2008. március 19. szerda

márc. 19
6:06
Elhunyt a 2001: Űrodüsszeia szerzője (Infostart)
Kilencvenéves korában, választott hazájában, Srí Lankán elhunyt Arthur C. Clarke brit sci-fi-író, a nagy sikerrel megfilmesített 2001: Űrodüsszeia című regény szerzoje.
márc. 19
6:17
Operációja szövődményeibe halt bele Az angol beteg rendezője (Infostart)
Elhunyt Anthony Minghella Oscar-díjas brit filmrendező - jelentette kedden több brit televízióállomás. A rendező egy operáció szövődményébe halt bele.
márc. 19
7:16
Rajongók készíthetnek klipet a Radiohead dalához (Infostart)
A rajongók választhatták meg, hogy mennyit fizessenek a brit Radiohead legutóbbi, In Rainbows című albumáért, most pedig animációs videoklipet készíthetnek a számokhoz.
márc. 19
9:33
Meghalt Arthur C. Clarke (Spa Trend Online)
Kilencvenéves korában szerdán választott hazájában, Srí Lankán elhunyt Arthur C. Clarke brit sci-fi-író, a nagy sikerrel megfilmesített 2001: Űrodüsszeia című regény szerzője. Az alkotó hét évtizedes pályája során több mint 80 könyvet írt, ezen kívül további több száz rövidebb lélegzetű írást jegyez.
márc. 19
13:17
Parányi világ egy apró szöszön (Infostart)
Egy skót fiú felnőtté válásának drámája, egy vallásos muszlim férfi meghasonlásának története és egy családi animációs mese is szerepel az eheti fimbemutatók között.
márc. 19
17:26
Együtt dolgozik a régi és az új direktor a Nemzetiben (Infostart)
A Nemzeti Színház következő évada Euripidész Oresztész című drámájával indul. A színészekkel még mindig nem értek véget a tárgyalások, egyelőre nem lehet tudni, hogy Alföldi Róbert kiknek ajánlott szerződést az évadra. Jelenleg Jordán Tamás és Alföldi Róbert - egy átmeneti időszak erejéig - közösen irányítja az intézményt.
márc. 19
21:17
A legmélyebb bugyrok Bacsó Péter új filmjében (Infostart)
Csütörtöktől vetítik a mozikban Bacsó Péter legújabb játékfilmjét. A Majdnem szűz főbb szerepeiben Ubrankovics Júlia, Hujber Ferenc, Kaszás Gergő és Cserhalmi György látható. A rendező az InfoRádiónak elmondta: fiatal főhősnőjét máris az Országúton főszereplőjéhez hasonlítják.
márc. 19
22:02
Producerek - 150. alkalommal a Madách Színházban (Spa Trend Online)
Március 21-én, pénteken játssza 150. alkalommal Mel Brooks és Thomas Meehan Producerek című musicaljét a Madách Színház - tájékoztatta az MTI-t szerdán a teátrum sajtófőnöke. Az amerikai szerzőpáros darabjának budapesti bemutatóját 2006 júniusában tartották, azóta jóval több mint százezer néző váltott jegyet a Producerekre - közölte Kósa Melinda.

Keresés