2008. március 25. kedd

márc. 25
5:12
Elhunyt a Beatles mindenes producere (Infostart)
Elhunyt Neil Aspinall, Paul McCartney és George Harrison gyerekkori barátja, aki az Apple Corps vezetőjeként, személyi titkárként több mint négy évtizeden át segítette a Beatlest, intézte az együttes ügyeit. Hatvanhat esztendős volt, New Yorkban tüdőrák következtében hunyt el.
márc. 25
5:14
Teljes zűrzavar uralkodik a szabad demokraták soraiban (Alternatív Energia)
Legalább tizenhárom éve ki kellett volna zárni az SZDSZ-ből Vass Albertet, aki helyett valaki úgy vett részt a liberálisok tavalyi tisztújításán, hogy a gulácsi polgármester állítólag nem is tagja a pártnak. Az újabb álküldött „felbukkanása” tovább mélyítheti a szabad demokraták válságát, hiszen felmerül a teljes tagrevízió kérdése is. Politológusok szerint szükség lenne új választásra. Az…
márc. 25
5:20
Tépd le a ruháit, és 2 perc alatt juttasd el az orgazmusig! (Életforma)
Lehetetlen helyen és a leglehetetlenebb időpontban szeretkezni a legizgalmasabb. Lehet akár vonatfülkében, autóban, liftben, munkahelyen, konyhaasztalon... Miért jó? Mert sietős, bátor, erotikus, egyszeri, őszinte és megismételhetetlen.
márc. 25
5:21
XVI. Benedek 63 nyelven köszöntette a híveket (Kripto Akadémia)
Húsvéti üzenetében a béke és a közjó megőrzéséért szólalt fel vasárnap XVI. Benedek pápa, aki a Közel-Keletet, Irakot, Afrika egyes vidékeit és Tibetet emelte ki külön a világ térségei közül.
márc. 25
5:21
Érezhető politikai áthallás egyes egyházi vezetők húsvéti beszédeiben (Alternatív Energia)
Nincs reménytelen helyzetű ember vagy nép, hiszen húsvét üzenete, hogy az Istennek terve van velünk – jelentette ki Erdő Péter katolikus bíboros húsvétvasárnapi szentmiséjén Esztergomban. Ittzés János, a Magyar Evangélikus Egyház elnök-püspöke arról beszélt: a hit a legszélesebb közügy, ami nem privatizálható. A félelmet szeretettel lehet csak legyőzni – ezt már Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi…
márc. 25
5:27
Először ülésezik a magyar uniós elnökséget előkészítő testület (Infostart)
Kedden tartja első ülését a 2011-es magyar európai uniós elnökséget előkészítő munkacsoport.
márc. 25
5:29
Az olimpiai lángot a Mount Everestre is felviszik (Kripto Akadémia)
Húsvéthétfőn, magyar idő szerint háromnegyed tizenegykor meggyújtották az olimpiai lángot Olümpiában. Ezúttal is, mint hagyományosan, az antik játékok helyszínéről indult útjára a fáklya. A ceremóniát egy Tibet szabadságáért tüntető férfi zavarta meg.
márc. 25
5:29
Havazás, jégeső a vén kontinensen – Több tucat halálos áldozat (Adó1százalék)
Európában sok helyen fehérbe öltözött a húsvét. A szombat óta tartó havazások, jégesők és szélviharok miatt számos közúti baleset történt, járhatatlanná váltak az utak, és helyenként akadozott az áramszolgáltatás.
márc. 25
5:30
Újabb avatásra készül a Magyar Gárda (Alternatív Energia)
Újabb avatásra készül a Magyar Gárda március 29-én. Vona Gábor, a Jobbik elnökének bejelentése alapján szeretnék megduplázni a létszámot. A szombaton három órára a Hősök terére szervezett újabb avatással a szervezet létszáma ezer fő fölé nőhet, ami Vona nem titkolt tervei közt is szerepel. A „hagyományőrző egyesület” létszáma már jelenleg is jócskán hatszáz fő felett van, mivel két országos és…
márc. 25
5:42
Miniszterelnöki fizetést kapnak a jósok (Infostart)
Virágzik a jövendőmondó-ipar Ukrajnában, a kártyavetők, tenyérjósok, arcról olvasók havi bevétele vetekszik a kormányfőével.
márc. 25
5:50
Válság az SZDSZ-ben: feljelentés és vádaskodás (Infostart)
Válság van az SZDSZ-ben. Újabb, ezúttal rendőrségi vizsgálati indult okirat hamisítás gyanúja miatt. Az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke azután fordult a rendőrséghez, miután kiderült, hogy az egyik megyei küldött nem volt jelen a párt tavaly tisztújító küldöttgyűlésén. Eközben a múlt héten felfüggesztette tagságát négy szabaddemokrata politikus, köztük Fodor Gábor, aki Kóka Jánossal…
márc. 25
5:57
Kincses: Az egészségügyben "nem lehet fénymásolással eredményt elérni" (Infostart)
Az Egészségügyi Minisztérium álláspontja szerint a Healthconsumer Powerhouse svéd kutatóintézet nem mindig a helytálló adatok alapján sorolta Magyarországot csaknem az utolsó helyre az uniós országok között az egészségügyi rendszer minőségét illetően. A tárca államtitkára az InfoRádiónak azt mondta: a betegszervezetek véleményét a tárca a jövőben az eddigieknél jobban figyelembe veszi.
