2008. március 16. vasárnap

márc. 16
7:11
Hamilton fölényes győzelmet aratott a drámai szezonnyitón (F1világ)
A McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton fantasztikus teljesítményt nyújtva, fölényes győzelmet aratott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, ahol mindössze hét versenyző ért csak célba. A Ferrari borzalmasan szerepelt, mind Massa, mind Raikkönen kiesett.
márc. 16
7:55
Coulthard Massát hibáztatja a balesetért (F1világ)
David Coulthard úgy gondolja, hogy Felipe Massa hibája miatt ütköztek össze a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, melyet egyikük sem fejezett be. A Red Bull Racing skót versenyzője bocsánatkérésre vár.
márc. 16
8:05
Hamilton egy pillanatig sem aggódott a Ferrarik miatt (F1világ)
A McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy tökéletes győzelmet aratott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, ahol drámai pillanatokból, és biztonsági autós periódusokból sem volt hiány.
márc. 16
8:22
Rosberg örül élete első dobogós helyezésének (F1világ)
Nico Rosberg majd kiugrott a bőréből, mikor a harmadik helyen intették le a mai versenyen Melbourne-ben, mellyel megszerezte pályafutása első dobogós helyezését a Forma-1-ben.
márc. 16
8:45
Raikkönen reméli, hogy kizárják Barrichellót (F1világ)
Kimi Raikkönen bízik benne, hogy pontszerzőként hagyhatja el a szezonnyitónak helyet adó Albert Parkot, ugyanis Rubens Barrichello kizárásával megszerezhetné az egy pontot érő nyolcadik pozíciót.
márc. 16
9:02
Trulli a kiesés ellenére elégedett a Toyotával (F1világ)
Jarno Trulli annak ellenére is elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről, hogy egy technikai probléma miatt nem tudta befejezni a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.
márc. 16
9:08
Barrichellót kizárták, Raikkönen pontszerző (F1világ)
Ahogy arra számítani is lehetett, a sportfelügyelők kizárták a versenyből a Honda Racing brazil pilótáját, Rubens Barrichellót, aki a piros jelzés ellenére hajtott ki a boxból a mai Ausztrál Nagydíjon.
márc. 16
9:29
Kovalainen félrenyomott, ezért vesztett pozíciót (F1világ)
Heikki Kovalainen azért lassult le a célegyenesben és "adta át" negyedik pozícióját Fernando Alonsónak, mert véletlenül megnyomta a kormányon lévő sebességkorlátozó gombot, amit a versenyzők a boxutcában használnak.
márc. 16
9:40
Nakajimát megbüntették Kubica kilökéséért (F1világ)
Kazuki Nakajima egy tízhelyes rajtbüntetés tudatában kezdheti meg a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Maláj Nagydíj szombati időmérő edzését, amiért kilökte Robert Kubicát a biztonsági autó mögött a szezonnyitón Melbourne-ben.
márc. 16
10:12
Alonso figyelmeztette a Renault-t (F1világ)
Bár a negyedik helyen fejezte be a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat, Fernando Alonso sürgeti csapatát, hogy mielőbb javítson teljesítményén, máskülönben nem fognak tudni harcba szállni az élmezőnnyel.
márc. 16
10:30
Heidfeld elégedett, Kubica csalódott (F1világ)
Nick Heidfeld boldogan nyilatkozott, miután fantasztikus teljesítményt nyújtva a második helyen végzett a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon. Kubica viszont csalódott volt.
márc. 16
15:38
Massa nem kér bocsánatot Coulthardtól (F1világ)
Felipe Massa közölte David Coultharddal, hogy ne számítson semmiféle bocsánatkérésre, ugyanis nem gondolja, hogy ő lett volna a hibás az ütközésért, amely a skót pilóta versenyének végét jelentette.
márc. 16
15:50
Ron Dennis kihagyja a Maláj Nagydíjat (F1világ)
A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis az esetleges félreértések elkerülése végett ismét megerősítette, hogy nem kíván lemondani jelenlegi posztjáról, ám családi okok miatt kihagyja a jövő hétvégén megrendezése kerülő Maláj Nagydíjat.

Keresés