjtötték be Tiszavasváriban? (hirado.hu)
Titokzatos ügyet tálal a Magyar Nemzet: állítólag valaki begyűjtötte romák személyijét Tiszavasváron. Bizonyíték nincs és feljelentést sem tett eddig senki
márc. 6
6:42
Kútba dőlhet a macedón NATO-tagság a névvita miatt (Kripto Akadémia)
Macedónia a NATO tagja szeretne lenni és nem érez kényszert arra, hogy megváltoztassa az ország nevét - tudatta a kis balkáni állam a The Times című brit lapban csütörtökön megjelent közleményében.
márc. 6
6:47
Új szoftver segíti az ORFK-t (Piac és Profit)
A Montana Zrt. működés közben, élőben mutatta be saját fejlesztésű tudásmenedzsment rendszere, az Infovadász legújabb alkalmazását, amelyet a Jedlik Ányos kutatás-fejlesztési pályázat keretében fejlesztett ki az ORFK részére.
márc. 6
6:48
A gázai palesztinok helyzete most a legrosszabb 1967 óta (Kripto Akadémia)
A Gázai övezet másfél milliós palesztin lakosságának helyzete most a legrosszabb azóta, hogy Izrael 1967-ben megszállta a palesztin területet - állapította meg nyolc brit nem kormányzati szervezet jelentésében.
márc. 6
6:51
Próbaperrel megy az EDDSZ a kórházprivatizáció ellen (hirado.hu)
A nagyatádi és az egri kórház működtetésének magánosítására kiírt pályázatok kapcsán megy perre a szakszervezet
márc. 6
6:52
Papír nélkül olcsóbb a számlázás (Privátbankár)
Az Európai Unióban összesen több mint 240 milliárd eurót lehetne megtakarítani azzal, ha a cégek a papíralapú számlázásról áttérnének az elektronikusra
márc. 6
6:54
Permetezés helyett disznókkal a kártevők ellen (Adó1százalék)
Disznókkal irt egy kártevő rovarfajtát bio almáskertjében egy gazda az Egyesült Államokban.
márc. 6
7:03
Lassuló gazdaságot és emelkedő árakat lát a Fed (Privátbankár)
Az idei év első mintegy másfél hónapjában lassult a gazdasági növekedés az amerikai jegybank mind a 12 körzetében, miközben gyakorlatilag mindenütt nőtt az árnyomás - közölte az amerikai jegybank szer...

Keresés