2008. március 5. szerda

márc. 5
6:24
Matrózoktól tanult úszni első olimpiai aranyérmesünk (Blikk)
Hajós egy nap alatt nyert két aranyérmet
márc. 5
6:26
A Real ászai a túlélésért fociznak (Blikk)
Ha nem sikerül nyerniük, könnyen bajba kerülhet a királyi gárda
márc. 5
6:28
Szávay Ági feltámadt (Blikk)
Négy vereség után újra győzni tudott
márc. 5
10:04
Szávay Ágnesnek ezúttal a második kör volt a végállomás (Infostart)
Szávay Ágnes kikapott a nyolcaddöntőben az indiai Bangaloréban zajló 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, így búcsúzott.
márc. 5
10:26
Schuster szerint csak továbbjutni nem elég (Infostart)
Három mérkőzéssel (Real Madrid-AS Roma, Porto-Schalke, Chelsea-Olympiakosz) folytatódik szerda este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Eldől, melyik három csapat csatlakozhat a már továbbjutott kvartetthez, az Arsenalhoz, a Manchester Unitedhez, a Barcelonához és a Fenerbahcéhoz. A nyolcadik párban az Inter és a Liverpool jövő kedden játssza a visszavágót.
márc. 5
11:27
Ők a Fradi új légiósai (Blikk)
Egyenesen Kevin McCabe kínai csapatából érkeztek
márc. 5
12:01
Mégsem jönnek Budapestre az argentin sztárok (Infostart)
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. Ugyanakkor erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is.
márc. 5
13:04
Peking 2008: önkéntes-csúcsot döntöttek a kínaiak (Metropol)
Eddig több mint 1 millióan jelentkeztek önkéntesnek az idei pekingi olimpiára és paralimpiára, s már az 1,2 milliót is meghaladja a „városi segítőként” közreműködni akarók száma. A kínai hírügynökség összegzéséből kitűnik, hogy a március 31-ig tartó toborzás elérte célját, s minden korábbi hasonló olimpiai csúcsot megdöntöttek a jelentkezési lapokat az ötkarikás játékokat szervező bizottsághoz…
márc. 5
14:47
Teljesen széteshet a Fradi (Infostart)
Továbbra is komoly anyagi gondok vannak a tavalyi bajnok Ferencváros női kézilabda-csapatánál - mondta az InfoRádiónak Zsiga Gyula. Az együttes vezetőedzője kiemelte: játékosait több klubhoz csábítják, és attól fél, ha nem érkezik meg időben a labdarúgóklubot megvásárló angol befektető pénze, már nem lesz csapat.
márc. 5
17:01
Klubvilágranglista: élen a Chelsea (Blikk)
A 350 legjobb együttes között két magyar gárda található
márc. 5
17:03
Juhásznak a barátnője a legfőbb támasza (Blikk)
Az Anderlecht focistája sokat köszönhet élete párjának
márc. 5
17:18
Nem jön nyáron az argentín válogatott (Blikk)
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. A probléma csak az, hogy erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is.
márc. 5
21:33
Erdei mégis április 26-án bokszol (Metropol)
Mégis április 26-án lép kötelek közé Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka.
márc. 5
22:50
Berki és Böczögő negyedik Dohában (Behaviour)
Berki Krisztián lólengésben, Böczögő Dorina pedig ugrásban a negyedik helyen végzett a katari torna Világkupa-viadalon. A magyar szövetségtől kapott információ szerint az idényben új gyakorlattal versenyző Berki mellett a szer másik esélyese, a kínai Csang hung-tao (Chang Hongtao) is rontott, és csak második lett. Böczögő az ugrás selejtezőjében még a hetedik volt, ám a fináléban jelentősen…
márc. 5
22:53
Kiesett a Real Madrid a BL-ből (Infostart)
Ismét nem jutott túl a Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjén, erősen oszlik az ősszel jó szerepléssel alapozgatott Schuster-legenda. A királyi klub játékosai kifejezetten ötletszegény futballt mutattak, a Roma nagyon okos játékkal, simán továbbjutott. A Chelsea érvényesítette a papírformát az Olympiakosz ellen, míg a Porto és a Schalke csatája tizenegyes-párbajban dőlt el, a németek javára
márc. 5
23:01
Erdei mégis április 26-án bokszol (Behaviour)
Mégis április 26-án lép kötelek közé Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka. A 28 mérkőzéséből 28-at megnyerő magyar ökölvívó Drezdában védheti meg címét - írta a monokli.com internetes szaklap. Korábban szó volt arról, hogy május 31-én lesz az ütközet.
márc. 5
23:10
Búcsúzott a Real Madrid, magabiztosan lépett tovább a Chelsea (Metropol)
A Real Madrid hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az AS Roma együttesétől, így búcsúzott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Keresés