2008. március 27. csütörtök

márc. 27
9:21
Arany Filmtekercs díjat nyert A lyukas zászló című film (Spa Trend Online)
A legjobb operatőri munka kategóriában Arany Filmtekercs díjat nyert A lyukas zászló (Torn from the Flag) című 56-os dokumentumfilm a Tiburoni Nemzetközi Filmfesztiválon, Kaliforniában - tájékoztatta Kovács Klaudia producer-rendező szerdán az MTI-t.
márc. 27
11:03
Hogyan szerezzünk egy hét alatt barátot? (Infostart)
Egy keserédes dráma Jack Nicholson és Morgan Freeman főszereplésével, egy Cannes-ban Arany Pálmára jelölt krimi és egy francia filmvígjáték is szerepel a heti filmbemutatók között.
márc. 27
12:58
Nyílt nappal ünnepelnek a színházak (Infostart)
Ma van a színházi világnap. Ezen a napon a legtöbb teátrum nyílt napot tart az érdeklődők számára, este pedig az előadások előtt elhangzik a színházi világnap üzenete. A Nemzetközi Színházi Intézet idén a kanadai Robert Lepage rendezőt, színészt, forgatókönyvírót kérte fel, hogy a színházak számára megírja köszöntőjét.
márc. 27
14:24
Egy nagyon sikeres CD (Spa Trend Online)
Megjelent a Bartók Új Sorozat legfrissebb kiadványa, amelyet Hollós Máté, a Hungaroton vezetője és a sorozat kiadását irányító Kocsis Zoltán, a Nemzeti Filharmonikusok főzeneigazgatója mutatott be csütörtökön Budapesten, a Bartók Emlékházban.
márc. 27
17:41
Megválasztották a kecskeméti színház igazgatóját (Infostart)
Cseke Péter színész-rendezőt választotta meg a Kecskeméti Katona József Színház igazgatójának a város közgyűlése.
márc. 27
17:57
A rémálomtól a fejetlenségig: a kulturális főváros kálváriája (Infostart)
Czakó Zsolt személyében már a hatodik vezető hagyta el a pécsi Európa Kulturális Fővárosa projektet. A terv volt arculattervezője a programigazgatónak és a kommunikációs vezetőnek címzett levelében úgy fogalmazott: az elmúlt 10 hónapban a menedzsment központban általánossá vált a fejetlenség, a kapkodás, és a dilettantizmus.
márc. 27
19:36
Ilyen még nem volt vidéken! (Spa Trend Online)
Székesfehérváron tartja első vidéki lemezbemutató koncertjét Kálloy Molnár Péter. A színművész – többek között az Üvegtigris, A Kútfejek és az Aida sztárja – ezúttal, mint énekes, zenész és zeneszerző lép színpadra.

Keresés