2008. március 8. szombat

márc. 8
0:00
Szupertitkos önvallomások az Emléktrezorban (Alternatív Energia)
Az Emléktrezor egyedülálló magyar szolgáltatás, amely összeköti a múltat a jövővel. Digitális üzenetet hagyhatunk az utókornak, megoszthatjuk titkainkat szeretteinkkel, akik, ha úgy akarjuk, csak a halálunk után láthatnak lelkünk mélyébe. Üzenetünket csúcstechnológiával rögzítik, hogy évtizedek múlva szeretteink kaphassanak régi önmagunkból egy darabot, feltéve, ha náluk van trezorunk kódja.
márc. 8
0:02
Holnap este 7-ig tilos a választói akarat befolyásolása (Alternatív Energia)
Várhatóan vasárnap este 9 óra körül, az előzetes eredményekből kiderül, eredményes volt-e a vasárnapi népszavazás a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében. Lényeges változás a korábbiakhoz képest, hogy a szavazás napján már senki nem vehető fel a névjegyzékbe. A kampánycsend szabályai viszont a régiek, urnazárásig tilos a választói akarat befolyásolása.
márc. 8
0:29
Többen halnak meg önkezüktől, mint gyilkosság miatt (Vital)
tovább
márc. 8
0:33
Súlyos árat fizetnek a megmentett koraszülöttek (Vital)
tovább
márc. 8
0:55
Talmácsi javulást ígér szombatra (F1világ)
Végre kezdetét vette a 2008. évi Gyorsasági Motoros Világbajnokság. A katari nagydíjon rendhagyó módon kivilágított pályán száguldanak a versenyzők, ami külső szemlélőként is misztikus hangulatot teremt az egész hétvégének.
márc. 8
4:33
A sajtó munkatársai vasárnap nem mehetnek be az épületbe (Alternatív Energia)
Nem értem, miért akarják megakadályozni, hogy a Magyar Demokrata Fórum a referendum estéjét az Országházban töltse - fogalmazott lapunknak Dávid Ibolya.
márc. 8
5:17
Lehet, Bill Clinton feleségének nem sikerül az, amit az "argentin Hillary" elért (Adó1százalék)
Ma már - elméletileg - korlátlanok a lehetőségek a nők előtt a világpolitika színpadán, ha kétszer annyit is kell teljesíteniük, hogy bizonyítsanak a férfias pályákon. Több országnak van női köztársasági elnöke, kormányfője, külügyminisztere, sőt, még a védelmi tárca élére is került már politikusasszony.
márc. 8
5:27
Akár egy életre is szólhat a svájci termék (Adó1százalék)
Sajnos bárkivel megeshet, hogy fogainak egészsége megromlik, a hagyományos fogpótlási módszerek azonban nem képesek megfelelően orvosolni a fellépő problémákat. A legjobb megoldás ezekben az esetekben az implantátumos fogpótlás. A fogorvosi implantátum tulajdonképpen egy olyan bioanyagból készített műgyökér, amelyet a páciens elvesztett foga(i) helyére ültetnek be az orvosok fogpótlás viselésének…
márc. 8
5:44
A magyar világbajnok tegnap megkezdte idei világbajnoki szereplését (Behaviour)
Talmácsi Gábor életében először világbajnokként várja, hogy elkezdődjön a gyorsasági motoros világbajnoki évad. A magyar versenyző továbbra is a spanyol Aspar Team-et erősíti. Az idén az Aprilia 2008-as RS-A modelljével kell versenyre a bajnoki címért. A csapattársai Segio Gadea és Pere Tutusaus lesznek. Gábor szerelői és mérnökei egy kivétellel változatlanok maradtak, csak úgy, mint a csapat…
márc. 8
5:49
Felnőtteknek: itt a gyorsabban növő harmadik fog! (Adó1százalék)
