2008. március 1. szombat

márc. 1
0:00
Lorenzo szárnyalt az utolsó tesztnapon Katarban (F1világ)
A negyedliteres kategória kétszeres világbajnoka, Jorge Lorenzo állt az élre a téli tesztek utolsó napján Katarban, ahol a csapatok tovább folytatták a felkészülést a kivilágított pályán.
márc. 1
0:39
Jövőre Párizs adhat otthont a Francia Nagydíjnak (F1világ)
A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone bízik benne, hogy már a jövő évben a francia főváros, Párizs adhat otthont a Francia Nagydíjnak.
márc. 1
0:56
Álmaim zöldségese (Totalcar)
A végtelenbe nyúló étkezőasztal végén egy büszke csillag. '98-ban ez volt a leghőbb vágyam.
márc. 1
8:32
Vak parkolóőr a Centrumnál? (autozz.blog.hu)
Ezt a sztorit Kazohin már több, mint egy hónapja küldte el nekünk, ott porosodott már a fiók mélyén, pedig a parkolási társaságokat egész ritkán szoktuk fikázni, pedig kijár nekik. De most mindenféle protekció és megvesztegetés nélkül is sorra került ez a poszt is. Ca. két órája történt meg velem az alábbi. Mellékelem a levelet amit a Centrumnak küldtem, ebből minden kiderül. Ismerem a…
márc. 1
9:22
Internet a BMW-kben (Vezess)
A közelgő Genfi Autószalonon mutatja be a BMW azon gyári megoldást, ami lehetővé teszi, hogy az autó fedélzeti számítógépén bóklászhassunk a világhálón.
márc. 1
10:40
A Williams leigazolhatta volna Hamiltont (F1világ)
A Williams istálló leigazolhatta volna Lewis Hamiltont 2004-ben, azonban a csapat akkori motorpartnere, a BMW nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel, árulta el a grove-i bázisú alakulat résztulajdonosa, Patrick Head.
márc. 1
10:55
Kristálymalac vs. Mustang (Totalcar)
Amikor hazajöttem Mexikóból, Nati jött értem a reptérre, aztán elmentünk Péterért, végül hozzánk, mert szerda szusi, az kit érdekel hogy egy napja utazom? Egyből ki kellett pakolnom a bőröndből ami érdekes lehet nekik, kiugrottak az asztalra a penge verdák, a reptéren vásárolt Swarovski nyaklánc, Malac, és a megdöbbentően puhán tekergő fakígyó.
márc. 1
11:21
Házfalnak ütközött egy sportkocsi Óbudán (HVG)
Házfalnak ütközött egy sportkocsi Óbudán, az autóban ülő fiatalembert a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba szombat reggel - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
márc. 1
13:38
Legördült a gyártósorról az első Kuga (4x4 online)
Egy héttel a hivatalos genfi premier előtt már megkezdődött a sorozatgyártás, legördült a szalagról az első európai Ford kompakt SUV.
márc. 1
15:05
Orosz autógyárba vásárolta be magát a Renault (HVG)
A Renault francia autóipari konszern pénteken megvette az orosz AvtoVAZ autógyár részvényeinek 25 százalékát plusz 1 részvényét a tulajdonosokról, a Trojka Dialog befektető társaságtól és a Roszoboronexport állami cégtől.
márc. 1
17:43
A nézők közé hajtott egy ittas autós Bátmonostoron (HVG)
Egy embert súlyos, kettőt könnyebb sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba, amikor egy ittas gépkocsivezető autójával motorverseny nézői közé hajtott szombaton Bátmonostoron - közölte a rendőrség.
márc. 1
20:07
Rosberg bombaajánlatot kapott a McLarentől (F1világ)
Frank Williams bevallotta, sokáig attól tartott, hogy búcsút kell mondania német versenyzőjének, Nico Rosbergnek, aki hatalmas összegről szóló ajánlatot kapott a McLaren Mercedes versenyistállótól a 2009-es idényre.
márc. 1
22:41
Bajnoki győzelemmel indult a tereprally-bajnokság (4x4 online)
"Teljesen elégedett vagyok, nagyon jó, hibamentes versenyt futottunk, az egész csapat kitett magáért, nem lehet egy rossz szavunk sem." - nyilatkozta Kis Sanyi, a tavalyi bajnok a célban.

Keresés