márc. 25
6:04
Álomotthont vásárol Brad és Angelina (Blikk)
A francia Riviérára vágyik Angelina Jolie és Brad Pitt
márc. 25
6:04
A sikeres diéta titkai (Blikk)
A tartós fogyáshoz nemcsak akaraterő kell
márc. 25
6:04
Raikkönnen újra a csúcson (Blikk)
Borzalmas előjelek után nyert a finn pilóta
márc. 25
6:05
Világszenzáció a löszfal mélyén (Blikk)
Százmillió forint kéne a letűnt korok kincseinek feltárására
márc. 25
6:06
Undorodtak Cini főztjétől (Blikk)
Beleevett a macska a sztárok vacsorájába
márc. 25
6:06
Szíven ütötte a bokszolókat a film (Blikk)
Miló Vikinek tetszett A millió dolláros bébi
márc. 25
6:07
Kutya bajom sincs, amióta tornázom (Blikk)
Különleges kezelések a házi kedvenceknek
márc. 25
6:08
Alexandra lett A Társulat Táltosasszonya (Blikk)
"Még most sem hiszem el, hogy enyém a szerep"
márc. 25
6:08
Pofon másfél év után (Blikk)
Véget ért a Loki hazai veretlenségi sorozata
márc. 25
6:09
Demszky a mérleg nyelve? (Blikk)
Heves Fodor–Kóka belharc az SZDSZ-ben
márc. 25
6:10
Jimmy-dalt is énekel Dósa Matyi (Blikk)
Végleg búcsút int Barátok köztös korszakának
márc. 25
6:10
Dzsudzsákék kicsit lazítottak (Blikk)
Olvastak, moziztak a válogatottak
márc. 25
6:11
Az ismert séf vette meg a divatdiktátor luxusvilláját (Infostart)
Arkagyij Novikov, Oroszország első számú szakácsa vette meg Gianni Versace, az 1997-ben meggyilkolt olasz divatdiktátor Comói-tó partján fekvő csodás villáját, az orosz lapok értesülése szerint mintegy 53,2 millió dollárnak megfelelő összegért.
márc. 25
6:11
200 baleset 3 nap alatt (Blikk)
Ilyen egy igazi fekete hétvége!
márc. 25
6:12
Horváth Éva szextanácsai (Blikk)
Szex, erotika, nőiesség
márc. 25
6:19
Jamie Lee Curtis nyugdíjasoknak vetkőzik (Habostorta)
A színésznő 50 évesen mutatja meg bájait: egy nyugdíjasoknak szóló magazin májusi számában pózol majd félmeztelenül
márc. 25
6:19
"Nyalogass egy kis ízesített óvszert..." (Életforma)
Egyfolytában a biztonságos szex fontosságáról hallunk, de vajon a biztonságos egyenlő az unalmassal? Egy amerikai szexológus szerint közel sem.
márc. 25
6:19
SZDSZ: újabb voksdublőr a felszínen (hirado.hu)
Immár hat olyan dublőrről tudni az SZDSZ-ben, aki valaki más helyett szavazott jogosulatlanul. A legújabb helyettesítő akciója hírek szerint nem befolyásolta az elnökválasztás végkimenetelét
márc. 25
6:21
Duplázni készül a gárda? (hirado.hu)
Minden igaz magyar embert vár a Magyar Gárda a szombati avatásra, mellyel ezer fő fölé, a mostani duplájára emelkedhet a szervezet létszáma - írja a Népszava
márc. 25
6:31
27 forintot keresnek óránként a Tesco dolgozói (Piac és Profit)
A Tesco vizsgálatot indított annak kiderítése érdekében, hogy kiderüljön, vajon a Malajziában tevékenykedő dolgozói 80 órás munkahéttel valóban 8 penny-t, azaz 27 forintot keresnek-e óránként.
márc. 25
6:33
Minden héten háború - Ismét támad az OMV? (hirado.hu)
Április végi közgyűlésén támadást indít az osztrák konszern a magyar olajvállalat vállalatirányítási rendszere ellen, noha ezen a téren épp az OMV küzd súlyos problémákkal
márc. 25
6:35
Kiss: Gyurta Dani továbbra is olimpiai éremesélyes (Infostart)
Összesen nyolc érmet nyertek a magyar úszók az Eindhovenben rendezett Európa-bajnokságon. Cseh László 200 és 400 vegyesen is megvédte címét, többen pedig pályafutásuk eddigi legnagyobb sikerét aratták a hollandiai kontinensviadalon.
