2008. március 8. szombat

márc. 8
5:44
A magyar világbajnok tegnap megkezdte idei világbajnoki szereplését (Behaviour)
Talmácsi Gábor életében először világbajnokként várja, hogy elkezdődjön a gyorsasági motoros világbajnoki évad. A magyar versenyző továbbra is a spanyol Aspar Team-et erősíti. Az idén az Aprilia 2008-as RS-A modelljével kell versenyre a bajnoki címért. A csapattársai Segio Gadea és Pere Tutusaus lesznek. Gábor szerelői és mérnökei egy kivétellel változatlanok maradtak, csak úgy, mint a csapat…
márc. 8
6:05
Urbányiért focizik az Újpest (Blikk)
Edzőváltást követelnek a szurkolók
márc. 8
6:07
Ússz együtt Cseh Lacival! (Blikk)
Már csak két napig jelentkezhetnek olvasóink
márc. 8
6:09
A fogadóirodáknál Talma a favorit (Blikk)
Holnap a Katari Nagydíjjal megkezdődik a világbajnokság
márc. 8
7:50
NBA: kikapott a bajnok, a Lakers nyerte a városi rangadót (She)
A városi rangadót megnyerő Los Angeles Lakersnél a szokottól eltérően ezúttal nem Kobe Bryant, hanem Derek Fischer volt a nyerőember, aki 17 pontig jutott, de társai is szép számmal "gyártották" a pontokat. Ezzel szemben a Nuggets ellen bukó bajnoknál csak Tim Duncan és Manu Ginobili játszott elfogadhatóan.
márc. 8
7:51
Ifjúsági téli olimpia 2012: négy jelentkező (Behaviour)
Négy város jelezte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), hogy megrendezné 2012-ben az első ifjúsági téli játékokat. A nemzeti olimpiai bizottságok csütörtök éjfélig küldhették el az érdeklődő városok előzetes jelentkezését a NOB-hoz. Ezek alapján a kínai Harbin, az osztrák Innsbruck, a finn Kuopio és a norvég Lillehammer lesz versenyben a 14 és 18 éves sportolók első téli seregszemléjének…
márc. 8
8:26
NHL: nehezen nyert a New Jersey a Tampa ellen (She)
Alaposan megszenvedett a New Jersey a Tampa Bay ellen. A hazaiak győztes gólja csak a hosszabbítás ötödik percében született meg. Nyugaton a rájátszásért küzdő Nashville idegenben verte a Calgaryt.
márc. 8
9:48
Ifjúsági téli olimpia 2012: négy jelentkező (She)
Négy város jelezte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), hogy megrendezné 2012-ben az első ifjúsági téli játékokat.
márc. 8
9:53
Tenisz: Guillermo Canas elődöntős Las Vegasban (She)
A negyedik helyen kiemelt Guillermo Canas magabiztosan győzte le az amerikai Amer Delicet a Las Vegas-i férfi torna negyeddöntőjében (6:4, 6:4).
márc. 8
9:59
A Napolitól elfogadna születésnapi ajándékot az Inter (Infostart)
Angliában csonka fordulót játszanak a hétvégén, miután az FA-kupa negyedöntőit is most rendezik. A nyolc csapatból kettőben magyar játékos is szerepel: Gera Zoltán (WBA) és Ferenczi István (Barnsley). Spanyolországban a Madrid az Espanyolt, a Barcelona a Villarrealt fogadja - egyik sem számíthat könnyű mérkőzésre a BL-selejtezőre aspiráló ellenféllel szemben. Itáliában az Inter a 100.…
márc. 8
10:35
Rács mögött a doppingoló olimpiai bajnok (Infostart)
Börtönbe vonult Marion Jones amerikai atléta. A 32 éves sportolónot januárban hat hónapos börtönbüntetésre ítélték el hamis tanúzásért, csekkhamisításért és tiltott szerekkel való visszaélésért.
