2008. február 13. szerda

febr. 13
0:07
Felesleges ügyletektől menthet meg a csoportos áfaalanyiság (Napi)
febr. 13
0:11
Átlagosan 190 ezer forintot csalnak az evások (Napi)
febr. 13
0:15
Adónaptár a következő két hétre (Napi)
febr. 13
0:17
Hogyan lesz a hajból bőr? (HáziPatika)
Új reményt jelenthet a krónikus, nem gyógyuló sebekkel élő betegek számára az Euroderm cég és a lipcsei Fraunhofer Sejtterápiás és Immunológiai Intézet (IZI) legújabb fejlesztése.
febr. 13
0:17
Lolakacsa fürdőországban (NLC)
Amikor utoljára ott jártam, a nyaralók turnusokban mentek ebédelni és a pincérek alpakkatálcán hordták ki a húslevest. Volt nagyvíz meg kisvíz, de csakis nyáron, amikor a Balaton kellemesen langyos volt. Télen bezárt a SZOT-bazár.
febr. 13
0:19
Szabályok országon belül és kívül (Napi)
febr. 13
0:21
A maga szíve sose fáj? (HáziPatika)
Bizony, fájhat! Természetesen most nem a slágerekben szereplő összetört, vérző, megszakadt stb. szerelmes szívekre gondolunk, hanem az igazira, életünk motorjára, amelynek tűrőképességével bizony gyakorta visszaélünk.
febr. 13
0:49
Bálint-napi meglepetés receptek - Tamással, sülve-főve (NLC)
Tamás ezúttal arra gondolt, hogy Bálint-napon mindenki azt főzze, amit a kedvese, párja, férje, felesége (bizony!) a legjobban szeret. Próbáljátok ki, meglátjátok, mennyire igaza van!
febr. 13
1:28
Az ezotéria árnyoldalai - Hogyan szúrjuk ki a sarlatánokat? (NLC)
„Aki valóban ezoterikus képességekkel rendelkezik, tudását nem pénzért árulja. Az ezotéria ugyanis nem az anyagi javakról szól, hanem a létezés mélyebb összefüggéseinek feltárásáról.”
febr. 13
2:00
Gondolkodjunk pozitívan! - 10 gyakorlat a sikerességhez (NLC)
Ezen a héten minden olvasónk frissítő, tavaszi jókedvre derítő, tél végi fáradságot elűző praktikákat, jó tanácsokat kap tőlünk ajándékba - egy kisfüzet formájában. Olvassatok bele!
febr. 13
2:32
A szerelem egy csöpögős dolog, tök izé... - Beszélgetés anya és lánya között (NLC)
„Nem ismertem senkit az új osztályomban, csak őt, a volt óvodástársamat, hát lehuppantam mellé, hogy „hello, emlékszel rám? Én voltam a feleséged az oviban”.
febr. 13
3:04
Till Attilával arról, amit meg kell adni a nőnek - Az e heti Nők Lapja címoldalán (NLC)
„Amikor a feleségemet először megláttam, annyit éreztem, hogy minél gyorsabban nagyon közel kell kerülnöm hozzá, lehetőleg ruha nélkül. Nyaggattam, jöjjön el velem valahová.”
febr. 13
3:17
L'ÉLEK AZ ESŐBEN (Joy)
A L'ÉLEK AZ ESŐBEN című darab egy fiú és egy lány találkozásának rövid történetét meséli el egy esős délutánon....
febr. 13
3:42
Mit tanultunk előző kapcsolatainkból? (NLC)
Egyre kevesebben vannak, akik egyetlen házasságban élik le az életét. Botladozunk a kapcsolatainkban, és valahányszor lezárul egy, az az érzésünk, tanultunk belőle. Vajon igaz ez?
febr. 13
3:46
4 Tender: Pályázatírás felsőfokon (Piac és Profit)
A 4 Tender Hungary Kft. a magyarországi pályázati tanácsadó piac egyik legdinamikusabban fejlődő és kiemelkedő sikeraránnyal dolgozó szereplője, amely ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújt már a projektötlet felmerülésétől kezdve egészen a megvalósítást követő záró ellenőrzésig. Ügyfelei között egyaránt megtalálhatóak a kis- és középvállalkozások, a nagyvállalatok és az önkormányzatok.
febr. 13
4:14
Valentin napi pasi teszt (NLC)
Miért nem talál rád az igazi? Nincs egy normális pasi a Földön? Biztos, hogy velük van a baj? Lehet, hogy te döntesz rosszul, és pont azt választod, aki fehér lovas hercegnek tűnik, ám hamarosan kiderül róla, hogy ő is csak egy fiú, aki a bányában dolgozik...