márc. 25
6:39
Gyurcsány kontra alkotmánybírák (hvg.hu)
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Alkotmánybíróságot tette felelőssé azért, amiért a március 9-iki népszavazásra egyáltalán sor kerülhetett. Kóka János pedig az egész magyar demokráciára tartotta károsnak az alkotmánybírák döntését. Meglehet, joggal. De abban, hogy ilyen összetételű a testület, az MSZP is vastagon benne van. (46 hozzászólás)
márc. 25
6:45
'Reggelt! (GameStar)
Remélem, kellemesen teltek az ünnepek és nem fogtatok ki valami magas lázzal járó nyavalyát. Mielőtt azonban személyes bloggá silányítanám az oldalt, meglessük, mi a helyzet hírfronton.
márc. 25
6:47
Tizedáron ment el egy Bábolna-gazdaság (hirado.hu)
A 22 millió forint plusz áfát kínáló pályázó nyerte a Kerteskői Gazdaság értékesítésére kiírt pályázatot, noha a minimumár 200 millió forint volt - írja a Népszabadság
márc. 25
6:50
Ingyenes koncerten szólalt meg a világ legdrágább hangszere (Infostart)
A világ legdrágább hegedűje szólalt meg a hétvégén egy ingyenes koncerten Moszkvában: a Makszim Viktorov orosz vállalkozó és gyűjtő által idén vásárolt hangszert Pinchas Zuckerman neves izraeli hegedűművész szólaltathatta meg, aki többek között Bach- és Mozart-műveket játszott rajta.
márc. 25
6:50
Áttekinthetetlen a kormány támogatási rendszere (Infostart)
A Népszabadság szerint áttekinthetetlen a kormány külföldi működőtőke-beáramlást elősegítő támogatásainak rendszere és azok mértéke. A felelős Gazdasági és Közlekedési Minisztérium több listát bocsátott a lap rendelkezésére a támogatott cégekről.
márc. 25
6:55
Dupla oltóanyag az állami tőkeinjekcióban (hirado.hu)
A Népszabadság szerint a hivatalos 4-6 helyett 10 százalékkal támogatja az állam a hazánkban megtelepedő külföldi cégek beruházásait
márc. 25
7:04
"Gyakrabban kellene közmunkára kötelezni a szociális segélyt kapókat" (Infostart)
A Szociális és Munkaügyi Minisztériumban polgármesterek javaslata alapján dolgozzák ki az "Út a munkához" programot, amely többek között a segélyezési rendszer átalakítását is tartalmazza. A programban felkínált munkaalkalmak az elképzelés szerint lehetőséget biztosítanának arra, hogy folyamatosan nyomon kövessék a segélyezettek munkavállalási hajlandóságát.
márc. 25
7:05
Megfizetünk a tisztaságért is (Privátbankár)
A mosószer kiskereskedelmi forgalma értékben 10 százalékkal nőtt tavaly a 2006-ban mérthez képest és meghaladta a 37 milliárd forintot
márc. 25
7:05
Újabb kérés: extra bérfejlesztést követel a VDSZSZ (HírTV)
A keddi egyeztetésen sem sikerült megállapodnia a MÁV-nak és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ Szolidaritás). Az egyeztetésen a VDSZSZ újabb követeléssel állt elő: 1,1 százalékos extra bérfejlesztést szeretnének, mert a hírek szerint idén magasabb infláció várható, mint amiről az előzetes becslések szóltak. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor folytatódik a gördülő sztrájk.
márc. 25
7:09
Emelt szintű koalíciós feszültség (hirado.hu)
Az MSZP oktatási munkacsoportja két szakirányú tárgyból kötelezővé tenné az emelt szintű érettségit, az SZDSZ ellenáll, a Fidesz támogatja a kezdeményezést
márc. 25
7:11
Horror a futballpályán! - Leforrázták a partjelzőt (hirado.hu)
A találkozót azonnal félbeszakították, a sérültet elsőfokú égési sérüléssel szállították a legközelebbi kórházba
márc. 25
7:12
Egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között (Alternatív Energia)
Folytatódik ma az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV társaságai között Herczog László munkaügyi közvetítő bevonásával a szakszervezet sztrájkköveteléséről és a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról.
márc. 25
7:13
Alkalmas-e a női láb szexuális vágy vagy szégyenérzet kiváltására? (Adó1százalék)
Felmentett a szexuális zaklatás vádja alól a dél-koreai legfelsőbb bíróság egy férfit, aki a metrón utazva mobiltelefonjával lefényképezte egy előtte álló nő lábait.
márc. 25
7:17
Nagy Delete-et nyom a kormány (hirado.hu)
Mintegy 2500 rendeletet rostált ki a kormány - írja a Népszava. A lap szerint a legnagyobb selejtező a gazdasági tárca
márc. 25
7:19
Gyorsan elfogták a fóti cserbenhagyót (hirado.hu)
A jármű vezetője elismerte, hogy ittasan elütötte a gyalogost, és hogy elhajtott a helyszínről
márc. 25
7:20
Idén is ez az igazi divat! Sok képpel! (Életforma)
Szűzies ártatlanság? Tisztaság? Érintetlenség? Önnek mi jut eszébe a fehér színről, amely a feketéhez hasonlóan örök divat? Ha fehér színű ruhát vásárolunk, azt nagy eséllyel nem kell a következő szezonban a szekrény mélyére dugnunk. Persze néhány dologra nem árt odafigyelni...

Keresés