márc. 8
10:41
Talmácsi hetedik az első időmérőn (Infostart)
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a hetedik időt érte el a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának első időmérő edzésén, a vb nyitófutamának otthont adó losaili pályán.
márc. 8
10:46
Asztalitenisz, női BL: Tóthék nyerték az első mérkőzést (She)
Tóth Krisztina csapata, a német Kroppach 3?1-re nyert a tavaly is finalista holland Heerlen ellen a női asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén, így bizakodva várhatja az április 11-i visszavágót.
márc. 8
10:58
Gyorskorcsolya: Sven Kramer második aranyérme (She)
Sven Kramer második aranyérmét szerezte meg a naganói távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokságon, a holland sportoló az 5000 méteres után a 10 000 méteres versenyszámot is megnyerte.
márc. 8
11:26
Elhagyhatta a kórházat az angol foci fenegyereke (Infostart)
Kiengedték a kórházból Paul Gascoigne korábbi angol válogatott labdarúgót.
márc. 8
11:54
Újabb magyar szerzett olimpiai kvótát (Infostart)
A 3 méteres női műugrásban Kormos Villő is indulhat a pekingi olimpián - tudatta a nemzetközi szövetség (FINA) a magyar szövetséggel.
márc. 8
11:59
Műugrás: Kormos Villő indulhat a pekingi olimpián (She)
A 3 méteres női műugrásban Kormos Villő is indulhat a pekingi olimpián ? tudatta a nemzetközi szövetség (FINA) a magyar szövetséggel.
márc. 8
12:10
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: búcsúzó magyarok (She)
Egyik magyar versenyző sem jutott tovább a selejtezőből 500 m-en a dél-koreai Kangnungban zajló rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon.
márc. 8
12:19
Holland bajnokság: hazai siker (Behaviour)
A holland labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén:Heracles Almelo-FC Utrecht 2-1. Szombaton és vasárnap további négy-négy találkozóra kerül sor, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató, éllovas PSV Eindhoven vasárnap 14:30 órától a második helyen álló Ajax Amsterdamot fogadja.
márc. 8
13:16
Pekingig kerekezik két magyar (Metropol)
Kerékpárral indult Pekingbe, a nyári olimpia helyszínére két magyar férfi, Berta István és Lénárt Ferenc. A két sportember több mint tízezer kilométert tesz meg öt hónap alatt egyedi készítésű kerékpárjával. Mindketten régóta hódolnak ennek a sportágnak, de Pekingben még nem jártak, ezért vállalkoztak a hosszú útra.
márc. 8
14:07
Hollandia: nincs elég rendőr, elmarad két mérkőzés (She)
Kettő is elmarad a holland élvonal 28. fordulójába kisorsolt bajnoki mérkőzések közül.
márc. 8
14:15
Gascoigne-t kiengedték a pszichiátriáról (Behaviour)
Kiengedték a kórházból Paul Gascoigne korábbi angol válogatott labdarúgót, akit legutóbbi botránya óta a pszichiátriai osztályon kezeltek.
márc. 8
14:19
Fedett pályás atlétikai vb: Dayron Robles kiesett (She)
A kubai Dayron Robles óriási meglepetést okozva kiesett a férfi 60 m gát előfutamában a valenciai fedettpályás atlétikai világbajnokságon.
márc. 8
14:33
Federer betegsége (Behaviour)
Az elmúlt hetekben a Pfeiffer-féle mirigyláz nevű vírusos betegségben szenvedett Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa. A bázeli klasszis erről maga nyilatkozott a New York Times online kiadásának, hangsúlyozva, hogy reményei szerint már túlvan a nehezén. Mint mondta: öt nappal az e heti, dubaji torna rajtja előtt az orvosok engedélyezték számára az indulást. A svájci…
márc. 8
14:55
Alpesi sí Vk: Svájcban Lindsey Vonn nyert Renate Götschl előtt (She)
A szakági elsőségét már korábban bebiztosító amerikai Lindsey Vonn nyerte a női lesiklást az alpesi sízők Világkupa-sorozatának svájci állomásán, Crans Montanában.
