2008. január 2. szerda

jan. 2
6:12
Honnan van répa minden hányásban? (Infostart)
Másnaposságra semmiképpen nem használ a kovászos uborka vagy a káposztaleves - mondta az InfoRádiónak a fővárosi Péterfy Sándor Utcai Kórház főorvosa. Zacher Gábor hozzátette: igazán hatásos gyógymód nincs, de a hideg folyadék jót tesz.
jan. 2
8:34
Gyilkos vírus közelít: "Ez katasztrófa lenne" (Infostart)
Nemzetközi kampányt indítanak tudósok a Földön élő kétéltű állatok megmentése érdekében. A szakemberek attól tartanak, hogy a világszerte terjedő halálos vírus miatt kipusztulhatnak a békák, tarajos gőték, a szalamandrák és a lábatlan kétéltűek.
jan. 2
9:40
A fejünkben van és mégis ... (MaHu)
Ha valaki nagyon könnyen, rövid idő alatt elvégez egy feladatot, vagy válaszol egy nehéz kérdésre, arra mondjuk, hogy az ujjából rázta ki. Ha tisztázzuk, hogy nem kézujjról van szó - amire talán a legtöbben gondolnak - hanem ruhaujjról, már könnyebben érthetővé válik a szólás eredete.
jan. 2
9:52
Hit és csillagászat (MaHu)
Castelgandolfóban, a pápa nyári rezidenciáján van a Vatikáni Csillagászati Obszervatórium székhelye. Tizenhárom jezsuita szerzetes tartozik hozzá és egy olasz pap, aki a régi felvételeket digitalizálja.
jan. 2
9:54
Orvvadászok áldozatai (MaHu)
Legalább hat afrikai zsiráfalfajt fenyeget nagy veszély, sőt kihalás - figyelmeztettek kenyai és amerikai biológusok.
jan. 2
13:34
Bíznak a felhasználók a közösségi oldalakban (transindex.ro)
A magyarországi internetezõk 90 százaléka rendszer ...
jan. 2
17:16
Rekordszámban tûntek el adatok tavaly (transindex.ro)
Soha annyi személyes adat nem tûnt el a világon, m ...
jan. 2
20:43
Gélben kapják a Viagrát a nők (Infostart)
Már tesztelik a Virginiai Egyetemen azt a gyógyszert, amely olyan hatással van a nőkre, mint a férfiakra a Viagra. A tesztoszteron tartalmú gyógyszer növeli azoknak a nőknek a libidóját, akik elveszítették érdeklődésüket a szex iránt.

Keresés