febr. 13
4:34
Újra itt a tél: erős hideg, fagy, köd jön! (Életforma)
Mire számíthatunk a következő napokban? Megint napos, már majdnem tavaszias idő lesz, vagy újra itt a tél?
febr. 13
4:45
HP: A legjobb választék (Piac és Profit)
A HP az elmúlt év tavaszán megújította kellékanyag-portfólióját annak érdekében, hogy az ügyfeleknek szélesebb választási lehetőséget és jobb ár-érték arányt nyújtson, valamint hogy lényegesen egyszerűsítse a kellékanyagok beszerzését. Az új árazású és színkódokkal jelölt csomagolásban mindenki könnyedén megtalálhatja a nyomtatási igényeinek leginkább megfelelő tintapatront, sőt mostantól az adott…
febr. 13
5:06
Dús keblei miatt kénytelen elhalasztani turnéját az énekesnő (Infostart)
Komoly hátfájással küszködik Dolly Parton, aki meglepő módon legendásan dús kebleit okolja a fájdalomért. Az énekesnő orvosai azt tanácsolták neki, hogy pár hétig pihenjen, mielőtt koncertezni kezd.
febr. 13
5:17
Meghalt Elvis Presley bálványa (Infostart)
Rákbetegségben 76 éves korában elhunyt Freddie Bell, a Las Vegas-i szórakoztatóipar sztárja, Elvis Presley egyik közeli barátja és példaképe. Az énekes ráadásul színpadi mozgásával is inspirálta a XX. század egyik legjelentősebb előadóművészét.
febr. 13
5:28
Megválasztották az év legszexibb videóit - nézze meg Ön is! (Infostart)
Shakira és Beyoncé Knowles Beautiful Liar című videóját választották a tavalyi év legszexibb klipjének a Playboy szavazói. A két énekes együttműködése Rihanna és Justin Timberlake filmjeit utasította maga mögé.
febr. 13
5:33
CIB: Faktoring mindenkinek (Piac és Profit)
A CIB Faktor, a magyar piac egyik vezető faktorcégeként maga mögött tudhatja a múlt év végi, Inter-Európa Bankkal történt egyesülést követően második legnagyobb banki szereplővé előlépett CIB Csoport pénzügyi erejét, infrastruktúráját és országos fiókhálózatát. Ennek is köszönhető, hogy a jelentős piaci pozícióval rendelkező faktorcég rugalmas és gyors finanszírozási megoldások széles kínálatával…
febr. 13
5:33
Orális és tömegszex: ezek az igazán izgatóak! (Életforma)
Ki ne fantáziált volna már szex közben? Ha valaki fáradt, és nem igazán érez kedvet a szeretkezéshez, pillanatok alatt feldobhatja önmagát erotikus fantáziálással. Nem kell rögtön bűnös dolgokra gondolni, a legtöbb nő és férfi ugyanis szex közben saját párjára gondol. Hitte volna?
febr. 13
5:35
Szexbotránya után akart öngyilkos lenni az államtitkár (Infostart)
Belpolitikai válságot okozott Görögországban egy államtitkár szexbotránya. Krisztosz Zahopoulosz öngyilkos akart lenni, de tette csak felnyitotta az emberek szemét. A botrány akár új választások kiírásához is vezethet.
febr. 13
5:44
Támadják az ötszörös Grammy-győztest: "ez a keményen dolgozók arculcsapása" (Infostart)
Alaposan felkavarta a kedélyeket Amy Winehouse öt Grammy-díja. A legkeményebb szavak azonban nem várt helyről érkeztek: attól a Natalie Cole-tól, aki bejelentette, hogy a brit énekesnő nyert Az év felvétele díjat. Az amerikai énekesnő ugyanis közölte: helyteleníti, hogy az elismerésekkel tulajdonképpen szentesítik Amy Winehouse kábítószeres botrányait.
febr. 13
5:55
Jack Nicholson: "Nem szexszimbólum vagyok, hanem az ördög" (Infostart)
Nehezen viseli a média által rákényszerített képet Jack Nicholson. Az amerikai színész állítja: nőknél aratott sikerei ellenére ő nem szexszimbólum, sokkal inkább az ördögöt látja reggelente a tükörben.
febr. 13
6:06
Egymásnak estek a sztárszínészek (Infostart)
Beperelte Nicolas Cage Kathleen Turnert, azzal vádolva a színésznőt, hogy az hamarosan megjelenő könyvében valótlanságokat állít róla. A két színész az 1986-os Előre a múltba című film forgatásán dolgozott együtt, erről az időszakról is ír Kathleen Turner az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában ezen a héten megjelenő önéletrajzában.