márc. 8
15:01
Vegyes curling-vb: magyar vereség a nyitányon (She)
A Szekeres Ildikó, Nagy György duó szoros csatában kikapott az észtektől a finnországi Vieruma:kiben zajló vegyes culring-világbajnokság nyitónapján.
márc. 8
15:51
Kiesett a Manchester United az FA-kupából (Infostart)
Kiesett a bajnoki címvédő Manchester United az angol labdarúgó FA-kupából, mivel a negyeddöntőben hazai pályán 1-0-ra kikapott a Portsmouth-tól.
márc. 8
15:57
Konkoly tanár úr (Blikk)
Másodállásban a győri edző
márc. 8
16:09
Nem lesznek technológiai újítások a labdarúgásban (Infostart)
Belátható időn belül nem alkalmaznak technológiai újításokat a labdarúgásban annak megállapítására, hogy a labda átjutott-e a gólvonalon vagy sem - döntött a sportág szabályalkotó testülete (IFAB).
márc. 8
16:29
Skócia: megsérült a Rangers gólerős támadója, Daniel Cousinre (She)
Egy hónapig nem számíthat gaboni támadójára, Daniel Cousinre a Rangers.
márc. 8
16:35
Hollandia: rendőrségi sztrájk miatt veszélyben a rangadó (She)
A helyi rendőrség sztrájkja miatt el kellett halasztani két vasárnapi mérkőzést a holland labdarúgó-bajnokságban, és veszélybe került a PSV-Ajax rangadó lebonyolítása is.
márc. 8
16:41
Alpesi sí VK: Matthias Lanzinger elhagyta az intenzív osztályt (She)
Szombaton elhagyhatta az intenzív osztályt a síelő Matthias Lanzinger, akinek kedden térd alatt amputálták a bal lábát.
márc. 8
16:43
Alpesi sí Vk: Ligety nyert Kranjska Gorában óriás műlesiklásban (She)
Az amerikai Ted Ligety nyerte a férfi óriás-műlesiklást az alpesi sízők Világkupa-sorozatának szlovéniai állomásán, Kranjska Gorában, s ezzel átvette a vezetést a szakági rangsorban.
márc. 8
16:53
NB II, Keleti csoport: nyert a Szolnok a Jászberény ellen (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályának Keleti csoportjában idegenben nyert a Szolnok a Jászberény ellen.
márc. 8
16:55
Peking 2008: férfi vízilabdában teljes az olimpiai mezőny (She)
Jóllehet a végső dobogós sorrend eldöntése vasárnapra maradt, a férfipólósok nagyváradi olimpiai kvalifikációs vízilabdatornájának már a finise előtt eldőlt, hogy a görög, a német, az olasz és a kanadai válogatottal válik teljessé a pekingi ötkarikás mezőny.
márc. 8
16:59
Labdarúgás: Nem lesz sólyomszem vagy okos labda a mérkőzéseken (She)
Belátható időn belül nem alkalmaznak technológiai újításokat a labdarúgásban annak megállapítására, hogy a labda átjutott-e a gólvonalon vagy sem.
márc. 8
17:00
A "bajnokesélyes" legutóbbi tétmeccsei: 1-4, 1-5, 1-3 (Infostart)
Az Újpest a Szusza Ferenc Stadionban 3-1-re kikapott a listavezető MTK-tól a labdarúgó NB I 18. fordulójában.
márc. 8
17:01
Tenisz: Schnyder jutott elsőként döntőbe Bangalore-ban (She)
Elsőként a svájci Patty Schnyder jutott be az indiai Bangaloréban zajló 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjébe, miután két játszmában nyert a kínai Ce Jan (Zi Yan) ellen.