Bárkivel megeshet, hogy fogai elhullanak, de a hagyományos pótlási módszerek se nem elég praktikusak, se nem elég esztétikusak. A legjobb megoldás ezekben az esetekben a "harmadik fog", azaz a beültetéses pótlás. A fogorvosi implantátum tulajdonképpen egy olyan bioanyagból készített műgyökér, amelyet a páciens elvesztett foga(i) helyére ültetnek be. Azonban implantátum és implantátum között is…
márc. 8
5:55
Az FIA nem tanácsolja Stepney alkalmazását (Formula)
Másfél éves eltiltás a kémbotrány főszereplőjének
márc. 8
6:04
Uri Geller elrontotta a gépet? (Blikk)
Egy rejtélyes műszaki hiba miatt törölték a parafenomén járatát
márc. 8
6:04
Különleges húsvéti receptek (Blikk)
Sok háziasszony már belefogott a menü megtervezésébe
márc. 8
6:05
Urbányiért focizik az Újpest (Blikk)
Edzőváltást követelnek a szurkolók
márc. 8
6:06
Nehéz helyzetben lesz Csézy a dal- fesztiválon (Blikk)
Kemény ellenfelet küldenek a németek Belgrádba
márc. 8
6:06
Álfeljelentés készült a Bankár-csoportról? (Blikk)
A Blikk bemutatja a Csányi-zsarolás hátterét
márc. 8
6:07
Ússz együtt Cseh Lacival! (Blikk)
Már csak két napig jelentkezhetnek olvasóink
márc. 8
6:08
Britney megmutatta pocakját (Blikk)
Még mindig tagadja, hogy gyereket várna
márc. 8
6:08
Béla előre megmondta, megöli párját (Blikk)
A makói hármas szerelmi tragédia részletei
márc. 8
6:09
A fogadóirodáknál Talma a favorit (Blikk)
Holnap a Katari Nagydíjjal megkezdődik a világbajnokság
márc. 8
6:10
Játékfegyvert használt (Blikk)
A forgalmas helyen autók elé ugrott az „ámokfutó”
márc. 8
6:12
Halálos baleset az 55-ös úton (Adó1százalék)
A helyszínen meghalt egy 28 éves férfi, aki az 55-ös úton személygépkocsijával áttért a menetirány szerinti bal oldalba és frontálisan ütközött egy kamionnal pénteken éjfél előtt - közölte az MTI-vel a rendőrség.
márc. 8
6:12
Magyar nők, akikre büszkék vagyunk (Blikk)
Kitartásukkal, tehetségükkel, erejükkel vívták ki az elismerést
márc. 8
6:20
Duci modelleknek tervez bugyikat Jordan (Habostorta)
Jordan újra megmutatta magát: a háromgyerekes anyuka saját fehérneműkollekcióját vonultatta fel a kifutón
márc. 8
6:23
Elővigyázatossági okokból, megfigyelik a volt kormányfőt (Kripto Akadémia)
Kórházba szállították péntek éjjel Margaret Thatcher volt brit kormányfőt. A 82 éves Thatchert, aki rekord ideig, 1979-től 11 évig volt Nagy-Britannia miniszterelnöke a Konzervatív Párt élén, a BBC értesülése szerint "elővigyázatossági okokból, megfigyelésre" vitték a St. Thomas kórházba, amely a Temze partján, éppen a parlamenttel szemben van.
márc. 8
6:34
Saját testőrei ölték meg a kolumbiai gerillák vezetőségi tagját (Kripto Akadémia)
Saját testőrei ölték meg Ivan Ríost, a kolumbiai kormány ellen harcoló legnagyobb, szélsőbaloldali gerillaszervezet vezetőségi tagját - jelentette ki Juan Manuel Santos védelmi miniszter.
márc. 8
6:50
Rács mögött a bajnok (Adó1százalék)
Börtönbe vonult Marion Jones: a többek között doppingvétség miatt elítélt amerikai sprinter jelentkezett egy texasi büntetésvégrehajtási intézetben, hogy letöltse hathónapos szabadságvesztését.
