2008. április 10. csütörtök

ápr. 10
5:49
Zsiga: "Nincs miért szégyenkeznem" (Infostart)
Zsiga Gyula egyelőre a Ferencváros vezetőedzőjének tekinti magát, de az InfoRádiónak adott interjúban egyértelműen utalt arra, hogy ő maga javasolta szerződése közös megegyezéssel történő felbontását Maglódi Lajosnak, a női kézilabda-szakosztály vezetőjének. A tréner szerint az NB I tabelláján jelenleg harmadik együttesnél végzett eddigi munkája miatt egyáltalán nem kell szégyenkeznie.
ápr. 10
6:05
Ronaldinho-t elengedi a Barca (Blikk)
Kínába is csábítják a hanyatló zsenit
ápr. 10
6:07
Bogdanovics a kétarcú támadó (Blikk)
Csak a kupában rúgja a gólokat
ápr. 10
6:09
Bosszút forralnak a Liverpool ellen (Blikk)
Két BL-bukás után búcsúztatni akarja a Chelsea a Liverpoolt
ápr. 10
6:11
Rohamosztag őrzi a lángot (Blikk)
A futókat is rettegésben tartja a biztonsági csapat
ápr. 10
6:13
Ez a Fradi varázstolla (Blikk)
Milliárdokat hoz az FTC-nek, és Neked mennyit ér?
ápr. 10
6:37
San Franciscóban sem ünnepelték meg az olimpiai lángot (Infostart)
Elhagyta San Franciscót az olimpiai láng, amely az eredetitől eltérő, lerövidített útvonalon haladt át a városon. Elmaradt a városban tervezett záróünnepség is.
ápr. 10
6:55
Esélytelenek végső sikere kizárva (Behaviour)
Marcello Lippi, a Juventus és az Internazionale korábbi edzője szerint a spanyol labdarúgó-válogatott az egyik komoly esélyes a nyári Európa-bajnokságon. "Még élénken él az emlékezetemben milyen nagyszerű játékkal nyertek 1-0-ra két hete a spanyolok az olaszok ellen. Könnyen meglepetést okozhatnak" - nyilatkozta az olasz szakember az "A Bola" című sportnapilapnak.
ápr. 10
6:57
Reanult: a főmérnök gyorsabb gépet ígér (Behaviour)
Pat Symonds, a Forma-1-es Renault főmérnöke az ígérte, hogy a következő vb-futamon, az április 27-i spanyol Nagydíjon már jóval gyorsabb lesz Fernando Alonso versenyautója. "Új aerodinamikai fejlesztésen dolgozunk, és úgy tűnik be fog válni a megoldás" - nyilatkozta a brit szakember. "Azt szeretnénk elérni, hogy körönként legalább fél másodperccel gyorsabbak legyünk." A kétszeres világbajnok…
ápr. 10
6:59
Scolari Mexikóba megy? (Behaviour)
Helyi lapértesülések szerint elképzelhető, hogy Luiz Felipe Scolari lesz a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. "Futball tréner vagyok, tehát nagyon örülök annak, ha ilyen megtisztelő felkérésről hallok, de én egyelőre a portugál nemzeti tizenegyet irányítom" - nyilatkozta a brazil szakember - aki 2002-ben világbajnokságot nyert hazájával -, akinek a nyári Európa-bajnokság után jár…
ápr. 10
7:21
NHL, rájátszás: lenullázták az Ottawát, idegenben nyert az Avs (She)
Ma hajnalban játszották az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának első mérkőzéseit: a Colorado és a Calgary nagy csatában, a NY Rangers és a Pittsburgh simán szerezte meg a győzelmet.
ápr. 10
8:44
Nem rövidítik le az olimpiai láng útját (Metropol)
Jacques Rogge azért tartotta szükségesnek külön nyilatkozatban rögzíteni ezt, mert a NOB néhány tagja a párizsi káosz után felvetette a korábbi napokban annak lehetőségét, hogy a párizsi fiaskó miatt lerövidítik az olimpiai láng útvonalát.