febr. 13
6:17
Visszavágunk az elcsalt meccsért! (Blikk)
Június 4-én Argentínával játszik a magyar válogatott
febr. 13
6:18
Az én cipőm nem lesz büdös! (Blikk)
Újabb magyar találmány, amely könnyebbé teszi életünket
febr. 13
6:19
McCabe új stadiont és jó csapatot ígér (Blikk)
Biztos anyagi háttér mellett BL-résztvevő csapatot vízionálnak
febr. 13
6:20
Teszünk rá, mi lesz velünk nyugdíjas éveinkben (Privátbankár)
Az aktív korú népesség fele egyáltalán nem, illetve alig készül nyugdíjas korára. A megkérdezettek kétharmada még a nyugdíjkorhatárral sincs tisztában, vagyis nem tudja, meddig kell dolgoznia
febr. 13
6:20
Így hódítunk mi! (Blikk)
Ki melyik híres férfiideál módszerével csábít?
febr. 13
6:21
Európa, jön Dzsudzsák! (Blikk)
Az UEFA-kupában is bemutatkozik a PSV focistája
febr. 13
6:22
Majomparádé a milliomosban (Blikk)
Hasbeszélő majomkodott Vágó Istvánnal
febr. 13
6:22
Éljük túl a szakítást (Blikk)
Mozdulj ki otthonról, és legyél kicsit merészebb!
febr. 13
6:22
Bocs, nem veszel virágot? (Blikk)
A macitól nem lehet megvenni a virágcsokrot, de róla eszükbe jut a pároknak, hogy hamarosan itt a Valentin-nap
febr. 13
6:24
Fábryt letiltják a képernyőről? (Blikk)
Több panasz is érkezett az ORTT-hez a showman vicce miatt
febr. 13
6:26
Nagylány a zongoránál (Blikk)
Völgyi Zsuzsi szexisebb, mint valaha
febr. 13
6:32
Jó tanács bigámistának: ne hívjon egy vendéget két esküvőre! (Infostart)
Két nőt is feleségül vett egy brit férfi - miközben az elsőtől elfelejtett elválni -, aki úgy bukott le, hogy egyik barátját tévedésből mindkét esküvőjére meghívta.
febr. 13
6:33
Mit jelent, ha a nemi szervünkkel álmodunk? (Életforma)
"Minden hosszúkás test, például botok, fatörzsek vagy esernyők (ez utóbbi kinyitása erekcióhoz hasonlítható) a férfi nemi szervet képviseli... A férfiak álmában a nyakkendő gyakran szerepel a pénisz szimbólumaként.. (Sigmund Freud: Álomfejtés)
febr. 13
6:33
Jól kezdett a BMW-Sauber Jerezben (Formula)
Problémamentes tesztnap az új versenygéppel
febr. 13
6:37
Vizsgálat indul a Tesco ellen (bővített) (Napi)
febr. 13
6:42
Nem az evások a fő adócsalók (Napi)
febr. 13
6:48
Egyre többe kerül a tanulás (Napi)
febr. 13
6:48
Operabál: Életre keltek a mesék (Piac és Profit)
Február 2-án a szokottnál is fényesebben ragyogott az Operaház épülete. Ünnepi díszkivilágításba öltözött az Operabál estéjére, hogy mindenkinél szebb legyen ezen a különleges napon.
febr. 13
6:49
Nyerünk vagy veszítünk a felmelegedésen? (Infostart)
Az elkövetkezendő öt évben komoly veszélyt jelenthet Nagy-Britanniában, de a világ többi részén is a hatalmas hőség. A szakemberek szerint azonban kevesebben halnak majd meg a hőség miatt, mint ahányan a hideg tél miatt veszítették életüket korábban.
febr. 13
6:49
Újra a pályán a Super Aguri (Formula)
Sato folytatta a felkészülést
febr. 13
6:55
Újabb három államban nyert előválasztást a demokrata Barack Obama (Infostart)
Barack Obama az amerikai demokrata előválasztási verseny egyértelmű éllovasává lépett elő: a Potomac-előválasztások mindhárom helyszínén nyert Hillary Clintonnal szemben. A Virginia és Maryland államban, valamint a fővárosban, Washington D.C.-ben rendezett előválasztási fordulókban a republikánus versengésben John McCain is mindenhol legyőzte vetélytársát, Mike Huckabee-t, megszilárdítva ezzel…
febr. 13
7:01
A Red Bull elégedett a folytatással (Formula)
Toro Rosso és Red Bull Renault tesztnap
febr. 13
7:06
Forgalmas utcán erőszakolták meg a fiatal nőt (Infostart)
Egy kivilágított, forgalmas úton próbáltak megerőszakolni egy fiatal nőt, akinek senki nem sietett a segítségére, pedig több autó is centikre ment el mellette, miközben kétségbeesetten harcolt a támadójával.

Keresés