márc. 8
7:09
Boldog leszbikus kapcsolatban él a Szex és New York sztárja (Infostart)
Sikeresen elfogadtatta a gyerekeivel Cynthia Nixon a barátnőjét. A Szex és New York Mirandája a gyerekei apját hagyta ott leszbikus szerelméért.
márc. 8
7:11
Vettel: még sokat kell tanulnom (Formula)
A Toro Rosso versenyzője nem bízza el magát
márc. 8
7:17
Várhatóan marad a jelenlegi kormány (Kripto Akadémia)
Előre hozott parlamenti választások kezdődtek szombat reggel Malajziában: az országot eddig kormányzó koalíció várhatóan hatalmon marad, a kormányfő politikai jövője azonban kérdéses lehet.
márc. 8
7:19
5 vészjósló tünet: komoly gond van a szíveddel! (Életforma)
1000 emberből legalább 70-nél diagnosztizálnak szívelégtelenséget, és számuk egyre nő.
márc. 8
7:22
Whitmarsh sikert vár a csapattól (Formula)
Hamilton és Kovalainen is nyerhet
márc. 8
7:28
Nem rács mögött, de rácsok között (Adó1százalék)
Két teljes napig volt kerti lépcsőkorlátjának foglya egy 78 éves olasz asszony, mert beszorult a feje a rács közé. A dél-olaszországi Camerotában élő hölgy elcsúszott kertes házának hátsó lépcsőjén, ezért lett fogoly. Kiáltozott ugyan torkaszakadtából, ám egyik szomszédja sem hallotta meg.
márc. 8
7:29
Halott áldozataival aludt a megcsalt férfi (BorsOnline)
Miért követhette el Béla ezt a szörnyű bűnt? Miért küldte a halálba élettársát, Piroskát és lakótársát Pétert, hogy azután saját maga is utánuk menjen? Erre a kérdésre keresi a választ Béla volt barátnője Cs. Edit, és a szomszédja, J. László is.
márc. 8
7:31
Vakcinával a magas vérnyomás ellen (Infostart)
Négyhónapos injekciókúrával kiváltható lesz az állandó gyógyszerszedés a magas vérnyomás betegségben szenvedőknél. Svájci kutatók ugyanis megtalálták az oltóanyagot, amelynek segítségével blokkolhatják azt a hormon, amely felelős a vérnyomás emelkedéséért - számolt be a forradalmi felfedezésről a Lancet című orvosi szaklap.
márc. 8
7:34
Kéményen elfüstölt forintok (Piac és Profit)
Jelenleg a magasabb szintű jogszabályok több eleme nincs összhangban az alacsonyabb szintűekkel, amely miatt szinte lehetetlen kiserőműveket építeni. De horizontálisan is egymásnak ellentmondó szabályozások készülnek. Ellentmondásos a támogatások elosztásának módja is. Ami épülne, az meg pazarol.
márc. 8
7:35
Megdobja az inflációt az eurózóna bővítése (Privátbankár)
Hosszú távon felfelé ható nyomást fog gyakorolni az euróövezeti inflációra a kelet-európai tagok belépése, az elhúzódó ár- és jövedelmi konvergencia miatt, áll a JP Morgan elemzésében.
márc. 8
7:41
Elmarad Grosics nagy visszatérése (BorsOnline)
A nagy visszatérés egyelőre elmarad az Üllői úton. Az Arancsapat egyese, Grosics Gyula nemhogy másodpercegig nem tud a Fradi kapujába állni, hanem a lelátón sem szoríthat új csapatának a mai Kazincbarcika elleni mérkőzésen.
márc. 8
7:46
Szulák Andi megtagadta nagynénjét? (BorsOnline)
A Bors megtalálta Szulák Andrea rég nem látott keresztanyját, akivel a művésznő már több, mint öt éve nem tartja a kapcsolatot. Major Anna egy kis zuglói lakásban él, mindene megvan. Csak egy vágya van: újra látni Dudikát, és megölelgetni az ő kislányát, Rozinát.