márc. 8
17:05
Profi ökölvívás: döntetlennel védett címet Najto Dajszuke (She)
A japán Najto Dajszuke megvédte a Boksz Világtanács (WBC) légsúlyú világbajnoki címét, miután döntetlennel zárult a thaiföldi Pongsaklek Wongjongkam elleni összecsapása a tokiói profi ökölvívógálán.
márc. 8
17:27
NB II: Baktalórántházán kapott ki a Vecsés 1?0 arányban (She)
Az NB II Keleti csoportjában a Baktalórántháza 1?0-ra verte a Vecsést. A Tüzsér 2?2-t játszott a Makóval. A Keleti csoport 4. helyén álló Vác-Újbuda meglepetésre hazai pályán szenvedett 1?0 arányú vereséget a csak 13. helyen álló Cegléd ellen. Az NB II Nyugati csoportjában az Ajka 1?1-es döntetlenre végzett a Kaposvölgye ellen.
márc. 8
17:34
6-3-ra végződött a Bundesliga rangadója (Infostart)
A címvédő Stuttgart 6-3-ra kiütötte a vendég Werder Brement a német labdarúgó Bundesliga szombati rangadóján.
márc. 8
17:43
NB II: hazai pályán magabiztosan nyert a Tököl és a Pécs (She)
Magabiztos győzelemmel mutatkozott be Gyimesi László a Tököl a héten kinevezett vezetőedzője. A találkozón Semsei Mihály a 13. percben negyvenöt méterről ívelt az orosházi Nikola Juric kapujába. A hazai csapat végül 3-0-ra nyert. A Pécs 4-0-ra verte a Komlói Bányászt.
márc. 8
18:10
Lehet, hogy Dzsudzsák a hétvégén pihen (Behaviour)
A helyi rendőrség sztrájkja miatt el kellett halasztani két vasárnapi mérkőzést a holland labdarúgó-bajnokságban, és veszélybe került a PSV-Ajax rangadó lebonyolítása is.
márc. 8
19:07
"Évek óta minősíthetetlen szakmai munka folyik az Újpestnél" (Infostart)
Óriási a különbség a magyar és az osztrák jégkorong-bajnokság színvonala között - mondta az InfoRádióban Tóth István, a két ligában egyaránt elindult Alba Volán elnöke.
márc. 8
19:16
Kézilabda, férfi NB I, rájátszás: a Komló kikapott a PLER-től (She)
A Komló hazai pályán kapott ki a PLER-Airporttól a Buapest Bank Férfiliga 1-8. helyéért vívott rájátszásában.
márc. 8
19:18
Vívás: két magyar jutott főtáblára a szentpétervári GP-n (She)
Nem sikerült túl jól a magyar férfi tőrözők számára a Grand Prix-sorozat szentpétervári állomása. Csak Berjozkin Anton és Szabados Gábor jutott fel a 64-es főtáblára, de ott rögtön ki is estek.
márc. 8
19:21
Kézilabda, női NB I: a Vác hazai pályán verte a Hódmezővásárhelyt (She)
A Vác 30?22 arányú győzelmet aratott a Hódmezővásárhely fölött.
márc. 8
19:26
Kézilabda BL: szoros meccsen győzött a Pick Szeged a Celje ellen (She)
Egyetlen góllal 20-19 arányban győzött a Pick Szeged együttese a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének ötödik játéknapján.
márc. 8
19:39
Nem lesz sólyomszem vagy okos labda a futballmérkőzéseken (Behaviour)
Belátható időn belül nem alkalmaznak technológiai újításokat a labdarúgásban annak megállapítására, hogy a labda átjutott-e a gólvonalon vagy sem.
márc. 8
19:40
"Kimi Räikkönen nem dőlhet hátra nyugodtan" (Infostart)
Wéber Gábor Forma-1-es szakkommentátor szerint a 2008-as szezon is a Ferrari és a McLaren csatájáról szól majd. Az idény jövő hétvégén Melbourne-ben kezdődik, és november elején Brazíliában ér véget.

Keresés