ápr. 10
8:54
Jacques Rogge: nem rövidítik le az olimpiai láng útját (She)
Nem rövidítik le az olimpiai láng útját - szögezte le csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. "Ilyen forgatókönyv nincs napirenden" - jelentette ki Jacques Rogge Pekingben tartott sajtóértekezletén. Azért tartotta szükségesnek külön nyilatkozatban rögzíteni ezt, mert a NOB néhány tagja felvetette a korábbi napokban annak lehetőségét, hogy a párizsi fiaskó miatt lerövidítik az…
ápr. 10
9:26
A pekingi olimpia bojkottjára szólítja fel Bush elnököt Barack Obama (Infostart)
Hillary Clinton után a másik demokrata elnökjelölt-aspiráns is arra szólította fel George Bush elnököt, hogy maradjon távol a pekingi olimpia megnyitójától. A dalai láma viszont az olimpia mellett állt ki tokiói sajtótájékoztatóján.
ápr. 10
9:48
Cselgáncs Eb: Hadfi beteg, kétséges a címvédés (She)
Hadfi Dániel betegsége miatt aligha védheti meg címét a csütörtökön kezdődő lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon. A tavaly Belgrádban a 100 kg-osok között Eb-aranyérmes dzsúdós - aki a szeptemberi világbajnokságon nyert bronzérmével már megszerezte a pekingi kvótát - hetek óta mandulagyulladással küszködik, és egyelőre az sem biztos, hogy tatamira léphet a portugáliai…
ápr. 10
9:59
Tenisz: újabb kiemelt búcsúzott Amelia Island-en (She)
Kiesett a szlovák Daniela Hantuchova a 600 000 dollár összdíjazású Amelia Island-i tenisztorna második fordulójában, miután 6:3, 1:6, 6:3 arányban kikapott a világranglista 296. helyén álló horvát Karolina Spremtől.
ápr. 10
10:42
A Manchester ismét legyőzte az AS Romát (Blikk)
Kapott gól nélkül jutottak tovább a BL negyeddöntőjéből az angolok
ápr. 10
11:04
Eddz te is Kammererékkel! (Blikk)
Egy szerencsés olvasó kajak-bajnokainkkal tréningezhet
ápr. 10
11:48
Birkózás: két magyar bíró az olimpián (She)
A múlt heti tamperei Európa-bajnokság jelentette a világ bíróinak az utolsó tesztjét a pekingi olimpián közreműködők kiválasztásában.
ápr. 10
12:21
Gyarmati Olga a csúcsra ugrott (Blikk)
Rúdugrásban szereztük meg a 38-dik aranyérmünket
ápr. 10
12:37
Stojan Ivkovic szerződést hosszabbított Pécsen (Behaviour)
Stojan Ivkovic szakmai igazgató szerződését két évvel meghosszabbították a PVSK-Expo Center Pécs férfi kosárlabdacsapatánál: a válogatottat is irányító szakember új kontraktusa 2010 júniusáig szól. Ezt sajtótájékoztatón jelentették be a klub illetékesei. A hónapok óta betöltetlen szakosztályelnöki posztot Tóth Bertalan pécsi alpolgármestere foglalta el.
ápr. 10
12:38
Herczeg Zoltánnak tetszik Talma öltözködése (Blikk)
Nem csak a sportban, stílusban is bajnok a divattervező szerint
ápr. 10
13:10
A Fradi edzője cáfolja, hogy perrel fenyegetne (Infostart)
Nem számít perre a Ferencváros női kézilabdacsapatát működtető cég ügyvezető igazgatója és az együttes nyáron távozó vezetőedzője sem. A klub jelentős összeggel tartozik Zsiga Gyulának, aki a szezon előtt három évre szóló szerződést írt alá az FTC-vel.
ápr. 10
13:43
Atlétika: a NOB visszavette az érmeket Marion Jones társaitól (She)
A 2000-es olimpián Marion Jones-szal egy váltóban szereplő futóktól is visszavették az érmeket.
