2008. március 8. szombat

márc. 8
9:53
Halálos baleset Vas megyében (Infostart)
Vas megyében egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek reggel, amikor egy kisbusz frontálisan összeütközött egy autóval a 8-as főúton Hosszúperesztegnél.
márc. 8
9:59
Autót toló férfit gázoltak halálra Szeged határában (Infostart)
Ittas sofőr gázolt halálra egy műszaki hibás autót toló fiatalembert éjszaka Szeged határában, az 5-ös főúton.
márc. 8
10:11
Elhalasztották Sólyom László ukrajnai útját (Infostart)
Elhalasztották Sólyom László ukrajnai útját - írja a Magyar Nemzet. Ennek egyik oka az, hogy a vereckei emlékművet nem tudják átadni a tervezett időpontban, március 14-én. Sólyom László utazása várhatóan nyáron lesz.
márc. 8
10:23
Éjfélkor életbe lépett a kampánycsend (Infostart)
Éjfélkor életbe lépett a kampánycsend a vasárnapi népszavazás miatt; a korlátozás a választási eljárási törvény értelmében a szavazóhelyiségek bezárásáig tart.
márc. 8
10:25
Miért nem emelkedik a női foglalkoztatottság? (Infostart)
Míg az ENSZ-tagországokban napjainkban jóval több nő dolgozik, mint korábban, Magyarországon az 1990-es évek vége óta stagnál a női foglalkoztatottsági ráta - tájékoztatta az InfoRádiót a Központi Statisztikai Hivatal életszínvonal-statisztikai főosztályának vezetője. Lakatos Judit hozzátette: Magyarországon a nők és a férfiak bére között nincs nagy különbség.
márc. 8
11:08
Rytkó: Minden adott a népszavazás sikeres lebonyolításához (Infostart)
Minden előkészületet megtettek a vasárnapi népszavazás sikeres lebonyolításához - közölte az Országos Választási Iroda vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Rytkó Emília elmondta: a szavazókörben már senki nem vetetheti fel magát a választói névjegyzékbe, ezzel a decemberi jogszabályváltozással megelőzhető, hogy egy ember két helyen szavazhasson.
márc. 8
12:16
Daruskocsival ütközött egy autó - öt sérült (Infostart)
Budapesten öten megsérültek, amikor szombat délelőtt daruskocsival ütközött egy személyautó a XXIII. kerületben, az M0-ás autóút és az Ócsai út kereszteződésében.
márc. 8
12:52
Grúz és afgán menekültek verekedtek össze Debrecenben (Infostart)
Grúz és afgán menekültek verekedtek össze az éjszaka a debreceni menekülttáborban - közölte a városi rendőrkapitányság szóvivője.
márc. 8
13:10
Az amerikai földrészen már szavaztak (Infostart)
Az amerikai földrészen közép-európai idő szerint délben megkezdődött a magyarországi ügydöntő népszavazás.
márc. 8
13:50
Súlyos baleset az 51-es úton (Infostart)
Bács-Kiskun megyében ketten súlyosan megsérültek, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött az 51-es úton Apostag közelében.
márc. 8
14:54
Rendőrkézen egy TOP100-as bűnöző (Infostart)
Péntek éjszaka a fővárosban elfogták a TOP100-as körözési listán 16. helyen szereplő Sz. Tamást - tudta meg az InfoRádió.
márc. 8
15:57
Betörésben való részvétellel gyanúsítanak egy rendőrt (Infostart)
Egy egészségi okból felmentési idejét töltő rendőrt is gyanúsítanak azzal, hogy részese volt egy zalaegerszegi betörésnek - tudatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
márc. 8
17:00
Gázolt a HÉV Csepelen (Infostart)
Eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy fiatal férfit a csepeli HÉV a Szabadkikötő út melletti pályaszakaszon; a sérült nincs életveszélyben - mondta Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.
márc. 8
18:15
Az óceánon túl már népszavaznak (Napi)
márc. 8
19:28
Kifakadt a sajtóra a Király lánya (Infostart)
Harmadik gyermekét várja Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen lánya. A hírt az amerikai énekesnő pénteken maga erősítette meg internetes blogján, miután több lap is lesből készült fotókat közölt kigömbölyödött alakjáról.
márc. 8
20:22
Fölényesen nyert a Fradi (Infostart)
A Ferencváros 4-0-ra kiütötte a vendég Kazincbarcikát a labdarúgó NB II-ben, a Keleti csoport második tavaszi fordulójában.
márc. 8
22:23
Amerikában már szombaton délben megkezdődött a népszavazás - a nap hírei (Infostart)
Szerbiában hétfőre rendkívüli kormányülést hívott össze a miniszterelnök. Az amerikai földrészen megkezdődött a magyarországi ügydöntő népszavazás. Lengyelországban visszakapják állampolgárságukat az 1968-ban kezdődött antiszemita kampány miatt emigrált zsidók. A nap hírei 2008. március 8-án, szombaton.
márc. 8
22:28
Az államfő elhalasztotta ukrajnai látogatását (Infostart)
Elhalasztotta a jövő hétre tervezett hivatalos ukrajnai látogatását Sólyom László államfő - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal.

Keresés