2008. március 18. kedd

márc. 18
6:50
Régi-új színében pompázik az óriás legyőzője (Infostart)
Aranyfüsttel borította Dávid-szobrát Donatello - derült ki a bronzszobor restaulása során. A szakértől lézertechnológiát alkalmaznak a reneszánsz alkotás megtisztítására, a munkát a Bargello Múzeum látogatói is figyelemmel kísérhetik.
márc. 18
7:08
A Lipcse-jelenség (Spa Trend Online)
A Lipcse-jelenség címmel nyílik tárlat március 27-én Budapesten, a Műcsarnokban, ahol tizenöt német művész alkotásait mutatják be - tájékoztatta Csejdy Réka, az intézmény sajtókapcsolatokért felelős munkatársa az MTI-t. A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében látható tárlat választ adhat arra, miért, illetve hogyan válhatott a lipcsei művészet az utóbbi egy-két évtizedben egyetemes…
márc. 18
9:39
Magyar népmesék hindi nyelven (Spa Trend Online)
Nagy érdeklődés mellett mutatták be a Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központban hétfőn este a Hungarian Lok Kathaein című hindi nyelvű kötetet, amely 10 magyar népmesét tartalmaz.
márc. 18
12:46
Ősbemutatók és évfordulós koncertek a Budapesti Tavaszi Fesztivál programján (Infostart)
Magyar zeneszerzők ősbemutatói, évfordulós koncertek és kolozsvári alkotóművészek tárlatai szerepelnek a Budapesti Tavaszi Fesztivál mai és holnapi programjai között.
márc. 18
15:03
Meghalt Anthony Minghella Oscar-díjas brit rendező (Infostart)
Meghalt Anthony Minghella Oscar-díjas brit filmrendező - jelentette kedden több brit televízióállomás.
márc. 18
15:05
Meghalt az "Angol beteg" Oscar-díjas rendezője (Spa Trend Online)
Meghalt Anthony Minghella Oscar-díjas brit rendező
márc. 18
16:10
Búcsú Macskássy Katalintól (Spa Trend Online)
Macskássy Katalin filmrendezőtől április 2-án 14.15-kor vesznek végső búcsút a budapesti Farkasréti temetőben - tudatta a Magyar Filmművészek Szövetsége az MTI-vel kedden.

Keresés