2008. február 17. vasárnap

febr. 17
8:47
Múlt heti fonákság - a Fidesznek elszámoló polgármesterrel (Piac és Profit)
Karsai képviselő körzetében bizonyára nem lesz privatizált egészségügy. Már csak azért sem, mert a helyiek, akik Isten, ember és az sztk előtt egyenlők gazdagságukban, imádnak pénzt adni a dokiknak.
febr. 17
10:00
A titkosszolgálatot is bevetették az adócsalók ellen (Privátbankár)
Páratlan méreteket öltött az adócsalási botrány Németországban. Közvetlenül azután, hogy lemondani kényszerült az 1 millió eurós adócsalással vádolt Klaus Zumwinkel, a német posta addigi elnöke, vasár...
febr. 17
10:10
Rekord áron kelt el az 1-es rendszám (Privátbankár)
Tizennégymillió dollárért kelt el egy rendszám egy árverésen szombaton az Egyesült Arab Emírségekben. A világon soha nem adtak még ennyi pénzt - 52,2 millió dirhamot, átszámítva 14,2 millió dollárt - ...
febr. 17
10:10
A biztosítók díjbevétele megnégyszereződött az elmúlt 10 évben (Infostart)
A magyarországi biztosítók díjbevétele az elmúlt 10 évben megnégyszereződött, a múlt év végén meghaladta a 930 milliárd forintot -az adatokat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tette közzé a honlapján.
febr. 17
11:05
Kés alatt: sokba kerül a hiúság (Privátbankár)
A brit hölgyek a leghiúbbak Európában, legalábbis ők áldoznak a legtöbbet a kontinensen szépészeti műtétekre. A szigetországban tavaly plasztikai műtétekre 497 millió fontot költöttek.
febr. 17
11:07
Kaszálnak a biztosítók (Privátbankár)
A magyarországi biztosítók díjbevétele az elmúlt 10 évben megnégyszereződött, a múlt év végén meghaladta a 930 milliárd forintot - az adatokat a PSZÁF tette közzé a honlapján.
febr. 17
11:21
A marslakókat a föld alatt kell keresni? (Privátbankár)
Nem alakulhatott ki élet a Marson egy amerikai tudós megállapítása szerint, mégpedig azért, mert túlságosan nagy volt ehhez az ásványi anyagok koncentrációja a vörös bolygó vízkészletében.
febr. 17
12:21
Kilövési engedélyt kapott a kimcsi (Privátbankár)
Kedvenc nemzeti eledelét, a kimcsit küldi Dél-Korea áprilisban az űrbe az ország első űrexpedícióján. A kifejezetten az űrutazás kedvéért módosított recepttel készülő savanyított káposzta több más kor...
febr. 17
12:49
Sztárok bojkottálják a pekingi olimpiát! (Piac és Profit)
Már Steven Spielberg amerikai filmrendező is csatlakozott a kínai olimpiai játékokat bojkottáló egyre népesebb táborához.
febr. 17
13:05
Dupláztak az orosz milliárdosok (Privátbankár)
Oroszországban egyetlen év alatt közel megduplázódott a dollármilliárdosok száma: a tavalyi 61 után idén már 101 ember rendelkezik egymilliárd dollárnál nagyobb vagyonnal, s ezzel az ország a milliárd...
febr. 17
13:33
Mi változik biztosan 2009-ben? (Adózóna)
Jövőre változik az építmény-telekadó számítása. Pontosan mik a százalékos arányok? A PwC hírlevele figyelmeztet.
febr. 17
14:46
GMO: bizonytalanság az úr (Piac és Profit)
Génmódosított mezőgazdasági termékek forgalmazásának engedélyezéséről szavaznak hétfőn az Európai Unió tagországainak agrárminiszterei, de a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan várhatóan döntésképtelen marad a tanács.
febr. 17
16:49
Ingyenes idegenvezetés Budapesten (Piac és Profit)
Az idegenvezetői világnap alkalmából február 24-én 9-16 óra között a fővárosi idegenvezetők óránként induló ingyenes gyalogos és autóbuszos vezetéssel mutatják be Budapest nevezetességeit és történelmi értékeit - közölte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK).
febr. 17
18:49
Négyszer annyit fizetünk (Piac és Profit)
A biztosítók díjbevétele tíz év alatt megnégyszereződött, tavaly meghaladta a 930 milliárd forintot. A casco díjbevétele például megháromszorozódott.
febr. 17
20:46
Éghajlatváltozás ellen az akadémia (Piac és Profit)
Javaslatot tett az MTA, éghajlatváltozással kapcsolatos kutatói hálózat létrehozására. A részvétel önkéntes, anyagi kötelezettséggel nem jár.
febr. 17
21:14
Szebb lesz az erdő, ha megépül a gázvezeték (Infostart)
Ötvenöt kilométer hosszú gázvezetéket építene az FGSZ Földgázszállító Zrt. Pilisvörösvár és Százhalombatta között. A vezeték nyomvonala erdős területet is érint, ezért több kiránduló is tiltakozott a beruházás ellen.

Keresés