márc. 8
7:50
NBA: kikapott a bajnok, a Lakers nyerte a városi rangadót (She)
A városi rangadót megnyerő Los Angeles Lakersnél a szokottól eltérően ezúttal nem Kobe Bryant, hanem Derek Fischer volt a nyerőember, aki 17 pontig jutott, de társai is szép számmal "gyártották" a pontokat. Ezzel szemben a Nuggets ellen bukó bajnoknál csak Tim Duncan és Manu Ginobili játszott elfogadhatóan.
márc. 8
7:51
Ifjúsági téli olimpia 2012: négy jelentkező (Behaviour)
Négy város jelezte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), hogy megrendezné 2012-ben az első ifjúsági téli játékokat. A nemzeti olimpiai bizottságok csütörtök éjfélig küldhették el az érdeklődő városok előzetes jelentkezését a NOB-hoz. Ezek alapján a kínai Harbin, az osztrák Innsbruck, a finn Kuopio és a norvég Lillehammer lesz versenyben a 14 és 18 éves sportolók első téli seregszemléjének…
márc. 8
7:56
Michael Jordan-cipőkiállítás Magyarországon (Adó1százalék)
A Basketball World nevű budapesti üzlet március végéig különleges meglepetéssel várja a kosárlabdázás híveit: már láthatóak azok a cipők, amelyek minden idők talán legnagyobb játékosának, Michael Jordannak a nevével fémjelezve készültek el az elmúlt 23 évben.
márc. 8
7:57
Britneynek már gömbölyödik a hasa - fotóval (BorsOnline)
Gömbölyödő pocakkal kapták lencsevégre a minap Britney Spearst. Az énekesnő hasa látványos bizonyítéka annak a hetek óta keringő szóbeszédnek, miszerint a lecsúszott pophercegnő megint babát vár. Ezt támasztja alá az is, hogy Britney állítólag a gyerek miatt kibékült Adnan Ghalibbal is.
márc. 8
8:00
A Vírusok Varázslatos Világa 7.: Bigyó felügyelő (PCWorld)
Sorozatunk hetedik epizódjában a legsebezhetőbb operációs rendszer, a Windows folyamatairól, illetve károkozók állományainak és processzeinek megtévesztő nevéről lesz szó. Ennek kapcsán bemutatunk egy olyan segédprogramot, amellyel kicsit alaposabban is szemügyre vehetjük a gép belső folyamatait.
márc. 8
8:02
Állítólagos fia zaklatja a Bikini frontemberét (Blikk)
D. Nagy Lajos állítja: nem ő Balázs édesapja
márc. 8
8:09
Koncz Zsuzsa bevallotta, hogy vonzódott Bródyhoz (BorsOnline)
Évtizedes titokról lebbentette fel a fátylat Koncz Zsuzsa, aki az MTV Rocklexikon című műsorának stábja előtt beszélt Bródy Jánoshoz fűződő viszonyáról.
márc. 8
8:09
Lauda: Ross Brawn a siker kulcsa (Formula)
Ausztrál Nagydíj: megkezdődött a visszaszámlálás
márc. 8
8:09
Börtönbe vonult Marion Jones (hirado.hu)
Az egykori sprintert januárban ítélték el hamis tanúzásért, csekkhamisításért és tiltott szerekkel való visszaélésért
márc. 8
8:15
30 körül megyünk férjhez (Privátbankár)
Magyarországon a nők esetében a születéskor várható átlagos élettartam 2006-ban 77,8 év volt, míg a férfiaknál 69,2 év. A magyar nők 26,9 éves korukban házasodnak először.
márc. 8
8:15
"Szexuális ragadozókká" váltak a nők - éljen a forradalom! (Infostart)
Negyven évvel a "szexuális forradalom, 1968 egyik vívmánya után a francia nők hihetetlenül magabiztossá váltak az ágyban, miközben a fiatal férfiak egyötödét gyakorlatilag "nem érdekli" a szex - erre a következtetésre jutottak az eddigi legátfogóbb felmérés eredményeként a kutatók, akik tapasztalataikat egy hatszáz oldalas könyvben foglalták össze.

Keresés