ápr. 10
14:05
Már megint szövetségi kapitány kerestetik? (Behaviour)
Az április 24-i elnökségi ülésen nyugvópontra juthat a Várhidi Péter szövetségi kapitány személyét érintő ügy. Erről Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke beszélt kérdésre válaszolva sajtótájékoztatón azt követően, hogy Pécsen találkozott Hargitai Jánossal, a Baranya megyei önkormányzat közgyűlésének elnökével.
ápr. 10
14:10
Bajnokok Ligája: az angol "fészekben" a Barcelona a kakukktojás (Behaviour)
A kedden továbblépő Liverpool és Chelsea után szerda este, harmadik angol csapatként a Manchester United is bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, s a szigetországi trióhoz afféle kakukktojásként csatlakozott negyedikként a spanyol FC Barcelona.
ápr. 10
16:34
Tenisz: Gustavo Kuerten is indul Barcelonában (She)
Gustavo Kuerten, a brazilok háromszoros Roland Garros-győztes teniszezője is indul az április 28-án kezdődő barcelonai tornán.
ápr. 10
16:34
Bodrogi is részt vesz a Critical Mass felvonuláson (Metropol)
Jövő vasárnap Magyarországra jön a tavaly egyéni időfutamban világbajnoki ezüstérmes Bodrogi László, aki a Critical Mass elnevezésű kerékpáros felvonulás sztárvendége lesz.
ápr. 10
17:35
Premiership: Flaminire három hét kényszerpihenő vár (She)
Mathieu Flamini személyében fontos játékosát vesztette el az Arsenal a hétvégi, Manchester United elleni rangadó előtt.
ápr. 10
18:35
Spanyolország: Raúl nem kapott védőoltást (She)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség döntése értelmében minden, a válogatottnál számításba vett játékosnak kullancscsípés elleni védőoltást kell kapnia. A Real Madrid sztárjának, Raúlnak nem adtak a védőszerből.
ápr. 10
19:14
Honvéd: kitiltották saját vandál szurkolóikat a Bozsik-stadionból (She)
Példaértékű döntést hozott a Budapest Honvéd vezetősége: kitiltotta a Bozsik-stadionból az Újpesten randalírozó Honvéd-drukkereket.
ápr. 10
20:24
UEFA-Kupa: továbbjutott a Zenit Szentpétervár (She)
Hazai veresége ellenére elsőként az orosz Zenit Szentpétervár csapata jutott be az UEFA-Kupa elődöntőjébe, miután 4?2-es összesítéssel kiverte a német Bayer Leverkusen gárdáját.
ápr. 10
20:52
UEFA Kupa: hazai veresége ellenére továbbjutott a Zenit (Metropol)
Elsőként a Zenit jutott a legjobb négy közé a labdarúgó UEFA Kupában. Hiába nyert az oroszországi visszavágón 1-0-ra a Bayer Leverkusen, a szentpéterváriak háromgólos előnyt szereztek a németországi első felvonáson.
ápr. 10
21:24
Öttusa Vk, Madrid: négy magyar a női döntőben (Metropol)
Mind a négy magyar induló – Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Gyenesei Leila és Tóth Adrienn – bejutott a szombati női döntőbe az öttusázók madridi Világkupa-versenyén.
ápr. 10
22:36
Simán kiestek Dzsudzsákék, dráma Madridban (Infostart)
A negyeddöntőben búcsúzott Dzsudzsák Balázs együttese, az Eindhoven a labdarúgó UEFA Kupában.
ápr. 10
23:23
UEFA-KUPA: őrült meccsen jutott tovább a Bayern München (She)
Az UEFA-kupa idei kiírásának legelképesztőbb mérkőzésén, drámai körülmények között harcolta ki a Bayern München a továbbjutást a spanyol Getafe otthonában. A madridiak a 6. percben emberhátrányba kerültek, miután De la Redet kiállította a játékvezető, de meglepetésre a hazaiak Contra góljával már az első félidő végén vezetést szereztek.
ápr. 10
23:50
Rövidpályás úszó vb: világcsúcs női 50 m mellen (She)
Az amerikai Jessica Hardy 29.58 mp-es világcsúccsal nyert női 50 m mellen a manchesteri rövidpályás úszó-világbajnokságon.

Keresés